Dodaj do ulubionych

Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego..

15.11.08, 16:34
Wszyscy Polacy pochodzenia żydowskiego powinni zapałać autentyczną miłością do
Izraela i przenieść się tam na stałe. Populacja Polski zmniejszyłaby się o
kilka milionów, ale za to znacznie poprawiłyby się wskaźniki gospodarcze... No
i korki na drogach uległyby rozładowaniu..

Idą ciężkie czasy dla Izraela, nowa krew jest na wagę złota... A i Polska na
pewno by na tym nie straciła, radykalnie poprawiając swoje stosunki z Rosją i
Niemcami...
Obserwuj wątek
    • pozarski Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 16:38
      A ty kto? Zmieniles nazwisko? Taka wpadka!wink
      • maciej_warszawski Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 16:44
        pozarski napisał:

> A ty kto? Zmieniles nazwisko? Taka wpadka!wink

Moi przodkowie noszą te nazwisko od niepamiętnych czasów!
        • pozarski Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 16:53
          No wlasnie!wink)))))))))))))))))))))
    • 3nd Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 16:40
      Dla Izraela to dobry pomysł ,ale żeby Polska straciła taką ilość
      intelegencji hmmm
      • maciej_warszawski Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 16:43
        3nd napisał:

> Dla Izraela to dobry pomysł ,ale żeby Polska straciła taką ilość
        > intelegencji hmmm

Wierzę, że Polska w przeciągu kilkunastu lat dorobi się swojej własnej,
        nieżydowskiej inteligencji..
        • pozarski Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 16:45
          To z wiara nie ma nic wspolnego,panie Warszawski (Zyd,oczywista oczywistosc).
          Jak te "kilka milionow" Zydow wyjedzie,to zostawi po sobie po prostu pustynie.
          Piaskiem w oczy.wink
          • maciej_warszawski Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 16:46
            pozarski napisał:

> Jak te "kilka milionow" Zydow wyjedzie,to zostawi po sobie po prostu > pustynie.

Pustynię to oni systematycznie robią z Polski począwszy od 1945r...
            • pozarski Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 16:48
              Polska ich wciaz wyrzuca,a oni robia pustynie? Ale jak? Opisz dokladnie, chetnie
              poczytam.wink
              • snajper55 Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 19:37
                pozarski napisał:

> Polska ich wciaz wyrzuca,a oni robia pustynie? Ale jak? Opisz dokladnie, chetnie
                > poczytam.wink

Ty jedź na Bliski Wschód i się rozejrzyj, jaką pustynię Żydzi zrobili. Albo do
                Egiptu. Jak myślisz, za co ich faraon wypędził ? Bo pustynię robili.

S.
          • dana33 Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 16:47
            ta glupota niektorych na tym forum nie przestaje mnie zadziwiac...
            nu, ale gdzies trzeba sobie podbic ego, nie?
            • maciej_warszawski Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 16:48
              dana33 napisała:

> ta glupota niektorych na tym forum nie przestaje mnie zadziwiac...
              > nu, ale gdzies trzeba sobie podbic ego, nie?

Oferuję ci ciepłą dostawę kilku milionów dodatkowych rodaków, a ty nazywasz mnie
              głupcem?
              • pozarski Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 16:51
                Ale skad baranie wezmiesz kilka milionow Zydow w Polsce? Optymisci twierdza,ze
                jest nas 8000 (osiem tysiecy),a ty tu o milionach. Zeby to byla prawda!
                • maciej_warszawski Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 16:55
                  pozarski napisał:

> Ale skad baranie wezmiesz kilka milionow Zydow w Polsce?

Nie mówię o Żydach, tylko o Polakach żydowskiego pochodzenia.. To dwie zupełnie
                  różne grupy społeczne...
                  • snajper55 Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 19:40
                    maciej_warszawski napisał:

> Nie mówię o Żydach, tylko o Polakach żydowskiego pochodzenia.. To dwie zupełnie
                    > różne grupy społeczne...

A dlaczóż to Polacy mają się z Polski wynosić ???

S.
                  • 3nd Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 19:58
                    Ile pokoleń nazad sprawdzisz?
                • snajper55 Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 19:39
                  pozarski napisał:

> Ale skad baranie wezmiesz kilka milionow Zydow w Polsce? Optymisci twierdza,ze
                  > jest nas 8000 (osiem tysiecy),a ty tu o milionach. Zeby to byla prawda!

Ty zamiast pisać na forum to byś się wziął za rozmnażanie. Tylko z Żydówką ! wink

S.
                  • pozarski Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 19:43
                    Trzeba bylo mi sie brac,ale teraz? Kobieta w domu? Nie zwariowalem!wink
              • dana33 Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 16:54
                maciejku..... ty farsztejst.... ty nie masz nic do zaofiarowania...
                nawet, nawet zakladajac, ze w polsce jest kilka milionow zydow, to
                oni nie naleza do ciebie.... nic nie mozesz zaofiarowac, tylko
                wlasna glupote...
                zamiast ofiarowc mnie cokolwiek, pomysl lepiej nad tym, ilu to
                madrych ludzi wyjechalo z polski w ostatnich 2-3 latach.... o ile
                zubozala polska inteligencja... co zrobic, zeby ich powrocic na lono
                ojczyzny twojej i ich... bo jeszcze troche, to bedzie u ciebie
                marnie... kto bedzie zarabial na twoja rente? do lekarzy bedziesz
                jezdzil do szwajcarii? samochod kupowac bedziesz w niemczech? nowy
                computer kazesz sobie przyslac z usa? jesli wogole bedziesz mogl, bo
                skad pieniazki na to wezmiesz, jak gospodarka juz upadnie kompletnie?
                kto bedzie na ciebie pracowal, maciejku?

nu, naprawde idiotyczny watek..... ciagle takie glupoty piszecie...
                jak widac juz brakuje w polsce tych swiatlych umyslow....
                • maciej_warszawski Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 16:56
                  dana33 napisała:

> madrych ludzi wyjechalo z polski w ostatnich 2-3 latach....

Wyjechali za pieniędzmi, bo w Polsce rządzonej przez Polaków żydowskiego
                  pochodzenia nie mogli ich w uczciwy sposób zarobić... Na szczęście wracają....
                  • pozarski Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 16:59
                    Wracaja do Polski rzadzonej Zydami? Cos mi tu nie gra, warsiawski.wink
                    • maciej_warszawski Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 17:00
                      pozarski napisał:

> Wracaja do Polski rzadzonej Zydami?

Innej nie znają...
            • pozarski Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 16:50
              On nie podbija ega,tylko jeszcze bardziej sie pograza w upadku. Taki polski
              kompleks.wink
            • pan.scan Prawdziwy Wolak, elektor pisu. 15.11.08, 16:53
              Zapewne gorliwy słuchacz ojca malwersanta, skąd bierze natchnienie.

Autor: maciej_warszawski 14.10.08,

Premier to główny administrator. Sprawy polityki zagranicznej leżą w
              kąpetencji prezydenta.

dana33 napisała:

> ta glupota niektorych na tym forum nie przestaje mnie zadziwiac...
              > nu, ale gdzies trzeba sobie podbic ego, nie?
              • dana33 Re: Prawdziwy Wolak, elektor pisu. 15.11.08, 17:09
                przeciez ten maciejek to nasz habibi.... smile smile smile
        • 3nd Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 16:51
          MOŻE masz rację , ale do tego czasu co z Polską ? Trzeci Świat ?
          • maciej_warszawski Kochani Polacy pochodzenia żydowskiego... 15.11.08, 16:53
            Polska sobie bez was poradzi, uwierzcie mi.. To już nie te czasy, gdy na studia
            dostawały się bezmózgie wieśniaki, którym komusza administracja przyznawała
            punkty za pochodzenie... Polska w przeciągu kilkunastu ostatnich lat dorobiła
            się młodej, aryjskiej klasy intelektualistów, którzy niestety jeszcze nie są
            świadomi swojej wartości..
            • pozarski Re: Kochani Polacy pochodzenia żydowskiego... 15.11.08, 16:58
              Polak aryjczyk? Czekam na oficjalny komandoski protest sanatorium_psychiatryczne
              aka drf.wink
              • drf same nazi shit...nt 15.11.08, 17:19

• pozarski Panie sanatorium_ 15.11.08, 17:51
                  psychiatryczne! To jest protest? I do polskiego aryjczyka to chyba nalezy po
                  polsku,nie uwazasz pan?
            • 3nd Re: Kochani Polacy pochodzenia żydowskiego... 15.11.08, 17:00
              Aryjczycy wiesz w jakich czasach byli , pomyśl o innych określeniach .
              • pozarski Re: Kochani Polacy pochodzenia żydowskiego... 15.11.08, 17:01
                Byly getta i bylo po aryjskiej stronie. On jest z tej drugiej strony.
      • spitt Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 17:23

Odpowiednik pasozytow i darmozjadow , wyrowna sie ,...
        ===================================================================
        ale żeby Polska straciła taką ilość intelegencji
        • 3nd Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 17:27
          Sprawdż to
          • pozarski Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 17:29
            3nd napisał:

> Sprawdż to

Co?
            • 3nd Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 17:33
              To było dla splita
              • pozarski Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 17:35
                Diabli! Mam go wygaszonego i takie wpadki mi sie zdarzaja. Sorki.wink
          • spitt Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 17:41

Faktu nie trzeba sprawdzac ,...
            ====================================================================
            Sprawdż to ,...
    • ariadna-enta Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 16:59
      moja propozycja jest taka
      z kraju emigruje parę milionów maciejów_warszawskich
      i odsetek idiotów w kraju znacznie się obniży co może tylko wpłynąc
      na naszą korzyść.
      • 3nd Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 17:10
        Dla Polski to celna propozycja . Nie ma kłopotu , w Izraelu ich nie
        przyjmą jako obywateli ( nie są Żydami ) i praca tylko odpowiednia i ze
        specjalnym zezwoleniem .
    • cyniol Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 17:49
      Czy ta holotaizraelska jest jeszcze wpuszczana do Polski?

"Sześcioletni Krzyś z Kazimierza też grał w piłkę. 15 kwietnia, w
      niedzielny wieczór, po tym jak strzelił dwa gole, chciał normalnie wrócić do
      domu. Domu położonego blisko synagogi, przed którą zgromadziły się na
      uroczystościach poprzedzających Marsz Żywych setki młodych Izraelczyków. Tuż
      przed ulicą Szeroką Krzysia zatrzymało kilku zdecydowanie niemiłych panów. –
      Dziś jest to teren półprywatny. Przejścia nie ma – usłyszał. Nie pomogły prośby
      chłopca, że jak nie wróci na czas do domu, jego mama będzie się denerwować.
      „Bramkarze”, co ciekawe, tym razem polscy, i co jeszcze ciekawsze, w
      towarzystwie krakowskich policjantów, okazali się również głusi na prośby
      wycieczki Holendrów, którzy pół roku wcześniej zarezerwowali sobie kolację w
      restauracji przy ulicy Szerokiej. – To wolny kraj? – próbował upewnić się jeden
      z turystów.

W zwykły dzień na Szeroką można się dostać z kilku stron. W ten wieczór – z
      żadnej. Sama bezskutecznie próbowałam przedrzeć się przez bramki. Pomogli mi
      dopiero policjanci.

– Tu nie ma żadnych zakazów – przekonywali mnie chwilę później, choć stan
      faktyczny wskazywał na coś zupełnie innego.
      – Wprowadziliśmy jedynie pewne ograniczenia w ruchu – wyjaśnia mi kilka dni
      później Sylwia Bober-Jasnoch z biura prasowego małopolskiej policji.
      Policjanci nie mogą mówić inaczej. Oficjalnie polskie prawo nie daje możliwości
      odcięcia obywateli od ulic, przy których mieszkają. Nawet podczas imprez
      masowych, a uroczystości na Szerokiej taką nie były, mieszkańcy mają prawo
      wrócić do swoich domów, a turyści mają prawo zjeść obiad w restauracji. Także
      oficjalnie ochroniarze izraelscy nie mogą zatrzymywać i rewidować przechodniów.

Próbowałam się dowiedzieć więcej na temat praw agentów ochrony
      izraelskiej w Polsce. Najpierw w polskim Ministerstwie Spraw Zagranicznych, skąd
      odesłano moje pytania do... Ministerstwa Edukacji Narodowej. Wysłałam też
      pytania do ministra spraw wewnętrznych. Mimo wcześniejszych obietnic nie
      dostałam żadnej odpowiedzi. Chętny do rozmowy okazał się jedynie Maciej
      Kozłowski, były ambasador w Izraelu, obecnie pełnomocnik ministra spraw
      zagranicznych do spraw stosunków polsko-izraelskich

www.owp.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=65&Itemid=11&show=1#comments
    • wikul Re: Mój pomysł na rewitalizację narodu polskiego. 15.11.08, 20:21
      Szkoda, że nie macie Macieju, pomysłu na rewitalizację własnego
      rozumu.
      • off_nick Rewitalizować coś co nie istnieje? n/txt 15.11.08, 20:33
        wikul napisał:

> Szkoda, że nie macie Macieju, pomysłu na rewitalizację własnego
        > rozumu.
        • wikul Re: Rewitalizować coś co nie istnieje? 15.11.08, 21:52
          Można spróbować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka