Dodaj do ulubionych

Uciekam na chwilke....

13.01.06, 19:42
bo cos mi sie dobija do drzwi
Obserwuj wątek
    • aktsieta Re: Uciekam na chwilke.... 13.01.06, 19:50
      Sumienie się dobija :)
      • zuzanna6 Re: Uciekam na chwilke.... 13.01.06, 20:03
        o rany, poszczuj psem!!!!
        • aktsieta Re: Uciekam na chwilke.... 13.01.06, 20:13
          Azor azia go azia :)
          • zuzanna6 Re: Uciekam na chwilke.... 13.01.06, 20:42
            hi hi hi

my tu śmichy chichy, a to może komornik

aleks trzymaj sie
            • aleks44 Re: Uciekam na chwilke.... 13.01.06, 22:10
              na szczescie zabral tylko szafe hehe
              ale Masz racje sklamalem,musialem troszke posprzatac ,dlatego ucieklem.
              teraz wpadlem na chwilke
              • ellenai Re: Uciekam na chwilke.... 14.01.06, 05:27
                hehe piekne byly hipotezy i domysly! ten komornik mnie rozwalil!
                hehehehehheheheheheheheheheh cudni jestescie! ale sie smieje!
                • aktsieta Re: Uciekam na chwilke.... 14.01.06, 08:56
                  Aleks Ty to masz tak od wojska że na szmacie musisz jezdzić ? :)
                  • ellenai Re: Uciekam na chwilke.... 14.01.06, 16:56
                    sadze ze to dobry charakter aleksa na to wplywa!
                    • aktsieta Re: Uciekam na chwilke.... 14.01.06, 17:00
                      to już uzgodniłyśmy że takiego chłopaka to ze świecą szukac :)
                    • aleks44 Re: Uciekam na chwilke.... 14.01.06, 17:03
                      nic dodac,nic ujac,po prostu wszedzie trzeba systematycznosci nzawet w
                      utrzymaniu wzglednego porzadku,a u mnie niestety wyglada to bardzo kiepsko.
                      Prawda zostalo mi to od wojska,lubie porzadek,ale w robieniu balaganu tez mam
                      pewne doswiadczenia hehe
                      • ellenai Re: Uciekam na chwilke.... 14.01.06, 18:26
                        balagan przychodzi latwo! a to fakt zloty chlop z ciebie hehe
    • ellenai oki na mnie czas znikam do pon 14.01.06, 18:35
      chyba niestety na forum nie zagladne :(ale moze wyciagniecie nastepnego tysiaca
      w milej atmosferze i bede miala co poczytac po powrocie ,cmok
      • aktsieta Re: oki na mnie czas znikam do pon 14.01.06, 18:45
        Bywaj i wesołych packów Ci życzymy :)
        • ellenai Re: oki na mnie czas znikam do pon 14.01.06, 19:09
          dzieki kochana!jeszcze ciagle jestesmy niewyruszeni heheh ale juz,juz
          niedlugo! heheh
          • aktsieta Re: oki na mnie czas znikam do pon 14.01.06, 19:21
            do biegu, gotowi......start :)
            • ellenai Re: oki na mnie czas znikam do pon 14.01.06, 19:38
              fajnie sobie popisalysmy,dziekuje ci!
    • ellenai naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 14.01.06, 19:37

• aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 14.01.06, 19:43
        No to ci pa albo lepiej PA CI :)
        • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 15.01.06, 21:39
          tak,cmokanie ,cmokanie i pisac nie ma komu hehe
          • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 15.01.06, 23:48
            a jakoś tak "paradnie równo" sie zrobiło :)
            • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 16.01.06, 09:15
              przyznac musze ze tylko opcja meska powinna byc zabroniona hihi
              • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 16.01.06, 10:56
                Trudno Ci to wyobrazić?:):):)
                • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 16.01.06, 11:52
                  faktycznie ,przyznaje hehe
                  • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 16.01.06, 15:00
                    no coments :)
                    • zuzanna6 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 16.01.06, 19:46
                      no to cmok dla wszystkich
                      • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 16.01.06, 19:47
                        całuśna z Ciebie dziewczyna :)
                        • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 16.01.06, 23:01
                          zebym ja mial zdrowie hehe
                          • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 17.01.06, 00:11
                            w aptekach są takie środki :)
                            • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 17.01.06, 10:04
                              tez korzystasz ??? serio!!
                              • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 17.01.06, 11:28
                                mówimy o grypie? :)
                                • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 17.01.06, 12:08
                                  hihi no dobra,niech bedzie o grypie
                                  • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 17.01.06, 12:13
                                    a o jakiego ptaka w tej grypie chodzi?:)
                                    • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 17.01.06, 12:20
                                      pewnie jak wiekszosc ,o chorego hihi
                                      • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 17.01.06, 12:22
                                        kaszlącego?:)
                                      • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 17.01.06, 12:23
                                        zasmarkanego?:)
                                        • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 17.01.06, 12:30
                                          jakies sliskie tematy poruszasz hehe najlepszy sok z cebuli hehe po tygodniu
                                          bedzie jak nowy
                                          • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 17.01.06, 12:31
                                            pić czy okładac? :)
                                            • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 17.01.06, 12:41
                                              skoro lubisz doswiadczenia hehe proba nie strzelba
                                              • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 17.01.06, 12:51
                                                mąż jest dzielnym człowiekiem ale zakrawałoby to na sadyzm :)
                                                • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 17.01.06, 12:58
                                                  wspomnalem juz ze od ukochanej osoby,mozna wiele wycierpiec hehe
                                                  zadnych podtekstow
                                                  • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 17.01.06, 15:45
                                                    oj wiem,wiem coś na ten temat
                                                  • ellenai Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 17.01.06, 20:18
                                                    nie chorowac mi tu!
                                                  • zuzanna6 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 17.01.06, 22:02
                                                    i bez sadyzmu

a cebula jest zdrowa to fakt, aczkolwiek nie wiem czy koniecznie na ptaka
                                                  • ellenai Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 17.01.06, 22:24
                                                    co wy ludzie! heheh jak mozna cebule na ptaka zastosowac?
                                                  • zuzanna6 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 17.01.06, 22:30
                                                    hi hi hi tak ich zrozumiałam
                                                  • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 17.01.06, 22:58
                                                    jak sie chce to mozna ,nie slyszales o doswiadczeniach ???
                                                  • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 19.01.06, 23:18
                                                    Aleks ja Cie podziwiam!Zapewne zgodziłbyś się na takie doświadczenia oczywiście w imie nauki:)
                                                  • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 19.01.06, 23:21
                                                    bo ja wiem ????,a ,a,a kto bedzie sie uczyl ???
                                                  • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 19.01.06, 23:35
                                                    wiedziałam że zadasz jeszcze kilka dodatkowych pytań(tj.jak w tym kawale o kurze kiedy gonił ją kogut-jeszcze jedno okrążenie by nie pomyślał że taka łatwa jestem) :)
                                                  • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 19.01.06, 23:37
                                                    biedny kogut,nam zawsze wiatr w oczy
                                                  • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 19.01.06, 23:57
                                                    bym coś powiedziała ale się powstrzymam :)
                                                  • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 20.01.06, 00:01
                                                    no i dobrze,po co Masz mi humor na noc popsuc hehe
                                                  • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 20.01.06, 00:28
                                                    no to powiem :)
                                                  • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 20.01.06, 00:38
                                                    smialo!!!
                                                  • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 20.01.06, 00:38
                                                    a właśnie że nie powiem :)
                                                  • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 20.01.06, 00:41
                                                    nie Bądz żyła powiedz
                                                  • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 20.01.06, 00:47
                                                    a co mi dasz jak powiem?
                                                  • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 20.01.06, 00:49
                                                    nic nie mam
                                                  • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 20.01.06, 01:25
                                                    no to ja nic nie powiem :)
                                                  • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 20.01.06, 09:10
                                                    szkoda, nie ma nic za darmo ???? myslalem ze mi sie cos trafi hihi
                                                  • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 20.01.06, 11:11
                                                    na drapane liczyłeś?:)
                                                  • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 20.01.06, 16:37
                                                    jesli mozna ,bo mialem taka mala lapke do drapania i ktos mi ja zwial hehe
                                                    a, pazurki Masz ???
                                                  • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 20.01.06, 16:39
                                                    szpony!:)
                                                  • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 20.01.06, 21:09
                                                    szpony ????? maja orly
                                                  • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 20.01.06, 21:23
                                                    napij się okocimia :)
                                                  • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 20.01.06, 21:25
                                                    i co z tego bede mial ???? hihi
                                                  • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 20.01.06, 21:29
                                                    chyba jest taka reklamaże to piwo to tylko dla orłów
                                                  • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 20.01.06, 21:44
                                                    lubie te reklamy hehe orly na plazy ze stusiem i jak przyszly w odwiedziny do
                                                    koguta
                                                  • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 20.01.06, 21:55
                                                    A jakie jest najlepsze piwo które pijesz ?
                                                  • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 20.01.06, 22:42
                                                    nie jestem piwoszem,ze smakiem wypijam szklanke piwa i to jak jest na dworze
                                                    gorac,a tak tylko jak mi sie chce pic,dla zgaszenia pragnienia.Czasem jade na
                                                    Slowacje i przywoze sobie pol transportera Sarisa i pol Kelta,ale najczesciej
                                                    to wypija je moja zona,ja jej tylko troszke pomagam
                                                  • ellenai Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 21.01.06, 04:03
                                                    jasne najlepiej to na zone zwalic ze wypija heheheh
                                                  • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 21.01.06, 09:12
                                                    w prawdzie dzieci tez sie podlaczaja,ale faktem jest ze zona wypija najwiecej
                                                  • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 21.01.06, 12:40
                                                    wiadomo że wszystkie żony są takie same! :):):):)
                                                  • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 21.01.06, 13:39
                                                    tak,dlatego z czystej kalkulacji i tak sie oplaca
                                                    miec zone !!!! hihi
                                                  • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 21.01.06, 13:45
                                                    łatwa w utrzymaniu?:)
                                                  • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 21.01.06, 14:17
                                                    BARDZO i do tego dobra ,madra,mila ,ladna i wyrozumiala ,jeden feler
                                                    nie blondynka (musialem to napisac bo moze zaglada mi przez ramie)
                                                  • ellenai Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 21.01.06, 19:12
                                                    hehe aleks zone masz ladna i fajna , nie odblondyniaj ja hehehehehheh bo jest
                                                    swietna elegancka babka z niej!
                                                  • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 21.01.06, 20:04
                                                    a co macie przeciwko blondynkom :)
                                                  • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 21.01.06, 21:52
                                                    nic a nic ,po prostu ,mnie sie od zawsze podobaly blondynki,a ze mam zone
                                                    szatynke to juz inna sprawa,a Ona o tym wie,przez to zawsze sie ze mnie smieje
                                                  • zuzanna6 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 22.01.06, 12:07
                                                    kurcze, ja nie mam zony
                                                  • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 22.01.06, 15:08
                                                    Zuzanko nie przejmuj sie ,jeszcze Masz na to czas hihi
                                                  • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 22.01.06, 16:23
                                                    zuza to nie miód być mężatką
                                                  • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 22.01.06, 21:57
                                                    nie narzekaj tak glosno,musisz tak prawde w oczy mowic ?????
                                                    mloda jest to niech sama sprawdzi hehe,w sumie nie jest zle idzie sie
                                                    przyzwyczaic no nie ??? najgorsze pierwsze kilka lat, a potem juz lepiej.....
                                                    nie mowic
                                                  • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 23.01.06, 10:30
                                                    To istne galery!!!!!!:)
                                                  • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 23.01.06, 16:16
                                                    ale w dybach chodzic nie musisz,wiec nie jest tak zle !!!!
                                                    prosze nie starsz Jej
                                                  • ellenai Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 23.01.06, 16:39
                                                    dyby dobra rzecz?
                                                  • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 23.01.06, 19:35
                                                    I trochę łancuchów, kilka batów.....
                                                  • aleks44 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 23.01.06, 20:07
                                                    ... i , i , kajdanki
                                                  • ellenai Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 24.01.06, 02:04
                                                    znowu was fantazja ponosi
                                                  • aktsieta Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 24.01.06, 10:07
                                                    jaka fantazja?,Aleks film opowiada :)
                                                  • zuzanna6 Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 24.01.06, 11:15
                                                    ech...wiem co to znaczy być mężatką
                                                    dlatego piszę, że może szkoda ze nie mam żony
                                                    wszystko oprócz seksu odpowiadałoby mi, kobitki są fajniesze, czyż nie?
                                                  • ellenai Re: naprawde juz ide! cmok aktsieto i wszyscy n/t 24.01.06, 16:14
                                                    heheheh zuza no tak,kobitki sa fajne ale bez facetow tez ciezko
                                                  • aleks44 Re: naprawde ???? 24.01.06, 19:47
                                                    >....no tak,kobitki sa fajne .....
                                                    tak sie sklada,ze cos na ten temat wiem
                                                    >ale bez facetow tez ciezko
                                                    to prawda,ale jak powiedzialas ,ze maz niech sobie sam radzi...
                                                    tego nie rozumiem
                                                    filmu nie opowiadam,bo to jest po prostu zycie
                                                  • ellenai Re: naprawde ???? 24.01.06, 19:51
                                                    no tak aleks macimy,cmok
    • zuzanna6 Re: Uciekam na chwilke.... 24.01.06, 11:16
      oczywiście oprócz aleksa i dunajca
      • ellenai Re: Uciekam na chwilke.... 24.01.06, 16:13
        no jasne! hehe
        • zuzanna6 Re: Uciekam na chwilke.... 24.01.06, 20:01
          hi hi hi a czasami trzeba troche pomącić
          • aleks44 Re: Uciekam na chwilke.... 24.01.06, 20:04
            nie macic,mowic o co chodzi ,prosto z mostu hehe
            • ellenai Re: Uciekam na chwilke.... 24.01.06, 20:16
              no fakt ,trzeba do was prosto z mostu hehehe
              • assasin76 Re: Uciekam na chwilke.... 24.01.06, 21:36
                ależ za wami tęsknilam!!!!!!!!!!!
                • ellenai Re: Uciekam na chwilke.... 24.01.06, 22:21
                  asku a gdzie ty nam zniknelas????????
                  • assasin76 Re: Uciekam na chwilke.... 25.01.06, 19:19
                    praca i jeszcze raz praca:)buziaki Kochani ale zime mamy:)

www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=450983
                    • ellenai Re: Uciekam na chwilke.... 25.01.06, 19:40
                      no to dobrze ze pracka jest i jakos leci,byle do wiosny,cmoki
                      • zuzanna6 Re: Uciekam na chwilke.... 25.01.06, 20:20
                        byle do wiosny kochani
                        • ellenai Re: Uciekam na chwilke.... 25.01.06, 23:27
                          u mnie dzis bardzo wiosennie!
                          • aktsieta Bociany już wystartowały! 15.02.06, 11:50
                            :)
                            • aleks44 Re: Bociany już wystartowały! 15.02.06, 12:12
                              niestety bockow nie widzialem ,ale u nas pieknie sloneczko dzisiaj swieci i
                              takie piekne dlllllgie sople z dachu wisza, ze az milo.
                              • aktsieta Re: Bociany już wystartowały! 15.02.06, 12:35
                                sople?i znowu się coś zawali:)
                                • aleks44 Re: Bociany już wystartowały! 15.02.06, 12:38
                                  nie krakaj,mieszkam na parterze
                                  • aktsieta Re: Bociany już wystartowały! 15.02.06, 12:43
                                    no to ja już bym szła na dach z miotełką
                                    • aleks44 Re: Bociany już wystartowały! 15.02.06, 12:45
                                      tu nie miotla potrzebna,tylko kawal draga zeby te sople zwalic
                                      • aktsieta Re: Bociany już wystartowały! 15.02.06, 12:56
                                        z dragiem to można się zwalić,a na miotełce zawsze można trochę polatać:)
                                        • aleks44 Re: Bociany już wystartowały! 16.02.06, 00:12
                                          hehe ja sie nie znam na lataniu,najblizszy sabat w sobote na Łysej Górze.
                                          z drągiem.... bo ja wiem ????
                                          • ellenai Re: Bociany już wystartowały! 16.02.06, 03:45
                                            hehe moj brat zwalal dzis snieg z dachow,a w beskidzie mieszka!
                                            • aleks44 Re: Bociany już wystartowały! 16.02.06, 09:03
                                              u nas halny,wiec zmiane pogody przyniesie,cala noc wialo jak diabli
                                              • aktsieta Przyłącz się do apelu rodaków 16.02.06, 10:43
                                                By nie sprzątać śniegu z dachu sejmu IV RP!!!!!:)
                                                • aleks44 Re: Przyłącz się do apelu rodaków 16.02.06, 11:52
                                                  ale Ty Jestes na nich cieta hehe,z tego co wiem to za komuny dach byl taki sam
                                                  • aktsieta Re: Przyłącz się do apelu rodaków 16.02.06, 12:55
                                                    i też kuźwa nie spadł,może chociaz teraz:)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka