joannakrakow 17.12.05, 19:24 Jak w temacie. Słyszałam, że na Ruczaju gdzieś przyjmuje, może jakaś mama jest zorientowana? A jeżeli nie na Ruczaju to może gdzieś niedaleko. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewula_p Re: Gdzie stomatolog dziecięcy na Ruczaju? 18.12.05, 01:06 Ja chodzę z synem do poradni stomatologicznej na ul. Lipińskiego 15. Nie wiem, czy to trzeba mieć jakąś specjalizację, żeby przyjmować dzieci, ale my jesteśmy bardzo zadowoleni, wogóle chodzi tam bardzo dużo dzieci, przyjmuje tam również ortodonta. Widziałam też kilka razy, że lekarki przyjmowały dzieci chore, np. z zespołem downa, a dodam, że były to dzieci raczej małe, więc chyba nie jest to proste zadanie. Zobacz, może Ci się tam spodoba. pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link
joannakrakow Re: Gdzie stomatolog dziecięcy na Ruczaju? 18.12.05, 11:15 Dziękuję, być może tam pójdziemy.pozdrawiam. Odpowiedz Link
ewula_p Re: Gdzie stomatolog dziecięcy na Ruczaju? 19.12.05, 02:09 Proponuję, żebyś poszła z córą, żeby umówić się na wizytę, a najpierw obejrzeć i jej pozkazać gabinet, panią doktor, itp. Nie wiem doprawdy, czy lekarki tam (chyba są same kobiety) mają specjalizację dziecięcą, czy taką wogóle się robi, ale sama zobaczysz jakie będzie miała podejście do dziecka i sama stwierdzisz, czy jest godna zaufania. wtedy dopiero się umów na wizytę. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Ewa Odpowiedz Link
joannakrakow Re: Gdzie stomatolog dziecięcy na Ruczaju? 08.01.06, 11:43 Juz byłam z dzieckiem u stomatologa. Wybrałam z racji odległości gabinet na Miłkowskiego. Bardzo polecam. Jest to Centrum Zdrowego Uśmiechu. Mają stronkę: www.nieboli.com.pl. Miła atmosfera, przyjmuje tam równią pani specjalnie od dzieciaczków maluszków. Konsultacje są bezpłatne. pozdrawiam. Odpowiedz Link