jeangrey Re: czy jest mama, która znalazła pracę w budzetó 24.01.06, 09:17 A o co chodzi, bo ja, w zeszłym roku? :) W tym odrzuciłam parę ofert we wrześniu - zdecydowałam zmienić zawód. Ale gdybym chciała powrócić nie byłoby problemu. Odpowiedz Link
prunio4 Re: czy jest mama, która znalazła pracę w budzetó 24.01.06, 17:00 Dzięki że odpisałaś. chciałam tylko wiedzieć, czy jest możliwym znaleźć ją bez pomocy tzw.osób trzecich :-). Wydawałoby się, że początek roku jest chyba najlepszym czasem na jej szukanie(proporcjonalnie teraz właśnie jest najwięcej ofert-biorąc pod uwagę cały rok)ale zaczynam wątpić w swoje możliwości-a raczej ich brak.Na ok. 25 wysłanych odpowiedzi na oferty dostałam ....jedną z info, że moja oferta została rozpatrzona odmownie.... A możesz powiedzieć z jakiego powodu odrzuciłaś te parę ofert? No i skąd decyzja o zmianie zawodu? Niskie płace w owej budżetówce? Odpowiedz Link
jeangrey Re: czy jest mama, która znalazła pracę w budzetó 24.01.06, 17:48 prunio4 napisała: > chciałam tylko wiedzieć, czy jest możliwym znaleźć ją bez pomocy tzw.osób > trzecich :-). W mojej specjalności jak najbardziej. W innych nie wiem, ale ja jestem anglistką. Wiem też, że w mojej ostatniej pracy zatrudniano bez pośrednictwa kuratorium, czy podań. Informacje o wakatach rozchodzą się zazwyczaj pocztą pantoflową. > Wydawałoby się, że początek roku jest chyba najlepszym czasem na jej > szukanie(proporcjonalnie teraz właśnie jest najwięcej ofert-biorąc pod uwagę > cały rok)ale zaczynam wątpić w swoje możliwości-a raczej ich brak.Na ok. 25 > wysłanych odpowiedzi na oferty dostałam ....jedną z info, że moja oferta został > a > rozpatrzona odmownie.... Współczuję... Może we wrześniu będzie lepiej. > A możesz powiedzieć z jakiego powodu odrzuciłaś te parę ofert? No i skąd decyzj > a > o zmianie zawodu? Niskie płace w owej budżetówce? Pensja w LO nie była taka zła, plus wczesne godziny pracy, plus stabilność zatrudnienia. Właściwie dużo plusów. U mnie jednak zadecydowała konieczność pracy w domu. pozdrawiam JG Odpowiedz Link
prunio4 Re: czy jest mama, która znalazła pracę w budzetó 26.01.06, 12:23 ano właśnie -poczta pantoflowa plus pewnie tzw "referencje", czyli nazwisko, które stoi za kandydatem. Dzięki za odpowiedź :-).Powodzeia. Odpowiedz Link