Dodaj do ulubionych

Cenzura na stronie FB SPP Prezydenta Starzyńskiego

06.11.14, 09:53
Wreszcie dowiedzieliśmy się prawdy jak działa ORGANIZACJA POLITYCZNA (tak się określili na Facebook) Pana Prezydenta Starzyńskiego. Od kilu dni notorycznie są usuwane posty z pytaniami i komentarzami niewygodnymi dla SPP, a użytkownicy ponawiający swoje zapytania są blokowani.

Biorąc pod uwagę zabetonowanie sceny samorządowej od lat 90-tych, Panowie sięgają po sprawdzone metody cenzury poprzedniego ustroju.
Obserwuj wątek
    • tom05800 Re: Cenzura na stronie FB SPP Prezydenta Starzyńs 06.11.14, 09:56
      a tu jeszcze link do strony Facebook

www.facebook.com/samorzadoweporozumieniepruszkowa?fref=ts
      • varsovinn Re: Cenzura na stronie FB SPP Prezydenta Starzyńs 06.11.14, 10:07
        Najbardziej zabawne są wpisy chórku wielbicieli magistra Starzyńskiego.
    • varsovinn Re: Cenzura na stronie FB SPP Prezydenta Starzyńs 06.11.14, 10:05
      Najbardziej zabawne są wpisy chórku wielbicieli magistra Starzyńskiego.
      • august.b-w Re: Cenzura na stronie FB SPP Prezydenta Starzyńs 06.11.14, 10:16
        Jeszcze bardziej zabawne, a na dodatek żałosne są jęki i stęki gromadki antagonistów...
        • sqz Re: Cenzura na stronie FB SPP Prezydenta Starzyńs 06.11.14, 16:20
          Wracamy do starego, jakakolwiek krytyka czy wyraz niezadowolenia to szczekanie piesków, pochwały to szczere opinie ludu pracującego miast i wsi, który mówi stanowcze precz wichrzycielom :)
          Ogólnie w wyborach chodzi o przekonanie niezdecydowanych a wycinanie krytyki ( oczywiście jeżeli jest zachowana kulturalna jej forma) i cenzurowanie wypowiedzi, skutecznie zniechęca do głosowania na członków ugrupowania stosującego takie metody.
          • zibi-pruszkow Re: Cenzura na stronie FB SPP Prezydenta Starzyńs 06.11.14, 17:21
            Z tego co wiem, to usuwane są posty typu: nie zagłosuję na pana , bo: nie dostałam mieszkania komunalnego, nie przyznano mi stypendium, itp, itd, typowa książka zażaleń i osobistych niepowodzeń mieszkańców.
            • el-kopyto Re: Cenzura na stronie FB SPP Prezydenta Starzyńs 06.11.14, 19:34
              To mało wiesz. Ja napisałem: " A ja nie poprę. Bo infrastruktura drogowa nie rozwija się, drogi dla rowerów powstają byle jakie, bo brak jest komunikacji z mieszkańcami a owo "pytania do Prezydenta" na stronie UM to fikcja. Starczy?
              i drugi komentarz: "Aha! I co z szumnym projektem trasy rowerowej od Warszawy, poprzez Pruszkó i dalej do Kampinosu? siskom.waw.pl/rowery-mazowsze.htm cytując :" Obecnie to właśnie miasto Pruszków pilotuje cały projekt." pytam i co z tym projektem???"
              Zgadnij! Ocenzurowano czy nie?
              • el-kopyto Re: Cenzura na stronie FB SPP Prezydenta Starzyńs 06.11.14, 19:38
                Napisze więcej - temat już nie aktualny całkowicie. Brak możliwości dodawania komentarzy. Zostały tylko te najszczersze.
            • tom05800 Re: Cenzura na stronie FB SPP Prezydenta Starzyńs 06.11.14, 21:52
              Panie Bednarek proszę się nie kompromitować!
            • folf Re: Cenzura na stronie FB SPP Prezydenta Starzyńs 26.10.16, 14:24
              a zamiast tego pisane jest ,nic nie moge, to nie moja sprawa ,nie do mnie to pytanie
    • 2mlot_na_czarownice Re: Cenzura na stronie FB SPP Prezydenta Starzyńs 06.11.14, 10:23
      A może tak zapytać Mirmiła co zrobił? obywateledecyduja.pl/
      • rafal_cieslak65 Re: Cenzura na stronie FB SPP Prezydenta Starzyńs 07.11.14, 22:11
        Mój wpis tez został usunięty. Myślałem już że go w końcu nie zamieściłem, ale po waszych wpisach widzę że został usunięty. Napisałem że nie poprę za skandaliczną sprawę CDK. To jest żenada. Może Pan Starzyński jakoś by to wytłumaczył.
    • hop3k Re: Cenzura na stronie FB SPP Prezydenta Starzyńs 11.11.14, 12:29
      KASUJĄ WPISY !!! dokładnie, dzisiaj rano dokonałem wpisu oczywiście negatywnego w którym określiłem, że Pruszków jest do torów, a za torami to tylko Żbików i brak drugiej szkoły, przedszkola, drogi to po prostu porażka, jedna linia komunikacyjna i co robi w tym kierunku Pan Prezydent hahah, a najlepsze, że dzisiaj wyjmuje ze skrzynki ulotkę po prostu szczyt bezczelności, dotyczący ulicy na której mieszkam Gałczyńkiego, że w przeciągu kilku lat zostanie wybudowana (teraz to szuter i kurz, a na wiosnę i w zimę błoto i nie odsniezona ciężka przeprawa), przetarg był w tym roku i co z tego jak nie wypalił i miał byc drugi, ale gdzieś te pieniądze sobie poszły pewnie na nowe Centrum za prawie 80 mln złotych i na co to komu...z tego co wiem to niestety ale poparcia to Pan Prezydent od całej ulicy nie dostanie...a mieszkańców trochę jest w tym 3 osiedla
      • hop3k Re: Cenzura na stronie FB SPP Prezydenta Starzyńs 11.11.14, 12:30
        nie dodałem, że mój został usunięty i zostałem zablokowany. ŻENADA PANIE STARZYŃSKI
        • august.b-w Re: Cenzura na stronie FB SPP Prezydenta Starzyńs 11.11.14, 14:49
          I bardzo dobrze! Też bym taki bełkot zablokował, ze względów higienicznych chociażby!
          • hop3k Re: Cenzura na stronie FB SPP Prezydenta Starzyńs 11.11.14, 16:33
            to nie bełgot szanowny Panie, nawiasem trochę kultury bo widac rządzących i ich popierających...nie powiem po imieniu bo nie wypada, po prostu jak ktoś nie wygodnie pisze przed wyborami to trzeba się bronić rękami i nogami, a wiadomo nic nie robicie to się boicie o stołki i ciepłą pensję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka