Dodaj do ulubionych

na placki ,na placki czas-jade do Denver)

07.10.05, 21:06
na likend,spotkac sie z forumowa znajoma,robimy placki ziemniaczane!jeszcze
dwie godz i bede w drodze,hura,hura! oby i wasz weekend byl udany
Obserwuj wątek
    • aleks44 Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 07.10.05, 21:11
      skoro jedziesz robic placki,nie wiesz przypadkiem co sie dodaje do
      plackow ,zeby urosly ??? slyszalem o proszku do pieczenia,ale nic nie
      daje,kiedys u Kuronia na jego stronie czytalem ale zapomnialem ,musze poszukac.
      wzajemnie milego weekendu ,pozdrow dziewczyny od nas,milej zabawy
      • ellenai Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 07.10.05, 21:21
        a my robimy placki ziemniaczane!nie takie zwykle,do zwyklych musisz dodac
        troche proszku do pieczenia
        • aleks44 Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 07.10.05, 21:24
          dodawalem i nic,ale i tak smaczne byly,lubie placki,musze kiedys zrobic
          • ciupazka Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 07.10.05, 22:29
            albo na koniec noża sody oczyszczonej... Pozdrów w Denver mojego dalekiego
            kuzyna! Hej!
          • ellenai Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 07.10.05, 23:02
            no nie wiem pokombinuj z tym plackami
            ja sie zmywam w droge,milego weekendu wam zycze,cmok
            • dunajec1 Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 08.10.05, 01:30
              Aleks,a probowales przepisu co Ci moja pani dala?
              A u mnie to sie nazywaly nalesniki,oczywiscie ziemniaczane.
              • aleks44 Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 08.10.05, 15:22
                przyznam ze chyba nie,ale przypominam sobie,ze mialem taki przepis,wiec moze to
                nie byl ze strony Kuronia tylko od Ciebie,moze to juz skleroza ????
                • aleks44 Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 10.10.05, 08:22
                  no tak,jak czlowiek syty,to mu sie nic nie chce,poza spaniem,wiec pewnie Ellen
                  dlatego nie widac na forum.
                  dobre placki byly ???
                  • ellenai Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 10.10.05, 18:33
                    hehe plackow nie bylo,heheheh ale byly inne dobre rzeczy jak sushi~!
                    mialam super weekend w denver! spotkalam dwie inne swietne
                    forumowiczki,przegadalysmy 5 godzin
                    • dado Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 10.10.05, 22:24
                      denver -2 godziny ho ho przy tych cenach benzyny w USA to sie szarpnelas
                      )).
                      • ellenai Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 10.10.05, 23:25
                        uff dado prawda! ale na szczescie mam dosyc ekonomiczne auto,wiec na "jedym
                        baku"objade tam i spowrotem a jedno pelne tankowanie do mojego auta to 30
                        dolcow! uff,a kiedys tak pieknie bylo...........i wcale nie bedzie lepiej z
                        cenami paliwa!
                        • aleks44 Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 10.10.05, 23:38
                          tez Masz problem,popatrz jak jest u nas ,a ja myslalem ze placki jecie
                          • ellenai Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 10.10.05, 23:45
                            no nie jemy plackow,kurcze tak wyszlo ze nie zdazylysmy zrobic tych plackow
                            heheh
                            • aleks44 Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 10.10.05, 23:55
                              no tak to jest jak sie dziewczyny spotkaja w realu,ploteczki,ploteczki ......
                              biedni jestesmy my mezowie
                              • ellenai Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 11.10.05, 01:55
                                heheh mezowie zostali w domach hehe
                                • aleks44 Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 11.10.05, 02:29
                                  oj biedni,chyba sie bedziecie czesciej spotykaly ???
                                  • ellenai Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 11.10.05, 02:40

e tam,wcale nie tacy biedni!

LDJewelryDesigns

forum Nowy Sacz
                                    • aleks44 Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 11.10.05, 09:40
                                      a pytalas,wlasciwie patrzac z innej strony,to moze i Masz racje,im sie tez cos
                                      nalezy,mala chwilka w samotnosci hehe
                                      • ellenai Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 11.10.05, 16:14
                                        no tak,masz racje,pytac trzeba!
    • ellenai Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 14.01.06, 05:44
      hura znowu jade na placki hehe
      • aktsieta Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 16.01.06, 20:19
        ty to wiesz jak się ustawić :)
        • aleks44 Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 16.01.06, 23:12
          ma dziewczyna wziecie,tylko kombinuje zeby z mezem w domu nie siedziec,
          oj biedne to chlopisko,czeka cierpliwie przez tydzien na swoja ukochana zone,a
          ona jedzie na placki,caly weekend zmarnowany hehe
          • aktsieta Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 17.01.06, 00:02
            placki nie są złe.a chłop też chyba je lubi
            • aleks44 Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 17.01.06, 00:14
              Jestes pewna,
              • aktsieta Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 17.01.06, 00:29
                to dlaczego jeżdzi do Denver.Turysta?
                • aleks44 Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 17.01.06, 00:35
                  do koleznaki z forum,tamta robi duuuzy placek i siadaja przy nim,zjadaja go po
                  kawalku,raczac sie jakims szlachetnym trunkiem i siedza tak dluga dokad nie
                  skoncza placka.Miesiac temu jaki byla,to siedziala tydzien,teraz i tak szybko
                  zjadly !!!!!
                  • aktsieta Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 17.01.06, 00:45
                    To jest rozpusta w biały dzień:)
                    • ellenai Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 17.01.06, 06:11
                      bylam na plackach! super bylo kochani! nie ma to jak forumowe znajomosci! teraz
                      padam ,jutro poczytam co napisaliscie przez weekend!
                      • aleks44 Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 17.01.06, 10:01
                        nie tylko w bialy,bo w nocy tez jedza hehe
                        • aktsieta Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 17.01.06, 11:32
                          żeby ich wątroba mogła mówić :)
                          • aleks44 Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 17.01.06, 12:09
                            albo one same sie przyznaly ????
                            • aktsieta Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 17.01.06, 12:12
                              coś Ty kto się przyzna do takiej rozpusty?:)
                              • aleks44 Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 17.01.06, 13:06
                                to fakt,pewnie to zostanie ich slodka tajemnica
                                • aktsieta Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 17.01.06, 15:41
                                  Słodką na pewno
                                  • ellenai Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 17.01.06, 16:07
                                    tajemnica?co tajemnica heheh?
                                    • aktsieta Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 17.01.06, 16:15
                                      i tak się wszystko wydało :)
                                      • zuzanna6 Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 17.01.06, 18:56
                                        kurcze elle ma fajnie z tymi plackami

ja gdzie w gości polezę to wino i wino, może warto o placki zacząć prosić
                                        • ellenai Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 17.01.06, 20:03
                                          no wino wino,a nam wody brzozowej odmawiasz jak cie czestujemy,w alkoholizm
                                          wpadniesz z tym winem! a placki to byly ziemniaczane hehe pycha
                                          • zuzanna6 Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 17.01.06, 22:04
                                            tez lubie takie placki

i nawet często jadam

cieszę się, że wyjazd ci się udał

kurde elle, naprawde lepiej winko polej jak to pskudztwo, ble...
                                            • aleks44 Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 17.01.06, 23:03
                                              to Ty ziemniakow w domu nie masz ,ze taki kawal drogi jechales ????
                                              • aktsieta Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 19.01.06, 23:14
                                                dobrze dobrze kto to mówi?A kto chodzi do sąsiadki na tv?Chociaż w domu tv i żona :)
                                                • aleks44 Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 19.01.06, 23:19
                                                  to sprawa dyskusyjna,dla pretekstu mozna tv uszkodzic
                                                  • aktsieta Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 19.01.06, 23:38
                                                    Adam Słodowy"popsuj to sobie sam"? :)
                                                  • aleks44 Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 19.01.06, 23:42
                                                    pamietam Slodowego ,kto by sie dzisiaj takimi rzeczami bawil,idzie sie kupuje
                                                    ale nikt sie nie zastanawia jak to dziala,pracuje
                                                    dobry byl program hehe teraz polowa dzieciakow nie wie jak naprawic rower
                                                    czyja to wina ??? ano nas
                                                  • aktsieta Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 20.01.06, 00:00
                                                    teraz się nie naprawia szkoda czasu.Już niektórzy dostali zadyszki od tej gonitwy z czasem :)
                                                  • aleks44 Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 20.01.06, 00:03
                                                    pewnie jakies lenie ??? dobrze jest cos wiedziec ,na czyms sie znac
                                                  • aktsieta Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 20.01.06, 00:27
                                                    zapewne teraz wszyscy to fachowcy w swoich dziedzinach :)
                                                  • aleks44 Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 20.01.06, 00:29
                                                    chyba tak
                                                  • aktsieta Re: na placki ,na placki czas-jade do Denver) 20.01.06, 01:37
                                                    i jakie to"mundre"?:)
                                                  • ellenai mam ziemniaki 20.01.06, 01:57
                                                    ale lepiej smakuja placki ziemniaczane jedzone w towarzystwie heh
                                                  • aleks44 Re: mam ziemniaki 20.01.06, 09:40
                                                    tak,ale te placki przed smazeniem trzeba bylo wczesniej "zetrzec" a to juz
                                                    meska rola,mialyscie jakiegos niewolnika,nie koniecznie czarnego ??? znajacego
                                                    sie na rzeczy ??
                                                  • aktsieta Re: mam ziemniaki 20.01.06, 10:56
                                                    Zrtrzeć? A po co?Bierzesz sokowirówkę,wrzucasz do niej ziemniaki,a to co wyleci mieszasz wszystko razem.:)
                                                  • aleks44 Re: mam ziemniaki 20.01.06, 16:16
                                                    nie wiem ,ale ja zawsze jak robie to zcieram na zwyklej tarce ,kiedys
                                                    probowalem w malakserze,ale wyszly takie dlugie nitki,pewnie ze sie zjadlo,ale
                                                    mniej mycia bylo,bo troche tych czesci bylo
                                                  • aktsieta Re: mam ziemniaki 20.01.06, 16:26
                                                    polecam sokowirówkę:)
                                                  • aleks44 Re: mam ziemniaki 20.01.06, 18:44
                                                    nie mam
                                                  • aktsieta Re: mam ziemniaki 20.01.06, 21:05
                                                    to od sąsiadki pożycz:)
                                                  • aleks44 Re: mam ziemniaki 20.01.06, 21:54
                                                    przyznam ze nie odwiedzam sasiadek,mam sasiada bardzo porzadnego starszego
                                                    pana,ale nie odwiedzam go w domu ,bo nie lubie jego zony.poczekam do wiosny jak
                                                    bedzie wychodzil na nasza lawke.nie lubie nic pozyczac od kogos,owszem zdarza
                                                    mi sie od czasu do czasu,ale nie lubie
                                                  • aktsieta Re: mam ziemniaki 20.01.06, 22:00
                                                    coraz gorzej się dzieje :(
                                                  • aleks44 Re: mam ziemniaki 20.01.06, 22:37
                                                    ze nie chodze ????,czy ze nie pozyczam od nikogo
                                                  • ellenai Re: mam ziemniaki 21.01.06, 03:41
                                                    o z ta sokowirowka to musze kiedys wyprobowac, a mysmy ciely to w malakserze
                                                    takie nitki fajne bylo,pycha z serkiem kozim
                                                  • aleks44 Re: mam ziemniaki 21.01.06, 08:53
                                                    z malaksera wlasnie takie nitki wychodza,ale da sie zjesc do tego gesta smietana
                                                  • aktsieta Re: mam ziemniaki 21.01.06, 12:49
                                                    Placki maczane w tłuszczu z kawałkami świeżego mięska - pychotka
                                                  • aleks44 Re: mam ziemniaki 21.01.06, 13:43
                                                    swieze miesko,nie smazone ???tylko surowe ??? nie jadlem
                                                    wiem ze mozna tzw placek po wegiersku,wlasne z mieskiem ,takim ja gulasz,na
                                                    ostro
                                                  • aktsieta Re: mam ziemniaki 21.01.06, 13:56
                                                    czy ja wyglądam na wampirzyce?
                                                  • aleks44 Re: mam ziemniaki 21.01.06, 14:06
                                                    ja nie wiem jak wygladasz,tylko sie domyslam hihi
                                                    ze swiezego mieska robi sie tatara
                                                    a ja dzisiaj ,jak jestesmy przy kulinariach ,zajadam na obiad pizze,bo jeszcze
                                                    krzatam sie po kuchni i nie mialem czasu nic upitrasic,tak pewnie mi zejdzie do
                                                    wieczora,juz mi sie nie chce nic robic
                                                  • ellenai Re: mam ziemniaki 21.01.06, 19:08
                                                    hehe dobre z tym swiezym mieskiem,aleks heheheh aktsieta heeh
                                                  • aktsieta Re: mam ziemniaki 21.01.06, 20:07
                                                    Księżyc w pełni Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
                                                  • ellenai Re: mam ziemniaki 21.01.06, 20:22
                                                    o ksiezyc i wyjesz?
                                                  • aktsieta Re: mam ziemniaki 21.01.06, 20:27
                                                    Zew krwi czy coś takiego?
                                                  • ellenai Re: mam ziemniaki 21.01.06, 20:34
                                                    hehe no chyba
                                                  • aktsieta Re: mam ziemniaki 21.01.06, 20:45
                                                    a może jakiś sabacik tak przy sobocie sobie urządzić(tzw.damski wieczorek):):):)
                                                  • aleks44 Re: mam ziemniaki 21.01.06, 22:03
                                                    powinnescie sprobowac !!!!polatac a potem ziemniaki w ognisku upiec!
                                                    w jeden weekend placki ziemniaczane,a w drugi pieczone na ognisku
                                                  • zuzanna6 Re: mam ziemniaki 22.01.06, 12:04
                                                    no proszę, propozycja nie do odrzucenia

gdzie latacie, dołącze do was
                                                  • aleks44 Re: mam ziemniaki 22.01.06, 15:16
                                                    Łysa Góra kolo Gorlic,bede okolo 19 rozpale ognisko i przyniose ziemniaki do
                                                    pieczenia,a Wy tylko miotly zalatwcie i ubrac sie cieplo, bo zapowiadaja -25
                                                  • aktsieta Re: mam ziemniaki 22.01.06, 16:20
                                                    To lubię.na jakim pułapie lecieć by mi miotły nie oblodziło?:)
                                                  • ellenai Re: mam ziemniaki 22.01.06, 21:40
                                                    tutaj ognisk nie wolno palic,za sucho jest,wiec nici z pieczenia ziemniakow w
                                                    ognisku
                                                  • aleks44 Re: mam ziemniaki 22.01.06, 22:18
                                                    bedziecie u nas latac ,tutaj takiego zakazu nie ma
                                                    lec na wyskosci drzew,miedzy dwie jodly na szczycie
                                                  • ellenai Re: mam ziemniaki 22.01.06, 22:37
                                                    no to polatam chetnie jak sie tylko da!
                                                  • aleks44 Re: mam ziemniaki 22.01.06, 22:39
                                                    nad oceanem zimnica ,uwazaj !!!,lepiej samolotem do Krakowa ,a reszte to juz
                                                    pikus
                                                  • ellenai Re: mam ziemniaki 22.01.06, 22:42
                                                    no zimno,zimno,scina ze hej,na miotle atlantyku nie przelece niestety,musze
                                                    korzystac z komercyjnych lotow samolotowych ehhehe
                                                  • aleks44 Re: mam ziemniaki 22.01.06, 22:46
                                                    teraz chyba taniej,moze w luku bagazowym jakos bys przyjechala hehe
                                                  • ellenai Re: mam ziemniaki 22.01.06, 23:00
                                                    hehehe ale jaka niewygoda heheh
                                                  • aktsieta Re: mam ziemniaki 23.01.06, 10:09
                                                    nic tylko byś grymasiła.Przyzwyczaiłaś się do luksusu czy jak?Powiadają że Cygan dla towarzystwa dał się powiesić.:)
                                                  • aleks44 Re: mam ziemniaki 23.01.06, 16:00
                                                    no wlasnie !!!! do luksusu,chlopcy ktorzy uciekli z Polski przed laty ,chyba w
                                                    stanie wojennym ,ukryci pod Tirem,to dopiero mieli przekichane,wiec w luku nie
                                                    byloby tak zle,zastanow sie !!!!
                                                  • ellenai Re: mam ziemniaki 23.01.06, 16:56
                                                    e no bede kaprysic,niewygoda i juz! hehehehhehe
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka