Dodaj do ulubionych

wybieram się z 6-l.do Krakowa-gdzie warto udać się

07.09.04, 11:01
Chcę zahaczyć o aquapark, zoo, Wawel, bedziemy tam tylko 1-2 dni, gdzie
wartałoby z 6-letnim dzieckiem pójść? Jeszcze pytanie dla zmotoryzowanych,
jak dojechać z aquaparku do zoo, nie znamy za bardzo Krakowa. Jeśli chodzi o
Wawel to co w nim warto zwiedzić z dzieckiem? Czy można tam dostac jakis
plan? Czy można wejść z aparatem i kamerą? Gdzie jeszcze warto wybrać się???
Za wszelkie rady będę wdzieczna, pozdrawiam B.
Obserwuj wątek
    • Gość: bomaki Re: wybieram się z 6-l.do Krakowa-gdzie warto uda IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.09.04, 09:23
      wciąż aktualne, bo wyjazd musielismy przesunąć
      • ms78 Re: wybieram się z 6-l.do Krakowa-gdzie warto uda 16.09.04, 16:54
        co do przejazdu z aquaparku do zoo- najlepiej kupic mape bo szczerze chciaz
        jestem kierowca to teraz nie wiem. na wawelu dla dziecka najwieksza frajda
        bedzie zbrojownia ( jsli to chlopiec) lub komnaty ( wersja dla dziewczynek) .
        zdjecia na wawelu mozesz robic ( w srodku bez flesha) chyba za dodatkowa opłata.
        warta zobaczenia jest tez wieza z dzwonem zygmunta.
        zoo tez bardzo polecam- szczegolnie ze jest to duze dziecko. fotografowanie tez
        za dodatkowa oplata jesli dobrze pamietam.
        na fajny spacer mozecie sie tez wybrac na tor kajakarstwa gorskiego kolo Tynca.
        zreszta sam klasztor w tyncu tez jest bardzo ladny.
        no i standartowo- rynek, barbakan, kosciol mariacki itd.
        wiecej nic nie przychodzi mi do glowy. muzea te tradycyjne raczej odpadaja bo
        dzieci sie nudza.
        no i jeszcze moze film w centrum Plaza na tym nowym ekranie IMAX czy cos
        takiego- super przezycia!!!( obraz trojwymiarowy)
        gdybys potrzebowala wiecej szczegolow pisz na priva ms78@gazeta.pl
        pozdrawiam
        marta
        • bomaki Re: wybieram się z 6-l.do Krakowa-gdzie warto uda 02.11.04, 09:48
          Dziękuję, miałam awarie kompa i dopiero dzisiaj odczytałam, może uda się nam
          wybrać w listopadzie. Pozdrawiam B.
          • nastka_7 Re: wybieram się z 6-l.do Krakowa-gdzie warto uda 02.11.04, 17:00
            Koniecznie odwiedźcie OCEANARIUM. Otwarte zostało 30 października. Znajduje
            sie na ul. św. Sebastiana 9. Ta ulica dochodzi do Wawelu. Pozdrawiam.
            • bomaki Re: wybieram się z 6-l.do Krakowa-gdzie warto uda 12.11.04, 09:58
              Dzięki, na pewno odwiedzimy, pozdrawiam B.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka