tomek.b76
07.11.15, 20:55
mam do was wielką prośbę jestem tu nowy zaczeło to się od kwietnia tego roku 21 lat paliłem papierosy udało mi się w grudniu 2014 rzucić no ale do kwietnia to brałem troche tabletki nikorete i popalałem e-papierosa. no po odstawieniu tego zaczeły sie moje problemy bóle brzucha pełno powietrza w jelitach wzdeci naprzemian z zaparciami i tak wkółko posypałem się przez to bardzo ale walcze bo mam dla kogo byłem u gastrologa robiłem usg wszystkie badania krwi super ze szpitala mnie odeslali do domu bo twierdzą że jest wszystko ok. Gastrolog stwierdził Gastratis nieżyt żołądka zapalanie błony śluzowej przepisał mi Pantroprazol activis 20mg i wsio a bylem też u drugiego prywatnie to przepisał mi Debretin
Mam takie pytanie czy ja moge te dwa leki brać ze sobą. Słyszałem że takie coś moze trawc nawet pół roku Moje objawy to bóle żoładkowe wzdęcia ból pod mostkiem ogólne złe samopoczucie problemy ze snem bardzo płytki sen wybudzam się w nocy i niemoge dalej spać suchość w gardle zatykające się uszy czasami masakra jak sobie z tym poradzić może miał ktoś coś podobnego prosze o pomoc