fafolot Re: Tylko dla dorosłych - ogłoszenia towarzyskie 11.01.06, 21:20 fafolot jezdem ............. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: Tylko dla dorosłych - ogłoszenia towarzyskie 11.01.06, 21:48 Pawian. Ale nie wiem czy Cię to zainteresuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Tylko dla dorosłych - ogłoszenia towarzyskie 11.01.06, 22:10 dzengizghan napisała: > Poznajmy się :) A ja taki nieuczesany jestem i lakier z paznokci odpadł, ale chętnie poznam kolegę. Odpowiedz Link Zgłoś
fafolot Re: Tylko dla dorosłych - ogłoszenia towarzyskie 13.01.06, 20:33 no GEYE, do mnie ni pisac..., ja naprawdę wolę kobiety ... Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: Tylko dla dorosłych - ogłoszenia towarzyskie 13.01.06, 21:38 fafolot napisał: > no GEYE, do mnie ni pisac..., ja naprawdę wolę kobiety ... Popatrz. Gdybyśmy spotkali się tak ze 35 lat temu, może coś by z tego wyszło? ;) A tak od ponad 30 lat mam żonę (że o Teściowej nie wspomnę), dwójkę dorosłych dzieci i jednego wnuka. TERAZ JUŻ ZA PÓŹNO.:) WYBACZ !!! :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Tylko dla dorosłych - ogłoszenia towarzyskie 13.01.06, 22:54 fafolot napisał: > no GEYE, do mnie ni pisac..., ja naprawdę wolę kobiety ... A ktoś do Ciebie napisał? Pewnie masz powodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
fafolot Re: Tylko dla dorosłych - ogłoszenia towarzyskie 15.01.06, 14:16 Zapchali mi skrzynkę..., mnóstwo maili...., 80 % to panowie .... im dziękuję..., 20 % to panie, najczęsciej wysokie blondynki, lub szatynki...., uf, aż gorąco się robi w ten mrożny dzionek.... Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: Tylko dla dorosłych - ogłoszenia towarzyskie 15.01.06, 20:02 Nie wiem czy zwróciłeś uwagę, ale gdy odpowiadał WFE (pare postów wyżej)jest >dzengizghan napisała Może to jednak "kobitka"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
fafolot Re: Tylko dla dorosłych - ogłoszenia towarzyskie 15.01.06, 14:17 Post powyżej ... postanowiłem sobie zażartowac..., ale sytuacje zdażają się naprawdę przeróżne.. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary to ja może tak a'propos 16.01.06, 09:36 znalazłem ten wątek kilka dni temu i jego rozwój niepomiernie mnie bawi:-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=34730204 Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_nowy Re: Tylko dla dorosłych - ogłoszenia towarzyskie 18.01.06, 20:12 nie widze problemu..:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
r10xyzg Re: Tylko dla dorosłych - ogłoszenia towarzyskie 12.07.16, 03:49 Poszukuję dziewczyny do lat 25 spełniającej mniej więcej opisane warunki,może być po domu dziecka, bezdomna, musi być ładna i zgrabna, która chce prawdziwej opieki dojrzałego mężczyzny, gotowej na miłość wzajemną i uwielbiającej seks, zdjęcie po nawiązaniu kontaktu email. Oferuję pełną opiekę, dach nad głową-prywatny własnościowy dom, samochód do współużytkowania ze mną i bezgraniczną miłość i szacunek. Jedyny problem to zamieszkująca jeszcze żona, z którą zamierzam się rozwieść i zapewnić Tobie byt na przyszłość. Musisz bezwzględnie zamieszkać teraz a sprawy będziemy realizować razem. Proszę o wyraźną deklarację i przysłanie zdjęć. Oczekuję wyłącznie na poważne oferty i wyczekuję z niecierpliwością. Zamieszkanie w byłym mieście wojewódzkim. Zabytkowym i pięknym z mnóstwem koncertów i innych atrakcji kulturalnych!!! Kontakt tylko na mail:r10@onet.eu. Czekam dzisiaj 30 min, jutro non stop. Odpowiedz Link Zgłoś
r10xyzg Re: Tylko dla dorosłych - ogłoszenia towarzyskie 13.07.16, 22:19 Weroniko zagubiłem w compie nasz wątek, proszę odezwij się. Odpowiedz Link Zgłoś
huberturban90 Re: Tylko dla dorosłych - ogłoszenia towarzyskie 17.11.20, 13:12 Ostatnio znalazłem ciekawy portal, gdzie profesjonalne Panie mogą dodawać ogłoszenia towarzyskie oraz anonse matrymonialnie. Osobiście korzystałem z tego portalu wiele razy i zawsze byłem zadowolony. Dlatego pomyślałem, że również polecę go Tobie. Serwis nazywa się roksati.pl i można, dzięki niemu umówić się z dziewczynami na różne igraszki i zabawy, czy pogadać z Nimi przez telefon. Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
wikikur88 Re: Tylko dla dorosłych - ogłoszenia towarzyskie 22.03.22, 13:14 Cześć wszystkim, mam na imię Wiktoriia i robię profesjonalny doskonały masaż erotyczny !! Proszę dzwonić +48793403057, na ten moment robię w domu, ul Mechaników 3/27 , oraz mam gabinet w Szpital Powiatowy w Pruszkowie, aleja Armii Krajowej 2/4, pytać Wiktoriia Kurinko. Czekam na Ciebie:)) Odpowiedz Link Zgłoś