Dodaj do ulubionych

Narciarze łączcie się!

18.10.05, 10:12
Nie, nie żartuję - sezon blisko - jak tam przygotowania? Mnie już narty
walnęły w głowę,gdy wyciągałam deskę do prasowania.
Wiem,że jest specjalistyczne forum poświęcone narciarstwu, ale tu bardziej po
drodze...pomyślałam,że tutaj możemy się dzielić wiadomościami: po ile? jak
przygotowany stok? może i zgłaszac wolne miejsce w samochodzie?
Może jakieś zabawne historie ze stoku?
Czasem są zawody takie przyjazne, a nie specjalnie nagłośnione,atmosfera
zwykle jest fajna..

Obserwuj wątek
    • assasin76 Re: Narciarze łączcie się! 18.10.05, 12:56
      ohhhhhh nareszczie!!!!ja juz nie mogę się doczekać wypadu na Wierchomle;)narty
      w gotowości w piwnicy;)tylko je nasmarowac!!!!
      • majak_m Re: Narciarze łączcie się! 18.10.05, 13:05
        A ja jestem ciekaw jak to bedzie na nowym stoku w Rytrze.
        Bylem tam w wakacje i prace jeszcze trwaly.
        Kurde, tylko nart nie mam ;)
        Ale do zimy jeszcze troche czasu
        a poza tym, narty zawsze mozna wypozyczyc, reszta jest.
        • maladanka Re: Narciarze łączcie się! 18.10.05, 13:19
          witajcie bracia i siostry w narciarstwie!
          No i prosze, o Rytrze nic nie wiedziałam - czekamy na wiadomości dobre lub złe
          ale ZAWSZE prawdziwe!
          • ciupazka Re: Narciarze łączcie się! 18.10.05, 13:34
            Ryterski Raj, Eh! (głośniki) ma fajną już stronkę i info:

www.ryterskiraj.pl/
            • maladanka Re: Narciarze łączcie się! 18.10.05, 13:50
              no i proszę - już wiemy ile kasy szykować! Wychodzi,że spooooooro!
              • ciupazka Re: Narciarze łączcie się! 18.10.05, 14:45
                A mówią,ze Zakopane i okolice są drogie...
                • maladanka Re: Narciarze łączcie się! 18.10.05, 14:57
                  po prostu narciarstwo w Polsce jest drogie...
                  jeszcze biegówki zostają - też po śniegu i za wyciąg się nie płaci!
                  Ale czasem trzeba się puścić! / z góry :)/
                  • majak_m Re: Narciarze łączcie się! 18.10.05, 15:06
                    O, wlasnie nie wiedzialem ile moze kosztowac w Rytrze.
                    Chyba beda musieli troche obnizyc, bo jak tu konkurowac np z Wierchomla?
                    • maladanka Re: Narciarze łączcie się! 18.10.05, 15:21
                      Ja bardzo lubię Magurę Małastowską w powszedni dzień!
                      A ile wspomnień? Raczkowanie narciarskie,wyciąg typu lina upaprana
                      i ...ach,szkoda gadac, nikt nie uwierzy, ale smiechu było!
                      I te marzenia,że kiedyś,może do samego dołu, a nie do padaka
                      tylko?
                      Spełniło się - fajnie,że dożyłam :)
                      • ellenai Re: Narciarze łączcie się! 18.10.05, 15:53
                        a ja na nartach nie jezdze,ale rozwijajcie ten watek,bo moze jeszcze mnie skusi
                        na to w zyciu!
                        • maladanka Re: Narciarze łączcie się! 18.10.05, 16:01
                          Dzięki ellenai za błogosławieństwo! może się na bieganie na nartach skusisz?
                          też fajna zabawa!
                          • ellenai Re: Narciarze łączcie się! 18.10.05, 16:35
                            a moze jak przyjade do pl to mnie zabierzesz na jakie bieganie nartowe?hehe
            • ciupazka Re: Narciarze łączcie się! 22.10.05, 21:21
              ciupazka napisała:

> Ryterski Raj, Eh! (głośniki) ma fajną już stronkę i info:
              >
              >
              >
              > www.ryterskiraj.pl/

www.rytro.onet.pl/rytro_tekst/pag12.htm
        • adam.67 Budują ostro.... 18.10.05, 22:03
          Właściciele twierdzą, że w grudniu będzie działało. Zobaczymy.
          • lesteer Gdzie w Rytrze?? 19.10.05, 17:35
            Czy to gdzieś k/Perły Południa?

Kurde Narty!!!! To jest to na co czekam!!
            ;)
            • adam.67 Re: Gdzie w Rytrze?? 19.10.05, 18:04
              tak, to niedaleko od PP.
              • ciupazka Re: Gdzie w Rytrze?? 19.10.05, 19:21
                POpatrzcie na ceny, jak sprytnie wykombinowali za 4 godziny jazdy, za
                dwie, psiakość, jak bedzie tłok na wyciągach to może dwa razy
                wyjedziesz, hehe... Ale jak bedzie pod wyciągiem pusto to pojeździmy...

www.ryterskiraj.pl/index.php?adr=pl/pl/zima/cennik
                • ellenai Re: Gdzie w Rytrze?? 19.10.05, 19:52
                  hehe no tak trzeba sie spieszyc mocno!
                  • assasin76 Re: Gdzie w Rytrze?? 20.10.05, 18:56
                    nie powiem ceny są wysokie ale na pewno raz podskocze;)no i Jaworzynka też musi
                    być zaliczona:)
                    • majak_m Re: Gdzie w Rytrze?? 23.10.05, 21:38
                      A na Slotwinach ktos czasem jezdzi? Ja to zawsze "przez lasek" robie przeprawy ;)
                      • aleks44 Re: w Beskidzie 25.10.05, 18:48
                        tez mozna pojezdzic,tylko do tego sniegu potrzeba.ja mam problem z glowy bo na
                        stokach Wam miejsca nie bede zabieral,ja tylko biegoweczki,polecam!!!
                        • aleks44 Re:narciarstwo biegowe..w Beskidzie NIskim.. 14.11.05, 16:22
                          wiedzialem ze gdzies juz sie u nas wpisywalem hehe
                          • zuzanna6 Re:narciarstwo biegowe..w Beskidzie NIskim.. 14.11.05, 17:32
                            o kurcze, ale wam zazdroszczę, super sprawa, super wątek

ja ze sportów zimowych to jedynie ślizganie się po zamarzniętym brzegu morza,
                            przy mrozach stulecia, jesli czasem sie takie trafią
                            • aleks44 Re:narciarstwo biegowe..w Beskidzie NIskim.. 14.11.05, 18:21
                              ja w zyciu nie jezdzilem na nartach,ale w ubieglym roku poszedlem z zona na
                              targ i tam bylo stoisko z uzywanymi nartami,wiec bez zastanowienia kupilem
                              narty ,buty i kijki za 120 PLN,po poludniu cwiczylem chodzenie po dzialce,a w
                              nastepny weekend jechalem po drodze do Nowicy (najgorzej bylo sie
                              zatrzymac),zreszta do dzis nie potrafie.PO plaskim jakos sobie radze,wiec nie
                              zastanawiaj sie ,tylko kompletuj sprzet i czekaj jak snieg spadnie
                              • maladanka Re:narciarstwo biegowe..w Beskidzie NIskim.. 14.11.05, 19:44
                                W Gorlicach prężnie działa klub Jutrzenka - oni to 2 w 1 bo i kajaki i
                                biegówki, ale imprezy są fajne
                                • aleks44 Re:narciarstwo biegowe..w Beskidzie NIskim.. 14.11.05, 20:10
                                  niestety nie orietuje sie w tym temacie (Jutrzenki),ja jezdze sobie sam co
                                  sobote lub niedziele do Wolowca,chyba ze nie zjade,z powodu zasp, to staje na
                                  krzyzowce w Banicy i robie sobie petle szlakiem Banica-Wolowiec-Banica,albo
                                  wracam droga,trasa jezeli jest przygotowana przez wlasciciela schr.Banica
                                  skuterem snieznym to jest wsaniale,ale kilka razy trafilem na swiezy snieg i
                                  szlo sie wykonczyc.Tam jezdzi kupe ludzi nie tylko z Gorlic,znam wielu z
                                  widzenia,w lecie rowery w zimie biegowki.Bywalo i tak ze jezdzilem po Gorlickim
                                  parku,byla tam trasa w kierunku na Glinik,w sumie mozna na biegowkach jezdzic
                                  wszedzie
                                  • zuzanna6 Re:narciarstwo biegowe..w Beskidzie NIskim.. 16.11.05, 18:28
                                    kurcze, aleks super

u nas nie widziałam sklepu z uzywanymi nartami i nie bardzo zeby tak sobie ktos
                                    biegał...moze gdzies po lasach, bo górki są...ale ja nie widuję, raczej wszyscy
                                    na narty to wyjeżdżają
                                    • aleks44 Re:narciarstwo biegowe..w Beskidzie NIskim.. 16.11.05, 18:51
                                      u nas jest np.serwis,gdzie mozna nie tylko naprawic,ale i kupic uzywane narty.
                                      Moje kupilem na targu,chyba przywiezione zza zachodniej granicy.Najwiecej jest
                                      zjazdowek,ale ja sie na takie nie porywam,trzeba umiec jezdzic.Ja jestem juz za
                                      stary,bo warunki do zjezdzania sa,wyciagi narciarskie nie daleko.Jak za duzy
                                      tlok ,to mozna na Slowacje,tam sa jeszcze lepsze waruki mniejszy tlok i ceny
                                      znacznie nizsze.Zuzanko macie wspaniale warunki do biegania na nartach,duzo
                                      lasow z malymi drozkami.Szukaj nart i ucz sie biegac,nie Bedziesz zalowac !!!
                                      • maladanka Re:narciarstwo zjazdowe w Beskidzie Niskim.. 16.11.05, 22:24
                                        Aleksie - nie jestes za stary na zjazdówki! Skąd Ci to przyszło do głowy!
                                        Kiedyś wybralismy się ze znajomym do Gładyszowa - miał uczyć swoje
                                        wnuki.Obserwowałam pana na ok.60-tka, solidny brzuszek i pierwszy raz na
                                        nartach. Zaczął o 10.oo o 14.oo juz sobie radził całkiem dobrze.Nikt nie
                                        powiedziałby,że to jego pierwszy dzień narciarski.Dosłownie promieniał
                                        radością. Teraz jest zupełnie inna technika jazdy - narty też są inne.
                                        A okolice mamy wspaniałe, stok w Małastowie i na Magurze oświetlony - dobry
                                        dojazd,tylko korzystać!

• aleks44 Re:narciarstwo zjazdowe w Beskidzie Niskim.. 17.11.05, 15:51
                                          Moze nie calkiem stary,ale jak widze te kolejki do wyciagu ,to wole sobie na
                                          biegowkach posmigac ,po prostu mniejszy tlok
                                          • mafro79 Re:narciarstwo zjazdowe w Beskidzie Niskim.. 18.11.05, 21:22
                                            z uwagą czytam co piszecie. Chciałbym się nauczyć na biegówkach, ale szczerze
                                            powiedziawszy nie wiem jak się zabrać. Gdzie można poczytać coś o technice, jak
                                            się najlepiej nauczyć, samemu??
                                            Dzięki serdeczne za wszelkie, ewentualne informacje

• aleks44 Re:narciarstwo biegowe..w Beskidzie Niskim.. 18.11.05, 21:33
                                        tez znawca tematu nie jestem,ale poczytaj sobie,zawsze cos ciekawego sie dowiesz
                                        www.ranger.org.pl/ski.htm
                                        www.biegowki.pl/
                                        www.biegowki.pl/forum/viewtopic.php?t=193
                                        wpadaj tutaj czesciej, zapraszam
                                        • maladanka Re:narciarstwo biegowe..w Beskidzie Niskim.. 23.11.05, 09:38
                                          Czy Aleksie już patyczaki masz gotowe? Może jutro do parku rusze na
                                          pierwsze "szagi".
                                          • aleks44 Re:narciarstwo biegowe..w Beskidzie Niskim.. 23.11.05, 09:57
                                            jeszcze nie,ale wiem gdzie staja,a patrzac za okno,to chyba by juz mozna bylo
                                            sezon rozpoczac.Ciekawe jak w naszych "gorach",bo na dzialke w poniedzialek juz
                                            nie dojechalem bo tyle sniegu,a to tylko 2 km od miasta.W paku tez biegalem,ale
                                            wole na wiekszych przestrzeniach,nie lubie robic kolek,bo trzeba liczyc ile
                                            okrazen za nami,rysowac na sniegu kreski itd,leniwy jestem hehe
                                            • aleks44 Re:narciarstwo biegowe..w Beskidzie Niskim.. 23.11.05, 13:34
                                              juz sa w mieszkaniu,moze jednak sie wybiore np. w sobote do Nieznajowej,chyba
                                              ze sniegu nie bedzie
                                              • maladanka Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim.. 21.12.05, 22:33
                                                Hej - Magura Małastowska rusza 21.12.05 - to dla zjazdowców!
                                                Natomiast kto chętny rozruszac się na biegóweczkach po parku gorlickim.,to w
                                                czwartki ok .18.oo można się dołączyć - bedzie nas pare osób.
                                                • aleks44 Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 22.12.05, 11:38
                                                  dzieki Ci bardzo, chetnie bym pobiegal,ale nie mam teraz czasu,moze po Swietach
                                                  bedzie troszke luzu.Ja wczoraj jechalem przez Magure i potem pojechalem do
                                                  Wolowca,warunki wspaniale ,tylko ten czas !!!!,ale moze bedzie lepiej !!
                                                  pozdrawiam
                                                  • sledzik4 Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 22.12.05, 13:51
                                                    Jeśli chodzi o sporty zimowe... uprawiam tylko tzw. ślizgi kontrolowane -
                                                    rowerkiem po lodzie. ;)
                                                    Rytro - piękna miejscowość. Znam je tylko z letniej pory.
                                                    W Barcicach spędziłem dwie super kolonie (1972 i 73). To były czasy... :D
                                                • aleks44 Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 08.01.06, 21:34
                                                  na Magurze ruch jak w ulu,kolejki na wyciagach,a po parku dalej biegacie ????
                                                  ja mialem dzisiaj chec pobiegac,ale jakos nie moglem sie od rana
                                                  pozbierac,jeszcze w tym sezonie nie mialem nart na nogach,nie wiem czy nie
                                                  zapomnialem,a moze z nich wyroslem hehe
                                                  • maladanka Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 09.01.06, 09:34
                                                    ja jakos sie także ociągam z rozpoczeciem sezonu,brakuje mi duzo świeżego
                                                    sniegu,po parku w każdy czwartek ok.17-18 grupka biega.
                                                    Wczoraj byłam na kuligu w Regetowie i mnóstwo narciarzy na biegówkach
                                                    było,załowałam,że swoich nie wziełam, a pogoda była cuuuuuudo!
                                                    Klub "Jutrzenka" szaleje - robią piekne wypady -wczoraj szli
                                                    Regetów,Reget.Przeł.Regetovka,znów przełęcz i Regetów
                                                  • aleks44 Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 09.01.06, 16:16
                                                    to sa zawodowcy,ja bym sie tak daleko nie wybieral,no chyba ze maja linki
                                                    holownicze ,dla tych bez kondycji.Ja zrobilem pierwszy krok,przynioslem narty z
                                                    piwnicy i zalozylem uchwyt na narty do bagaznika,zwsze to juz cos hehe
                                                  • aleks44 Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 12.01.06, 18:47
                                                    i znowu kicha,planowalem ze dzisiaj rozpoczne sezon,ale mielismy w bloku awarie
                                                    gazu i musialem czekac na ekipe z gazownictwa.Potem pojechalem pod park,od
                                                    strony Sokola,ale nie wiedzialem gdzie biegaja,wiec wrocilem do domu.Nie Wiesz
                                                    czy biegaja w kieruku Glinika,bo w zeszlym roku tam slady widzialem.
                                                    Tyle sniegu ,a ja siedze w domu buuuuu
                                                  • maladanka Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 13.01.06, 21:43
                                                    biegają i w strone Glinika,czasem ida do góry i na Sokół,o 17.oo zbiórka pod
                                                    hala sportową w czwartki i potem zasuwają,
                                                    ja tez jeszcze nie zaczełam,świeżego sniegu nie ma,a i na kuligu chyba za zimna
                                                    wó..woda była i na razie gardłowa sprawa jak to mówia w TV
                                                  • aleks44 Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 13.01.06, 21:58
                                                    mnie chyba zostanie tylko niedziela,jutro pracuje,mam jeszcze kolende,wiec
                                                    musze w domu siedziec buuu
                                                  • maladanka Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 14.01.06, 08:20
                                                    a ja pewno na rozruch w niedzielę do Gładyszowa ze zjazdówkami,znajomi z
                                                    wnukami jada na nauke to sie podczepię - do zobaczenia :)
                                                  • aleks44 Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 14.01.06, 15:23
                                                    wrocilem z pracy,juz jestem po koledzie i teraz dylemat pic kawke,czy leciec do
                                                    parku poszalec,na nartach,jeszcze to przemysle.Podobno moje myslenie o d...
                                                    rozbic,wiec co robic ??? nie wiem
                                                  • aleks44 Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 14.01.06, 17:00
                                                    postanowilem jade .... zaczalem sie zaladowywac,ubieram buty i co ?????
                                                    w jednym bucie odeszla podeszwa,dlaczego ???.Pokleilem butaprenem,moze do jutra
                                                    wyschnie i pojade pobiegac.Wszystko sie knoci
                                                  • maladanka Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 15.01.06, 00:34
                                                    i mnie się knoci,znajomego postrzykło i...nie ma wyjazdu :(
                                                  • aleks44 Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 15.01.06, 08:33
                                                    juz lepiej nie bede pisal o moich planach,bo co sobie pomysle to zaraz stwarza
                                                    sie problem.W ubieglym sezonie wszystko bylo na luzie
                                                  • aleks44 Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 15.01.06, 16:51
                                                    BYŁEM,poszalalem nogi wlaza mi do ........
                                                    wprawdzie nie zrobilem duzo kilometrow,ale i tak mam dosc,poszedlem z Wolowca
                                                    dolina Zawoi do Nieznajowej,ktos szedl wczesniej tez na nartach ,bo byly slady
                                                    troszke przysypane sniegiem.Jednym slowem sezon rozpoczety,widzialem po drodze
                                                    duuuzo biegajacych na nartach,ale na trasie w Banicy.Tylko raz lezalem hehe
                                                  • maladanka Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 16.01.06, 11:14
                                                    Brawo Aleksie!
                                                    A ja łyknęłam kultury duchowej - byłam na koncercie noworocznym w GCK - i sobie
                                                    pośpiewuję jeszcze dzisiaj :) Nie miałam wejściówki ale liczyłam na szczęście i
                                                    weszłam - było tylko kilka wolnych miejsc.
                                                  • aleks44 Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 16.01.06, 12:00
                                                    to tez wazne i potrzebne !!!!! trzeba sie umiec odprezyc,nie kazdy to potrafi.
                                                    jutro ide na targ,moze znajde jakies uzywane buty do biegania ,bo po moich
                                                    wczorajszych akrobacjach, moge podczas nastepnej wybrawy, bez podeszw wrocic
                                                    hehe.Sniegi duze, a na nozkach ciezko uciekac, przed glodnymi wilkami
                                                  • zuzanna6 Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 16.01.06, 19:48
                                                    ales - podziwiam, gratuluję i zazdroszczę
                                                  • aleks44 Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 16.01.06, 23:02
                                                    Zuzanko u Ciebie tez sa wspaniale warunki do uprawiania biegow na nartach,tylko
                                                    chyba sniegu macie troszke malo
                                                  • aleks44 Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 17.01.06, 13:22
                                                    bylen taru takie piekne niebieskie prawie nowe buty poszly mi z przed
                                                    nosa,nawet nie wiem za jaka cene,tak by mi pasowaly do moich nart,moze na
                                                    przyszly tydzien uda sie ????
                                                  • aleks44 Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 29.01.06, 19:10
                                                    po jakiemu ja pisalem w poprzednim poscie ???? nie wiem !!!!!!
                                                    Dzisiaj pojechalem poszalec,ale troche pozno,wiec nie zapuszczalem sie
                                                    daleko,pojezdzilem troszke w Banicy,potem pojechalem w kierunku
                                                    Wolowca,nastepnie wrocilem i zobaczylem piekny zachod slonca nad Krzywa i
                                                    Jasionka,wiec postanowilem to uwiecznic ,jako ze mialem aparat,czym predzej sie
                                                    puscilem na nartach szlakiem na Bartne zeby bylo lepiej widac i co ?????
                                                    po raz pierwszy w zyciu,z tamtego miejsca zobaczylem Tatry,nie bylo
                                                    rewelacyjnej widocznosci,wiec na zdjeciu nie bardzo widac,ale zawsze to cos !!!
                                                    Spotkalem tez dwie turystki na nartach ,jadace od strony Bartnego,odwazne
                                                    dziewczyny !!!!! tez zachwycaly sie Tatrami
                                                    Wiecie jak fajnie jest w lesie zima ????
                                                    dzionek zaliczam do udanych,pozdrawiam
                                                  • sledzik4 Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 29.01.06, 20:49
                                                    aleks44 napisał:
                                                    > ... postanowilem to uwiecznic ,jako ze mialem aparat... <

Dziekuję za fotki Aleks. Zimę macie naprawdę przepiękną. :D
                                                  • maladanka Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 04.02.06, 17:33
                                                    oj,ledwo żyję! 5 dni od 9.oo do 16.oo - na nartach,dobrze,że wyciąg-kanapa i aż
                                                    9 minut zasuwał czyli można odpocząc.I co ciekawe,na nartach mnie kolano nie
                                                    boli, a bez nart to kuśtykam i w ogóle! Ale przeciez po chleb w nartach nie
                                                    pójde! I było słoneczko i Tatry niemal o dotknięcie ręką. Pieknie jest w Małym
                                                    Cichem!Jednak zjazd na Magurze M.jest trudniejszy co z zadowoleniem przyznaję.
                                                  • dunajec1 Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 04.02.06, 18:54
                                                    Co gory to gory
                                                    A co do kolana,to moze narte trzymaj na tej nodze co boli?Zartuje.
                                                  • aleks44 Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 04.02.06, 20:32
                                                    tez sie pochwale !!!!
                                                    dzis mielismy kulig w Regietowie o 15,wiec zeby nie tracic czasu pojechalem
                                                    kolo 10 i ruszylem na nartach droga w kierunku Regietowa Wyznego,dojechalem do
                                                    granicy.Odsapnalem kapeczke, napilem sie lyczek z piersioweczki i wrocilem do
                                                    Regietowa.Trasa wspaniala nigdy tam na nartach nie bylem,a jadac saniami
                                                    widzialem kilka osob na biegowkach jadacych od granicy,moze byli w Regetovce na
                                                    Slowacji bo widzialem slady nart przez granice.Chyba zmienie Wolowiec na
                                                    Regietow,w sumie droga prawie ta sama ,ale tarsa bardziej uczeszczana,no i w
                                                    karczmie mozna sie herbatki napic
                                                    Smaruj kolano,bo sezon w pelni ,nie dopusc do jakiejs powaznej kontuzji
                                                  • maladanka Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 04.02.06, 23:57
                                                    o mało z tą kontuzją nie wykrakałeś! Przywiozłam sobie fajne skarpety góralskie
                                                    i przymierzałam i jak mi noga poszła po posadzce, a przyciąganie ziemskie
                                                    zdecydowanie zadziałało na dół pleców ..no i jestem upadłą kobietą, bo
                                                    gruchnęłam na 4 litery...noga poszła w dziwny skręt,kurcze,ale już widzę,że cos
                                                    z niej jeszcze będzie :)
                                                  • aleks44 Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 05.02.06, 08:36
                                                    to dobrze,ze tylko na takich obolalych miejscach sie skonczylo.Dbaj o siebie !!!
                                                    Nie mam nic przeciw upadlym kobieta hihi,zawsze mozna podleciec i (pomocy
                                                    udzielic).Wczoraj sam bylem upadly ,jak glebe zaliczylem,znaczy ze tam tez
                                                    przyciaganie ziemskie dziala .Patrze przez okienko,sloneczko pieknie
                                                    swieci,moze znowu sie tam wybiore ??? Milej niedzieli
                                                  • aleks44 Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 05.02.06, 16:34
                                                    bylem ,wlasnie wrocilem z Regietowa,niestety dzisiaj nie dojechalem do
                                                    granicy,slady byly przysypane swiezym sniegiem,strasznie wialo i paskudnie sie
                                                    jechalo,dojechalem tylko do cmentarza w Regietowie Wyznym i zawrocilem.Za to
                                                    poszalalem sobie po trasach w okolo stadniny sa fajne !!!!!nie wiem jaka
                                                    dlugosc,ale widze ze wpadli na dobry pomysl,jest nawet wypozyczalnia nart i
                                                    mozna sobie wynajac na kilka godzin i poszalec,a potem na herbatke z cytrynka w
                                                    karczmie ,teraz ide wypoczywac,czesc
                                                  • maladanka Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 06.02.06, 10:56
                                                    Brawo,brawo!
                                                    Ja troszke się pozbieram bo moich zjazdach i upadkach i też na biegóweczki
                                                    ruszę! Do zobaczenia na szlaku!
                                                  • aleks44 Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 06.02.06, 16:26
                                                    zbieraj sie ,zbieraj ,na pewno spotkamy sie na szlaku !!!
                                                  • maladanka Re:narciarstw.biegowe.i zjazd.w Beskidzie Niskim. 11.02.06, 07:16
                                                    hej Aleksie! zaczynam dzis sezon na biegówkach!lepiej pożno niz wcale,nie?
                                                    Jak bys miał czas wpaść do Regetowa to bedzie sie działo! Tłum Slowakow i nas -
                                                    kielbaska itp. mamy tam byc dłuuuuugo!
                                                  • ellenai ojej mam nadzieje ze aleks sie wybierze! 11.02.06, 07:18
                                                    ostatnio aleks mi przyslal rewelacyjne moim zdaniem zdjecia ze swojej wyprawy
                                                    nartciarskiej w beskid!!!!!!
                                                    aleks wybierz sie!
                                                  • aleks44 Re: ojej mam nadzieje ze aleks sie wybierze! 11.02.06, 19:07
                                                    niestety bylem w pracy ,potem pojechalem do Banicy popatrzec na rajd ,mialem
                                                    sobie zabrac narty,ale zrezygnowalem i wrocilem do domu okolo 17.30,moze
                                                    jutro ,ale to tez bedzie zalezalo od pogody,bo zaczyna sypac .
                                                  • maladanka Re: na Magurze firn!! 21.02.06, 14:03
                                                    Ależ fajnie dzis na Magurze było - taki snieg lubię,kolejek wcale,nawet
                                                    szaleńców co to aby do prosta!-mało było - żeby tylko nie trzeba tyle za wyciąg
                                                    płacić!
                                                  • aleks44 Re: na Magurze firn!! 21.02.06, 20:33
                                                    biegaj na biegowkach,oszczedzisz na wyciagu
                                                    tak Magura jest teraz oblegana ,jechalem w niedziele ,ludzi duuuuzo!
                                                  • maladanka Re: dzwoniąc zębami... 26.02.06, 20:10
                                                    ...z zimna bo wiało okrutnie,melduję szczęśliwy powrót ze stoku w
                                                    Słotwinach,ale tam się porobiło! kanapa na 3 pupy naraz! ale obok orczyk
                                                    wyścigowy i tym wolałam - kolejki wcale tylko stok ciężkawy,ratrak chyba na
                                                    ozdobę stoi,pozdrawiam - lecę na TV /koniec igrzysk/i grzańca
                                                  • aleks44 Re: dzwoniąc zębami... 26.02.06, 20:17
                                                    nie mam tego problemu ,bo nie jezdze na nartach zjazdowych,trzeba bylo przez
                                                    gorke i na Jaworzyne podskoczyc ,tam jedziesz w gondoli !!!!!
                                                  • maladanka Re:Bieg Piastów 02.03.06, 10:49
                                                    z tego co wiem to 3 osoby z Gorlic wybiera się startować - akurat nie będe
                                                    mogła ich podziwiać bo mam wyjazd rodzinny - ale kibicujcie im!
                                                  • maladanka Re:Na Magurze nadal zima! 25.03.06, 19:41
                                                    Zima trzyma,karnety potaniały,kolejek nie ma - super!
                                                    Ale sobie poszalałam - to tak na zakończenie sezonu zjazdowego.
                                                  • maladanka Re:koniec sezonu! 27.03.06, 10:21
                                                    Dla mnie koniec sezonu - w sobotę zakończyłam zjazdowy, w niedziele - biegowy.W
                                                    Regietowie zrobilismy sobie zawody towarzyskie, słoneczko,wesoło, a teraz...na
                                                    rowerki lada dzień.
                                                  • aleks44 Re:koniec sezonu! 27.03.06, 12:10
                                                    to Mialas szczescie na koniec sezonu poszalec na nartach,ja niestety nie moge
                                                    zaliczyc tego sezonu do udanego,zaledwie kilka razy czlapalem na
                                                    biegowkach.Sniegu w lasach jest jeszcze bardzo duzo,ale dodatnie temp.powoduja
                                                    ze znika w oczach i jadac zapada sie co kilka metrow,mozna narty polamac.Teraz
                                                    sezon na rowerek,ale to tez bedzie zalezalo od wolego czasu ,bo dzialka nie
                                                    bedzie czekac,a sasiedzi patrza hehe
                                                    pozdrawiam
                                                  • maladanka Re:koniec sezonu! 27.03.06, 12:34
                                                    sezon miałam taki sobie ale zakończenia udane!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka