Dodaj do ulubionych

Jak szybko wyszczuplec ????

20.01.06, 09:57
mozna temu zarazic
wiadomosci.onet.pl/1233108,11,item.html
moze u nas tez mozna to bedzie kupic
Obserwuj wątek
    • aktsieta Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 20.01.06, 10:52
      a ja myślałam że najlepsza dieta tp MŻ :)
      • aleks44 Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 20.01.06, 16:13
        a co to jest ???? moze cos ze sexem zwiazane ????
        • aktsieta Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 20.01.06, 16:16
          głodnemu chleb na myśli!MŻ-mniej żreć:)
          • aleks44 Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 20.01.06, 18:34
            przyznaje .... .scha,teraz juz wiem co to MŻ
            • aktsieta Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 20.01.06, 21:13
              Nie żryj dużo-też jest taka dieta lub nie żryj wcale
              • aleks44 Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 20.01.06, 21:24
                dzis przez ten balagan kuchenny jestem od rana na fasolce po bretonsku (choc
                piatek)i dwoch bulek,ale juz mnie cos gniecie w zoladku
                • aktsieta Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 20.01.06, 21:30
                  Fasolka jest z kiełbaską?W piątek? Piszesz niebezpieczne rzeczy :)
                  • aleks44 Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 20.01.06, 21:41
                    celowo sie przyznalem,i raczej nie jem w piatek mieska,ale w tej fasolce jest
                    tylko sladowy procent kielbaski
                    • aktsieta Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 20.01.06, 21:47
                      nieważne że śladowe ale jest.Za to kiedys groziło wybicie zębow,przykro :)
                      • aleks44 Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 20.01.06, 21:48
                        i tak mam wojskowe,"co drugi wystap" hehe
                        • dunajec1 Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 21.01.06, 03:11
                          Aleks co Ty gadasz o piatku ,teraz to juz tego nie ma,przynajmniej u mnie,moja
                          pani w kazdy piatek do koscielnej kuchni chodzi pracowac{bingo}to gotuja
                          mieso,kurczaki,i nic nikt nie gada,ze piatek,a jakby co to do spowiedzi,a za
                          pokute odprawisz ze swojego portfela,do koscielnego portfela,odpowiednia kwote
                          i po sprawie,hihi.
                          • ellenai Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 21.01.06, 03:52
                            dunajec ale to jest w usa,nie w polsce ,no i wlasciwie to indywidualna sprawa z
                            tym miesem w piatek,symbolika zla nie jest,ale trzeba swiadomie to robic a nie
                            bo inni robia! ja jem mieso ale np w wielki piatek to nie! absolutnie nie ehe:)
                            • aleks44 Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 21.01.06, 09:09
                              tak macie racje z tym piatkiem,ale tak bylem wychowany ze w piatek sie nie
                              jadlo miesa.Wlasciwie to codziennie jest mieso, to jak sie jeden dzien zrobi
                              obiad bezmiesny to nic sie nie stanie.W Srode Popielcowa,Wielki Piatek to
                              obowiazkowo sa u mnie bezmiesne.Ale tez wiem od ludzi ze roznie z tymi
                              piatkami bywa,kazdy moze sam decydowac czy posci czy nie
                              • aktsieta Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 21.01.06, 13:08
                                w wieki piątek można zauważyć więcej pijanych niż zwykle.Wódkę traktują jako napój dietetyczny?
                                • aleks44 Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 21.01.06, 14:24
                                  w sumie nie ma ani grama mieska,wiec to jest uzywka,a do nich mozna wiele
                                  podlaczyc
                                  • ellenai Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 21.01.06, 19:31
                                    to wsyzskto kwestia sumienia
                                    • aktsieta Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 21.01.06, 19:57
                                      a co ma sumienie do mięsa?:)
                                      • aleks44 Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 21.01.06, 21:45
                                        chodzi o patki,czy sie je czy nie ,a jak sie zje czy ma sie wyrzuty sumienia
                                        czy sie to po prostu olewa
                                        • aktsieta Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 23.01.06, 10:35
                                          jakby zabronili jeść czekoladę to byłoby straszne:)
                                          • aleks44 Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 23.01.06, 16:18
                                            bo ja wiem ??,dawniej nie bylo tak wiele i tez ludzie zyli hehe
                                            • ellenai Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 23.01.06, 16:34
                                              i nie tyli jak ja teraz heheh
                                              • aktsieta Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 23.01.06, 19:38
                                                Tyją bo to nie jedzą tylko żrą a potem narzekają że im sadło na tyłku się przelewa
                                                • aleks44 Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 23.01.06, 20:13
                                                  hihi,ale numer,a ja myslalem,ze czekolada to afrodyzjak ????
                                                  • aktsieta Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 23.01.06, 20:15
                                                    afrodyzjak ale trzeba jeść z umiarem by się nie .....na śmierć :)
                                                  • aleks44 Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 23.01.06, 20:57
                                                    nie mowie o konskich dawkach,to nie owies,choc ten tez podobno pomaga hihi
                                                  • ellenai Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 23.01.06, 20:58
                                                    kiedy w duzych ilosciach dopiero dobrze smakuje
                                                  • aleks44 Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 23.01.06, 21:03
                                                    tak, ale dla konia jak ma przed soba 2ha do zaorania
                                                  • ellenai Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 23.01.06, 21:06
                                                    u to za duzo
                                                  • aleks44 Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 23.01.06, 21:10
                                                    dla dobrego konia to pikus hehe
                                                  • ellenai Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 23.01.06, 21:10
                                                    o dobrego konia nie jest wcale latwo
                                                  • aleks44 Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 23.01.06, 21:15
                                                    dawniej wolami w polu robiono i te dopiero mialy kondyche
                                                  • ellenai Re: Jak szybko wyszczuplec ???? 23.01.06, 21:17
                                                    strasznie ciezka praca:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka