Dodaj do ulubionych

zrobilem sobie kawke

17.05.05, 20:29
cos mi sie spac chce,tylko nie wiem dlaczego,pogoda paskudna jeszcze nie
pada,ale zacznie.prognozy tez nie sa zbyt dobre,zapowiadaja burze i duze
opady deczu,dopiero w piatek ma sie zrobic ladniej i ma swiecic sloneczko,ale
czy sie sprawdzi,zobaczymy
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: zrobilem sobie kawke 17.05.05, 20:31
      ja z kawa na dzis skonczylam! jem jogurt,spac mi sie chce tak czy innaczej,mnie
      kawa na sen nic nie pomaga
      • aleks44 Re: zrobilem sobie kawke 17.05.05, 20:53
        mnie czasami dziala,ale to chyba zalezy od cisnienia na dworze,moze lepiej
        sobie jedego glebszego zaaplikowac hehe
        • ellenai Re: zrobilem sobie kawke 17.05.05, 21:01
          o dokladnie,cisnienie ma i na mnie ogromny wplyw!
          • aleks44 Re: zrobilem sobie kawke 17.05.05, 21:22
            na mnie tez,jestem cisnieniowcem,dla mnie normalne to gorne okolo 160 dolne
            okolo 90 pare,wiec roznie z tym cisnieniem bywa
            • ellenai ja to nawet nie wiem 17.05.05, 21:57
              jak u mnie z cisnieniem,raz jednak zemdlalam w kosciele
              • aleks44 Re: ja to nawet nie wiem 17.05.05, 22:17
                nie Masz aparatu do mierzenia cisnienia ????? ja mam chyba ze trzy ,wprawdzie
                tylko jeden chodzi badzo dobrze dwa pozostale tak roznie,ale przydaje sie
                • ellenai Re: ja to nawet nie wiem 17.05.05, 22:33
                  nie mam,nigdy nie mialam ,nawet nie wiem jak sie to cisnienie mierzy!
                  • dunajec1 Re: ja to nawet nie wiem 18.05.05, 00:04
                    Ellen,prawie w kazdej aptece,a czasem w spozywczym,sa punkty gdzie sama sobie
                    zmierzysz cisnienie,siadasz na stolek owijasz reke,i naciskasz guzik,po paru
                    sek masz wynik,sproboj.
                    • ellenai Re: ja to nawet nie wiem 18.05.05, 01:43
                      wiem,wiem u nas w walmarcie sa ale ja nigdy nie mierzylam sobie cisnienia,nie
                      mam pojecia jakie jest prawidlowe cisnienie ! haha
                      • majak_m Re: ja to nawet nie wiem 18.05.05, 11:47
                        Ja mam wrecz ksiazkowe 120 na 80, ale jak spada cisnienie atmosferyczne, moja
                        glowa chce eksplodowac a cisnienia tetniczego nie da sie nawet zmierzyc, tak
                        szaleje.
                        • ellenai Re: ja to nawet nie wiem 18.05.05, 14:45
                          ha,a ja zyje w nieswiadomosci,teraz juz wiem od ciebie jakie ma byc to
                          cisnienie!
    • assasin76 Re: zrobilem sobie kawke 18.05.05, 16:12
      ja sobie zrobilam kawusie made in Lidl zbożową pyszotka!!!mniam...teraz
      przydalby by sie moje ukochane Michałki,ale teraz mogę jedynie pomarzyć:((
      • ellenai Re: zrobilem sobie kawke 18.05.05, 16:14
        ja znowu bez slodyczy,sniadania jeszcze nie jadlam,zjem jak skoncze uzeranie
        sie urzedem celnym:(cmok
        • aleks44 Re: zrobilem sobie kawke 18.05.05, 17:59
          ja sniadan nie jadam ,dopiero obiadek jak zrobie,ale kawusia obowiazkowo
          hehe,wlasnie teraz sie rozkoszuje jej smakiem ,ciasteczek nie mam zadnych ,ale
          co tam
          • ellenai Re: zrobilem sobie kawke 18.05.05, 18:20
            ja tez ciastek nie mam,nie chce miec,schudnac trzeba a sniadania to lepiej jedz
            bo zoladek ci "siadzie"
            • aleks44 Re: zrobilem sobie kawke 18.05.05, 18:34
              sniadan nie jem,od kolacji do obiadu tylko kawka i jakas czasem woda
              • ellenai Re: zrobilem sobie kawke 18.05.05, 18:37
                no to ascetycznie ehehhe
                • majak_m Re: zrobilem sobie kawke 18.05.05, 20:15
                  To moze spore sa te Twoje obiad i kolacja hehehe.
                  • aleks44 Re: zrobilem sobie kawke 18.05.05, 20:19
                    wlasciwie to jem raz dziennie ,ale przez caly czas hehe.Obiad tak,potem jakis
                    jogurcik duuuuzo jablek i mala kolacyjka,dzisiaj byla dosc duza bo zrobilem
                    omlet i zjadlem z moim mlodym
                    • ellenai Re: zrobilem sobie kawke 18.05.05, 20:21
                      ja zjadlam banana i pare krakersow,nawet jesc mi sie nie chce,zobaczymy co
                      bedzie do wieczora
                      • aleks44 Re: zrobilem sobie kawke 18.05.05, 20:22
                        tylko hamburgerow nie jedz bo to tuczy hehe
                        • majak_m Re: zrobilem sobie kawke 18.05.05, 20:24
                          Tzn. ze dla mnie byłyby wskazane hehehe
                          • assasin76 Re: zrobilem sobie kawke 18.05.05, 20:28
                            a ja przy wadze 47 kg jestem na diecie;)hehehehe
                            ale zjadłabym sobie kg michałkow może w ur.zaszaleje?:)
                          • aleks44 Re: zrobilem sobie kawke 18.05.05, 20:29
                            jak najbardziej,wskazane jedz duzo nie chodz za wiele ,jednym slowem siedz nie
                            wstawj hehe
                            • ellenai 47 kg! 18.05.05, 20:30
                              to ty faktycznie mozesz jesc! jezu ale zazdroscze ja miewalam okresy ze
                              dochodzilam do 70 kg!! teraz mam gdzies kolo 65,calkiem niedobrze
                              a te cholerne hamburgery bardzo lubie,ale domowe nie z fast foodow
                              • aleks44 Re: 47 kg! 18.05.05, 20:42
                                to jestescie jakies wyglodzone ,ja dzisiaj sie wazylem w pracy i 95,jak w pysk
                                strzelil i wszystko przez te pogode,nic nie robie tylko siedze i klikam ,a
                                trawa na dzialce rosnie ze tu slysze
                                • majak_m Re: 47 kg! 18.05.05, 20:45
                                  Jeszcze przy takiej pogodzie to niezle idzie w gore. Bedziesz mial przy czym
                                  chudnac :P
                                  • ellenai Re: 47 kg! 18.05.05, 20:46
                                    ale z wami to co innego,u nas to gorzej z tym bywa!
                                    • aleks44 Re: 47 kg! 18.05.05, 21:10
                                      z trawa hihi czy jedzeniem
                                      • ellenai Re: 47 kg! 18.05.05, 21:16
                                        jedzonkiem
                              • assasin76 Re: 47 kg! 18.05.05, 21:11
                                ell zazdroscisz mi?:)serio?ja tobym się z Tobą zamieniła wierz mi...
                                • ellenai Re: 47 kg! 18.05.05, 21:14
                                  tak kochana,zazdroszcze,bo ja sie mecze ale w druga strone,cmoki
                                  • assasin76 Re: 47 kg! 18.05.05, 21:21
                                    jedz kochana ile wlezie...ja teraz przy cukrzycy mam mocne ograniczenia więc
                                    powiem Ci jedno niczego sobie nie żałuj!!jedzenie to jedyna przyjemność,której
                                    człowiek nie powinnien sobie nigdy odmawiać a już przedewszytskim nie ze
                                    względu na wagę(mówię o wadzę normalnej:))tzn.tak do 90kg przy odpowiednim
                                    wzroście:)))))

KRÓLESTWO ZA MICHAŁKI!!!
                              • assasin76 Re: 47 kg! 18.05.05, 21:13
                                ell?a ja zazdroszcze Tobie...wierz mi na jeden dzien się zamienić z Tobą...
                                • ellenai Re: 47 kg! 18.05.05, 21:15
                                  tez mam rozne nieciekawe dolegliwosci,a moze jakis rak sie we mnie tworzy?
                                  nie,nic nie zaluj! cmok
                                  • assasin76 Re: 47 kg! 18.05.05, 21:25
                                    jedz kochana ile wlezie...ja teraz mam mocne ograniczenia więc powiem Ci jedno
                                    niczego sobie nie żałuj!!jedzenie to jedyna przyjemność,której człowiek nie
                                    powinnien sobie nigdy odmawiać a już przedewszytskim nie ze względu na wagę
                                    (mówię o wadzę normalnej:))tzn.tak do 90kg przy odpowiednim wzroście:)))))

KRÓLESTWO ZA MICHAŁKI!!!
                                    • aleks44 Re: 47 kg! 18.05.05, 21:34
                                      wiec mam tylko 5 kg nadwagi,ale proporcjonalnie do mojego wzrostu to i tak
                                      spora nadwage hehe
                                      • ellenai Re: 47 kg! 18.05.05, 21:38
                                        prawde mowisz asku ale i tak trzeba uwazac zeby nie przegiac w druga
                                        strone,otylosc to choroba amerykanow,tak otylych ludzi jak tutaj to ja nigdy
                                        nigdzie nie widzialam!ja tak nie chce !
                                        • aleks44 Re: 47 kg! 18.05.05, 21:48
                                          dobrze ze o tym pamietasz,bede Cie pilnowal widzialem na zdjeciach hihi
                                          • aleks44 Re: 47 kg! 18.05.05, 21:49
                                            oczywiscie zartowalem hehe
                                            • ellenai Re: 47 kg! 18.05.05, 21:54
                                              pilnuj,pilnuj,moze tego mi trzeba hehe
                                              • aleks44 Re: 47 kg! 18.05.05, 22:08
                                                musisz sama,ja to jak mam wolne albo za duzo w domu siedze to zaraz ide do
                                                lodowki "posprzatac" hehe
                                                • ellenai Re: 47 kg! 18.05.05, 22:27
                                                  wlasnie,siedzenie w domu jest zgubne dla tuszy~!
                                                  • majak_m Re: 47 kg! 18.05.05, 23:18
                                                    Wiec laptopa i na polko hihihi
                                                  • ellenai Re: 47 kg! 18.05.05, 23:51
                                                    tez tak mozna heheh
                                                  • aleks44 Re: 47 kg! 19.05.05, 15:41
                                                    zaraz ide zrobic sobie kawki,bo cos mnie na drzemke nachodzi,a dnia
                                                    szkoda,zreszta czy na pewno,przeciez i tak leje wiec .....
                                                  • ellenai Re: 47 kg! 19.05.05, 16:08
                                                    ja tez sobie zrobilam wlasnie,poranny rytual~
                                                  • assasin76 Re: 47 kg! 19.05.05, 16:40
                                                    ja własnie pije kawusię zbożową mniam..do szczęścia brakuje jeszcze michałkow i
                                                    słoneczka;))
                                                  • aleks44 Re: 47 kg! 19.05.05, 17:21
                                                    zdzemnalem sie ,a co mi tam hehe przeciez i tak leje bez przerwy,ale juz
                                                    wstalem umylem naczynia po obiadku ,bo dzisiaj moj dyzur i zrobilem sobie
                                                    pysznej kawki i delektujac sie jej smakiem czytam i odpowiadam na Wasze posty
                                                    milego popoludnia
                                                  • ellenai Re: 47 kg! 19.05.05, 17:37
                                                    o kawy zbozowej to ja bym sie chetnie napila!!!!! a mam w domu inke! huraaaaaaaa
                                                  • aleks44 Re: 47 kg! 19.05.05, 18:35
                                                    nie pamietam kiedy pilem inke,ale pamietam czasy kiedy byly trudnosci z jej
                                                    zakupem
                                                  • ellenai Re: 47 kg! 19.05.05, 18:42
                                                    ja ciagle mam takie trudnosci zeby ja kupic hehe
                                                  • aleks44 Re: 47 kg! 19.05.05, 18:53
                                                    wiesz to byly straszne czasy,dzisiaj mlode osoby nie pamietaja kolejek,kartek i
                                                    komuchow ktorzy mieli przydzialy,bezposrednio z hurtowni,a reszta stala
                                                    godzinami w kolejkach przy sklepach,bez zadnej gwarancji ,ze dla niech wystarczy
                                                  • ellenai Re: 47 kg! 19.05.05, 18:54
                                                    a ja pamietam,no ale znowu taka mloda nie jestem! babcia stala czasem cala noc
                                                    w kolejce zeby kupic cokolwiek,kartki tez pamietam eh
                                                  • aleks44 Re: 47 kg! 19.05.05, 19:20
                                                    to bedziesz miala co wspominac,tylko czy Ci uwierza ????
                                                  • majak_m Re: 47 kg! 19.05.05, 19:25
                                                    Ja uwierze, bo jeszcze zalapalem sie na kolejki, choc moze to byl koncowy etap,
                                                    ale jednak.
                                                  • ellenai Re: 47 kg! 19.05.05, 19:27
                                                    mysle ze jeszcze ludzie beda przez troche pamietac o tym
                                                  • aleks44 Re: 95 kg! 19.05.05, 19:48
                                                    powinni,zeby nie popelniali tych bledow na przyszlosc,zeby nie wybierac tych
                                                    ktorzy rozkradli Polske i oddali wladze bo juz nie bylo co ukrasc
                                                  • ellenai Re: 95 kg! 19.05.05, 19:49
                                                    historia polski ciagle sie powtarza,ciagle jakies klopoty mamy
                                                  • aleks44 Re: 95 kg! 19.05.05, 19:54
                                                    jak by kilku dla przykladu pod scianka postawili i przepadek mienia,razem z
                                                    kulka w leb,moze by poskutkowalo
                                                  • ellenai Re: 95 kg! 19.05.05, 19:56
                                                    radykalne rozwiazania proponujesz heheh
                                                  • aleks44 Re: 95 kg! 19.05.05, 20:20
                                                    chyba tak,wiem ze nie mozna wszystkich do jednego worka,bo wczesniej trzeba
                                                    udowodnic komus wine,ale nie rozumiem ze do dzisiaj sa tacy ktorzy maja sprawy
                                                    karne i nie ma nich bata,nic nie mozna udowodnic,ciekawe ???
                                                  • ellenai Re: 95 kg! 19.05.05, 20:26
                                                    no bo sady sa skorumpowane jak cholera,!
                                                  • aleks44 Re: 95 kg! 19.05.05, 20:49
                                                    wiec kto ma zlodzieji i oszustow sadzic ?????
                                                  • ellenai Re: 95 kg! 19.05.05, 20:50
                                                    dobre pytanie!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka