figa2014 28.04.14, 11:49 Witam,szukam mamy z dziecmi na wspolne spacery.Mam pol roczne dziecko i 6letnie.Jestem z Sosnowca,pozdrawiam figa2014@gazeta.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karollina8 Re: szukam kolezanki na wspolne spacery z dziecmi 30.04.14, 11:19 jak chcesz poznać aktywne mamy w twojej okolicy i umówić się z nimi na wspolne wyjscie czy po prostu na kawę, to polecam serwis na-kawe.net sama ustawiłąm się na bieganie z ludzmi z tego serwisu, super pomysl na taki serwis, a jest tez kilka grup gdzie umawiają się mamy :) Odpowiedz Link
robert_malek Re: szukam kolezanki na wspolne spacery z dziecmi 05.05.14, 14:29 na-kawe.net/ świetny pomysł z tym serwisem Odpowiedz Link
13kala Re: szukam kolezanki na wspolne spacery z dziecmi 23.08.14, 13:19 Cześć szukam koleżanki na wspólny spacer, kawę lub fitness. Mam 7 miesięczne dziecko i od niedawna mieszkam we Wrocławiu. Proszę o kontakt osoby zainteresowane :) Odpowiedz Link
spode Re: szukam kolezanki na wspolne spacery z dziecmi 29.01.15, 11:21 Witam:) I ja się tu podepnę. Jestem mamą 3 miesięcznego chłopca. Chętnie wybiorę się z inną mamą na spacer lub kawę. Okolica Azorów, Białego Prądnika, ewentualnie Bronowic. Odpowiedz Link
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama