Dodaj do ulubionych

fotograf i kamerzysta na wesele

10.08.13, 22:10
Witam,
Szukam fotografa i kamerzysty na wesele na 6.09.2014
Moze ki ktos kogos polecic?
Obserwuj wątek
    • swiatelko13 Re: fotograf i kamerzysta na wesele 12.08.13, 12:48
      numer telefonu
      666 837-259
      • nataliasexy Re: fotograf i kamerzysta na wesele 06.02.14, 11:14
        Ja mogę z całą pewnością polecić 2 in 1 FOTOGRAFA I KAMERZYSTĘ. Jest on z okolic Ropczyc ale dojeżdża i nie liczy dużo za dojazd natomiast robi bardzo profesjonalnie. Ja miałam go teraz na ślubie i jestem bardzo zadowolona. Zapłaciłam 2400zł i miałam zarówno film profesjonalnie zmontowany oraz 120 zdjęć w albumie fotoksiążke i duży obraz oraz na płycie ok 1500zdjęć plus te 120 :) Także myślę że warto. Za dojazd liczy mało a do 50km dojeżdza gratis więc od niego do Ciebie jest jakieś 120km więc policztłby 100zł więc miałabyś dwie usługi za 2500zł. Firma nazywa się MATT-FOTO Studio Mateusz Siwiec tutaj masz kontakt: 787-147-505. NA PRAWDĘ WARTY POLECENIA. Młody i energiczny i z masą pomysłów.
    • filmowaniejestcool Re: fotograf i kamerzysta na wesele 14.08.13, 11:03
      Ja polecam z całego serca Filmowanie Szczecin ! Tworzą przepiękne animacje, filmy reklamowe itp. A gdy zabiorą się za ślub to powstaje prawdziwe arcydzieło :) Pozdrawiam!
    • rkstudio Re: fotograf i kamerzysta na wesele 23.08.13, 21:30
      Witam serdecznie,
      W nawiązaniu do ogłoszenia przedstawiam naszą ofertę filmowania wraz z linkiem próbek możliwości realizacji wideo. W przypadku zainteresowania i chęci skorzystania z naszych usług mogę przesłać płytę demo, która zawiera większą ilość zrealizowanych prac .

Koszy kompleksowej usługi 1 dniowej: nagranie+montaż+poligrafia+ dojazd = 1.500zł
      W pakiecie :
      - 2x płyta Blu-Ray,
      - 4x płyta DVD,
      - film na nośniku USB.

Link do filmików:
      www.youtube.com/user/robikier/videos
      Pozdrawiam
      rkstudiowideo@wp.pl
      tel. 796 38 16 16
    • saymon999 Re: fotograf i kamerzysta na wesele 29.08.13, 18:23
      Witam, oferujemy foto+video w cenie 1900zl za jeden dzień.
      Więcej szczegółów na stronie: www.twojewspomnienia.com
    • gankiewicz Re: fotograf i kamerzysta na wesele 05.09.13, 09:22
      Zapraszam na www.gankiewicz.com.pl i proszę o kontakt, jeśli zdjęcia spełnią Państwa oczekiwania.
      Pozdrawiam serdecznie,
      Paulina
      • star_24 Re: fotograf i kamerzysta na wesele 06.09.13, 13:18
        Witam,

nawiązując do zapytania, mogę zaoferować reportaż fotograficzny z ślubu.

Zapraszam do kontaktu:
        www.oneperfectmoment.pl
    • lucekstrike Re: fotograf i kamerzysta na wesele 13.09.13, 13:03
      znam jednego dobrego fotografa ślubnego z Nowego Sącza - Pan Żak Oskar - fotografował uroczystość mojego kolegi, ale zanim się z nim skontaktujesz to polecam jeszcze fotografa z Tarnowa, który u mnie fotografował - Pan Waldemar Ptak, tylko nie wiem czy dojeżdża do Nowego Sącza :) tak czy siak obaj robią bardzo ładne zdjęcia
    • wawers10 Re: fotograf i kamerzysta na wesele 14.09.13, 11:16
      Polecam zajrzeć na stronę www.mateo-studio.pl
      Pozdrawiam
      Mateusz
    • rkstudio Re: fotograf i kamerzysta na wesele 15.09.13, 09:22
      Witam serdecznie,
      W przypadku zainteresowania ofertą realizacji ślubu wideo zapraszam do kontaktu.

Link do filmików:
      www.youtube.com/user/robikier/videos
      Pozdrawiam
      rkstudiowideo@wp.pl
      tel. 796 38 16 15
    • kasia_wadon Re: fotograf i kamerzysta na wesele 11.10.13, 08:41
      Nie wiem czy pan Łukasz Bednarczyk będzie miał wolne terminy jeszcze na 2014, ale jak ma to polecam jego usługi. Co do albumów to prawdziwe dzieła sztuki i tu proponuję wybrać u niego zamiast foto-książki album tradycyjny od introligatora wykonany na zamówienie. Mnie osobiście wykonywał zdjęcia na ślubie w Żywcu i Weselu w Milówce w hotelu TYCJAN. Z czego mówił to jeździ wszędzie i jak widziałam w terminarzu na jego blogu dosłownie terminy pozajmowane, aż czarno. Trudno się do niego załapać ale jak się uda tak jak nam to macie gwarancje, że foty będą na poziomie i album też. Tu jego nowy blog bednarczyk.org.pl BLOG Łukasz Bednarczyk tel.do fotografa kom.784-467-521.

Jak coś to powołajcie się na Kasie Wadoń z ślubu w ŻYwcu ;-) będzie mi miło

• wiola.gw Re: fotograf i kamerzysta na wesele 18.10.13, 15:36
        Polecam katalog www.foto-video.gdziewesele.pl , tam na pewno znajdziecie jakiegoś profesjonalnego fotografa ślubnego , mnie się właśnie tam udało znaleźć!
    • damianoodm Re: fotograf i kamerzysta na wesele 20.10.13, 21:37
      DM Studio zaprasza Państwa do współpracy. Koszt wideofilmowania i fotografii wraz z dojazdem to tylko 1800 zł. Nasze realizacje na naszej stronie internetowej: www.dm-studio.pl

Gwarantujemy profesjonalne wykonanie. Zlecenie podparte umową.
    • damianoodm Re: fotograf i kamerzysta na wesele 30.10.13, 09:19
      Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą i portfolio na www.dm-studio.pl
      Tel.: 791-232-711
    • video-foto-kris Re: fotograf i kamerzysta na wesele 11.11.13, 17:13
      Polecamy nasze usługi dla par z okolic Nowego Sącza, Zakopanego, Tarnowa i Krakowa. Realizujemy zlecenia video i foto. Do Państwa dyspozycji kamerzysta i fotograf z naszego studia. Nasze realizacje znajdziecie na stronie internetowej www.video-foto-kris.pl. Cennik, albumy, sprzęt, film, foto, nadruk, opinie - wszystko jak na dłoni. Pod linkiem www.video-foto-kris.pl/porady znajdziecie kilka ważny informacji w kwestii organizacji wesela. Więcej na naszej stronie. Zapraszamy
    • kowalskirafal11 Re: fotograf i kamerzysta na wesele 12.11.13, 19:56
      zapraszam do zapoznania się z moim portfolio

www.silesiawedding.pl
    • teardrop.87 Re: fotograf i kamerzysta na wesele 14.11.13, 16:15
      witam,
      niedawno brałam ślub i z czystym sumieniem mogę polecić taką niewielką firmę z Poznania, z tego co wiem mają jakieś oddziały w innych miastach też. Tandem ojciec +syn, mam tylko nr telefonu ale jak zadzwonisz na pewno przyślą jakieś próbki twórczości :) 663-411-215 p Marek pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia Ania
    • sy-no Re: fotograf i kamerzysta na wesele 05.12.13, 18:54
      polecam immart fotograf Nowy Sącz
    • fotokleks Re: fotograf i kamerzysta na wesele 21.01.14, 18:14
      www.foto-fotamto.pl
      fotografia ślubna Kraków, Tarnów, Nowy Sącz
      pakiety już od 900 zł
    • asromek92 Re: fotograf i kamerzysta na wesele 03.05.14, 13:22
      Witam,
      za miesiac bede absolwętka Krakowskiej Szkoły Artystycznej gdzie studiowalam fotografie. ;)
      Co prawda otwarcie włsnej dzialanosci planuje na poczatek stycznia 2015 roku ale juz teraz temat dobrych zdjęc nie jest mi obcy. ;) Gdyby zdecydowali sie Panstwo, ze to własnie ja mam być Waszym fotografem jestem w stanie polecic również dobrego kamerzystę.
      Proszę o jakąkolwiek odpowiedź ;)

Na tej strone, znajdziecie Państwo moje zdęcia w zakładce fotogfaia ślubna i okolicznościowa annasromek.wix.com/fotografia

posiadam również konto na fb,ale tam znajduje się tylko jeden plener
      www.facebook.com/ASromek.fotografia.

Pozdrawiam
      • studio_sfinks Re: fotograf i kamerzysta na wesele 12.01.15, 14:53
        Witam,
        Z chęcią podejmiemy się realizacji zlecenia.
        Jeśli to możliwe, prosiłabym o podanie większej ilości informacji odnośnie oczekiwań co do usługi.
        Zapraszam do zapoznania się z naszym portfolio na stronie www.sfinksfv.pl/

Pozdrawiam

Paulina Płocha
    • patrycjatob Re: fotograf i kamerzysta na wesele 20.05.14, 16:21
      Jeżeli jeszcze aktualne polecam firmę pro-wideo i ns-foto z Nowego Sącza. Bardzo fajny kamerzysta i fotograf. Pracowali u mojej kuzynki będą u mnie we wrześniu 2015.
      Z tego co widzę bardzo otwarci na wszelkie sugestie i bardzo pomysłowi.
    • kraku_80 Re: fotograf i kamerzysta na wesele 23.05.14, 11:48
      Zapraszam na stronę www.foto-krakow.pl Fotografia ślubna Kraków
    • bluede Re: fotograf i kamerzysta na wesele 31.05.14, 13:22
      www.gazetakrakowska.pl/plebiscyt/karta/307,kacperek-z-mama,16027,id,t,kid.html ostatni dzień prosimy o glosy
      • film_foto1 Re: fotograf i kamerzysta na wesele 22.03.15, 22:05
        Mieliśmy miesiąc temu ślub. Wynajęliśmy Studio Koneser z Nowego Sącza www.koneser.org.pl Fotografa mieliśmy z rodziny. Film super nagrany inaczej niż wszystkie inne wypociny sądeckie. Super kontakt z kamerzystą. Usługa tania. Wszyscy znajomi chcieli kopię płyt aby pokazać u siebie. Polecam.
    • autolpg Re: fotograf i kamerzysta na wesele 05.03.20, 17:04
      Nowy Sącz to zdecydowanie polecam AmatorStudio!.
      Mają w ofercie drona za którego nie trzeba dopłacać. Plener w innym dniu. Film i teledysk super! Świetna ekipa!

amatorstudio.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka