Dodaj do ulubionych

CZY MOŻNA ZAPŁACIĆ ZA JEDYNKĘ W ŻEROMSKIM(KRAKÓW)

23.05.05, 17:02
Czy któraś z Was wie czy można po porodzie wykupić sobie jedynkę lub dwójkę w
szpitalu Żeromskiego w Krakowie?Strasznie mi się nie uśmiechają te tłumy
odwiedzających po porodzie a człowiek będzie obolały i szukający spokoju.
Będę wdzięczna za rozmaite możliwości (i legalne i te mniej legalne).
Obserwuj wątek
    • renste Re: CZY MOŻNA ZAPŁACIĆ ZA JEDYNKĘ W ŻEROMSKIM(KRA 24.05.05, 20:23
      Na prawdę żadna z Was nic nie słyszała na ten temat?Podnoszę niniejszym.
      • iwoku Re: CZY MOŻNA ZAPŁACIĆ ZA JEDYNKĘ W ŻEROMSKIM(KRA 25.05.05, 00:50
        Nie wiem czy to mozliwe...Wiem,że teoretycznie powinno mi być prościej wylądowac
        w jedynce- bo urodziłam blizniaki i reprezentuje służbę zdrowia.Poza tym moje
        maluchy mialy zaburzenia termoregulacji i z naszego powodu na sali musiało być
        cieplej, być może przeszkadzało to innym mamom. Mimo tych argumentów bylismy na
        "czteromamowej" sali, bo jedynki akurat były zajete. Ale nie przeszkadzało mi to
        specjalnie, czasem dobrze jest móc sie odezwać do kogos życzliwego, kto boryka
        się z podobnymi problemami ...
        • ewula_p Re: CZY MOŻNA ZAPŁACIĆ ZA JEDYNKĘ W ŻEROMSKIM(KRA 25.05.05, 21:10
          Ja akurat rok temu leżałam w jedynce w Żeromskim, ale nic nie płaciłam, tak mi
          się trafiło. Był to mój drugi poród, wcześniej w innym szpitalu też akurat
          leżałam na jedynce i tak szczerze mówiąc, to nie zawsze jest fajne, naprawdę.
          Nie ma się do kogo odezwać, cały dzień, nawet położne do mnie już potem nie
          zaglądały, bo dawałam sobie radę spoko sama. Może nie będzie tak strasznie.
          Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.
          Ewa
          • dwoda Re: CZY MOŻNA ZAPŁACIĆ ZA JEDYNKĘ W ŻEROMSKIM(KRA 19.09.05, 21:27
            Rodziłam w Żeromskim równe dwa lata temu i tez leżałam w jedynce ( byłam
            pacjentką ,,z ulicy'') zupełnie przypadkowo , choć z komentarzem położnej ,
            że ,,mama wielodzietna może tutaj leżeć , bo na pewno sobie poradzi":-))))
            Pozdrawiam , Dorota
            • jessia Re: CZY MOŻNA ZAPŁACIĆ ZA JEDYNKĘ W ŻEROMSKIM(KRA 20.09.05, 09:56
              czesc dwoda,

pamietam cie z forum "pazdziernikowek" - twoja Zuzia urodzila sie rowny miesiac
              przed moja Milenka. Przestalam tam czytac dawno temu bo cos dlugi przestoj byl
              i nikt nic nie pisal - czy ostaly sie jakies mamy oprocz ciebie z tamtego
              forum? Jezeli tak, to wklej mi tu link, prosze.
              A Milenka juz od 2 miesiecy ma siostrzyczke Pole.
              Pozdrawiamy Cie z cala Twoja dziatwa
              jessia
              • dwoda Re: CZY MOŻNA ZAPŁACIĆ ZA JEDYNKĘ W ŻEROMSKIM(KRA 21.09.05, 17:05
                Witam Jesssia!
                Dziękuję za pozdrowienia.
                Serdeczne gratulacje dla Ciebie i Twojej powiększonej rodzinki. Widzę , że
                podobnie jak ja, między moimi najmłodszymi, masz niewielką różnicę między
                dziewczynkami( u mnie 21 miesięcy) . Życzę dużo siły i cierpliwości . Ja
                podobnie jak Ty juz dawno nie zaglądam na forum październikówek , po prostu z
                czasem zaczęłam się gubić wśród nowych pojawiających sie nicków.Ale te mamy z
                najdłuższym stażem ( tak jak Ciebie ) oczywiście pamiętam . Napisz gdzie tym
                razem rodziłaś. Czy mnie pamięć nie myli i Milenke rodziłaś , tak jak ja w
                Żeromskim? Pozdrawiam , Dorota
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka