jezzmam 11.01.08, 12:48 Mam 2,5letniego synka i szukam mamy z dzieckiem w podobnym wieku na spacery,kawkę....... nudno tak samej chodzić. Mieszkam od jakiegoś czasu na osiedlu Piastów w Mistrzejowicach. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renste Re: Szukam mamy do wspólnych spacerów 12.01.08, 16:51 Baśka,w poniedziałek wybieramy się z Julkiem do zoo.Od jakiegoś czasu staramy się być tam co tydzień. Zazwyczaj docieramy tam ok.godz11.30-12. Jeśli miałabyś ochotę moglibyście do nas dołączyć :)). Nawet jak jest zimno chwilę chodzimy a potem siedzimy dłuższą chwilę w terrarium. Jesli tylko nie będzie padać pojedziemy na pewno. Co Ty na taką propozycję? Pozdrawiam , Renata Odpowiedz Link
jezzmam Re: Szukam mamy do wspólnych spacerów 15.01.08, 16:41 Z chęcią,ale nie w poniedzialek. Poza tym Renia wiesz,nie mogę wyjść na dlużej niż 3h z domu.W środy mam jazdy do poludnia. A może przyjedziecie do mnie zamiast do zoo?? mam psiaki więc to prawie jak zoo:) Odpowiedz Link
renste Bardzo chętnie:) tylko 19.01.08, 19:05 teraz walczymy z wirusem.Jak mały wydobrzeje to dam znać.Chyba mam gdzieś Twój tel. Pozdrawiam,Renata <a href="img406.imageshack.us/img406/8432/julkiwwodolociefx2.jpg" target="_blank">img406.imageshack.us/img406/8432/julkiwwodolociefx2.j pg</a> Odpowiedz Link
jezzmam Re: Bardzo chętnie:) tylko 24.01.08, 17:34 nie masz numeru bo zmienilam jakiś czas temu,ale napisz maila:) Odpowiedz Link
wendy30 Witam 14.01.09, 14:37 Ja również mieszkam na os Piastów i chętnie nawiązałabym znajmość z Tobą . Przeprowadziłam się tutaj rok temu na dniach będę mamą i chialabym z kims pogadac lub wyjsc na spacer jesli masz ochotę mnie poznać to jest mój meil monika290@poczta.fm Pozdrawiam Odpowiedz Link