wfe416n 17.08.05, 19:41 się spotkamy na coli lub napoju pomarańczowym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sqh Re: Wakacje się kończą może ..................... 18.08.05, 09:33 Jestem w Pruszkowie jutro o 18:36 osobowym ze Skierniewic. Możecie mi zrobić komitet powitalny, a potem pójdziemy na przykład na Niecałą, bo to mi po drodze do domu... :-) A tak na poważnie - dla mnie może być i sobota, i niedziela - jak tam komu wygodniej i na jaki termin będzie więcej chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: Wakacje się kończą może ..................... 18.08.05, 09:55 mi to by pasowalo w tygodniu szczerze mówiac, a jesli jednak weekend, no to nie wiem, chyba się dostosuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: Wakacje się kończą może ..................... 18.08.05, 09:56 sqh, moze pomacham Ci z okna jutro jak bedziesz porzechodzil, więc uważaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Wakacje się kończą może ..................... 18.08.05, 10:48 O ile głowy nie będę miał zaprzątniętej wrażeniami z wycieczki, postaram się ją zadrzeć, przechodząc pod Twoim oknem... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Wakacje się kończą może ..................... 18.08.05, 15:17 To jak sobota czy niedziela o godzinie 18.00? Moze podacie konkretne terminy które wam pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: Wakacje się kończą może ..................... 18.08.05, 15:24 mi to by najbardziej pasowało jutro ok 14 bo pewnie akurat będę w Pruszkowie, ale zastanowię się jeszcze nad sobotą albo niedzielą Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Wakacje się kończą może ..................... 18.08.05, 20:05 Jutro o 14:00 to ja będę gdzieś między Qtnem a Łowiczem... :-/ Wolałbym zatem albo później, albo w sobotę/niedzielę, godziny raczej popołudniowowieczorne. Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Wakacje się kończą może ..................... 18.08.05, 20:37 To może niedziela 17.00 Odpowiedz Link Zgłoś
francesca12 Re: Wakacje się kończą może ..................... 18.08.05, 21:17 Fajnie się Was czyta:) U nas - w Otwocku - było to samo z I spotkaniem forumowym, kolejnego nie było, jak na razie :P Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Wakacje się kończą może ..................... 18.08.05, 22:45 francesca12 napisała: > Fajnie się Was czyta:) U nas - w Otwocku - było to samo z I spotkaniem > forumowym, kolejnego nie było, jak na razie :P > > Osobiście byłem na dwóch spotkaniach, co prawda średnia liczba forumowiczów to cztery osoby ( te same ). Na forum każdy jest odważny w swoich opiniach ale na "żywo" to ciężko się spotkać. Koleżanki i koledzy na spotkaniach nikt nikogo nie bije, nie zmusza do picia coli czy piwa, kobiety mają zapewnione że nie stracą "wianka", co mam jeszcze zagwarantować? Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Kutno fajne miasto 18.08.05, 21:12 taki jeden pan nawet o nim niedawno śpiewał, że go wyprało z uczuć jak płótno www.turnau.com.pl/123.htm żeby nam tylko Kutno sqh-y nie wyprało:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cat_s Re: Kutno fajne miasto 19.08.05, 00:03 wfe416n napisał: > Koleżanki i koledzy na spotkaniach nikt nikogo nie bije, nie zmusza do > picia coli czy piwa, kobiety mają zapewnione że nie stracą > "wianka", co mam jeszcze zagwarantować No ba, Wfe, może własnie o to chodzi? ;-) Może jakbyś zagwarantował, że sobie wypijemy kilka piw, zmontujemy jakąś niezłą rozróbkę i przetracimy kilka wianków - to może jakiś większy ruch w interesie by sie zrobił? ;-) Pozdrawiam :-) cat_s Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Kutno fajne miasto 19.08.05, 00:05 Eeeech, chyba jeśli nie pojawi się konkretna propozycja, to nikt się nie zdecyduje... Zatem: sobota, 18:00, Cafe 7 (bo mam najbliżej, jak zwykle...)? Odpowiedz Link Zgłoś
alfee Re: Kutno fajne miasto 19.08.05, 10:21 A ja bym się chętnie przyłączyła, bo nigdy nie wiem, co w Pruszkowie można robić:) Ale w ten weekend nie mogę, w następny też nie:( Chyba dopiero we wrześniu:) Pozdrawiam i miłej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: Kutno fajne miasto 19.08.05, 15:08 sobota o 18 - OK cafe 7, to to naprzeciwko policji? jesli tak to wystarczy mi zaledwie zejść .. hihih ja jestem za:) Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Kutno fajne miasto 19.08.05, 15:28 cat_s napisał: > wfe416n napisał: > > Koleżanki i koledzy na spotkaniach nikt nikogo nie bije, nie zmusza do > > picia coli czy piwa, kobiety mają zapewnione że nie stracą > > "wianka", co mam jeszcze zagwarantować > > No ba, Wfe, może własnie o to chodzi? ;-) > Może jakbyś zagwarantował, że sobie wypijemy kilka piw, zmontujemy jakąś niezłą > > rozróbkę i przetracimy kilka wianków - to może jakiś większy ruch w interesie > by sie zrobił? ;-) > > Pozdrawiam :-) > cat_s Ja napisałem że nikt nikogo nie zmusza, co nie znaczy że nie może. A co do utraty wianków, stary jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: Wakacje się kończą może ..................... 19.08.05, 16:38 no..to ten.. ja juz rezerwuję sobote o 18, i musze sobie stad isc, wiec nie będę mogla do jutra sledzic rozwoju watku i w razie czego zaprotestowac, wiec byloby milo gdyby ten termin siuę nie zmienil... :) Sqh, jednak Ci nie pomacham, bo musze isc, ale wynagrodzę Ci to machając jutro o 18 , chcesz?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Wakacje się kończą może ..................... 19.08.05, 17:15 To ja będę na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: Wakacje się kończą może ..................... 19.08.05, 18:58 Super, ja jednak wrocilam :) i nawet sqh'owi pomachałam he he . no i teraz jeszcze myślę, ze trzeba namawiac ludzi bo inaczej bedziemy we trójkę to cale piwo wypić;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szczupak72 Re: Wakacje się kończą może ..................... 19.08.05, 19:34 Ja niestety jak zwylke nie wiem tak do końca czy będę ale obiecuję że postaram się dotrzeć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: Wakacje się kończą może ..................... 19.08.05, 19:39 tak trzymać:-) Moze jeszcze jakieś koleżanki poznamy osobiscie? myślalam, ze "my dziewczyny musimy trzymac się razem" i coo ? Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Wakacje się kończą może ..................... 19.08.05, 23:00 Po pierwsze, dziękuję za komitet powitalny, flagi, kwiaty i dziewczęta w strojach ludowych :-) Po drugie, informuję, że z mojej strony jutro o 18:00 jest w pełni aktualne i zamierzam się pojawić. Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Wakacje się kończą może ..................... 19.08.05, 23:10 To tylko burzę poznam, szkoda. Ale dobrze że starzy nie zawodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: Wakacje się kończą może ..................... 20.08.05, 10:01 > To tylko burzę poznam, szkoda. nie widzę entuzjazmu, phi! Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Wakacje się kończą może ..................... 20.08.05, 16:20 Nie martw się, brak entuzjazmu Wfe wynika zapewne z ilości, nie jakości ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Wakacje się kończą może ..................... 20.08.05, 16:51 sqh napisał: > Nie martw się, brak entuzjazmu Wfe wynika zapewne z ilości, nie jakości ;-) > Dokładnie, im więcej tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Wakacje się kończą może ..................... 20.08.05, 17:02 Mogę się minimalnie spóźnić - chciałbym obejrzeć Panoramę Pruszkowską :-) Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: Wakacje się kończą może ..................... 20.08.05, 17:04 ja tez bo jeszcze są u mnie panoowie od parkietu, tzn na chopina, ale zaraz wychodzą, wiec pewnie jednak zdążę, ale jesli będę przed sqh to skad mam wiedziec do ktorego stolika się przysiadać ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: Wakacje się kończą może ..................... 20.08.05, 17:24 juz sie nie dowiem tego bo wychodzę :-) no wiec mam nadzieje, ze jak przyjde to ktos sie mna zaopiekuje;-) tzn nie pozwoli mi przysiąść sie do jakiegos obcego stolika. Jak by co -blondynka ze szmacianą torebką ;-) he he Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: Wakacje się kończą może ..................... 20.08.05, 17:50 kurczę, jak ja bym tak chciał sobie tak po prostu wyjść i przyjść:( będę z wami duchem, jeśli jest ktoś chętny to upoważniam go do wypicia dodatkowego piwa za mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: Wakacje się kończą może ..................... 20.08.05, 10:34 Ja też, ale tylko na chwilę w drodze z jednej pracy do drugiej (no cóż, a jeść się chce;)). Podaj mi tylko adres Caffe7. Wiem, że jest to gdzieś w stronach mojego dzieciństwa (tam zdaje się mieszkasz, a pisałeś, że będziesz miał najbliżej). Niestety dawno tam nie byłem, a nie będę miał zbyt dużo czasu by szykać. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: Wakacje się kończą może ..................... 20.08.05, 10:36 Jejku! To było do sqh ale w drzewku dziwnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
szczupak72 Re: Wakacje się kończą może ..................... 20.08.05, 11:14 Cafe Seven znajduje się na wprost posterunku policji na Kraszewskiego Jeśli imprezka potraw tak jak ostatnio w tym lokalu ;-) to na pewno się zjawię, może uda mi się wcześniej ale jeśli nie to będę ok. 21.00 Zawiadomiłem też Myszę ale nie wiem czy sie zjawi Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Wakacje się kończą może ..................... 20.08.05, 16:17 stary_pawian napisał: > Jejku! To było do sqh ale w drzewku dziwnie wygląda. Z kontekstu wyłapałem, ale Szczupak już odpowiedział. Na wszelki wypadek można zaś cytować, jak powyżej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cat_s Re: Wakacje się kończą może ..................... 20.08.05, 18:06 Witam, > mam nadzieje, ze jak przyjde to ktos sie mna zaopiekuje;-) tzn nie > pozwoli mi przysiąść sie do jakiegos obcego stolika. Mam nadzieję, że nie pozwoliliście się Burzy przysiąść do jakiegoś obcego stolika? No, generalnie - jestem z Wami. Bawcie sie dobrze! :-) I uważajcie na Burzę! Pozdrawiam :-) cat_s Odpowiedz Link Zgłoś
szczupak72 Re: Wakacje się kończą może ..................... 20.08.05, 22:13 I po spotkaniu ... i znów padł rekord ;-) coprawda nie jednocześnie ale w sumie było 5 osób :-) Ja dotarłem niestety na samą końcówkę ale się udało, szczególne podziękowania dla wfe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szczupak72 Re: Wakacje się kończą może ..................... 20.08.05, 22:35 Miejmy nadzieję że spotkania na żywo będą się odbywać częsciej i będą się rozwijać, dziś dołączyła do stałego składy burza_gradowa (było mi bardzo miło poznać :-) ) oraz stary_pawian (niestety nie było mi dane poznać osobićie ale mam nadzieję że da sie to nadrobić w przyszłości). Może też i inni uczestnicy FP kiedyś się zdecydują na również i taką formę znajomości, naprawdę to nic strasznego a wręcz bym powiedział jest to bardzo miłe doświadczenie :-). Nie ma czego się bać, nie gryziemy :-) i zapraszamy w przyszłości .... mam nadzieję niedalakiej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Wakacje się kończą może ..................... 20.08.05, 23:21 Melduję, że wróciłem. W sumie, gdyby nie zamknięcie lokalu i brak możnosci przeniesienia się do środka (gdzie ciepło), spotkanie mogłoby potrwać dłużej. A nuż ktoś by się jeszcze rozmyślił i przybył...? :-) Mój pies przesyła natomiast pozdrowienia dla burzogradowej suni. Wspólny spacerek po nocnym Pruszkowie, przy pełni Księżyca, bardzo mu się podobał i reflektowałby na następny... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
josip_broz_tito Re: Wakacje się kończą może ..................... 21.08.05, 01:20 heh, zeby nie to, ze bylem wyjechany jeszcze, tobym sie stawil. A tak to jak zwykle d.u.p.a. Ale kiedys sie zjawie :) Jak do tej pory wszystkie spotkania forumowe w ktorych bralem udzial wypalaly:) Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: Wakacje się kończą może ..................... 21.08.05, 14:22 Spacerek to dla mojej suni magiczne słowo, wypowiedziane szeptem wyrwie ja z najglębszego snu ;-) lubi wszystkie i te poranne i nocne, a najwyzej ceni sobie takie dzienne do potulika, gdzie gania kaczki i włazi do stawów. W nocy za to jest bardziej magicznie, mozna na przykląd przestraszyc się poruszonego wiatrem parasola przy Cafe7 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Wakacje się kończą może ..................... 21.08.05, 20:57 burza_gradowa napisała: > W nocy za to jest bardziej magicznie Hm, może więc wpadnie dziś o 22:00 tam, gdzie wczoraj...? Pies mówi, że będzie czekał... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: Wakacje się kończą może ..................... 22.08.05, 09:32 no i gucio ;-) ale wytłumaczylam sie w mailu. A co do wycieczek rowerowych o ktorych wspominalismy na spotkaniu to chyba trzeba sie spieszyc, bo podobno od polowy tygodnia ma sie popsuc pogoda :-( Po krótkich oględzilach stwierdzilam, ze trzeba chyba tylko dokręcić jakimś kluczem jedną śrubę od pedalu (ła? jak to sie odmienia boszz..czlowiek sie cofa w rozwoju na starosć) ;-) o, jaka zdolna jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: Wakacje się kończą może ..................... 21.08.05, 07:54 Było fajnie. Szkoda, że nie mogłem zostać z Wami dłużej. Będę wypatrywał samochodu WFE416N żeby Ci pomachać (chyba, że zmieniłeś numery na białe). Swoją drogą jak różne jest nasze wyobrażenie osób, a rzeczywistość. Burzę miałem przyjemność spotkać już wcześniej, a wczoraj miałem przyjemność poznać SQH i WFE. Mam nadzieję, że niebawem poznam też Szczupaka (ponoć pracujemy bez płot to może podejdziemy do płota), a także innych. Odpowiedz Link Zgłoś
szczupak72 Re: Wakacje się kończą może ..................... 21.08.05, 10:45 Szkoda ze się minęliśmy ale myślę że następnym razem uda się nam spotkać :-) A swoją drogą to jaki ten świat jest mały, z wfe jesteśmy sąsiadami przez ulicę, z Tobą w pracy "bez płot" ;-) (rozumiem że pracujesz w akumulatorach, fajną macie fontannę :-) ). Ciekawe z iloma jeszcze uczestnikami tego forum mijamy się codziennie na ulicy nie wiedząc o tym że się znamy?? Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Wakacje się kończą może ..................... 21.08.05, 11:02 Również jestem zadowolony ze spotkania, ach ta burza blond włosów, do domu wróciłem dopiero po 1.00 w nocy, musiałem żonę jeszcze z imprezy odebrać. Może wolałbym na spacer z psem w nocy z....? Odpowiedz Link Zgłoś
szczupak72 Re: Wakacje się kończą może ..................... 21.08.05, 11:03 .... z SQH?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
motyla1 Re: Wakacje się kończą może ..................... 21.08.05, 12:43 ale wam zazdroszczę spotkania!!!!!!! niestety nie dla mnie - matki karmiącej małego motyla- wieczorne eskapady po lokalach. Zresztą piwa i tak sie nie napiję ;(. Ale nastepna razą przyfrunę na pewno. A w ogóle to zawsze gdy chodzę po mieście to się zastanawiam czy nie mijam własnie jakiegoś forumowicza. Wypatrujcie mnie - mam chyba największy wózek dziecinny w całym Pruszkowie (podobno wygląda jakby to on mnie ciągnął a nie jakbym ja go pchała). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Wakacje się kończą może ..................... 21.08.05, 17:55 motyla1 napisała: > Wypatrujcie mnie - mam chyba największy wózek dziecinny w całym Pruszkowie A ja jednak śmiem twierdzić, że największy ma moja sąsiadka z piętra niżej, bo trafiły jej się bliźniaki, zatem i wózek jest dwa razy większy od zwykłego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
motyla1 Re: Wakacje się kończą może ..................... 21.08.05, 20:59 > > A ja jednak śmiem twierdzić, że największy ma moja sąsiadka z piętra niżej, bo > trafiły jej się bliźniaki, zatem i wózek jest dwa razy większy od zwykłego :-) > słuszna uwaga- prostuję: mam największy pojedynczy wózek i najcięższy niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Wakacje się kończą może ..................... 21.08.05, 20:46 szczupak72 napisał: > .... z SQH?? ;-) Oczywiście, ale pod warunkiem że się ogoli. A gdzie zdjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Wakacje się kończą może ..................... 21.08.05, 20:52 wfe416n napisał: > Oczywiście, ale pod warunkiem że się ogoli. W życiu! Broda służy do smyrania... Wszystkie moje narzeczone za nią przepadają... ;-D > A gdzie zdjęcie? Aktualnie ładują się akumulatorki... Dzisiaj sobie mianowicie rowerkowałem po południu i wyczerpałem je do cna, więc w tej chwili nie mam jak zgrać fotek na komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Wakacje się kończą może ..................... 21.08.05, 21:30 sqh napisał: > wfe416n napisał: > > > Oczywiście, ale pod warunkiem że się ogoli. > > W życiu! Broda służy do smyrania... Wszystkie moje narzeczone za nią > przepadają... ;-D > > > A gdzie zdjęcie? > > Aktualnie ładują się akumulatorki... Dzisiaj sobie mianowicie rowerkowałem po > południu i wyczerpałem je do cna, więc w tej chwili nie mam jak zgrać fotek na > komputer. > Znając mozliwości twoich akumulatorków, to nie wiele trzeba aby je rozładować. Proszę mnie nie zaliczać do oficjalnych narzeczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Wakacje się kończą może ..................... 21.08.05, 21:41 A nie nie nie, ja ich nie ładowałem od wczoraj. W Cafe 7 - jak widzieliście - ledwo dychały, ale dziś jeszcze kilka fot udało mi się na nich strzelić. I potem dopiero definitywnie padły. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: Wakacje się kończą może ..................... 22.08.05, 06:58 Zapewne z wieloma. Spójż na listę obecności. Kawałek o Helenowskiej jest chyba dłuższy niż sama ulica ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Wakacje się kończą może ..................... 22.08.05, 11:28 Patrz, gdybyś mógł zostać troszkę dłużej, to pożyczyłbym Ci do poczytania monografię historyczną "Tudora"/ZAP-u, którą właśnie mi oddał Szczupak... Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: Wakacje się kończą może ..................... 22.08.05, 12:41 We wrześniu w ZAP będzie impreza z okazji 85 lat firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Wakacje się kończą może ..................... 22.08.05, 16:07 stary_pawian napisał: > We wrześniu w ZAP będzie impreza z okazji 85 lat firmy. Czy jesteśmy zaproszeni? Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Wakacje się kończą może ..................... 22.08.05, 17:05 Czy jest przewidywana kolejna publikacja historyczna? Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: Wakacje się kończą może ..................... 23.08.05, 06:31 stary_pawian napisał: > We wrześniu w ZAP będzie impreza z okazji 85 lat firmy. Przepraszm. 80-ci lecie. W tym roku jakoś prześladuje mnie ta 5. Już nie pierwszy raz mi się gdzieś dodaje :( Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Wakacje się kończą może ..................... 23.08.05, 15:25 stary_pawian napisał: > stary_pawian napisał: > > > We wrześniu w ZAP będzie impreza z okazji 85 lat firmy. > Przepraszm. 80-ci lecie. W tym roku jakoś prześladuje mnie ta 5. Już nie > pierwszy raz mi się gdzieś dodaje :( Ponowie swoje pytanie: czy jesteśmy zaproszeni? Proszę nie unikać odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Wakacje się kończą może ..................... 22.08.05, 12:15 Informuję, że uczestnikom spotkania rozesłałem pamiątkową fotkę - zajrzyjcie w Wasze skrzynki. Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Wakacje się kończą może ..................... 22.08.05, 16:06 Dzięki, dostałem ale burza zrobiło to specjalnie Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: Wakacje się kończą może ..................... 22.08.05, 16:10 jaa? co to za nikczemne podejrzenia! ;) ten...no...po prostu siedzialam najbliżej... A moze to właśnie wyszly jakies wewnętrzne wibracje i powinnam zajać się leczeniem ludzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Wakacje się kończą może ..................... 22.08.05, 16:14 Zresztą to wina sqh-a, ma kiepski aparat. Mogę być pierwszym pacjentem. Odpowiedz Link Zgłoś
szczupak72 Re: Wakacje się kończą może ..................... 22.08.05, 16:57 Też tak myślę że burza zrobiła to specjalnie, ja siedziałem w tej samej odległości od aparatu i jakoś wyraźnie wyszedłem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: Wakacje się kończą może ..................... 23.08.05, 06:33 wfe416n napisał: > Dzięki, dostałem ale burza zrobiło to specjalnie A może to tylko enigmatyczność Burzy;) Odpowiedz Link Zgłoś
szczupak72 Re: Wakacje się kończą może ..................... 22.08.05, 17:15 Dzięki za fotki, w zamian też Ci coś wysyłam co chciałeś zobaczyć :-) Odpowiedz Link Zgłoś