Dodaj do ulubionych

zrozumieć ostatnie wybory

22.10.11, 16:02
Podobno trzeba w tym celu znać Gombrowicza.
Właśnie się zapoznaję:
lektury.gazeta.pl/lektury/1,93759,5639799,Ferdydurke___znaczenie_formy__pupy__lydki__geby.html
Może pojmę znaczenie świnskiego ryja i innych "symboli"smile
Obserwuj wątek
    • eurytka Re: zrozumieć ostatnie wybory 25.10.11, 22:30
      Czy to się dzieje naprawdę?
      Alibaba i 41 rozbójników?
      • rozpustnick Re: zrozumieć ostatnie wybory, parlamentarne:) 25.10.11, 22:33
        Biez vodki nie rozbierjoszsmile
        Na poważnie się nie dasmile
        • eurytka Re: zrozumieć ostatnie wybory, parlamentarne:) 25.10.11, 22:43
          Rzeczywiście, to nie jest poważnesmile
          www.youtube.com/watch?v=RiddBTEnqNk
          Monty Pyton by się nie powstydziłsmile
          Potem recenzje:
          www.kontrowersje.net/tresc/pijana_sroda_w_norze_lisa_i_jeszcze_raz_o_polityce_bez_blony_dziewiczej
          No właśniesmile jak tu to brać na poważnie?
          • irsila Re: zrozumieć ostatnie wybory, parlamentarne:) 26.10.11, 18:52
            Oni, ci z RPP normalnie gwałcą me oczy i uszysad
            • irsila Re: zrozumieć ostatnie wybory, parlamentarne:) 30.10.11, 08:58
              Nowe święto po wyborach:
              https://kaczoland.pl/fotki/1258/feab812bc155ca502ef37944e3ad5d928112d361.png
              • irsila Re: zrozumieć ostatnie wybory, parlamentarne:) 30.10.11, 09:06
                Nie ma żadnej "liberalnej lewicy"
                wlodzimierz.ilicz 30.10.11, 08:43 Odpowiedz
                Są tylko bogate kapitalistyczne pasibrzuchy, które chcą pozbyć się "przestarzałej" moralności.
                Dlatego zrywają z religią.
                Mają kasę więc chcą sobie popuścić pasa: chcą ćpać, korzystać z burdeli i uprawiać zboczenia.
                I nie chcą słuchać za to wyrzutów na niedzielnej mszy.
                To nic nowego, to zawsze było - jedno z bardziej ohydnych zjawisk społecznych.
                To się nazywa liberalna prawica a nie "lewica".
                • rozpustnick Re: zrozumieć ostatnie wybory, Jerzy Urban 01.11.11, 07:50
                  [i]Jerzy Urban, redaktor naczelny tygodnika "Nie", rzecznik prasowy rządu PRL w latach 1981-89. Komentując swoją obecność obok Palikota, podczas wieczoru wyborczego, stwierdził: Janusz Palikot zaprosił mnie na scenę zwycięzców, wyeksponował w reflektorach, to znaczy, że uznał, że mu nie przeszkadzam. A ja jestem jak kurwa, utrzymanka biznesmena, która udaje, że nie istnieje, by nie przynosić kłopotów. Ale jak mój kochanek kupuje mi futro i prowadzi na premierę do opery, to przecież nie będę się opierać - dodał.[i]
                  wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Jestem-kur-Palikota,wid,13922720,komentarz.html
                  • pomoc-nick Re: zrozumieć ostatnie wybory, 08.11.11, 07:56
                    Trzy konie wywalone,
                    16 rebeliantówbig_grin
                    • rozpustnick Re: zrozumieć ostatnie wybory, 09.11.11, 08:43
                      No to mamy marszałkinie, polski język nie wytrzyma, giniebig_grin
                      • amifrida Re: zrozumieć ostatnie wybory, 10.11.11, 09:58
                        Nie podoba mi się to wszystko,
                        te nowe ustawienia,
                        dlatego tematowi temu,
                        papatki!
                        szkoda energii na w tym temacie "wypowiedzenia".
                        • abeila Re: zrozumieć ostatnie wybory, 11.11.11, 08:11
                          Marszałkinię wybrali,
                          teraz będą anulowalismile

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka