Dodaj do ulubionych

Szukam współlokatorki samotnej mamy

12.04.13, 13:51
Witam
Jestem samotną mamą 2,5 latka z Krakowa. Jestem na etapie poszukiwania mieszkania. Nie stać mnie na samodzielną kawalerkę a i tak wolałabym z kimś mieszkać. Myślę, że mama, która również ma dziecko to najlepsza współlokatorka. Dzieci będę mogły razem się bawić , a mamy porozmawiać na podobne sprawy.
Obserwuj wątek
    • 7al Re: Szukam współlokatorki samotnej mamy 20.05.13, 07:14
      hej, też jestem z Krakowa. Jak się rozwiązała Twoja sytuacja?
      U mnie chyba jeszcze gorzej. Jestem w 9 mies. ciąży (drugie dziecko) i właśnie dowiedziałam się o zdradzie męża (prawdopodobnie trwa od paru miesięcy). Mamy nowe, duże mieszkanie, do którego mieliśmy się przeprowadzać.
      Zastanawiam się, jak to wszystko ułożyć. Może faktycznie szukanie współlokatorki do nowego mieszkania, żeby się wspierać psychicznie i logistycznie ma sens....
      Nie wiem zupełnie, co zrobić. Na razie o zdradzie męża wiem od kilku dni, drugie dziecko ma przyjść na świat za 3 tygodnie....

Daj znać, co u Ciebie.
      Pozdrawiam,

7al
      • gosija2 Re: Szukam współlokatorki samotnej mamy 06.06.13, 14:37
        Witam
        Teraz dopiero czytam wiadomość, jakoś chyba ją przeoczyłam wcześniej na poczcie.
        Już prawie się przeprowadziłam, ale mam ostatnio urwanie głowy i przesunęłam to w czasie
        Szukam mieszkania w okolicy Ruczaju a najlepiej Tynieckiej bo tam mam przedszkole dla dzeicka od września. Czy te regiony by wam, Tobie odpowiadały?

Czy jesteś gotowa na wyprowadzkę, bo chyba jeszcze nie rozmawiałaś z mężem o zdradzie. Nie załamuj się, najważaniejsza jesteś ty i Twoje dzieci.
        • domi217 Re: Szukam współlokatorki samotnej mamy 07.06.13, 23:40
          Mnie pasuje okolice Szlak- Kleparz ale wszystko to kwestia pieniedzy i warunków.
          Pozdrawiam
    • domi217 Re: Szukam współlokatorki samotnej mamy 05.06.13, 23:29
      Hej, gdybyscie mialy cos fajnego to dołacze sie. W mieszkaniu jestem tylko od poniedzialku do czwartu. MAm syna 18 miesiecy.
      • gosija2 Re: Szukam współlokatorki samotnej mamy 10.06.13, 20:52
        Hej, co myślicie, żebyśmy się najpierw spotkały, możemy nawet razem z dziećmi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka