Dodaj do ulubionych

Czas juz na mnie ....

10.01.06, 21:53
musze zrobic miejsce dla innych
milej nocki ,czesc
Obserwuj wątek
    • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 10.01.06, 22:29
      wolisz od ściany?Posuń się!:)
      • ellenai Re: Czas juz na mnie .... 10.01.06, 23:43
        a ja przebimbalam dzien,z bolem glowy aaaaaa
        • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 11.01.06, 08:32
          Na ból głowy najlepsza zimna gilotyna :)
          • ellenai Re: Czas juz na mnie .... 11.01.06, 16:47
            nie utne lba sobie bo mi sie ten leb czasem przydaje!
        • assasin76 Re: Czas juz na mnie .... 12.01.06, 22:28
          dobrołnoc;)))
    • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 11.01.06, 08:33
      Hrabiankę może boleć głowa,nas jedynie może łeb napie.....ć :)
    • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 11.01.06, 15:36
      to zalezy kiedy.....
      sąsiada jak ząb bolał to go wyrwał....
      glowa tez moze na........
      • zuzanna6 Re: Czas juz na mnie .... 11.01.06, 16:08
        a u nas dzis jakoś wiosną zapachniało

i nawet mnie nic nie boli i mam dobry humor, słoneczko było i cieplutko, ech,
        na mnie dorze działa wysokie cisnienie
        • ellenai Re: Czas juz na mnie .... 11.01.06, 16:48
          ja mam sredni humor ale i tak lepszy niz wczoraj
          • zuzanna6 Re: Czas juz na mnie .... 11.01.06, 17:14
            no to dobrze, jest nadzieja ze wyjdziesz z dołka
            • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 11.01.06, 18:04
              a gdzie Jej do dolka,to zwykla migrena hehe
              • ellenai Re: Czas juz na mnie .... 12.01.06, 01:43
                zatoki ,migren nie mam,jest tutaj suche powietrze teraz oczy mnie pieka glowa
                boli ,no i przede wszystkim zmeczona jestem,odpoczne jak juz wprowadze sie do
                swojego domu,odzwyczailam sie od mieszkania u kogos non stop!
                • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 12.01.06, 21:34
                  to co innego,zapomnialem,wiec kupuj i uciekaj do siebie
                  ja tez zmykam,jeszcze tv i potem spanko
                  milej nocki ,czesc
                  • ellenai Re: Czas juz na mnie .... 13.01.06, 00:30
                    no to mam nadzieje,ze spisz dobrze
                    • dunajec1 Re: Czas juz na mnie .... 13.01.06, 02:44
                      Ellen,ja bym nie powiedzial ze dobrze,pewnie sie mu cos sni niebobrego,nie
                      widzisz jak sie przekreca z boku na bok?
                      • ellenai Re: Czas juz na mnie .... 13.01.06, 04:54
                        oj trzeba mu pewno kolysanke zanucic!
                        • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 13.01.06, 18:12
                          kolorowwwwwwych erotycznych snów Wam życzę :) zamiast kołysanek
                          • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 13.01.06, 23:11
                            po co to mowilas,teraz bedzie mnie przez cala noc meczylo,
                            ale wzajemnie ,zamiast kolysanek.....Tobie tez !!!!
                            dobranoc
                            • ellenai Re: Czas juz na mnie .... 14.01.06, 05:15
                              wyspac sie trzeba porzadnie a nie erotyzowac heheh
                              • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 14.01.06, 09:32
                                tak też można :) Tylko że lepiej się spi po ...... :)
                                • zuzanna6 Re: Czas juz na mnie .... 14.01.06, 11:00
                                  witam o poranku

i jak sie spało?

jeszcze śpicie?
                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 14.01.06, 11:16
                                    BEZ :)
                                    • zuzanna6 Re: Czas juz na mnie .... 14.01.06, 11:56
                                      aaa bez, hi hi hi, nie wiem czy współczuc czy gratulowac
                                      • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 14.01.06, 12:03
                                        to było tylko stwierdzenie faktu :)
                                        • zuzanna6 Re: Czas juz na mnie .... 14.01.06, 12:11
                                          a ja chciała sie do faktu ustosunkowac
                                          • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 14.01.06, 12:13
                                            ustosunkować to może dzisiaj? :)
                                            • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 14.01.06, 15:38
                                              oj to straszny bol,wspolczuje...
                                              a to z tad ta czekolada hihihi,oj bidulka Jestes
                                              • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 14.01.06, 17:16
                                                przyjmę to z pokorą :)
                                                • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 14.01.06, 17:31
                                                  nie da temu jakos zaradzic ????
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 14.01.06, 17:35
                                                    Coś Ty? :)
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 14.01.06, 17:43
                                                    chcialem byc tylko mily hihi
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 14.01.06, 17:49
                                                    obowiżak to obowiązek :)
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 14.01.06, 23:49
                                                    milej nocki,ze wszystkimi milymi dodatkami,jak net,tv,...i potem zasluzony sen
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 15.01.06, 10:32
                                                    na wzajem :)
                                                  • zuzanna6 Re: Czas juz na mnie .... 15.01.06, 10:42
                                                    witajcie w niedzielny poranek

miłego dzionka
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 15.01.06, 10:45
                                                    A witojcie witojcie :)
                                                  • zuzanna6 Re: Czas juz na mnie .... 15.01.06, 12:34
                                                    jakos my tylko dwie dzis szalejemy

ale co tam, i tak jest miło
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 15.01.06, 14:42
                                                    Przychodzi krowa do sklepu i prosi 20 dkg mąki-jak szaleć to szaleć :)
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 15.01.06, 21:29
                                                    to maka tez tak dziala ???? nie wiedzialem
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 15.01.06, 23:16
                                                    ścieżka z mąki :)
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 16.01.06, 09:02
                                                    acha
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 16.01.06, 09:11
                                                    acha -to za mało :)
                                                  • zuzanna6 Re: Czas juz na mnie .... 16.01.06, 19:50
                                                    yhy
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 16.01.06, 19:52
                                                    no nie :)
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 16.01.06, 23:38
                                                    powiedzcie co jest grane ,bo dalej nie wiem hehe
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 16.01.06, 23:47
                                                    a co jest grane?:)
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 17.01.06, 23:48
                                                    ide do spanka ,milej nocki ,czesc
                                                  • ellenai Re: Czas juz na mnie .... 18.01.06, 05:40
                                                    no problem lepiej przespac czasem hehe
                                                  • zuzanna6 Re: Czas juz na mnie .... 18.01.06, 19:05
                                                    i jak tam, powstawaliście już?

bo ja zaraz ide do wyrka

a posłucham sobie troche polityki, fajnie mówią
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 19.01.06, 22:59
                                                    zuzanna6 napisała:

> a posłucham sobie troche polityki, fajnie mówią

Jestes masochistką by się tak katować,czy ew.zwolenniczką kabaretów
                                                    Czasami to mi się wydaje jakby polityków brali z łapanki albo co gorsza ktoś nabór robił w szkołach specjalnych :)
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 19.01.06, 23:01
                                                    a oni sie tak bardzo staraja hehe
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 19.01.06, 23:48
                                                    dobrze przeczytałam czy miało być- że srają na nas :)
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 19.01.06, 23:50
                                                    nie,ale mozna dopasowac ,bo wystarczy popatrzec i posluchac
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 20.01.06, 00:09
                                                    układ wegetatywny mi się rozstraja jak ich widzę i słysze
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 20.01.06, 00:11
                                                    mnie tez sie to nie podoba,ale co mozna zrobic ??? czekac
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 20.01.06, 00:17
                                                    albo się poddać albo walczyć z głupotą Wybór grozi kalectwem
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 20.01.06, 00:23
                                                    no niestety,przykre ,ale to jest nasz wybor
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 20.01.06, 00:42
                                                    zasada kija i marchewki znana była od dawna
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 20.01.06, 00:46
                                                    tylko ze niedlugo nie bedzie kija ,tylko dobry mocny bat !!!!
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 20.01.06, 00:52
                                                    chcialem powiedziec ze nastukalismy duuuuzo postow i teraz ide spac
                                                    zycze ci milej nocki ,czesc
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 20.01.06, 01:28
                                                    sie ma
                                                  • ellenai Re: Czas juz na mnie .... 20.01.06, 01:30
                                                    no jestem pod wrazeniem tych postow i posmiac sie mozna na dodatek~
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 20.01.06, 09:21
                                                    staramy sie hehe
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 20.01.06, 11:06
                                                    no cóż tacy smieszni jesteśmy?:)
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 20.01.06, 16:34
                                                    moze Ktos ma kosmate mysli ???,kto wie ???
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 20.01.06, 16:36
                                                    Może?:)
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 08.02.06, 22:05
                                                    kosmate to mam zawsze,ale teraz to mi sie spac chce
                                                    milej nocki ,czesc
                                                  • ellenai Re: Czas juz na mnie .... 08.02.06, 23:35
                                                    ja bede narzekac, malo was tu jest
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 10.02.06, 21:34
                                                    milej nocki Wam zycze i spac z kurami
                                                  • ellenai Re: Czas juz na mnie .... 10.02.06, 21:38
                                                    ja sie z mezem!
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 13.02.06, 22:43
                                                    dlaczego Aleks chodzisz spać z kurami?Czyżbyś był kogutem?:)
                                                  • ellenai Re: Czas juz na mnie .... 13.02.06, 22:46
                                                    heheheh pewno jest cmok
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 13.02.06, 23:04
                                                    dlatego te kury tak pieją z zachwytu?:)
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 13.02.06, 23:17
                                                    oj chcialbym byc,miec swoj kurnik,do wyboru do koloru ...niestety nie pieja
                                                    och,zeby tylko zdrowie bylo hihi
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 13.02.06, 23:19
                                                    Kłamczuszek:)
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 13.02.06, 23:26
                                                    tak troszeczke
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 14.02.06, 00:45
                                                    W milym towarzystwie,czas szybko ucieka,lecz wyganiaja mnie z netu,
                                                    Dobranoc ,kolorowych snow
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 14.02.06, 00:56
                                                    dobranoc
                                                  • ellenai Re: Czas juz na mnie .... 14.02.06, 00:58
                                                    no to czekam jutro na takie posty!
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 14.02.06, 22:08
                                                    Nasze Walentynki pewnie dzisiaj swietuja
                                                    sa naoszone na rekach i wyreczane we wszystkich pracach prze swoich Walentych
                                                    i tak powinno byc !!!!
                                                    milej nocki,dobranoc
                                                  • ellenai Re: Czas juz na mnie .... 14.02.06, 23:29
                                                    przedstawiles bardzo utopijny swiat heheheheh niestety chyba tak nie jest
                                                    chociaz jest milej hehe
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 15.02.06, 08:47
                                                    myslalem ze u Was jest inaczej,a tu widze kwiatek w reke,calus w usta i do
                                                    roboty !!!!!!,za darmo nikt pieniadza nie da ,nawet w domu ??? ot kapitalizm !!
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 15.02.06, 09:05
                                                    za darmo?:)
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 15.02.06, 09:41
                                                    no dobrze,slyszalem ze jeden z poslow,wpisal zone jako korzysc majatkowa,wiec ??
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 15.02.06, 09:52
                                                    kabotynów w rządzie u nas dostatek
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 15.02.06, 10:22
                                                    tak ,ale w poprzednich tez byli tacy
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 15.02.06, 11:45
                                                    oj byli,ale proces idiotyzmu w rządzie się pogłębia
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 15.02.06, 12:04
                                                    to fakt,myslisz ze przejdzie tez na nastepnych,nie bedzie procesu wstrzymania
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 15.02.06, 12:22
                                                    wszystko ma swój punkt krytyczny,pózniej następuje wybuch a potem wszystko od nowa:)
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 15.02.06, 13:08
                                                    masz na mysli dinozaury ????
                                                    dzieki za klikanie,musze leciec obiadek zaliczyc
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 15.02.06, 13:15
                                                    Też idę poklikać na garach:)
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 16.02.06, 00:14
                                                    jeszcze naczynia mam nie umyte,ale jutro tez jest dzien ,no nie ???
                                                    milej nocki, dobranoc
                                                  • ellenai Re: Czas juz na mnie .... 16.02.06, 03:44
                                                    heh ciekawe co aktsieta uklikala na garach hehe
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 16.02.06, 09:02
                                                    hehe,Ona sie nie przyzna
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 16.02.06, 10:44
                                                    grzybki:)i chleb z ijuszem:)
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 16.02.06, 11:54
                                                    grzybkow Masz dostatek ,chlebek pod reka ,w sklepie obok,a ijusz mozna w
                                                    doniczce wychodowac
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 16.02.06, 12:54
                                                    ijusz zawsze jest!:)
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 16.02.06, 12:54
                                                    to podstawa:)
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 16.02.06, 23:25
                                                    wlasnie sie nazarlem,bo szkoda mi bylo chleba na jutro zostawic
                                                    milej nocki dobranoc
                                                  • aleks44 Re: Czas juz na mnie .... 17.02.06, 23:46
                                                    uciekam,bo musze wczesnie rano wstac
                                                    milego weekendu ,Dobranoc
                                                  • ellenai Re: Czas juz na mnie .... 18.02.06, 18:16
                                                    co to ten ijusz heheheh
                                                  • aktsieta Re: Czas juz na mnie .... 18.02.06, 19:31
                                                    np.chleb z ijuszem to cbleb i już nic więcej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka