lilunia Re: Zapraszam na kawke :) 22.01.04, 13:35 Witaj. Mile takie zaproszenie.Moze sie kiedys umowimy, tylko nich ten wstretny snieg juz wreszcie stopnieje i moja malutka Natalia troche podrosnie ( ur.20 pazdziernika 2003r) - w sam raz dla Wiktorka, he, he :)). Ja mam opanowane juz miejsca , gdzie sie chodzi z dziecmi wtedy gdy jest brzydka pogoda ( mam jeszcze starszego synka Wadima). I nie mam z kim bo wszystkie moje kolezanki maja juz dzieci odchowane. Pozdrawiam Cie serdecznie Lila www.czajniki.republika.pl Odpowiedz Link
amsg Re: Zapraszam na kawke :) 28.02.04, 14:40 Ja też chętnie bym się z kimś umówiła na spacerki. Mam 9 miesięczną córeczkę Wiktorię. Najczęściej chodzimy nad Wisłę, do parku koło Dąbia i na AWF. Odezwijcie sie do mnie na gazetowy adres. Ania Odpowiedz Link
ponape Re: Zapraszam na kawke :) 03.03.04, 21:19 hej sylwia, możemy się spotkać. Moja córeczka jest starsza o niecałe 3 tyg. Odezwij się na adres gazetowy lub gg 2461342. Ciekawa jestem z jakiej części Krakowa jesteś :). Ja z Krowodrzy. Odpowiedz Link
GoĹÄ: joala Re: Zapraszam na kawke :) IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 04.03.04, 14:26 Ja też do południa siedze z małą sama ur 12.02.2003.Czasami nam się troszkę nudzi.Ja mieszkam w Bieżanowie .Jak ktoś chętny na spacerek to prosze dać znać na priva.A w jakiej okolicy ty mieszkasz_? Odpowiedz Link
e_mu Re: Zapraszam na kawke :) 16.04.04, 23:34 cześć Sylwia, bardzo chetnie przyjmę twoje zaproszenie, z tym że na herbatkę:) przyjdę oczywiście z moją 5-miesięczną Majeczką.Czy mogłabyś jeszcze raz napisać kontakt do siebie?bo tamten coś dla mnie nierozczytywalny...Emilia z Krakowa Odpowiedz Link