Dodaj do ulubionych

Gdzie są tanie sklepy z rzeczami dla niemowląt?

28.10.04, 19:58
chodzi mi o wszystko. Mieszkam rok w Krakowie. Spodziewam się pierwszego
dziecka. Nie mam nic dla maluszka, nawet pieluch. gdzie w takim razie mogłabym
taniej kupić pieluchy tetrowe, ubranka, kosmetyki, itd. A gdzie można kupić
taniej wózek?
Pozdrawiam mamusie z Krakowa.
Aśka
Obserwuj wątek
    • ewula_p Re: Gdzie są tanie sklepy z rzeczami dla niemowl 01.11.04, 23:16
      Hej, napisałam do Ciebie na gazetowy adres.
      Pozdrawiam
      Ewa
      • cymbeline Re: Gdzie są tanie sklepy z rzeczami dla niemowl 06.11.04, 13:34
        Ewciu,czy do mnie też mozesz napisać z tej samej sprawie? Bede wdzieczna.
        Pozdrawiam.
        • aska_22 Re: Gdzie są tanie sklepy z rzeczami dla niemowl 08.11.04, 19:45
          Znalazłam sklep( hurtownię) na św. Kingi. Mnóstwo rzeczy mają a jak się kupi
          powyżej chyba 200 zł, to dają po cenach hurtowych. Tylko chyba mały wybór
          wózków. Ja chciałam obejrzeć deltim fokus. Może ktoś jeszcze coś doradzi?
    • kuba1206 Re: TANI sklep z rzeczami dla niemowląt 16.11.04, 07:13
      Na ul. Centralnej (nie w Centrum!!!!) - Nowa Huta - okolice Ronda czyżyńskiego -
      na przeciwko lecznicy dla zwierząt - jest hurtownia.
      Jest w niej wszystko, wózki duzy wybór i cały asortyment dla malucha.
      Zakup powyżej 200zł ( co nie jest trudne, bo wystarszy kupić wózek lubłóżeczko)
      upoważnia do rabatu na okres 2 lat - wtedy kupuje się po cenach hurtowych.

WARTO!!!
      • ewik74 Re: TANI sklep z rzeczami dla niemowląt 10.12.04, 13:10
        Niestety łózeczko nie wchodzi do tej kwoty powyżej której masz zniżkę. Wiem bo
        tam kupowałam łózeczko i też się napaliłam na zniżki. Niestety zapłaciłam całą
        kwotę, pomimo iż wzięłam najdroższe łóżeczko :-(
        Tutaj chodzi o zakup wyprawek dla noworodka, ciuszków, pieluszek, huśtawek,
        przewijaków i innych tańszych rzeczy.
        Polecam hurtownię na ul. Krzywda (na przeciwko Tandety)-naprawdę taniej!!!
        Zaopatruję się również w sklepie-komisie na os.Kombatantów.
        • dadgam Re: TANI sklep z rzeczami dla niemowląt 24.01.05, 22:20
          najtańsze wózki, łóżeczka itp są chyba na ul. Krzywda, obok Tandety
    • afor Re: Gdzie są tanie sklepy z rzeczami dla niemowl 26.11.04, 23:19
      Tanio jest w sklepie na Starowislnej, tuz przed skrzyzowaniem Starowislna -
      Dietla. Mona tam naprawde niedrogo kupic cala wyprawke. Maja troche ograniczony
      asortyment, ale bez problemu realizuja indywidualne zamowienie.
      • elisia1 Re: Gdzie są tanie sklepy z rzeczami dla niemowl 01.03.05, 20:59
        Tez polecam tą hurtownie na ul. Krzywdy obok tandety, ja wybrałam sie tam
        akurat po pieluchy, tetrowe 1.70 a flanelowe tez taniej ok 1 zł niz te kupowane
        w sklepach. I miła obsługa:)Pozdrawiam
    • sklepkiki.pl Re: Gdzie są tanie sklepy z rzeczami dla niemowl 26.06.19, 09:52
      Witam!
      Zapraszam serdecznie do naszego sklepu internetowego www.sklepkiki.pl/ .
      Na naszej stronie internetowej znajdziesz wózki wielofunkcyjne, wózki spacerowe, fotelik dla najmłodszych oraz tych starszych dzieciaczków.
      W swojej ofercie posiadamy również akcesoria pościelowe (kołdry, zestawy, pościele, prześcieradła...), higieniczne (wanienki, przewijaki, maty turystyczne do przewijania...), akcesoria do karmienia ( butelki anty kolkowe wielu producentów, smoczki uspokajające oraz wymienne do butelek), łóżeczka dziecięce drewniane oraz turystyczne, kojce do zabawy, krzesełka do karmienia i wiele innych.

O dokładne zaopatrzenie w niezbędne rzeczy zadba nasza obsługa- pracownice bardzo chętne do pomocy i doskonale znające temat z doświadczenia nie tylko swojego, ale również klientów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka