izka-kr 16.04.03, 23:34 mam naimie Iza mieszkam w krakowie jestem żona Janusza juz od 13 lat razem dochowalismy sie juz 12 letniej Magdaleny a w pazdzierniku 2003 urodzi sie dzidzia ktora jeszcze nosze w brzuszku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluetab70 Re: witam wszystkich bardzo serdecznie 19.04.03, 23:52 Witaj, jestem mamą 5-letniej Julki :) Pozdr. B Odpowiedz Link
jagoda1976 Re: witam wszystkich bardzo serdecznie 28.04.03, 15:37 Ja mam w brzuszku maleństwo, które przyjdzie na świat na początku czerwca. Jeszcze nie wiem czy to będzie dziewczynka czy chłopczyk Odpowiedz Link
iberka Re: witam wszystkich bardzo serdecznie 30.08.03, 12:22 czesc:-) jak czujecie sie wsrod ciszy i zieleni? iza Odpowiedz Link
Gość: truskawkam73 Re: witam wszystkich bardzo serdecznie IP: *.crowley.pl 02.05.03, 09:33 Witam, ja również jestem z Krakowa, mam dwóch synków: 7-letniego Mateuszka i 3- miesięcznego Kacperka. Mój numer gg:5996616. Pozdrawiam serdecznie :-)) Odpowiedz Link
Gość: iwona Re: witam wszystkich bardzo serdecznie IP: *.localnet.emaus.krakow.pl / 192.168.0.* 04.05.03, 06:15 witam,jestem z krakowa(salwator)jestem mamą 3letniej antośki.iwona Odpowiedz Link
Gość: adanka Re: witam wszystkich bardzo serdecznie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 23:35 Witaj, Jak sie ma Twoje pazdziernikowe Malenstwo? Ja w listopadzie urodzilam druga corke Anie. Wlasnie usiluje ja nauczyc jesc papki. Skutek jest zaskakujacy: nie chce juz ssac piersi :( Ciezko pracuje nad tym, aby to zmienic. Starsza corka jest 4 lata starsza. Pozdrawiam, Adanka Odpowiedz Link
Gość: mamawiki Re: witam wszystkich bardzo serdecznie IP: 213.77.26.* 26.06.03, 12:11 Witam wszystkie krakowianki Jola z roczną Wiktorią i trochę starszym mężem Leszkiem Odpowiedz Link
caillou Re: witam wszystkich bardzo serdecznie 30.06.03, 16:10 Witam, jestem 27-letnią mamą Dominika (3,5 roku), Mateusza (2 lata) i Korzonka, który siedzi jeszcze (i jeszcze długo posiedzi) w brzuszku. Termin mam na końcówkę listopada. Mieszkamy na Woli Duchackiej Pozdrawiam Aga (gg 2119871) Odpowiedz Link
Gość: dorka Re: witam wszystkich bardzo serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.03, 13:13 Cześć, jestem mamą 2,5-rocznego Michałka. Właśnie jesteśmy w trakcie przeprowadzki na osiedle Widok. Czy któraś z Was tam mieszka? Odpowiedz Link
Gość: majah1 Re: witam wszystkich bardzo serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.03, 11:19 halo!Jestem z Widoku, super osiedle gratuluje wyboru !!! daj znac na podaj swoj numer na GG, amoze sie spotkamy na spacerku :) Odpowiedz Link
Gość: sanna Re: witam wszystkich bardzo serdecznie IP: *.net.autocom.pl 19.08.03, 18:34 tak, ja mieszkam na widoku, jestem mama poltorarocznego szymonka, moze sie spotkamy? pozdr. Odpowiedz Link
olimama Re: witam wszystkich bardzo serdecznie 15.07.03, 22:20 Dobry wieczór, mam na imię Aśka. Jestem mamą 5.5 mies. Oli. Mieszkam w okolicach Akademii Pedagogicznej (ul. Rydla). Cieszę się,że powstał taki fajny krakowski wątek. Pozdrawiam wszystkich serdecznie :-] Odpowiedz Link
Gość: SylwiaKr Re: witam wszystkich bardzo serdecznie IP: *.net.autocom.pl 20.07.03, 13:37 Witam.Jestem mama 5 miesiecznego Wiktorka.Mieszkam w Nowej Hucie.Pozdrawiam wszystkie szczesliwe mamusie!!!!!! Odpowiedz Link
Gość: lulka jestem z Zakrzówka IP: *.autocom.pl 17.08.03, 12:47 Witam młode mamy ( Kasia 22) Mam prawie 2 letnią Ole, mieszkam na Św. Jacka. Pozdrawiam Odpowiedz Link
thessi Re: witam wszystkich bardzo serdecznie 01.08.03, 23:40 Hejka mam na imie Monika jestem mama 22-dwu miesiecznego MAteusza mieszkam w Bronowicach i chetnie pospaceruje lub pogadam na gg (1325146). Jedstem mobilna wiec moge podjechac do kogos :) caluski Thessi Odpowiedz Link
Gość: sanna Re: witam wszystkich bardzo serdecznie IP: *.net.autocom.pl 19.08.03, 18:37 hej, hej moniko pisalam wyzej ze jestem z widoku, chetnie spotkam sie na spacerze, a moze wybierzemy sie wspolnie "na kulki" do ikei? moze ktoras mama z okolic przylaczy sie tez? Odpowiedz Link
olaania Re: witam wszystkich bardzo serdecznie 12.08.03, 15:07 Cześć, mam dwie małe córki, Ola ma 2 latka a Ania 4 miesiące, mieszkam na południowym krańcu Krakowa, w Opatkowicach, siedzę w domu z dziatwą a w weekendy studiuję, ALE STRASZNIE SIĘ CIESZĘ ŻE MAMY KRAKOWSKIE JEDNOCZĄ SIŁY NA FORUM!, bo z dziećmi nie brak mi rozrywek, ale miło jest czasem pogadać z kimś pełnoletnim... Odpowiedz Link
iberka Re: witam wszystkich bardzo serdecznie 20.08.03, 23:28 no to my tez sie dolaczamy:mama iza ជ l.> i synek Kubeczek ច mcy>.mieszkamy na Kurdwanowie ale caly dzien codziennie spedzamy na osiedlu Widok:-).spacerujemy po tej oslonecznionej alejce albo chowamy sie w cieniu i grzebiemy w piaskownicy:-) iza Odpowiedz Link
k799 Re: witam wszystkich bardzo serdecznie 24.08.03, 22:35 CZEŚĆ!!!Melduje się mama 13,5- bliźniąt z Nowej Huty.Jeśli ma ktoś ochotę pogadać to mój nr gg to 4725904(jeszcze fajniej byłoby z kimś pospacerować!!!) POZDROWIENIA!!! Odpowiedz Link
eb14 Re: witam wszystkich bardzo serdecznie 27.08.03, 13:48 Cześć! Mam na imię Ewelina, jestem mamą Dawidka, najukochańszego urwisa pod słońcem, który właśnie w niedzielę skończył 19 miesięcy. Pozdrawiam wszystkie mamy z Krakowa, a przedewszystkim z Nowego Bieżanowa, gdzie właśnie mieszkamy. Do zobaczenia na deptaku (mamy z Bieżanowa napewno wiedzą o co chodzi). Odpowiedz Link
anes28 Re: witam wszystkich bardzo serdecznie 30.10.03, 10:36 Jestem kolejną mamą z Krakowa. Mieszakamy na Ugorku. Obecnie siedze w domu opiekując sie moim 2letnim Piotrusiem i 7-mies. Zuzią.Pozdrawaim krakuski !!!! Moze któraś chodzi na spacery do Parku AWF??? Pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: pokusa Re: witam wszystkich bardzo serdecznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.03, 21:55 czesc.a ja jestem z ruczaju.i urodze dzis w nocy jak dobrze pujdzie.a jak pujdzie normalnie to za 2 tygodnie. alicja Odpowiedz Link
gogo0674 Re: witam wszystkich bardzo serdecznie 29.12.03, 15:49 Cześć Iza nie jestem z Krakowa ale chciałam ci napisac że dopiero dziś odkryłam twoje forum.Pozdrawiam Gosia ze Żmigrodu. Odpowiedz Link
paolka_mak Re: witam wszystkich bardzo serdecznie 30.01.04, 12:03 Cześć Mamy z Krakowa, Jestem mamą 9 miesięcznej Darii. Mieszkamy na prądniku (ul. Majora) Pozdrawiamy Was wszystkie serdecznie Odpowiedz Link
speni Cześć PAOLKA :-))) 18.04.04, 10:39 Wreszcie Cię namierzyłam, hihihi. To my Magda i Marysia. Odpowiedz Link
Gość: anetaa Re: witam wszystkich bardzo serdecznie IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 30.01.04, 16:06 Hej! To i ja mama z Krakowa. Jestem mama Oli(2l). W Krakowie mieszkamy od niedawna. Obecnie mieszkamy na Ruczaju. A. Odpowiedz Link
wolanka Re: witam wszystkich bardzo serdecznie 16.02.04, 10:27 Witam krakowskie mamy . Pozdrawiamy życząc miłych spacerków i wesołych buziek. Ewai dwóch synków Odpowiedz Link
justyna_g Re: witam wszystkich bardzo serdecznie 18.02.04, 17:46 Pozdrawiam mamy z Krakowa, szczególnie z okolic Prokocimia. Moja mała Ewa ma prawie 9 m-cy i 8 ząbków. Mama i Ewa. Odpowiedz Link
pilocik2 Re: witam wszystkich bardzo serdecznie 24.02.04, 17:53 Mam na imię Aśka.Moja córeczka Dorotka ma 16 miesięcy.Mieszkamy koło Motoroli na Ruczaju.Może spotkamy jakieś mamy na spacerze. Pozdrawiam Odpowiedz Link
pokusa6 Re: witam wszystkich bardzo serdecznie 26.02.04, 17:32 pilociku ja tez jestem z ruczaju.mieszkam przy petli.urodzilam juz.muj synek ma 2 misiace i wlasnie go bujam.alicja i bartus. Odpowiedz Link
aniael Re: witam wszystkich bardzo serdecznie 25.02.04, 20:28 Witam serdecznie! Dopiero dziś odkryłam to forum:)Widzę, że są tu jednak mamy z okolic Prokocimia - Bieżanowa.Pytałam na forum Małopolska ale nikt nie zareagował. Ja jestem mamą czteromiesięcznej Moniki i mieszkam na Aleksandry.Pozdrawiam serdecznie. A to moja Monisia: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10574182&a=10574182 Odpowiedz Link
axwl Re: witam wszystkich bardzo serdecznie 22.03.04, 00:17 Witam! Mam na imię Ania i jestem mamą trzech chłopców: Grześ 8 lat, Rafałek -6 lat i Piotruś -3 latka. Mieszkamy w okolicach Woli Justowskiej. Cieszę się, że jest takie forum które dopiero co odkryłam. Pozdrawiam wszystkie Mamy z Krakowa i okolic. Odpowiedz Link
cheerio Re: witam wszystkich bardzo serdecznie 17.04.04, 20:36 hej, hej to i ja dołączę - Marta z 9,5 miesięczną Alą. Mieszkamy na Krowodrzy w okolicy byłego:-( Giganta i chętnie umówimy się na weekendowy spacerek. A może któraś Mama mieszkająca niedaleko ma malucha w podobnym wieku? pozdrawiam cieplutko cheerio gg 1641080 Odpowiedz Link
speni Re: witam wszystkich bardzo serdecznie 18.04.04, 10:43 Witam serdecznie wszystkie Mamy i ich Maleństwa. Mam na imię Magda, a 17 sierpnia 2003 urodziła sie nam Marysia - upragniona córcia tatusia. Już utworzyłam wątek z zaproszeniem na spacerki w Parku Decjusza, więc zapraszam raz jeszcze. Chętnie się spotkam, jestem dyspozycyjna, aż do bólu :-))) Odpowiedz Link
mamakrasnala Re: witam wszystkich bardzo serdecznie 18.04.04, 19:16 witam mam na imię Kasia (27 lat), jestem mamą największej słodzizny na świecie, czyli mojego syneczka Michała (wczoraj skończył 3 m-ce). Mieszkam na os.Podwawelskim a na spacerki jeździmy nad Wisłe, na Skałki albo do nowego malutkiego Parku Dębnickiego. Czasem też zaglądam na Rynek delektując sie atmosferą i preclami :) Pozdrawiam wszystkie mamy z dzieciaczkami w brzuszku i w wózeczkach Kasia i Michał (17.01.2004) Odpowiedz Link
Gość: Lida Re: witam wszystkich bardzo serdecznie IP: *.devs.futuro.pl 29.04.04, 20:58 Witaj Kasiu! Pisze do Ciebie Lida - mama Ziemowita 10 dni starszego od Twojego synka. My również mieszkamy na os.Podwawelskim. Jeśli masz ochotę na wspólny spacerek lub coś w tym rodzaju, daj znać na: siomi@interia.pl. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
ms78 Re: witam wszystkich bardzo serdecznie 24.04.04, 08:21 czesc mam na imie marta a moj synus adas. mieszkamy w tyncu a przedtem na ruczaju. witam wszytskich. jak ktos chce pogadac podaje namiary gg 1286617 ms78@gazeta.pl Odpowiedz Link