prunio4 Re: "przedszkole pod skrzydłami" w Krakowie 20.06.07, 22:39 czy chodzi o to na Krowodrzy?Waldorfskie? Odpowiedz Link
kalista001 Re: "przedszkole pod skrzydłami" w Krakowie 22.06.07, 08:34 Dokładnie, o to przedszkole chodzi :) Odpowiedz Link
catrinceoir Re: "przedszkole pod skrzydłami" w Krakowie 22.06.07, 17:51 gdzie na Krowodrzy? podacie adres? co prawda za dwa lata sie bede dopiero rozgladac, ale warto wiedziec, gdzie sa dobre przedszkola;) Odpowiedz Link
prunio4 Re: "przedszkole pod skrzydłami" w Krakowie 01.07.07, 20:48 Armii Krajowej. Synus chodził tam rok temu w czasie wakacyjnym. Do dzisiaj wspomina:ale do tego przedszkola bez zabawek już mnie nie oddasz? A ja z kolei byłam zachwycona: opieka super, dziecko czyste, najedzone, zabawki rewelacja:sama miałam ochotę tam zostać na dłuższą chwilę... Nie zawsze oczy dziecka widzą tak jak byśmy tego chciały... Może gdyby od razu tam poszedł,nie widział jak może być gdzie indziej... Byłam rozczarowana jego postawą ;( Odpowiedz Link
prunio4 Re: "przedszkole pod skrzydłami" w Krakowie 01.07.07, 20:56 o przepraszam mocno, na Batalionu Skała AK. Ale jest już wątek o nim... Odpowiedz Link