elp1 01.07.04, 13:00 nie mogę o tym przestać myśleć jak widzicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ll6 Re: mam dzisiaj dzień bez papierosa! 01.07.04, 14:27 tylko dzien? rzuc calkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 to postanowione! 01.07.04, 15:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=131&w=9677380&a=9677401 tylko, że to nie takie łatwe zrealizowac postanowienie i jak kto może mi pomóc to o pomoc proszę forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=131&w=9677380&a=10999635 MUSZE SOBIE Z TYM SMRODZENIE PORADZIĆ! MUSZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 wow!!!!!!! zaczyna mi doskwierać do żywego 01.07.04, 17:04 brak dymku tytoniowego :-( Poooooooomoooooocyyyyyyyyy rodacy i sympatycy, zwolennicy świeżego powietrza! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wow!!!!!!! zaczyna mi doskwierać do żywego 01.07.04, 17:10 o rany elpik,kup jaka gume do zucia,albo co!wrrrrr,biedna! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 TAK - biedna bo gupia 01.07.04, 17:16 po co ja zaczęłam ta niebezpieczną zabawę z dymkiem? Po co mi to było? Po co? :-(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 nie chce! nie będę! musi mi się udać! 01.07.04, 17:18 ale jestem zła na siebie wrrrrrrrrrr chyba sie pogryzę ze złości!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ll6 Re: nie chce! nie będę! musi mi się udać! 01.07.04, 17:31 ostatnia znajoma co rzucila palenie jest zona kumpla - jak miala miec dziecko to postanowila go nie truc, udalo sie jej na tyle skutecznie ze jak twierdzi nawet po urodzeniu dziecka jak chciala sobie zapalic to ja odrzuca. oczywiscie sa pewnie mniej radykalne sposoby jak zajscie w ciaze :) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 dawaj dawaj te sposoby jakie by one nie były 01.07.04, 17:38 drastyczne czy mniej drastyczne. Jestem już tak zdesperowana, że choćby brzytwy to się chwycę byle tylko nie chwycić za papierosa. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dawaj dawaj te sposoby jakie by one nie były 01.07.04, 17:46 no to napewno znajdziesz elpik jakis sposob na to zeby nie palic! ja zupelnie nie wiem jak to jest,bo nawet nie probowalam palic,wiec zadnych rad nie moge udzielic! Odpowiedz Link Zgłoś
ll6 Re: dawaj dawaj te sposoby jakie by one nie były 01.07.04, 17:49 ja tez nigdy na szczescie nie probowalem palic. nalezy miec nadzieje ze za niedlugo w zwiazku z wejsciem do unii tak papierosy podrozeja ze nie wydolisz finansowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 widać, że jesteś zdrów jak ryba 01.07.04, 17:58 i nie wiesz co to nałóg. Dobrze, że nie wiesz. To okropna sprawa. Może braknąć na rózne rzeczy, ale jak jest nałóg to choćby nie wiadomo skąd wyszpera się tyle ile trzeba by zaspokoić głód - w moim przypadku - tytoniowy :-( Wiem, wiem - głupota i.t.d. Śmiejcie się ze mnie, drwijcie. Bardzo proszę. Ja nawet siĘ nie mogĘ za to na Was obrazić, bo wiem, że to jest prawda, to jest fakt - głupota i.t.d.i.t.p. Odpowiedz Link Zgłoś
ll6 Re: widać, że jesteś zdrów jak ryba 01.07.04, 18:04 eee tam zawsze mozesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 wg zasad, którymi się kieruję - nie zawsze 01.07.04, 18:09 a tylko wówczas, gdy nie mielibyście racji. Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 wymyśliłam sobie taki oto sposób: SZCZEROŚĆ 01.07.04, 17:53 na forum Nowy Sącz choćby nawet i miała mnie boleć. Będę pisać o tym co czuję, i jak nie wytrzymam to będzie mi nie tylko przed sobą samą ale i przed Wami wszystkimi wstyd okropny. Chcę wytrzymać. Bardzo chcę już nie zapalić! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wymyśliłam sobie taki oto sposób: SZCZEROŚĆ 01.07.04, 18:02 elpiku,nie wiem czy szantazowanie siebie samej wstydem to dobry pomysl!lepiej podejsc do tego chyba z mniejsza ochota na samobiczowanie,w koncu kazdy popelnia bledy i trzeba je sobie wybaczac i naprawiac je!.Moja ciotka palila wlasciwie cale zycie ale rzucila palenie z dnia na dzien jak podliczyla ile ona wydaje kasy na papierosy!znalazla po prostu argument ktory ja przekonal ze bezwzglednie nie powinna palic i juz! mysle ze ty tez cos takiego moglabys cos znalesc!buziaki,i trzymam kciuki zeby poszlo dobrze i zeby papierosy przestaly ci smakowac! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 trzymaj trzymaj trzymaj jak najmocniej :-) 01.07.04, 18:07 wiesz co? to chyba nie jest jednak szantażowanie siebie samej, a raczej próba trzeźwego na swój nałóg spojrzenia. Samemu sobie można się z wszystkiego wytłumaczyć - nawet z największych głupot - tyle, a to może mieć niestety, także zgubne konsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: trzymaj trzymaj trzymaj jak najmocniej :-) 01.07.04, 18:13 no wlasnie, jezeli czujesz ze tym sobie nie szkodzisz,takim mysleniem i postawa wobec nalogu,a wiecej-pomoze ci to ,to oczywiscie bezwzglednie powinnas isc ta droga!ja trzymam kciuki mocno za ciebie i zdawaj relacje jak ci idzie! Odpowiedz Link Zgłoś
ll6 Re: trzymaj trzymaj trzymaj jak najmocniej :-) 01.07.04, 18:14 tez trzymam kciuki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 trzymajcie bo to pomaga!!! Nie zapaliłam jak dotąd 01.07.04, 20:26 zniknęłam bo przyszli goście ale niepalący i to też mi pomogło nie wyskoczyć po papierosy. Chyba pójdę dzisiaj wcześniej spać żeby uciec papierosom Odpowiedz Link Zgłoś
ll6 Re: trzymajcie bo to pomaga!!! Nie zapaliłam jak 01.07.04, 20:31 jesli ogladanie meczu nie odciagnie cie od nalogu Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: trzymajcie bo to pomaga!!! Nie zapaliłam jak 01.07.04, 20:31 no wlasnie ,przespanie moze pomoze! i wez jakie cukierki mietowe moze przegryzaj? Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 wzbraniam sie od przegryzania bo jak przywyknę 01.07.04, 22:08 to będzie kolejny nałóg też niebezpieczny bo z takiego nałogu to mogłabym nawet pęc hihihi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: wzbraniam sie od przegryzania bo jak przywykn 01.07.04, 23:27 racja, bo to bylo zamienil stryjek siekierke na kijek! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 przeżyłam JEDEN dzien bez papierosa!!!!! 01.07.04, 22:14 wiem, że zegarowo wciąż jeszcze ten dzień trwa, ale dla mnie ten dzień juz sie kończy bo zaczyna noc, a konkretnie to ja po prostu ucieknę teraz przed myśleniem o papierosach - do łóżka. Aby to jednak zrobić, muszę opuścić przesympatyczne forum. Mam nadzieję, że mnie rozgrzeszycie. Dziękuję Wam za mój PIERWSZY od wielu wielu wielu lat dzień BEZ PAPIEROSA i o pomoc w kolejnym dniu proszę. Ludzie!!!!!! ja naprawdę nie zapaliłam dzisiaj ani jednego papierosa!!!!!! Chyba oszaleję z radości! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: przeżyłam JEDEN dzien bez papierosa!!!!! 01.07.04, 22:36 najgorsze sa poczatki,ale poczekaj na efekty,lepsze samopoczucie lepsze zycie z calego serca Ci zycze ,tak trzymaj Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: przeżyłam JEDEN dzien bez papierosa!!!!! 01.07.04, 23:28 elpik dumna jestem z ciebie! super jestes! pomalutku,kroczek po kroczku odzwyczaisz sie od tego swinstwa! jutro zdawaj relacje jak sie czujesz a my ci bedziemy dopingowac!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ll6 Re: przeżyłam JEDEN dzien bez papierosa!!!!! 01.07.04, 23:33 wlasnie - gratulacje i oby kolejne tez byly bez Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: przeżyłam JEDEN dzien bez papierosa!!!!! 01.07.04, 23:43 zalozymy elpikowi watek dopingujacy!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
ll6 Re: przeżyłam JEDEN dzien bez papierosa!!!!! 01.07.04, 23:44 kazdy dzien bez papierosa = 100 punktow tyle co za uczciwa setke :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: przeżyłam JEDEN dzien bez papierosa!!!!! 01.07.04, 23:46 heheheheh no pewno! niech bedzie jak mowisz! wiwat elpik! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: przeżyłam JEDEN dzien bez papierosa!!!!! 02.07.04, 16:45 jezeli to prawda,a nie mam podstaw Ci nie wierzyc,to gratuluje i zycze wytrwalosci !!!!!!!!! tak trzymaj Elpiku,nie daj sie nalogowi Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 mam dzisiaj dzień bez papierosa - DRUGI!!!!!!! 02.07.04, 18:05 ludzie!!!!!!ja jeszcze dzisiaj nie zapalilam!!!!!! nie zapaliłam ani jednego papierosa! Sama w to nie mogę uwierzyć, spoglądam na paczkę i ona wciaż jest zamknieta. Troche zmacerowana jest bo ja mialam w dłoni nie jeden raz przez wczoraj i dzisiaj ale jest nie tknięta. Od rana się z nią zmagam i nawet do niej gadam: pokażę ci kto silniejszy, zobaczysz, że wygram. Powiedzcie czy ja głupieje ze rozmawiam z paczką papierosów? Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 wow! sama to sobie powtarzam. Widzisz? 02.07.04, 20:41 jak na razie mężnie się trzymam i zamężnie też mężnie (jak na razie) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wow! sama to sobie powtarzam. Widzisz? 02.07.04, 20:56 widze i ciesze sie ,tak w pkt.1 jak i 2 Badz wytrwala Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: mam dzisiaj dzień bez papierosa - DRUGI!!!!!! 02.07.04, 18:31 Powiedzcie czy ja głupieje ze rozmawiam z paczką papierosów? no Wiesz,lepiej porozmawiaj z nami,a paczke z papierochami za okno,niech slimaki w odrodku trafi,bedzie przyjemne z pozytecznym Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Aleks ja chcę z Wami ale przecież nie mogę 02.07.04, 20:53 Was ze sobą wszędzie włóczyć jak paczki papierosów - w torebce ;) aleks44 napisał: > paczke z papierochami za okno,niech slimaki w odrodku trafi,bedzie przyjemne >z pozytecznym mam nadzieje, że i na to wywalenie za okno - czy raczej w kubeł - przyjdzie czas, ale na razie jest mi ta paczka papierosów bardzo potrzebna żebym nie musiała mysleć o tym że nie mam papierosów, że koniecznie muszę je kupić, żebym się nie musiała rozglądac za kioskami gdzie sprzedają papierosy, to ja musze mieć świadomość, że ja mam papierosy. Aby mieć taką świadomość, muszę tą paczkę przy sobie mieć no i mam. Inna rzecz że spełnia ona też inna funkcję. Ja gadam do niej a ona milczy i staje się coraz mniej apetyczna bo coraz bardziej wymiętoszona, bo przy okazji gadania trochę ją dłonia przyduszam, tak przytłamszam tą kanalię, tą pokusę przebrzydłą! O! Alem się wpuściła w kanał z tym paleniem. Wstyd jak beret. A jeszcze większy wstyd, że to naprawdę śmierdzi, a mnie dalej pachnie. Zaraza taka, a ja gupia jak but że się na własne życzenie zarazić dałam paleniem :-( Gdybym tu napisała wszystkie teksty które sama do siebie gadam,to byście mieli z pewnością ubaw do posikania Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 TRZECI!!! 03.07.04, 11:21 Kurcze! już trzeci leci i jak narazie NIE ZAPALIŁAM! Ludzie!!!!!!! Czy to ja czy nie ja? Cały czas wyszukuje sobie dla moich reców zajęcie. To wcale nie takie proste! Postaram sie teraz jak najdlużej mieć mokre ręce, no bo przeciez mokrymi palcami nie wyciaga się papierosa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: TRZECI!!! JEST JEST JEST JEST JEST 03.07.04, 19:21 to mi sie zaczyna podobac,imponujesz mi ,tak trzymaj Elpiku Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: TRZECI!!! JEST JEST JEST JEST JEST 03.07.04, 19:58 elpik,niesamowita jestes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super~ dawaj znac jak dalej idzie! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 uff CZWARTY 04.07.04, 14:00 czy tyton zawiera jakies antyspiace skladniki? jakieś obudzacze? Nie palę, ale czy to znaczy że prześpię resztę życia? Nie wiem co się dzieje? Nie moge sie wyspać. Spie i śpię a co się obudzę i próbuje się zabrać do czegoś to ziewam i ziewam. Dobrze ze mam wolną niedzielę. Trochę jej szkoda na spanie ale jak śpię to nie palę no i głodu nie czuje to też ważne. A może mi potrzebna na trutka do życia? Gupoty chyba zaczynam gadać. Lepiej przestanę i wrócę do łóżka. Dajcie mi urlop. Nazwijcie go jak chcecie chorobowy, odwykowy czy na lenistwo. Jak się wyśpie to wrócę na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 wow! nie pokojarzyłam, ale to może być 04.07.04, 16:17 w braku kawy przyczyna z tym moim zaspaniem. Naczytałam sie różności i tam stało czarne na białym, że jak się chce rozwód wziąść z papierosami to lepiej kawy nie pić. No to ja też i tak. Nie dla papierosów i rozwód z kawą. Teraz chodzę jak ćma w środku dnia. Inna rzecz, że faktycznie trochę się boję czy jak sobie kawę zrobię to mnie nie pociągnie tak, że zjem całą tą wymientoszona paczkę żywcem bez zapalania. Ale się w kanał wpuściłam. Wczoraj się sforsowałam, wyszukiwałam sobie co rusz to nowe zajęcie zeby mieć zajęte ręce. Dzisiaj mnie az kości bolą. Na dodatek ta senność mnie chyba wykończy. Już czuję się zmęczona tym nie paleniem. I jeszcze Was sobą zamęczam. buuuuuuuu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wow! nie pokojarzyłam, ale to może być 04.07.04, 20:08 aaaaa,moze tak koniaczku,lampeczke mnie kilka razy pomoglo Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai elpik NIE zameczasz; nas! 04.07.04, 21:34 absolunie nie,ciesze sie ze piszesz o tym wszystkim,a my to czytamy!dzieki temu w jakims stopniu wyrzucasz ze siebie ten stres zwiazany z niepaleniem,dobrze robisz i prosze rob tak dalej,spij jezeli tego potrzebujesz, organizm musi sie przestawic,napewnoci sie uda,!cmok!dawaj zna jak leci! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Piąty dzien ???? 05.07.04, 12:20 tak mi sie zdaje,ale i tak gratuluje Elpiku ,Trzymaj sie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 dziękuję Aleks za koniaczek :-) 05.07.04, 18:16 prawdą jest ze wódeczka dymek lubi, ale mnie udało sie jedno bez drugiego i faktycznie trochę oprzytomniałam chociaż dalej nie piję kawy. Ale prawdą też jest, że jak sączyłam koniaczek to mi bardzo niebezpiecznie - że tak powiem - pachniało dymkiem, ale nic złego się nie stało. Nie zapaliłam. Przyznam Wam się do czegoś, co pewno będzie dla Was okropne. Nadal w róznych miejscach mam porozstawiane brudne popielniczki. Specjalnie są brudne. Jak mi bardzo zaczyna dymek pachnieć, to podchodzę do brudnej popielniczki i wącham. Błeee. Cuchnie cholerycznie. Fee! Myślę sobie, że jak przy którymś wąchaniu pociągnie mnie na "haft" to będzie znak ze jestem WOLNY CZŁOWIEK. Przepraszam Was za ten opis i jeśli kogoś z Was już on sam,przyprawił o mdłości czy też wywołał "haft",to proszę pamiętać, że to wcale nie było z mojej strony zamierzone działanie. Piszę co robię i jak się bronię, jakich używam metod samo-wspierania walcząc z głodem na tytoniowy dymek. Ten głód jest jakby coraz mniejszy. Choć nie mogę powiedzieć że mnie już wcale nie ciągnie. Są chwile, że ciągnie mnie okrrrrrropnie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 PIĄTY!!!!!!!!!!! 05.07.04, 17:53 ehehehe! Nie zapalilam od 5-ciu dni ani JEDNEGO papierosa! Dzisiaj po raz pierwszy miałam okazje powiedzieć - bo dzisiaj ktoś mnie częstował - NIE. DZIEKUJE. NIE PALE! O! I powiedzialam TO!!! Ja TO powiedzialam!!!!!!!!!!! Powiedziałam NIE! DZIĘKUJĘ! NIE PALĘ! A teraz powiem Wam że na swojej służbowej plakietce identyfikacyjnej mam dodatkowy napis: NIEPALĄCA! I co Wy na to? Może to i głupio wygląda, może się nawet z mojej plakietki podśmiewa ktoś poza moimi plecami ale co mi tam. Jak lubią niech się śmieją. Mnie to WISI! Jak na razie jestem NIEPALĄCA! hehehe od pięciu dni! Sama w to nie mogę uwierzyć. Mam wielką ochotę na kawę. Ale boje się by mnie faktycznie nie zassało. Jeszcze może wytrzymam choć dzień, choć kilka dni. Dziękuję, że wytrzymujecie te moje wszystkie jęki i podajecie mi swoje pomocne dłonie. Bardzo Wam za każdą dobrą myśl i słowo mi życzliwe dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: PIĄTY!!!!!!!!!!! 05.07.04, 19:44 kochan a jak juz piaty dzien za toba to wlasciwie masz z gorki,tak mysle,widze ze bardzo sie solidnie do tego psychicznie przygotowalas ,skoro nawet odmawiasz papierosa,podziwiam,elpik bardzo podziwiam!ciekawa jestem jak dalej bedzie szlo,trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: PIĄTY!!!!!!!!!!! 05.07.04, 23:19 bardzo,bardzo sie ciesze ,ze Jestes taka dzielna,nie daj sie nalogowi,to bardzo trudne,ale Ty wtrwasz ,wierze w Ciebie !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai elpik pewno teraz spi 05.07.04, 23:39 smacznie i szukuje sie do nastepnego udanego dnia,trzymamy kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: elpik pewno teraz spi 05.07.04, 23:47 to dobrze ze Sama sie zdecydowala,to wazne dla Niej,bardziej to doceni,choc wyrwac Jej bedzie ciezko,przynajmniej na poczatku,ale ja w Nia wierze ,do rady! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: elpik pewno teraz spi 10.07.04, 16:23 tez mocno w elpika wierze cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 ijuhuuuuu!!! SZÓSTY!!!!!!!!! 06.07.04, 15:36 i coraz wiecej radości bo coraz bardziej śmierdzi, a coraz mnie pachnie ehehehe Pomyślałby kto że ze smrodu może mieć człowiek radość? A ja się cieszę jak wariat O! hihihi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ijuhuuuuu!!! SZÓSTY!!!!!!!!! 06.07.04, 16:27 niezle elpik! toz sie zawziela na calego!podziwiam i dalej czekam na relacje! cmok,cmok trzymam kciuki oczywiscie! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ijuhuuuuu!!! SZÓSTY!!!!!!!!! 06.07.04, 23:18 trzymaj sie Elpiku ,nawet przez chwile w Ciebie nie zwatpie,nie Daj sie !!!!! Masz racje to faktycznie bardzo smierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
patrick78 Re: mam dzisiaj dzień bez papierosa! 07.07.04, 02:48 Ja tez trzymam za Ciebie kciuki elp1.Tyle juz dni wytrzymalas bez palenia wiec mysle ze dasz rade dalej zaliczac kolejne dni bez papierosa. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: mam dzisiaj dzień bez papierosa! 07.07.04, 06:00 elpiczku,jak dzis dzien minal? Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 SIÓDMY!!! 07.07.04, 23:34 prawie, że jak pierwszy tzn. ciężkawo mi dzisiaj ale jeszcze się 3mam. 3mam sie jeszcze, choć dzisiaj mam jakby kryzysowy dzień w tym 3maniu. Jednak póki co jest OK :-) Zastanawiam się co to może być, że już wydawało się, że będzie coraz lepiej a dzisiaj mnie tak ciągnie do dymku. Oj durna ja, durna ja i po co mi to było? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai elpik z tego co wiem 07.07.04, 23:38 to wydaje mi sie ze jeszcze bedziesz miec nie raz takie kryzysowe dni,trzeba sie do tego psychicznie przygotowac!.Przede wszystkim nie czuj sie winna ze masz ten kryzys,bo to normalne jak sie oducza czegos organizm!podziwiam ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 nie masz mnie za co podziwiać 07.07.04, 23:45 gupia byłam ze pierwszego zapaliłam a potem kolejne i tyle sobie samej narobiłam ze teraz cierpię i walczę z pokusą, ale jak powiadają "masz ciało czegoś chciało". Durna ja, durna ja i po co mi to kurzenie było? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: trzeba Cie za co podziwiać 08.07.04, 13:00 oj Elpiku ,poradzilbym Ci cos innego ,ale to nie wypada hi hi hi ,bo na pewniaka w tedy o dymku Bys nie myslala hi hi ,jednym slowen znajdz sobie zajecie pyzy ktorym nie powinno ,wrecz nie wypada palic !!!!! nic zdroznego ,ale ????? hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai elpik ludzka rzecz bladzic! 08.07.04, 16:41 teraz starasz sie wyjsc z bledu i to jest jeszcze wazniejsze,trzymam kciuki za dzisiejszy dzien! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: elpik ludzka rzecz bladzic! 08.07.04, 23:29 trzymaj za dzisiejszy,a ja bede trzymal za jutrzejszy,bo jeszcze dwadziescia pare minut i juz piatek,wiec Elpiku badz twarda i nie daj sie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai dyskusja na innym forum 07.07.04, 23:43 o niepaleniu, dla dziewczyn po 30 moze bedzie pomocna:)cmok tu sie klika na Nowy Sacz! a tu na Slupsk! a w miedzyczasie czyta sie Pinezke! Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: dyskusja na innym forum 08.07.04, 00:49 Gratuluję wytrwałości i samozaparcia, tak trzymaj!!! A z braku kawy może spróbuj zielonej herbaty? Też pobudza do życia, nawet bardziej niż kawa, a dodatkowo ma działanie odtruwające, człowiek lepiej się po niej czuje, bo wypłukuje toksyny z organizmu, tak więc w krytycznym okresie rzucania palenia powinno pomóc. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 DZIESIĄTY rozpocznie sie za niecała godzinę 09.07.04, 23:13 chyba nigdy dotąd tak nie ślipiłam w zegar i nie liczyłam dni jak teraz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: DZIESIĄTY rozpocznie sie za niecała godzinę 10.07.04, 05:43 no niezle!kurcze,coraz lepiej! elpik brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: DZIESIĄTY rozpocznie sie za niecała godzinę 10.07.04, 16:21 ciekawe jak dzis elpikowi poszlo! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: brawo !!!!!!! 11.07.04, 18:47 nie bylo mnie troszke ,ale widze ze nie Dales sie tak trzymac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: brawo !!!!!!! 14.07.04, 20:35 no tak,Elpik przestal palic i przestal pisac,cos w tym musi byc,ale dlaczego ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: brawo !!!!!!! 14.07.04, 20:47 oj wlasnie elpik poszedl na niezly odwyk! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: brawo !!!!!!! 14.07.04, 20:52 licho wie co sie z Elpikiem dzieje,moze przechodzi kryzys,powinna z nami Byc lepiej by przez to przeszla ,razem razniej Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: brawo !!!!!!! 14.07.04, 22:20 e tam mysle ze jak by tak bylo, to moze by jakis znak dala,ale dowiemy sie za jakis czas he he Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 dobrze myslisz Ellenai :-) 15.07.04, 16:36 ellenai napisała: > ja tez mysle ze sie odezwie! własnie to robie hihihi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 masz rację Aleks! 15.07.04, 16:35 aleks44 napisał: > e tam mysle ze jak by tak bylo, to moze by jakis znak dala,ale dowiemy sie za > jakis czas he he własnie się Wam wyspowiadałam co i jak było a nawet co nieco nadal jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 różnie z netem bywa 15.07.04, 16:34 ellenai napisała: > moze net jej kiepsko dziala? raz lepiej, raz gorzej. Jak z wszystkim. Można przywyknąć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 zebyś wiedział Aleks jak mi się za Wami cni?! 15.07.04, 16:32 aleks44 napisał: > licho wie co sie z Elpikiem dzieje,moze przechodzi kryzys,powinna z nami Byc > lepiej by przez to przeszla ,razem razniej a co do kryzysów to masz rację: wolnoczasowy - raz! finansowy - dwa! i jeszcze by sie z pewnością nie jeden znalazł, ale co tam? Ważne, że jeszcze żyję i mogę z Wami poklikac chociaż czasami :-) Pozdrawiam i nawet pewno nie wiesz, jak mi miło czytać Twoje życzliwe słowa. Dziękuje za wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: zebyś wiedział Aleks jak mi się za Wami cni?! 15.07.04, 16:47 to milo, uslyszec ze wszystko u Ciebie w porzadku,ze Dalas sobie rade i wszystko jest na dobrej drodze.To bardzo wazna decyzja i bardzo ciezka do zrealizowania,wiele osob ktore znam ,zrezygnowalo,ale widze ze Ty dalas sobie z tym znakomicie rade GRATULUJE!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 dziekuje Aleks :-) 15.07.04, 16:58 masz racje - to nie łatwe, ale teraz wiem że można, jak się tak człowiek uprze jak ja się uparłam. Popatrz, co ja robie? Publicznie się przyznaję, że taki okropnie ze mnie uparty typ hihihi :-) Powiem Ci coś jeszcze. Teraz myślę, że Ci którzy tak rzucali a nie rzucili to po prawdzie nie bardzo chcieli rzucić. Jak się bardzo chce i naprawdę samemu się do tej decyzji dojrzy to można sobie i z tym poradzić. Są gorsze rzeczy z którymi ludzie sobie muszą radzić, jak choćby ograniczenie płynów w pewnym rodzaju nerkowych schorzeń. To musi być dopiero koszmar. Pić się chce, a tu miareczka i choćby nie wiadomo co sie działo więcej nie można ponad zwilżenie ust. Oby nas nigdy taka konieczność nie dosięgła i wiele innych podobnych, których ludzie doświadczają i muszą sobie z nimi radzić Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: dziekuje Aleks :-) 15.07.04, 17:13 tak Masz racje nie zdajemy sobie sprwy z tego ,ze w okolo nas jest tyle osob ktore,musza sie meczyc z chorobami,schorzeniami,im dopiero musi byc bardzo ciezko.Trzeba zyc w nadzieji ,ze nas to nie spotka,ale znajac zycie to nie zawsze sie to wszystkim udaje.My nie mamy na to zadnego wplywu. > Publicznie się przyznaję, że taki okropnie ze mnie uparty typ hihihi to dobrze,trzeba byc upartym w dazeniu do celu,a Ty jestes tego nalepszym przykladem he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dziekuje Aleks :-) 16.07.04, 04:08 elpik chyle czola przed toba! niesamowita jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 tak - hurtowo najlepiej Ellenai :-) 15.07.04, 16:29 ellenai napisała: > oj wlasnie elpik poszedl na niezly odwyk! papierosy - raz! jedzonko - dwa! necik - trzy! hihihi chyba świętą się ostanę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 bo mi wszystko strasznie śmierdzi papierochami 15.07.04, 16:26 aleks44 napisał: > no tak,Elpik przestal palic i przestal pisac,cos w tym musi byc,ale dlaczego ?? > ? no i wszystko po kolei piorę, wietrzę, trzepię, a równoczesnie praca, obiadki itd. ni ma lekko ;-) Dziekuję, że pamietasz Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 trzymam się Aleks! już 15 DNI!!!!!!! 15.07.04, 16:25 aleks44 napisał: > nie bylo mnie troszke ,ale widze ze nie Dales sie > tak trzymac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nawet juz ta wymietolona paczke w kosz wrzuciłam O! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: trzymam się Aleks! już 15 DNI!!!!!!! 16.07.04, 04:11 dwa tygodnie! kurcze ale zlecialo1 dla ciebie to musial byc nielatwy czas! podziwiam Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: trzymam się Aleks! już 15 DNI!!!!!!! 16.07.04, 17:30 piekny wynik,zeby Cie juz nigdy palenie nie kusilo he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: trzymam się Aleks! już 15 DNI!!!!!!! 16.07.04, 17:51 trzymamy kciuki elpiku Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 dziękuję za trzymanie i bardzo proszę 16.07.04, 19:14 dalej za mnie kciuki trzymajcie. Swiadomość, że wiecie o tym że się staram i że mnie wspieracie życzliwym słowem naprawdę bardzo mi pomaga. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dziękuję za trzymanie i bardzo proszę 16.07.04, 19:58 po to jestesmy by siebie wzajemnie pozytywnie dopingowac,cmok elpik,cieszy mnie ze naprawde odczuwasz wsparcie! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: dziękuję za trzymanie i bardzo proszę 16.07.04, 20:41 bardzo mi imponujesz taka postawa,tylko pozazdroscic,ale szkoda mi Ellen bo Ona zadnego nalogu nie ma, chudnac nie musi rezygnowac z czegos tez nie ,cos Jej trzeba znalezc hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 kusić to kusi i pewno kusić będzie 16.07.04, 19:01 aleks44 napisał: > piekny wynik,zeby Cie juz nigdy palenie nie kusilo he he ale najważniejsze bym się S-kusić nie dała! A ja się dać nie chcę i tak się upieram jak przysłowiowy osioł. Kto by pomyślał że ten ośli upór taki trudny. Dzielne zwierzątko hihihi :-) Jak narazie NIE PALĘ szesnaście dni! O! W pracy biegam z identyfikatorem NIEPALĄCA, unikam palących jak diabeł święconej wody. A swoją drogą skąd ten pomysł z diabłem i święcona wodą? Czy naprawdę diabeł nie ma jakiegoś innego diabelskiego pomysłu na święconą wpdę tylko unikanie? Przecież ja nie mogę wiecznie unikać palaczy. Muszę w końcu i z palaczami się spotykać bez większego ryzyka i obawy ze znów się dam skąpać w tym papierosowym sosie. Diabeł może święconej wody unikać, jemu dobrze, a ja co? Ja muszę sobie bez unikania też jakoś poradzić z ewentualnościa spotykania palaczy i przebywania w towarzystwie osób palących. Już wiem chyba skąd powiedzenie "gdzie diabeł nie może tam babę pośle". Od bab sie więcej wymaga niż od samego diabła. A to dopiero dobre sobie! hihihi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: kusić to kusi i pewno kusić będzie 16.07.04, 19:04 to fakt,ale nie ma co kusic losu,znam przypadki gdzie osoba ktora nie palila dluzszy czas, znowu zaczela,przykre ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 ja tez takie osoby znam 16.07.04, 19:17 Ale tak sobie teraz myślę, że zapaliły bo po prostu chciały zapalić. Przecież nikt im papierosa do ust nie wciskał przemocą. Mam nadzieję, że o mnie nikt nigdy tak nie powie: rzuciła i wróciła. Jak narazie nie zamierzam wracać! nie chce wracać! nie chce! O! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 DWUDZIESTY PIĄTY się zaczął !!!!!!!!! 25.07.04, 00:50 hura!!!!!!!!!!!! składam na premiową wycieczkę hihihi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: DWUDZIESTY PIĄTY się zaczął !!!!!!!!! 25.07.04, 21:29 Elpiku gratulacje !!!!!! to juz tyle dni??? az sie wierzyc nie chce !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 za niespełna godzinę skończy się 103 dzień BEZ 11.10.04, 23:15 PAPIEROSA - o ile dobrze liczę: lipec-31 + sierpień-31 + wrzesień-30 + pażdziernik-11 = 103 - ehehehe nie chce być inaczej ;-) Ale muszę się przyznać, że było niełatwo i nadal się zdarzają takie dni, takie chwile, że jest trudno. Fakt - nie noszę już przy sobie papierosów i popielniczki już od dawna są wyszorowane, ale zdarza się, że mi "zapachnie" i muszę pamiętać, że nie! nie! nie! nie! nie chcę znów być czynnym palaczem! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: za niespełna godzinę skończy się 103 dzień BE 11.10.04, 23:21 to bardzo sie z tego ciesze i gratuluje Ci serdecznie. siedzialem sobie jakas godzinke temu i tak przegladalem stare watki ,trafilem na watek nikotynowy i postanowilem zapytac,a nie smialem w osobnym watku.teraz juz wszystko wiem.Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś