figa2014 28.04.14, 11:49 Witam,szukam mamy z dziecmi na wspolne spacery.Mam pol roczne dziecko i 6letnie.Jestem z Sosnowca,pozdrawiam figa2014@gazeta.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karollina8 Re: szukam kolezanki na wspolne spacery z dziecmi 30.04.14, 11:19 jak chcesz poznać aktywne mamy w twojej okolicy i umówić się z nimi na wspolne wyjscie czy po prostu na kawę, to polecam serwis na-kawe.net sama ustawiłąm się na bieganie z ludzmi z tego serwisu, super pomysl na taki serwis, a jest tez kilka grup gdzie umawiają się mamy :) Odpowiedz Link
robert_malek Re: szukam kolezanki na wspolne spacery z dziecmi 05.05.14, 14:29 na-kawe.net/ świetny pomysł z tym serwisem Odpowiedz Link
13kala Re: szukam kolezanki na wspolne spacery z dziecmi 23.08.14, 13:19 Cześć szukam koleżanki na wspólny spacer, kawę lub fitness. Mam 7 miesięczne dziecko i od niedawna mieszkam we Wrocławiu. Proszę o kontakt osoby zainteresowane :) Odpowiedz Link
spode Re: szukam kolezanki na wspolne spacery z dziecmi 29.01.15, 11:21 Witam:) I ja się tu podepnę. Jestem mamą 3 miesięcznego chłopca. Chętnie wybiorę się z inną mamą na spacer lub kawę. Okolica Azorów, Białego Prądnika, ewentualnie Bronowic. Odpowiedz Link