malopolanin 28.01.02, 22:21 Sroro na temat " Hobby" nie łapiecie się , to co powiecie na to ? Piszccie o waszych zainteresowaniach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.a.r.y.s.i.a Re: Wasze zainteresowania 29.01.02, 20:12 malopolanin napisał(a): > Sroro na temat " Hobby" nie łapiecie się , to co powiecie na to ? Piszccie o > waszych zainteresowaniach Moje zainteresowanie to Małopolanin .Młody człowiek.Student.Mieszkaniec dużego miasta.Chłopak w okresie w którym zawsze ma się najwięcej przyjaciół z którymi można spędzać wieczory w różny sposób. Potem ten okres wspominamy całe życie. A on wszystkie wieczory spędza na forum "małego galicyjskiego miasteczka", którego podobno wcale nie zna.DLACZEGO ??? Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Wasze zainteresowania 29.01.02, 20:38 Absolutnie mi to nie przeszkadza .Bardzo mnie tylko dziwi i zastanawia.Ja w twoim wieku miałam duuuuużo zajętego czasu.Jesteś dla mnie ciekawym obiektem dla obserwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Wasze zainteresowania 30.01.02, 21:49 a mosze sie Marysia zadurzyla w Malopolaninie?:))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ann1 Re: Wasze zainteresowania 30.01.02, 21:52 Ty to ROMANTYCZNY JESTEŚ!!!!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ann1 Re: Wasze zainteresowania 31.01.02, 15:13 malopolanin napisał(a): > Dzięki Ann :) ależ nie ma za co, to z czystej sympatii !! :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś