eurytka 22.10.11, 16:02 Podobno trzeba w tym celu znać Gombrowicza. Właśnie się zapoznaję: lektury.gazeta.pl/lektury/1,93759,5639799,Ferdydurke___znaczenie_formy__pupy__lydki__geby.html Może pojmę znaczenie świnskiego ryja i innych "symboli" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eurytka Re: zrozumieć ostatnie wybory 25.10.11, 22:30 Czy to się dzieje naprawdę? Alibaba i 41 rozbójników? Odpowiedz Link
rozpustnick Re: zrozumieć ostatnie wybory, parlamentarne:) 25.10.11, 22:33 Biez vodki nie rozbierjosz Na poważnie się nie da Odpowiedz Link
eurytka Re: zrozumieć ostatnie wybory, parlamentarne:) 25.10.11, 22:43 Rzeczywiście, to nie jest poważne www.youtube.com/watch?v=RiddBTEnqNk Monty Pyton by się nie powstydził Potem recenzje: www.kontrowersje.net/tresc/pijana_sroda_w_norze_lisa_i_jeszcze_raz_o_polityce_bez_blony_dziewiczej No właśnie jak tu to brać na poważnie? Odpowiedz Link
irsila Re: zrozumieć ostatnie wybory, parlamentarne:) 26.10.11, 18:52 Oni, ci z RPP normalnie gwałcą me oczy i uszy Odpowiedz Link
irsila Re: zrozumieć ostatnie wybory, parlamentarne:) 30.10.11, 08:58 Nowe święto po wyborach: Odpowiedz Link
irsila Re: zrozumieć ostatnie wybory, parlamentarne:) 30.10.11, 09:06 Nie ma żadnej "liberalnej lewicy" wlodzimierz.ilicz 30.10.11, 08:43 Odpowiedz Są tylko bogate kapitalistyczne pasibrzuchy, które chcą pozbyć się "przestarzałej" moralności. Dlatego zrywają z religią. Mają kasę więc chcą sobie popuścić pasa: chcą ćpać, korzystać z burdeli i uprawiać zboczenia. I nie chcą słuchać za to wyrzutów na niedzielnej mszy. To nic nowego, to zawsze było - jedno z bardziej ohydnych zjawisk społecznych. To się nazywa liberalna prawica a nie "lewica". Odpowiedz Link
rozpustnick Re: zrozumieć ostatnie wybory, Jerzy Urban 01.11.11, 07:50 [i]Jerzy Urban, redaktor naczelny tygodnika "Nie", rzecznik prasowy rządu PRL w latach 1981-89. Komentując swoją obecność obok Palikota, podczas wieczoru wyborczego, stwierdził: Janusz Palikot zaprosił mnie na scenę zwycięzców, wyeksponował w reflektorach, to znaczy, że uznał, że mu nie przeszkadzam. A ja jestem jak kurwa, utrzymanka biznesmena, która udaje, że nie istnieje, by nie przynosić kłopotów. Ale jak mój kochanek kupuje mi futro i prowadzi na premierę do opery, to przecież nie będę się opierać - dodał.[i] wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Jestem-kur-Palikota,wid,13922720,komentarz.html Odpowiedz Link
pomoc-nick Re: zrozumieć ostatnie wybory, 08.11.11, 07:56 Trzy konie wywalone, 16 rebeliantów Odpowiedz Link
rozpustnick Re: zrozumieć ostatnie wybory, 09.11.11, 08:43 No to mamy marszałkinie, polski język nie wytrzyma, ginie Odpowiedz Link
amifrida Re: zrozumieć ostatnie wybory, 10.11.11, 09:58 Nie podoba mi się to wszystko, te nowe ustawienia, dlatego tematowi temu, papatki! szkoda energii na w tym temacie "wypowiedzenia". Odpowiedz Link
abeila Re: zrozumieć ostatnie wybory, 11.11.11, 08:11 Marszałkinię wybrali, teraz będą anulowali Odpowiedz Link