Dodaj do ulubionych

Gdzie stomatolog dziecięcy na Ruczaju?

17.12.05, 19:24
Jak w temacie. Słyszałam, że na Ruczaju gdzieś przyjmuje, może jakaś mama
jest zorientowana? A jeżeli nie na Ruczaju to może gdzieś niedaleko.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • ewula_p Re: Gdzie stomatolog dziecięcy na Ruczaju? 18.12.05, 01:06
      Ja chodzę z synem do poradni stomatologicznej na ul. Lipińskiego 15. Nie wiem,
      czy to trzeba mieć jakąś specjalizację, żeby przyjmować dzieci, ale my jesteśmy
      bardzo zadowoleni, wogóle chodzi tam bardzo dużo dzieci, przyjmuje tam również
      ortodonta. Widziałam też kilka razy, że lekarki przyjmowały dzieci chore, np. z
      zespołem downa, a dodam, że były to dzieci raczej małe, więc chyba nie jest to
      proste zadanie. Zobacz, może Ci się tam spodoba.
      pozdrawiam
      Ewa
      • joannakrakow Re: Gdzie stomatolog dziecięcy na Ruczaju? 18.12.05, 11:15
        Dziękuję, być może tam pójdziemy.pozdrawiam.
        • ewula_p Re: Gdzie stomatolog dziecięcy na Ruczaju? 19.12.05, 02:09
          Proponuję, żebyś poszła z córą, żeby umówić się na wizytę, a najpierw obejrzeć
          i jej pozkazać gabinet, panią doktor, itp. Nie wiem doprawdy, czy lekarki tam
          (chyba są same kobiety) mają specjalizację dziecięcą, czy taką wogóle się robi,
          ale sama zobaczysz jakie będzie miała podejście do dziecka i sama stwierdzisz,
          czy jest godna zaufania. wtedy dopiero się umów na wizytę.
          Pozdrawiam i trzymam kciuki.
          Ewa
    • joannakrakow Re: Gdzie stomatolog dziecięcy na Ruczaju? 08.01.06, 11:43
      Juz byłam z dzieckiem u stomatologa. Wybrałam z racji odległości gabinet na
      Miłkowskiego. Bardzo polecam. Jest to Centrum Zdrowego Uśmiechu. Mają stronkę:
      www.nieboli.com.pl. Miła atmosfera, przyjmuje tam równią pani specjalnie od
      dzieciaczków maluszków. Konsultacje są bezpłatne. pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka