Dodaj do ulubionych

Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z Sącza?

07.10.06, 09:17
Czesc! :)

Poszukuje młodych mężatek lub młodych mam z Nowego Sącza..ciekawa jestem czy
są tu takie.

Za 3 tygodnie przeprowadzam się do Nowego Sącza i szukam kogoś z kim można by
było pogadać czy spotkać się od czasu do czasu na plotki :)
Obserwuj wątek
    • skubany_kotecek Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 12.10.06, 22:08
      to ja to ja;) mieszkam w saczu od 2 miesiecy
      pozdrawiam;)
      • magdula_k Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 13.10.06, 07:15
        Ooo to ja będę mieszkać od listoapda wraz z mężem. A w którym rejonie Sącza
        mieszkacie?
    • klytajmestra Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 13.10.06, 11:57
      ja jestem chętna zawsze by poznawać nowe osoby, w Sączu mieszkam od roku -
      przyjechałam z Lublina za mężem i tak chyba juz zostanie. Staż małżeński to 3
      lata, dzeciata synuś 2 mce. Z powodu zagrożonej ciaży i przymusu leżenia prawie
      nikogo tu nie znam więc chętnie się z Wami spotkam.
      • magdula_k Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 13.10.06, 14:50
        a jak wam się mieszka w Sączu? Podoba Wam się miasto?
        • skubany_kotecek Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 13.10.06, 23:43
          Mnie sie podoba...mieszkam hmmm... chyba na osiedlu Gorzków( jeszcze nie jestem
          biegła w nazwach osiedli;) Mam kilka problemów np z przedszkolem dla małego ale
          generalnie wszystko ok. Jedyny minus, jako że to kolejna przeprowadzka, kolejne
          miasto to znowu ( przynajmniej tymczasowo) brak znajomych, przyjaciół...
          • magdula_k Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 14.10.06, 09:03
            O tam chciałam znalezc mieszkanie ale nie wiem czy nam sie uda...
            Gdybys slyszala ze ktos chcialby wynajac to daj cynk ok?

Ja jutro wyruszam do Sacza na poszukiwania :) miejmy nadzieje, ze uda nam sie
            cos fajnego znalezc :)

A Wy to tak an stale juz w Saczu? czy wedrujecie od miasta do miasta :)

Bo my chyba na stale..choc kto wie...

• klytajmestra Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 14.10.06, 11:07
            ja mieszkam właściwie to nie wiem na jakiej dzielnicy nie jest to jeszcze
            osiedle barskie ale chyba nie jest to już rynek w każdym bądź razie centrum.
            mieszkasię tu inaczej niż w większym mieście (jestem rodowita lublinianką i
            spędziłam tam ćwierć wieku), na pewno spokojniej upływa czas no i ludzie są
            jacyś życzliwiej nastawieni - a może mi się tak tylko wydaje. Napiszcie skąd
            jesteście i dlaczego wybór podł akurat na Sącz? ja jak wcześniej pisałam
            przeprowadzka za mężem w jego rodzinne strony, a przede wszystkim brak pracy w
            Lublinie (czytaj zbyt dużo ludzi o takim samym wykształceniu)
            • magdula_k Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 14.10.06, 11:38
              U nas dlatego,że ja wczesniej znalazlam pracę w Sączu niż mąż w Tarnowie :) a
              pzoa tym on pochodzi z sądeczczyzny więc ciągnie go tam i on ciągnie mnie tam
              hehehe :)
              A ja jako dobra żona postanowiłam zaryzykować i spróbować i zobaczyc co i jak :)

A teraz ciągle szukamy mieszkania i juz nie mam siły..bo ciągle coś jest nie
              tak..albo ceny wiwindowane..ehh no ale jutro ruszamy na podbój do Sącza :)
              • klytajmestra Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 14.10.06, 15:02
                magdula wiem co czujecie-jezeli chodzi o mieszkanie, my w zeszłym roku też
                szukaliśmy dość bezskutecznie, w końcu poszliśmy do biura nieruchomości i
                wynajęliśmy na tymczasem kawalerkę w centrum miasta - 400zł+opłaty za prąd i
                wodę, a później na spokojnie już szukaliśmy większego mieszkania na stałe - też
                zależało nam na dobrej lokalizacji czytaj blisko pracy - sknera jestem jeżeli
                chodzi o płacenie MPK, i oczywiście ładnym i niedrogim mieszkanku - znależliśmy
                je po 4 mce też przy pomocy pośrednika ale uważamy że warto było
                owocnych poszukiwan życzę - szkoda że nie mogę Wam pomóc
                • magdula_k Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 14.10.06, 15:26
                  na jutro już jesteśmy umówieni na obejrzenie 2 mieszkań...może to rzeczywiście
                  dobry pomysł z wynajęciem kawalerki na początek a później czegoś lepszego..

muszę to przemyśleć :) chciałabym mieszkanie na Gorzkowie..ale zobaczymy.

tymczasem ide ponownie buszować w sieci ogłoszenia :)
            • archi600 Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 07.09.07, 18:20
              halo halo ja tez jestem nowa , jestescie tu jeszcze
              • justa-sz Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 07.09.07, 22:57
                Tu juz raczej nie bywamy ale zapraszamy na www.nowosadeczanki.fora.pl
      • justa-sz Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 16.10.06, 21:57
        Klytajmestra - no to mamy synków w tym samym wieku :) Mojemu Antosiowi wczoraj
        stuknęły dwa miesiące :)
        A i jeszcze wyczytałam ze jestesmy sąsiadkami - piszesz ze mieszkasz na osiedlu
        Barskim to tuż koło mnie :) Gdzie chodzisz na spacery z Młodym ??
        • klytajmestra Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 18.10.06, 08:41
          sorki justa ale długo nie zaglądałam do netu bo mój syn to prawdziwy
          wrzeszczaczo-krzykacz, którem non-stop należy poświęcać uwagę, na spacerki to
          wychodziłam raczej po południu gdy mąż może znieść wózek - jestem po cesarce i
          mam jeszcze inne problemy także zero dźwigania i tak wszyscy krzyczą że dźwigam
          małego (ponad6kg) - a gdzie rodziłaś może nawet rodziłyśmy razem i może choć z
          widzenia się znamy?
          • justa-sz Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 18.10.06, 09:19
            Mój syn tez bardzo absorbujący jest ;)
            Krzyczec tez lubi zwłaszcza na mamę jak mu za mało uwagi poswięca ;)
            My na spacerki chodzimy roznie raz rano raz po południu, a z wózkiem wiem jak to
            jest, mieszkam na 3 pietrze bez windy :)
            Rodziłam w szpitalu, Antek urodził sie 15 sierpnia o 2:45, w szpitalu bylismy do
            piatku 18.08

• mrs.s Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 27.10.06, 18:57
          Witam!
          Super że do mnie napisałaś. Też jestem chętna na spotkanie z młodymi mamami z
          Nowego Sącza! Jeśli coś ustalicie to proszę o powiadomienie :)
          Mieszkam w Sączu od urodzenia, od ponad roku jestem mężatką i od 4 sierpnia
          mamą kochanego Kubusia. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
    • skorupeczka77 Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 16.10.06, 08:08
      Jestem rodowitą mieszkanką Sącza. Właśnie jestem w trakcie przeprowadzki z
      Wojska Polskiego na Gorzków. Mam prawie 10-miesięcznego synka - urwisa.
      • magdula_k Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 16.10.06, 10:26
        Fajnie, ze jest nas coraz wiecej :)

A nie slyszlaas czy ktos chce wynajac mieszkanie wlasnie an Gorzkowie???
        • skorupeczka77 Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 16.10.06, 13:54
          Niestety, ale o mieszkaniu do wynajęcia nie słyszałam. A czy nie lepiej kupić
          mieszkanie? Raty kredytu są równe odstępnemu, które będziecie musieli dawać
          właścicielowi.
    • justa-sz Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 16.10.06, 14:01
      Zgłaszam sie i ja :)
      Justyna mieszkanka Nowego Sącz - mieszkam tutaj juz dwa lata
      Jestem równiez męzatką z dwuletnim stazem i mamą z dwumiesiecznym stażem
    • skubany_kotecek Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 16.10.06, 16:54
      magdula ja juz w sączu na stałe osiadam (mam nadzieję;)

ale super że coraz więcej dziewczyn z sącza się odzywa;))
      • magdula_k Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 16.10.06, 18:47
        OO starsznie fajnie, że jest nas tu coraz więcej :)

Pewnie, że lepiej spłacać kredyt ale żeby kupic mieszkanie trzeba najpierw
        rozpatrzyć się w Sączu. Zobaczymy jak nam się będzie żyło i układało i potem
        będziemy decydować o kupnie :)
    • klytajmestra Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 18.10.06, 08:43
      dziewczyn a może wymienimy się nr gg i pomyślimy o jakimś spotkaniu? mój numer
      przesyłam każdej z Was na skrzynkę gazetową
      • skorupeczka77 Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 18.10.06, 11:01
        Niestety ale mam dostęp do internetu tylko w pracy:) czyli do 15.00. I tak
        muszę się ukrywać!:)
        • klytajmestra Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 18.10.06, 11:19
          biedna jesteś skorupeczka, ale może prześlesz mi ma maila gazetowego swój
          telefon to po 21.00 odzwonię, może uda mam się zorganizować spotkanie na gg to
          wtedy ja powiadomię Ciebie telefonicznie
      • skubany_kotecek Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 22.10.06, 17:40
        hej klytajmestra, ja nic nie dostałam :((
        • klytajmestra Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 25.10.06, 10:59
          sorki koteczku już naprawiam mój karygodny błąd
          • dunajec1 Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 26.10.06, 02:09
            Hej dziewczyny! Doszlo juz do spotkan? Osobistych,nie tylko forumowych,zycze
            powodzenia.
            • magdula_k Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 26.10.06, 20:21
              jeszcze nie doszło :)

Ja już od 1 listopada będe w Sączu :) więc możemy jakby co kombinować ze
              spotkaniem :)
              • klytajmestra Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 27.10.06, 09:48
                a właśnie że było juz pierwsze spotkanie. Byłyśmy z justą na spacerku,
                nagadałyśmy się i naet nie wiem kiedy minęły 2 godz. Mam nadzieję spotkać się z
                Magdą, ale rzecz jasna jak tylko wyląduje w N.S. Co do dziewczyn, które tu
                pisały wczesniej też mam ochotę się z nimi spotkać ba nawet urządzić mega
                spotkanie nas wszystkich, ale jeszcze nie dały znać czy chcą i kiedy moga się
                spotkać. cały czas czekam.
                • justa-sz Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 27.10.06, 16:40
                  Potwierdzam że pierwsze spotkanie się juz odbyło :)
                  Równiez jestem chętna na mega spotkanie tak więc póki ładna pogoda zorganizujmy
                  sie :)

• dyniowamama Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 26.10.06, 20:43
      cześć dziewuszki :) 19 lat mieszkałam w Sączu tam się urodziłam i chodziłam do
      szkoły a teraz mieszkamy z męzem i 8-miesięcznym synkiem w Krakowie. Mimo że
      już nie mieszkam w Sączu to odpisuję bo to moje rodzinne miasto. Nowe
      mieszkanki New Sącza-macie tam Planty i bulwary nad Kamienicą i Park Strzelecki
      i w ogole to jest fajne miasto :)pozdrawiam
    • doda2004 Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 27.10.06, 20:24
      właśnie was znalazłam!
      cześć mężatki i młode mamy, mam na imię dorota, mieszkam w nowym sączu, mam
      dwuletniego synka.
    • kate-ww Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 31.10.06, 21:49
      hej, łapka - ja równiez się wpisuje, po paru latach mieszkania poza sączem
      powróciłam w moje rodzinne strony, niestety większość moich dobrych znajomych
      rozsiana jest po kraju, tak więc będe wdzięczna za jakikolwiek kontakt od mam -
      ja w lipcu urodziłam cudownego synka - Wiktora, pozdrawiamy inne mamy : )
    • kasiola7 Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 31.10.06, 22:01
      hej witam wszystkie mamy i młode mężatki,ja w maju urodziłąm córkę,i mieszkałam
      w nowym sączu przez dwa miesiące,ale teraz niestety mieszkam w miejscowości
      męża,i szukam jakiejś mamy ale tutaj nie ma....pozdrawiam
    • klytajmestra Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 02.11.06, 18:56
      cześć czołem nowo-dołączonym!
      jest nas coraz więcej no to kiedy urządzamy mega-spotkanko? Szkoda że nie
      wchodzi w grę już spacerek po plantach albo parku - no przynajmniej na razie
      dopóki nie przestanie tak sypać!
      dziewczyny no to pełna mobilizacja...gdzie i kiedy?! jakieś propozycje?
      • dunajec1 Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 03.11.06, 02:18
        To tak same chcecie? bez tej brzydszej polowy? Buuuu!
      • justa-sz Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 03.11.06, 11:24
        ja równiez witam nowe mamy i męzatki :)
        w przyszłym tygodniu mam być znowu ładnie - ciepło w kazdym razie więc może uda
        sie zorganizować jakies spotkanie na swiezym powietrzu :)
        • mrs.s Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 06.11.06, 13:34
          Cześć. Jeśli będzie coś więcej wiadomo na temat spotkania to proszę o kontakt.
          Szkoda że pogoda narazie nie sprzyja... Ja siedzę w domu na urlopie
          macierzyńskim i strasznie mi się nudzi. Chętnie pogadam z "młodymi" mamuśkami.
          Pozdrawiam.
          • justa-sz Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 06.11.06, 19:52
            No ja tez na macierzynskim ale mnie się w domu nie nudzi - synek ostatnio nie
            bardzo pozwala mamie nudzic sie choć zaczął wiecej spac w ciagu dnia to gdy
            tylko nie spi wymaga ciągłego zainteresowania :)
            Ale fakt faktem swira zaczynam dostawać od siedzenia w domu, jeszcze jak było
            ładnie to wypuszczalismy sie na długie spacerki i niby brzydkiej pogody sie nie
            boimy ale ten snieg i deszcz uziemił nas w mieszkaniu.
            • mrs.s Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 07.11.06, 23:44
              Mój mały to samo, ciągle chce żeby się z nim bawić, chociaż ostatnio zaczął
              bawić się sam więc mogę coś w domu porobić ale różnie to bywa. Czasem mnie
              denerwuje że siedzę cały czas w domu a nie mam czasu nawet odkurzyć :) Mimo to
              uwielbiam te chwile z Kubusiem, jeden jego uśmiech i od razu świat staje się
              piękny!
            • doda2004 Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 08.11.06, 09:34
              kto idzie na spacerek?
              • justa-sz Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 08.11.06, 12:26
                Jejku chciałabym isc dzisiaj na spacer ale niestety nie dam rady
                Ale jutro tez ładnie ma byc wiec moze zorganizujmy jakis spacerek
                Kto wiec chetny ??
    • doda2004 Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 08.11.06, 21:45
      justa i ja jutro spotykamy się na miasteczku rowerowym koło 11 to zapraszamy
      • justa-sz Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 09.11.06, 14:56
        Niestety pogoda pokrzyzowała nam plany :(
        Co prawda spotkałysmy sie ale na dosłownie 15 minut bo zaczęło padać
        Krótko było ale bardzo miło :)
        • magdula_k Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 10.11.06, 12:08
          Hello :)

Melduje sie z Nowego Sącza :)

Dorota masz mój numer telefoniczny i pamietaj o mnie przy okazji spotkania ok??
          Za bardzo nie mam dostepu do netu..ale spróbuje cos wymyslić.

Może w przyszłym tygodniu bysmy się spotkały - wolicie z dzieciakami czy bez??
          może w Mekongu..albo gdzie indziej???

Dajcie znać :)

Pozdrawiam
          • justa-sz Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 10.11.06, 12:41
            Jesli o mnie chodzi przyszły tydzien jak najbardziej - oprócz poniedziałku kazdy
            dzien mi odpowiada.
            Moge przyjsc z Młodym wtedy godzina obojetna, ale wolałabym przyjsc sama bo mimo
            ze mam w miare grzeczne dziecko, to akurat moze mu sie cos odwidziec, moze miec
            gorszy dzien a wtedy sie nie nagadamy - a po za tym ja raczej z tych wyrodnych
            matek jestem ;) co lubia od czasu do czasu wyjsc gdzies bez dziecka, odetchnąc
            od codziennosci - tak wiec jesli bez dziecka miałabym przyjsc to nie wczesniej
            jak koło 17
            • magdula_k Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 10.11.06, 13:05
              mi też pasuje nie wczesniej niż o 17 :) i też każdy dzień oprócz poniedziałku :)

no to ja jakby co czekam na jakieś info..od Was..Dorota przyslij mi smsa gdzie
              i o której i stawię się :)
    • doda2004 Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 10.11.06, 20:00
      dziewczyny ja też się piszę na to spotkanie ale nie mam z kim małego zostawić
      bo mąż pracuje do 19
      • kate-ww Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 15.11.06, 08:51
        hej dziewczyny, ja już niestety jestem po urlopie macierzyńskim i wróciłam do
        pracy a moje maleństwo zostawiam z opiekunką - jak narazie jest wszysko ok,
        mały zaakceptował nową osobe do opieki, a ja mam urwanie głowy, ciągły stres
        itd, a jak wy radzicie sobie z powrotem do pracy
        aha, jeśli organizujecie jakieś spotkańko - dajcie mi znać : )
        • magdula_k Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 15.11.06, 10:48
          no to co z tym spotkaniem Dziewczyny?? Są chętne!!

Napiszcie kiedy Wam odpowiada :)
          • justa-sz Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 15.11.06, 18:40
            W tym tygodniu obojętnie kiedy i o której godzinie bo mąż na wolnym wiec z
            Młodym zostanie
            W przyszłym tygodniu tez w sumie obojętnie kiedy - ale muszę wiedzieć wcześniej
            bo mąz pracuje do 19 ale może czasem po 16 wyjść tak wiec muszę wiedzieć żeby
            sie z mężem dogadać
            W ostateczności mogę wziąć ze sobą syna - najwyżej na zmianę będziemy go bawic
            ;) dzisiaj sie przekonałam ze moje dziecie nie lubi knajp - mąż zabrał dzisiaj
            nas do knajpy na obiad - no i Antek po pięciu minutach pobytu w lokalu zaczął
            wrzeszczeć nie wiadomo o co jedynie uspokajło go noszenie tak wiec obiad
            jedliśmy w pospiechu i na zmianę ale kiedy wyszliśmy Antek zaczął sie smiac,
            gadac i wariować w wózku - zupełnie inne dziecko
            • skubany_kotecek :)) 15.11.06, 23:51
              ale nas tu sporo ,nie było mnie troche bo miałam kłopoty z netem i tyle
              dziewczyn przybywa:)
              słuchajcie to moze damy sobie jakis termin nie taki szybki ale np w przyszły
              piątek( czyli 24) tak by jak najwiecej dziewczyn zdążyło zorganizować opieke do
              dziecka i mogło przyjść, co wy na to? moze koło godziny 18-19? tylko jeszcze
              gdzie? podajcie propozycje bo ja słabo znam knajpki w saczu (magdula gdzie jest
              ten mekong?)
              • doda2004 Re: :)) 16.11.06, 00:30
                dziewczyny my się tak umawiamy i umawiamy i nic:-(
                • kate-ww Re: :)) 16.11.06, 08:56
                  jak dla mnie to termin na przyszły piątek tj 24 jest ok, ustalmy teraz godzine
                  i miejsce spotkania, czekam na odzew, pa pa
                  • magdula_k Re: :)) 16.11.06, 13:21
                    A może byc przyszły czwartek 23?? to może o 18-19 cioo?? bo w piatek chyba będę
                    musiała jechać do Tarnowa..

a mekong jest na stacji benzynowej Orlenu przy wyjezdzie w strone
                    Grybowa...koło Lidla :) no chyba, że gdzie indziej Wam pasuje - to rzucćie
                    miejsce..może w Meksykańskiej na ul. Szewdzkiej..koło Policji??
                    • justa-sz Re: :)) 16.11.06, 15:06
                      Jeśli o mnie chodzi to mi obojętne gdzie sie spotkamy - wszędzie dotrę :)
                      A może Imperial na Jagiellońskiej ?? albo w Prowincjonalnej na Kosciuszki -
                      fajna kameralna knajpka
                      Myślałam tez o Jazgocie ale tam w piątek moze byc jakaś impreza i duzo ludzi
                      • doda2004 Re: :)) 16.11.06, 21:13
                        u mnie piątek odpada niestety bo mały ma urodziny więc impreza w domu się
                        szykuje
                      • mrs.s Re: :)) 16.11.06, 22:24
                        Myślę że lepiej się spotkać w jakimś miejscu gdzie można będzie spokojnie
                        pogadać a nie tam gdzie akurat będzie impreza. Jeśli ustalicie coś konkternie
                        to proszę o maila z informacją bo na forum nie zaglądam codziennie :)
                        • magdula_k Re: :)) 17.11.06, 07:32
                          No to niech będzie Imperial na Jagiellońskiej (trzeba poznawać ciekawe miejsca
                          w Sączu) WE CZWARTEK od 18-19 - może być ??

Wpisujcie się kto chętny

1. Ja :)
                          • doda2004 ładna pogoda i spacerek kto chętny? 17.11.06, 10:06

• magdula_k Re: ładna pogoda i spacerek kto chętny? 17.11.06, 10:44
                              ja ale gdzie i o której? :) ja moge po 15 :)
                              • doda2004 Re: ładna pogoda i spacerek kto chętny? 17.11.06, 14:36
                                magda ja już wróciłam a teraz mały śpi i pewnie wstanie dopiero koło 4, a jutro?
                                • doda2004 do magdula_k 17.11.06, 14:41
                                  sprawdz pocztę gazetową
                                  • justa-sz Re: do magdula_k 17.11.06, 16:54
                                    na spacer ja jutro chętna jestem ale najwcześniej koło 12:30 :)
                                    a co do czwartku to będę ale bliżej 19 bo wcześniej mąz sie z pracy nie wyrwie
                          • kate-ww Re: :)) 20.11.06, 09:23
                            hej, jeśli ten czwartek jest dalej aktualny to prosze o potwierdzenie, ja
                            osobiście byłabym po 18, bo kończe zajęcia, pozdrawiam
                            • magdula_k Re: :)) 20.11.06, 09:27
                              tak aktualny..popatrz na wątek wyżej :)

to jest nas już 4 :) fajnie :)
                              • kate-ww Re: :)) 23.11.06, 11:16
                                to co dzisiaj spotykamy się 0 18 : ), tak pytam dla pewności
                                • doda2004 Re: :)) 23.11.06, 11:41
                                  ja będę trochę póżniej
                                  • magdula_k Re: :)) 23.11.06, 12:21
                                    Kate popatrz na wątek powyżej..spotykamy się o o 18.30 w Ratuszowej :)

na stoliku będzie kartka SPOTKANIE :)
                                    • kate-ww Re: :)) 23.11.06, 14:29
                                      ok, dzięki za info ; ) to do zobaczenia
    • tomaszkowa_hej Jestem TU juz od 3 miesiecy :-) 27.02.08, 17:04
      Wiem, ze watek byl dawno pisany, jeszcze wtedy nawet nie myslalam,
      ze tu sie przeprowadzimy, ale sprobuje :-). Spelniam kryteria bo
      jestem i mloda mezatka i mama ;-)). Kochane mamuski podpowiedzcie
      jakies dobre przedszkole, bo na prawde nie latwo sie czegokolwiek z
      tego forum dowiedziec. Interesuje mnie Domowe Przedszkole na
      Piramowicza, Przedszkole nr 14 na Nawojowskiej, P- szkole numer 10
      na Paderewskiego (bo mam najblizej) i jeszcze numer P- szkole 7 na
      Krakowskiej i 20 na Gorzkowskiej. Macie opinie o ktoryms z nich?
      Bede wdzieczna. A moze jakis link ktoras ma do jakiegos forum o
      przedszkolach, ale innego niz gazetowy, bo tam w sumie jest tylko W-
      wa, Wroclaw.
      Dzieeeeki :-)
      Pozdrawiam
      • aniez22 Re: Jestem TU juz od 3 miesiecy :-) 06.03.08, 22:48
        Witam wszystkie Mamuski :) ja tez mieszkam w Saczu i jestem Mama 5
        miesiecznej Julci :)
    • aniez22 Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 06.03.08, 22:54
      Niby post byl juz dawno napisany ale ja dopiero co trafilam na to
      forum :) jestem mloda Mama 5 miesiecznej Julci :))) z checia
      spotkalabym sie z jakimis Mamami np na spacerku z wozeczkami ????

a moze ktos bylby zainteresowany ubrankami po mojej malej???
      sprzedam naprawde bardzo tanio bo malenka rosnie jak na drozdzach a
      ubranka niepotrzebnie zalegaja mi w szafie chetne prosze o kontakt
      na maila miska1985@op.pl
      • goldenka100 Re: Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy z S 26.03.08, 10:26
        buu to ja sie juz nie załapie .. ;-P
        Ale spytamm inaczej- czy sa tu mamy ktore maja wieksze dZieci i
        nadwyzke wolnego czasu z którym na diabła niewiadomo co zrobic? ;-P
        eh..
        pozdrwawiam all mother..
    • elp1 teraz to już nie są pewnikiem takie znów maluchy 10.03.09, 15:36
      ale z pewnością już nowe maluchy w NS są.

Mamy wciąż są młode tylko dzieci rosną ;-)
    • elp1 Są tu jakieś młode mężatki lub młode mamy 07.03.10, 19:29
      czy wszystkie tak "młode" jako ja?
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka