Dodaj do ulubionych

Szukam nowych koleżanek, najchętniej z Nowej Huty

28.01.13, 15:46
Witajcie forumowiczki, szukam nowych, inspirujących znajomości, trochę czasu spędziłam wychowując dziecko, przez to zaniedbałam swoje kontakty towarzyskie,chętnie poznam osoby, które, tak, jak ja mają dzieciaka/ ja mam niemal 3-letnią córcię/, chcą czasem się spotkać, pogadać, zainspirować czymś, znaleźć jakies nietuzinkowe sposoby na spędzenie czasu, na rozwijanie się....
Ja mam 32 lata, jestem wesołą, towarzyską osobą, która poszukuje lekkiego odskoku od prozy życia
Chętne dziewczyny, zwłaszcza z Nowej Huty/ bo tu mieszkam/ proszę o kontakt!

Pozdrawiam, Ula
Obserwuj wątek
    • podziw.dla.matek.polek1 Re: Szukam nowych koleżanek, najchętniej z Nowej 21.08.13, 15:26
      witaj.mam rocznego synka mieszkam w plaszowie ale chetnie pogadam na gg albo zapraszam do mnie moze maluchy sie pobawia a my poplotkujemy podaj mi swoj nr gg to napisze pozdrawiam kasia
      • nash_ira Re: Szukam nowych koleżanek, najchętniej z Nowej 02.09.13, 18:57
        Witaj Kasiu:)
        Nie używam gg, w ogóle nie lubię pisać za bardzo, chyba, że masz konto na facebooku - to możemy się jakoś poznać i sprawdzić, czy nadajemy na podobnych falach:)
        Pozdrawiam i dzięki za odzew!
    • dorka568 Re: Szukam nowych koleżanek, najchętniej z Nowej 30.08.13, 20:52
      hej,jestem mamą 5-cio latka,mam 30 lat i mieszkam na Prokocimiu,chętnie popisze z Tobą na gg lub innym komunikatorze .Proszę podaj jakiś kontakt do Ciebie.Pozdrawiam
      • podziw.dla.matek.polek1 Re: Szukam nowych koleżanek, najchętniej z Nowej 02.09.13, 17:53
        witaj to moj nr gg 9445847 jestem na niewidocznym caly czas ale pisz jak tylko bede miala chwilke odrazu odpisze,pozdrawiam
      • nash_ira Re: Szukam nowych koleżanek, najchętniej z Nowej 02.09.13, 19:00
        Witaj, nie korzystam z gg już od bardzo dawna, więc nie uda nam się tak skomunikować, może konto na facebooku? na fb siędzę namiętnie, nawet w pracy....niestety się trochę od tego uzależniłam:)
        Daj znać co i jak!
        Pozdrawiam i dzięki za odzew!
        Ula
    • martinez8208 Re: Szukam nowych koleżanek, najchętniej z Nowej 01.09.13, 22:51
      Witam serdecznie! Temat nieco stary, ale podobnie jak Ty jestem z Nowej Huty i tak właściwie szukam towarzystwa dla siebie i dla mojej 4,5 letniej córki. Mieszkamy nieopodal zalewu nowohuckiego, gdzie dosyć często bywamy... Poza pracą, domem, przedszkolem i codziennością odwykłam od życia towarzyskiego ale czasem fajnie byłoby wpaść na kawę a przy tym zapewnić towarzystwo swojemu dziecku. Czekam na odzew...
      • nash_ira Re: Szukam nowych koleżanek, najchętniej z Nowej 02.09.13, 19:02
        Witaj ciepło!
        Dzięki za odzew, nie sądziłam, że ktoś jeszcze ten wątek znajdzie a tu taka niespodzianka, kilka wiadomości
        Nie korzystam z gg, natomiast można mnie złapać na facebooku oraz mejlowo - nawet w pracy mam dostęp do takiej formy komunikacji więc daj znać, jak możemy się poznać i sprawdzić, czy nadajemy na tych samych falach:) noo, lub chociaż podobnych:) tak z przymrużeniem oka
        Pozdrawiam, Ula
        • dorka568 Re: Szukam nowych koleżanek, najchętniej z Nowej 03.09.13, 10:25
          hej,dziewczyny to jest mój mail zastępczy dpk@wp.pl
          • dorka568 Re: Szukam nowych koleżanek, najchętniej z Nowej 03.09.13, 10:29
            sorki pomyłka mail to dpk12@wp.pl
        • podziw.dla.matek.polek1 Re: Szukam nowych koleżanek, najchętniej z Nowej 03.09.13, 23:57
          facebooka dopiero zakladam wiec moze narazie email kejti9@interia.pl ale facebooka lada mondnt mam nadzieje posiadac ;)
    • podziw.dla.matek.polek1 Re: Szukam nowych koleżanek, najchętniej z Nowej 04.09.13, 00:07
      ok mam juz konto na facebooku podaj jak cie znalesc
      • nash_ira Re: Szukam nowych koleżanek, najchętniej z Nowej 04.09.13, 09:51
        Ulka Kulka S - zdjęcia usunęłam ostatnio ze względu na zmiane polityki prywatności przez FB- odezwij się a pogadamy:) pozdrawiam!
        • martinez8208 Re: Szukam nowych koleżanek, najchętniej z Nowej 04.09.13, 17:59
          ok wysłałam zaproszenie;) MAM NADZIEJĘ ŻE TO TY.. ;) odezwij się
      • martinez8208 Re: Szukam nowych koleżanek, najchętniej z Nowej 04.09.13, 18:02
        podaję gg 2025949. ze względu na anonimowość na portalu - namiary podam jak się odezwiesz ;0)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka