malajulcia20 25.12.06, 18:15 Witajcie, Proszę o pomoc w wyborze pediatry (przychodni z NFZ) na Nowej Hucie dla mojej nowo narodzonej córci Julci. DZiękiuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prunio4 Re: Proszę Was o pomoc w wybraniu pediatry NH 27.12.06, 20:53 malajulcia20 napisał: > Witajcie, > Proszę o pomoc w wyborze pediatry (przychodni z NFZ) na Nowej Hucie dla mojej > nowo narodzonej córci Julci. DZiękiuję z dobrym pediatrą będziesz miała problem.Ja szukam już od czasu dłuższego, po liznych próbach i błędach dalej nikogo polecić nie mogę.Nawet na forum: Mamy z Nowej Huty. Odpowiedz Link
m_oments Re: Proszę Was o pomoc w wybraniu pediatry NH 25.01.07, 08:59 a ja polece przychodnie na oś. Szkolnym 9, jeśli nie masz za daleko Odpowiedz Link
pikum Re: Proszę Was o pomoc w wybraniu pediatry NH 10.04.07, 13:30 A kogo na os.Szkolnym polecasz? Odpowiedz Link
martazab Re: Proszę Was o pomoc w wybraniu pediatry NH 11.04.07, 08:00 ja chodze do dr Szywalskiej na szkolne i jestem zadowolona zreszta sama jako dziecko do niej chodzilam moje koleznki rozwniez chodza do niej z dziecmi i jeszcze zlego slowa nie uslyszalam na jej temat Odpowiedz Link
pikum Re: Proszę Was o pomoc w wybraniu pediatry NH 11.04.07, 08:17 A czy twoje dziecko choruje,czy odwiedzasz panią doktor tylko na zdrowej stronie?Ja niestety też chodzę do pani doktor,ale moje zdanie na temat "jej"leczenia jest nieco odmienne.Ale.......Poszukuje kogoś,kto chodzi do dr.Danyluk. Odpowiedz Link
m_oments Re: Proszę Was o pomoc w wybraniu pediatry NH 21.04.07, 21:53 ja tez chodze z synkiem do dr Szywalskiej, w sunmie tylko raz był poważnie chory, leki podziałały..wiec jestem zadowolona, i dla mnie ważne ze nie ma problemu z wypisywaniem skierowań na badania, do specjalistów.. u dr. Danyluk byłam raz, jak dr Szywalskiej nie było, i mam niezbyt dobre wspomnienia..bardzo mnie nastraszyła centylami małego, opoznieniem ruchowym itd.. miałam niezły stres potem.. Odpowiedz Link