mamaemmy 04.03.05, 00:41 Ja znam jeden na ul.Teligi(blisko dawnego Hita-teraz Tesco).I to tyle.A podobno jest ich dużo w Krakowie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia062 Re: Gdzie są fajne komisy w Krakowie? 04.03.05, 10:01 Witaj Na os .Kurdwanów tez jest fajny komis z ubrankami i akcesoriami dla dzieci:) Odpowiedz Link
kasia062 Re: Gdzie są fajne komisy w Krakowie? 04.03.05, 10:03 A czy jestes może z kozłówka??ja jestem z kurdwanowa a mój mąż mieszkał na kozłówku:)) POZDRAWIAM Odpowiedz Link
mamaemmy Re: Gdzie są fajne komisy w Krakowie? 04.03.05, 13:35 Hej!Tak,przed ślubem mieszkałam na Kozłówku:)Może znam Twojego męża z podstawowki?Pozdrawiam. Odpowiedz Link
angela216 Re: Gdzie są fajne komisy w Krakowie? 05.03.05, 15:59 Na Dobrego pasterza jest jeden,Na Kurczaby,Os.Kombatantow.Jest tego sporo,zobacz sobie do ksiazki tel.pod komisy i tam jest kilka dla dzieci.A gdzie dokladniej w Krakowie mieszkasz?Ten na Kurczaby jest dosc duzy chyba najwiekszy w Krakowie tak mi sie wydaje,wiec jest duzy wybor. Odpowiedz Link
renste Re: Gdzie są fajne komisy w Krakowie? 08.03.05, 12:44 Czy tan na ul.Kurczaba to ten sam co przy Teligi?Bo myślę ,że tak.Jest przeniesiony z Limanowskiego.Duży wybór. Odpowiedz Link