sadeczanka Re: Czy w Sączu jest wypożyczalnia samochodów? 01.08.08, 12:38 Jest. Zajrzyj na www.duni.pl Odpowiedz Link Zgłoś
elkatxt Re: Czy w Sączu jest wypożyczalnia samochodów? 01.08.08, 19:36 jest też ARES Bogdan Szczygieł nowy-sacz.autoteam.pl/katalog/sprzedaz-leasing-wynajem/wynajem-samochodow/ares-bogdan-szczygiel,35275.html Odpowiedz Link Zgłoś
anka.kh Re: Czy w Sączu jest wypożyczalnia samochodów? 07.08.08, 11:57 Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
lotnybartek Re: Czy w Sączu jest wypożyczalnia samochodów? 02.10.08, 10:54 Pewnie że jest. AutoAres - Wypożyczalnia Samochodów - www.autoares.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pawelo999999 Re: Czy w Sączu jest wypożyczalnia samochodów? 11.01.19, 16:02 Ja polecam ART-CAR 100% zadowolenia :) www.artcar.info Odpowiedz Link Zgłoś
c4k9 Re: Czy w Sączu jest wypożyczalnia samochodów? 08.10.08, 18:32 Osobiscie polecam DARENT. Maja ekstra ceny i fajne samochody do wyboru. Najlepiej jest do nich zadzwonic. Wtedy dowiesz sie o promocjach. ich stronka: www.darent.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bike-doctor Re: Czy w Sączu jest wypożyczalnia samochodów? 16.01.09, 10:19 Jest wypożyczalnia AutoARES - gdyby ktoś miał problmy z kontaktem to prosze: Skrzyżowanie I Brygady i Freislera Nowy Sącz Małopolska 33-300 Polska +48 694 325 299 www.autoares.pl Ceny jak najbardziej przystępne , lecz obsługa rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
one.freedom Re: Czy w Sączu jest wypożyczalnia samochodów? 14.02.09, 15:17 zobacz tez na www.centrumwypozyczalni.pl wpisując w wyszukiwarce Sącz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
carmann Re: Czy w Sączu jest wypożyczalnia samochodów? 19.04.09, 11:03 jestesmy z nowego sacza i wypozyczamy samochody. mamy jeepa cherokke i renault espace,wkrtce kolejne. zapraszam na www.auta.carmann.pl - tam wiecej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
matelud Re: Czy w Sączu jest wypożyczalnia samochodów? 14.08.09, 11:45 Polecam Auto Ares. Wszystko OK, szybko i bez problemów pożyczyłem samochód. www.autoares.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aga_69 Re: Czy w Sączu jest wypożyczalnia samochodów? 18.01.10, 19:44 korzystam z wypożyczalni "duni", podstawiają mi auto na lotnisko, zawsze szybko sprawnie i bez problemów adres: www.duni.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sabina00129 Re: Czy w Sączu jest wypożyczalnia samochodów? 08.07.10, 13:11 Pewnie, że jest. Na I Brygady tj. Wypożyczalnia Samochodów Ares. Tam są samochody osobowe, dostawcze i do ślubu chyba też pożczają. Ja pożyczyłam osobowego na tydzień i to jeszcze w miarę tanio. Masz stronę: www.autoares.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wypwaw Re: Czy w Sączu jest wypożyczalnia samochodów? 05.08.10, 18:24 wypożyczalnia samochodów www.89zl.pl Odpowiedz Link Zgłoś
campherox Re: Czy w Sączu jest wypożyczalnia samochodów? 06.10.15, 14:31 Byłem teraz w nowym sączu i korzystałem z usług wypożyczalni samochodów Victoria, która ma swój oddział w Nowym Sączu. Chyba najlepsza flota samochodów (kilku letnie, mało palące, diesel/lpg) - numer do właściciela 662 004 125. Mają również stronę internetową victoriaautohandel.pl. Jest także możlwiośc negocjacji cen, więc polecam tą wypożyczalnie aut rodem z Nowego Sącza. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oknansns Re: Czy w Sączu jest wypożyczalnia samochodów? 01.09.16, 11:47 Ja polecam wypożyczalnie samochodów z Nowego Sącza victoriaautohandel.pl wypożyczałem kilka razy busy i bez problemów i można negocjować ceny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
car-rental Re: Czy w Sączu jest wypożyczalnia samochodów? 24.01.17, 10:32 Prowadzimy punkt wypożyczalni w Nowym Sączu. Więcej informacji na stronie: car-rental.pl/kontakt/wypozyczalnia-samochodow-nowy-sacz/ Odpowiedz Link Zgłoś
barbara_kraszewska Re: Czy w Sączu jest wypożyczalnia samochodów? 04.03.17, 19:00 A ja polecam Aston wynajem z Dębicy. Obsługują całą południową Polskę. Tanio można u nich wypożyczyć samochód a do tego dają fotelik samochodowy gratis, internet w samochodzie, GPS. Wszystko za darmo. Inne wypożyczalnie za takie gadżety każą sobie płacić. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelo999999 Re: Czy w Sączu jest wypożyczalnia samochodów? 11.01.19, 16:02 Ja polecam ART-CAR 100% zadowolenia :) www.artcar.info Odpowiedz Link Zgłoś
kinia21 Re: Czy w Sączu jest wypożyczalnia samochodów? 12.08.19, 13:11 Wszystkie tylko nie Art Car większego chamstwa przez telefon nie słyszałam. Pan robił łaskę, ze odpowiada na moje pytanie twierdząc, że traci swój cenny czas. Radzę omijać szerokim łukiem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kinia21 Re: Czy w Sączu jest wypożyczalnia samochodów? 12.08.19, 13:15 Tylko nie Art Car!!!! Odpowiedz Link Zgłoś