aleks44 Re: co popijacie teraz siedząc przy kompie? 02.06.04, 22:55 ja teraz nic nie pije,ale podkradlem synowi kawalek chalwy waniliowej i zezarlem hi hi ,ale chyba mnie kara Boska spotkala i musze cos wypic jakas herbatke ,bo mnie przymulilo "na zlodzieju czapka gore" Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: co popijacie teraz siedząc przy kompie? 02.06.04, 23:01 juz popijam herbatke Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 hihihi no to masz za swoje, ale dobra herbatka 02.06.04, 23:03 nie jest zła to się może i dobrze stało, żeś sie hałwą do jej zrobienia zmobilizował. Gdyby nie to, to ani słodkiego przymulenia ani herbatki by nie było. Ja zaś popijam kompot rabarbarowy. Narosło tego zielska takie mnóstwo, że nie wiedzieć co s tym robić by nie zmarnować, a przejeść nie można, no to próbuję zużyc go w kompotowej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: hihihi no to masz za swoje, ale dobra herbatk 02.06.04, 23:13 oj dawno nie pilem kompotu z rabarbaru,choc mam go duzo na dzialce,kiedys go nawet juz wykopalem i wywalilem ,ale jeszcze rosnie tylko mniej Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 a ja rabar nawet lubię tyle, że ile można??? 02.06.04, 23:24 w pierogach, w placku, w kompocie. Ale co prawda, to prawda - lubię rabarbar w róznej postaci. Może i Ty nie wywalaj tylko spróbuj chocby kompotu nagotować. Zawsze to jakas odmiana po kawach, herbatach i sokach z butelek, kartonów niby bez konserwantów ale wystarczy dokładnie sie przyjrzeć składom by tam już oczo-pląsu od samego czytania dostać. A tak, sam wyhodowałeś, zerwiesz, potniesz, ugotujesz, doprawisz po swojemu i przynajmniej wiesz co jesz i pijesz. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: a ja rabar nawet lubię tyle, że ile można??? 02.06.04, 23:41 wyslalem posta i gdzies krazy,razem z moim rabarbarem.wpisze tylko ze jadlem placek kilka dni temu bo dostalem i byl OK, Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 niestety i moim postom tak się czasem zdarza 03.06.04, 00:22 a mnie to okropnie wkurza, gdy je tak gdzieś wcina bez śladu Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai rabarbar to atomowa roslina!!!!!!!!! 03.06.04, 03:30 prawie nie do wytepienia,u mnie w polsce w ogrodku ciagle chyba jest,aleks nie widziales czasem tam rabarbaru?????????nawet krowa jak raz wpadla do ogrodka to nie dala rady tego zezrec!!!!!!!! a chalwa,o matko aleks daaaaaaaaaaaaj kawalek! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 A ja dodam mutację pytania 03.06.04, 09:18 i zapytam: "Co chcielibyście wypić teraz przy kompie?" Bo ja mam zachciewajki jak nie przymierzając ;-) jakieś dobre wino, którego nie mam, albo i cuś innego hi hi ("z win to najbardziej lubię śliwowicę"). Odkryłem niedawno piwo na bazie tequili i bardzo mi smakuje. I popatrzcie, jak to się zmieniają poglądy: do niedawna wydawało mi się, że takie różne "eksperymenty" (np. piwo z sokiem) to profanacja piwa. A tu siurpryza... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai a ja lubie piwo z sokiem pomidorowym! 03.06.04, 16:22 bardzo dobre jest, ma jakas nazwe to ale zupelnie nie moge sobie przypomniec jaka,a powiedz mi jaka nazwe ma to piwo na bazie tequili? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: a ja lubie piwo z sokiem pomidorowym! 03.06.04, 16:25 > bardzo dobre jest, ma jakas nazwe to ale zupelnie nie moge sobie przypomniec > jaka,a powiedz mi jaka nazwe ma to piwo na bazie tequili? jedno nazywa się Corona, a drugie... Qrcze też mi ze łba wyparowało :-( chyba za dużo wypiłem, bo butelki wyrzuciłem. Ale jak zobacze w sklepie to zaraz kupuję i powiem Ci od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: a ja lubie piwo z sokiem pomidorowym! 03.06.04, 16:54 no pewno ze Corone znam, to bardzo popularne piwo tutaj!dobre jest!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: a ja lubie piwo z sokiem pomidorowym! 03.06.04, 16:56 a ja teraz pije sobie kawke ze smietanka i czytam i klikam,a moze jeszcze sie na dzialeczke wybiore??,tak ladnie sloneczko swieci. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai a ja pije zwykla kawe! 03.06.04, 16:59 bez cukru i smietanki, po poludniu to ja kawy pic nie za bardzo moge!:( Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: a ja pije zwykla kawe! 03.06.04, 22:59 zaraz bede pil bo postawilem czjnik i za chwile bedzie herbatka z cytrynka,bo taka wlasnie najbardziej lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: a ja pije zwykla kawe! 03.06.04, 23:17 hmmmmm,mniam ja pije za to sok pomaranczowy! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: a ja pije zwykla kawe! 03.06.04, 23:20 w dalszy ciagu pije herbatke z cytrynka,bo tak mnie naszlo po watku Elpika Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 o czym Wy mówicie! Rety - nie nadążam! 03.06.04, 23:28 ja z Aleksym "coś dobrego", Aleksa "pragnienie męczy", a mnie sie już kręci w głowie od tych wątków, postów, sałatek, kurczaków, wołowiny, maliniaków i urwanej głowy Ellenai hihihi :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: o czym Wy mówicie! Rety - nie nadążam! 03.06.04, 23:31 hehe,fakt, mamy nawal roznych tematow,i mozna sie pogubic!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: o czym Wy mówicie! Rety - nie nadążam! 03.06.04, 23:33 pytaj sie mnie ,a ja Ciebie a wlasciwie Was obu,bo ja sam jestem troszke dzisiaj zakrecony,od rana.Ale o jedzeniu lubie mowic i lubie pitrasic Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 ja też lubię i mówic i pitrasić a nawet jeść 03.06.04, 23:44 dobre jedzonko też lubię hihihi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ja też lubię i mówic i pitrasić a nawet jeść 03.06.04, 23:46 ja tez bardzo,ale te kalorie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! potem rowerem trzeba zbijac Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 przecież lubisz wycieczki rowerowe :-) 03.06.04, 23:50 to musisz się starać by mieć co zbijać, a nie tak całkiem za wiatrem tylko dla własnej przyjemności śmigać hihihi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai zabijac kalorie rowerem! piekne to bylo aleks! 04.06.04, 01:17 rowerem po beskidzie to sama przyjemnosc,eh!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 a co ja takiego przesoliłam 03.06.04, 23:25 że Ciebie pragnienie męczy? Ja dzisiaj wyjątkowo jak na teraz siedzę sobie spokojniutko i popijam zwykłą wodę. Dobra jest i zimna. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: a co ja takiego przesoliłam 03.06.04, 23:32 ja sok pomaranczowy pije, a powinna wode, i nikt nic nie przesolil:) cmok Odpowiedz Link Zgłoś
mrb4 Re: co popijacie teraz siedząc przy kompie? 04.06.04, 12:23 Rano pijam zieloną herbatę z miodem. Lubię też kawę sojową z miodem i śmietanką. Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: co popijacie teraz siedząc przy kompie? 04.06.04, 13:16 Wlasnie skonczylam nastepna herbate z cytryna. Wina nie moge bo jestem na antybiotykach. Pzd z Sydney Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: co popijacie teraz siedząc przy kompie? 04.06.04, 13:31 kan_z_oz napisała: Bidulinko a Tobie co, że aż antybiotykami musisz się traktować? Pozdrawiam serdecznie i nie daj się żadnemu choróbsku bo i po co i czemu miałabyś się dawać? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai ojej kan_z_oz!zdrowiej nam! 04.06.04, 16:46 a co cie jakies chorobsko dopadlo !sio,precz!,trzymaj sie cieplo! ale ty daleko od nas jestes jejku! w sydney,u mnie tez jest ale sidney,w nebrasce, taka mala miescina!lol Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ojej kan_z_oz!zdrowiej nam! 04.06.04, 19:12 a ja jak zwykle herbatka z cytrynka,jest na naj naj najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: co popijacie teraz siedząc przy kompie? 04.06.04, 13:34 mrb4 napisał: > Rano pijam zieloną herbatę z miodem. taki napitek znam, choć bez miodu sama popijam > Lubię też kawę sojową z miodem i śmietanką. ale co do tego to nigdy jak dotad skosztować nie miałam okazji. Kawa sojowa powiadasz? Zbożową - znam, "naturalną" - znam, ale sojowa jakoś mi nigdy do kubka nie wpadła. Ja uktualnie popijam czarnego, gorzkiego "szatana" mając nadzieję że pomoże mi przetrwać senny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
mrb4 Re: co popijacie teraz siedząc przy kompie? 04.06.04, 14:18 elp1 napisała: > mrb4 napisał: > > > Lubię też kawę sojową z miodem i śmietanką. > ale co do tego to nigdy jak dotad skosztować nie miałam okazji. To taka kawa zbożowa, tyle że z przewagą soi. Zwyczajną zbożową też lubię. I z reguły słodzę miodem, choć gdy piję herbatę z cytryną, to wówczas używam cukru. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai a ja o takiej kawie nawet nie slyszlalam! 04.06.04, 16:44 dzieki mrb za wyjasnienie! Odpowiedz Link Zgłoś
froggg Re: a ja o takiej kawie nawet nie slyszlalam! 04.06.04, 20:18 kawa sojowa? brzmi całkiem interesująco, a powracajac do wątku picia, to kończe ubiegłoroczny zapas kompotów wiśniowo - cynamonowo - korzennych, a kawy to bym sie napiła dobrej, ale juz późno, a ja jutro skoro świt jade do Limanowej Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai limanowa!ale fajnie! 04.06.04, 20:22 tylko czemu tak wczesnie?kompociki ktore opisalas wygladaja bardzo zachecajaco!uuuuuum mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
froggg Re: limanowa!ale fajnie! 04.06.04, 20:30 do Limanowej gna mnie głód wiedzy, ale nie narzekam,bo po drodze widoki cuuuuudne, a tak w ogóle, to strasznie mi sie tam podoba, jakoś tak zacisznie i przyjemnie. komppciki pycha mi wyszły (prez z przechwalaniem sie), obawiam sie, czy wtym sezonie uda mi sie powtórzyc taki skład, bo ja z reguły nie korzystam z przepisów, a w Saczu leje jak z cebra... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai glod wiedzy frogg:) 04.06.04, 22:01 hehehehhe,pieknie to wykoncypowalas! brawo!horyzonty trzeba poszerzac a szczegolnie w LImanowej jezeli jest taka mozliwosc:) a ja tak prawde powiedziawszy w Limanowej to moze raz bylam dawno temu i nie pamietam nic jak to miasto wyglada. frogg a jak ty te kompociki robisz ze zapytam!rzuc przepisem,moze ja sie bede mogla pochwalic jakim kompocikiem twoim komu!:) przyjemnego pobytu w Limanowej zycze:)buzka Odpowiedz Link Zgłoś
magosiaa Re: co popijacie teraz siedząc przy kompie? 04.06.04, 21:51 przed chwilą napisałam i pożarło :((( Krótko, zapraszam na winko z wiśni własnego pędzenia. Podglądam was w wolnych chwilach ale tych z powodu pracy mało. Do tego ciągłe kłopoty z netem. Mam nadzieję, że za tydzień wrócę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 nie odchoooooooodz jeeeszczeeeee!!!!!!! 04.06.04, 21:52 choc na glebokosc lampki wina pobadz z nami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: nie odchoooooooodz jeeeszczeeeee!!!!!!! 04.06.04, 22:03 ja tez rozpaczliwie zakrzykne,malgosiaa nie odchodz!buzka Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 a Ona poszła :-( 04.06.04, 22:04 obiecała wrócić za tydzień. Dobrze, że choć obiecała :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: a Ona poszła :-( 04.06.04, 22:28 oj,to strasznie dlugo na nia trzeba czekac, ale poczekamy! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 a mamy inne wyjście? 04.06.04, 22:34 musimy zaufać, że jak obiecała to nie zapomni co obiecała i przyjdzie jak nie wcześniej to za tydzień ale przyjdzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai mysle ze warto po tygodniu 04.06.04, 22:49 czekania na malgosie zalozyc watek powitalny! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: mysle ze warto po tygodniu 04.06.04, 22:51 moze na wczasy pojechala,tylko pogoda nie dpisala,bo u nas pada,szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: a Ona poszła :-( 04.06.04, 22:31 same dziewczyny,co jest grane ???? za tydzien ?? to co ja rodzynek tu robie szkoda ze tak pozno przyszedlem ,biednemu zawsze wiatr w oczy wieje,pech to pech Ale co tam ,Ellen tu gdzies razem z Elpikiem jest to ,tez bedzie fajnie . Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 jeszcze Ci mało? 04.06.04, 22:36 my dwie to jak innych dwieście hihihi :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai adas tez jest od czasu do czasu 04.06.04, 22:50 alpetrus gdzies zniknal ,no i oczywiscie my jestesmy tutaj!!!!!!!! kobiety hehe Odpowiedz Link Zgłoś
magosiaa Re: co popijacie teraz siedząc przy kompie? 04.06.04, 23:39 Wołanie wasze dotarło do mnie więc jeszcze na chwileczkę wpadłam, jesli mnie znowu nie wyrzuci. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: co popijacie teraz siedząc przy kompie? 04.06.04, 23:44 >jesli mnie znowu nie wyrzuci. Powiedz kto ???? zrobimy z nim porzadek hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
magosiaa Re: co popijacie teraz siedząc przy kompie? 04.06.04, 23:59 Żebym to ja wiedziała co mnie tak nie lubi i robi na złość, wrrrrr. Jakies wirtualne paskudy tu grasują i nie wpuszczają mnie do was i zjadają moje posty. Ale jestem uparta, nie dam sie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai malgosia no pewno ze sie nie daj 05.06.04, 00:05 zarazie! my cie bedziemy nawolywac mocno mocno,tak ze jak tylko mozesz to przychodz do nas poklikac:) pozdrowka! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: malgosia no pewno ze sie nie daj 05.06.04, 22:28 tym razem ,tyko czysta Wysowianke,jak dawno jej nie pilem. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai wysowianka!! aleks dawaj troche 06.06.04, 01:37 wysowianka zawsze u mnie byla popularna ,no przeciez niedaleko mieszkalam od wysowej cmok Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 teraz kawę - kawy pora :-) 06.06.04, 10:41 szatana czarnego jak smola i gorzkiego jak piołun :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: teraz kawę - kawy pora :-) 06.06.04, 12:35 Dzisiaj pije biale wino i herbate. Zaziebienie sie przyplatalo bo to przeciez zima. Szkoda, ze rozmawiacie w nocy bo nie moge sie wlaczyc. Pzd Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: teraz kawę - kawy pora :-) 06.06.04, 14:14 je teraz tez popijam wspaniala kawke Jak sie przeziebiles,to zrob sobie grzanca,czesto pomaga. Bedziemy w Twoj dzien,to sobie popiszemy Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: jak robicie grzańca? 06.06.04, 17:53 ekspertem to w tym nie jestem ale jak robilem sobie to grzalem piwo, w kuchence i dodalem do niego utarte żółtko,dodaja jeszcze gozdziki ale ja nie dawalem. Mnie pomoglo,a moze zlagodzilo skutki przeziebienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: jak robicie grzańca? 06.06.04, 20:37 no tak ale do tego trzeba polskiego piwa! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: jak robicie grzańca? 06.06.04, 20:42 hi hi ja robilem ze slowackiego,tez pomoglo hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai no tak z piwa dobrego 06.06.04, 21:01 powinnam powiedziec,bo to piwo tutaj nie nadaje sie do takiej obrobki! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re:co sie pija,siedzac przy..... 06.06.04, 21:36 wlasnie zaraz bede pil herbatke,bo nie mialem dzisiaj przyjemnosci jej sie napic oczywiscie z cytrynka. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re:co sie pija,siedzac przy..... 06.06.04, 21:42 a ja pije ciagle kawe i chyba powinnam zmienic na cos zimne bo goraco sie robi na polu Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai oj a nam szkoda ze nie mozemy z :-) 06.06.04, 20:34 toba poklikac,poczytac jak tam zyjesz zima w australii!a ja taka ciekawa jestem ciebie!winko mowisz ?to dobrze, moze ciebie postawi na nogi,czego ci zycze,buzka Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: czy jest uzależnienie o nazwie kawoholik? 07.06.04, 17:03 ehhe,ja chyba pije bardziej z przyzwyczajenia niz musu!moge spokojnie obyc sie bez kawy,cos musze siorbac rano ,a ze jest kawa pod reka zrobiona to sie nie wysilam na robienie czegos innego i pije te kawe. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: czy jest uzależnienie o nazwie kawoholik? 10.06.04, 22:11 ja dzisiaj wyjatkowo pije piwo,dlatego bo mnie dzisiaj troszke przygrzalo,ale to nie tak zawsze.dobrze ze jeszcze nie ma upalow,co bedzie potem Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai a ja wyjatkowo pije dzis 11.06.04, 02:38 zwykla wode zrodlana!!!!!!!! ehehhe a jakie to piffffko sobie popijales?cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: a ja wyjatkowo pije dzis 11.06.04, 10:03 Kelta ,jak nie jestem piwoszem ,ale jak mnie troszke przygrzeje to sie lubie napic szklaneczke,mam jeszcze Sarisa,tez go lubie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: a ja wyjatkowo pije dzis 11.06.04, 15:47 ani jednego nie znam !!!!!! zupelnie no ale znowuz ja tak eksper od piw to nie jestem! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: a ja wyjatkowo pije dzis 11.06.04, 23:12 zmienilem upodobanie i dzisiaj pije przy kompie mleko ,takie prawdziwe mleko he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai krowie mleko?od baby na rynku 12.06.04, 05:35 czy ze sklepu?????????cmok Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: co popijacie teraz siedząc przy kompie? 19.06.04, 21:44 kawe!!!!!! a Wy co? Odpowiedz Link Zgłoś