janusz65 10.11.05, 13:57 Dobrze czy źle? miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,3003159.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: Rzońca wojewodą ? 10.11.05, 14:34 No, ja tez jestem ciekaw. Zwłaszcza opinii tego policaja, który Rzońcy prawko odebrał... Historia znowu koło zatacza. :) Odpowiedz Link Zgłoś
janusz65 Re: Rzońca wojewodą ? 10.11.05, 15:11 Sam nie wiem.Niby byłoby to dobrze dla Jasła ale z drugiej strony to nie jest pozytywna osoba.Może narobić wstydu.I znów by było to oburzenie rzeszowian o desancie z Jasła. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Rzońca wojewodą ? 10.11.05, 20:15 Ich zadanie o desancie akurat mam w nosie, nigdzie nie jest powiedziane, że województwem ma zarządzać człowiek z miasta - stolycy, ale zdaje mi się, że akurat ten pan się nie sprawdził. Inna sprawa, że na pewno przychylniejszym okiem spojrzy na nasze problemy niż kto inny. Jedno co można powiedzieć w tym temacie to to, że trudno cośkolwiek powiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
karatekaa Re: Rzońca chyba wojewódką 10.11.05, 20:42 dość już ten pan nam napsół opini dość 1.jak tam jazda po pijaku? 2.jak tam premie dla marszałka województwa plus delegacjie? 3. jak tam transport drogowy ? oj panie Rz.a jak tam lekarz psychiatra u którego sie pan leczy Zegnamy pana Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Rzońca chyba wojewódką 10.11.05, 21:23 "WOJWÓDKA"- to jest dobre !!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
karatekaa panie cuski spokojnie 11.11.05, 21:52 pan Rz.bedzie "WOJEWÓDKĄ" jak nam burmistrz Cz na srodku rynku Wierze Aifla postawi ? :P tzn chyba nie wtym wcieleniu pozdrawaim :P Odpowiedz Link Zgłoś