Dodaj do ulubionych

usg 3D - czy jest gdzieś???

04.11.04, 20:18
Szukam usg 3D czy ktoras je robila w Krakowie i gdzie.Bardzo mi zalezy bo podobno mozna wiedziec czy dzidzia bedzie zdrowa.I jak ktoras robila prosze o wrazenia.I kiedy najlepiej zrobic???
Pozdrawiam.

Karolina i 12 tyg dzidzia
Obserwuj wątek
    • ewula_p Re: usg 3D - czy jest gdzieś??? 04.11.04, 23:12
      Hej, ja nie robiłam, ale pod koniec ciąży, czyli gdzieś przełom marca i
      kwietnia, byłam kilkakrotnie na konsultacjach na Kopernika, i podobno wtedy
      takie USG zaczynali tam własnie robić, że niedawno kupili taki właśnie aparat.
      Czy dzidzia bedzie zdrowa widać na każdym USG, to chyba nie ma znaczenia,
      jedynie Ty i tatus bedziecie inaczej widzieli dzidziusia, bo tak, tradycyjnie,
      to większośc ludzi mówi, że nic nie widzi.
      Pozdrawiam
      Ewa
      • mikaa25 Re: usg 3D - czy jest gdzieś??? 08.06.05, 22:35
        dokladnie tak, popieram poprzedniczke. W krakowie nie ma 3d. Na pleszowskiej i
        owszem oglaszają ze mają, ze widac minki i takie tam bzdurki, byłam i zostałam
        oszukana. Mają zwykle usg na ktorym g.... widac, niemiła pani, ktora nic nie
        wytłumaczy. dają wydruk - takie usg mozna zrobic wszedzie. na kasete vhs nagano
        nam stek plam - juz u swojej lekarki lepiej cos widac niz tam. szczerze
        odradzam, gdyby nie to ze mam daleko i nie mam czasu ani ochoty sie kłocic to
        należało by sie upomniec o zwrot kasy.
    • cymbeline Re: usg 3D - czy jest gdzieś??? 06.11.04, 13:33
      Też szukałam USG 3D i w końcu zapytałam mojego ginekologa (on ma ale normalne
      usg) i powiedział,ze w naszym mieście nie ma:(((
      Wyglada na to,ze to drogi sprzęt.
      Pozdrawiam
    • blablatka Re: usg 3D - czy jest gdzieś??? 08.11.04, 13:00
      3D jest na ul. Pleszowskiej oraz na ul. Szwedzkiej...czytałam jednak, że
      pleszowskiej nie polecają, a co do szwedzkiej to robiłam tam normalne usg i tak
      niesympatycznej i niekonkretnej (żeby nie napisać niekompetentnej) pani doktor
      nie spotkałam...więc z czystym sercem nie mogę polecić ani jednego ani drugiego
      • bgoralska Re: usg 3D - czy jest gdzieś??? 06.06.05, 20:12
        Bzdura to nie jest napewno usg 3d. Tylko tak sobie robią reklamę, szkoda kasy,
        ale w Krakowie nie ma usg 3d. Żenada
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka