irsila 23.10.11, 14:17 Emerycie z główką, jeśli przeleciałeś to forum, to zostaw tu słówko, jestem jego połówką p.s. Odradzam przelatywać i komentować półgłówkom Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eurytka Re: wątek przelotowy 23.10.11, 21:33 Coś mi sie zdaje, że mi się blog z forum pomylił Trudno, nie biorę tu nic na poważnie Odpowiedz Link
dozorcynia Re: wątek przelotowy 25.10.11, 12:26 Pewnikiem tak jest. Grunt co skasować sama bydzie mogła co chto durnego powypisuje. Odpowiedz Link
rozpustnick Re: wątek przelotowy 01.11.11, 07:56 W pobliżu ma cmentarz, , prawie Ganges, krokodyle, Łysa Górę Cmentarz przydrożny emerytura Andronia-Micronation Two-by-Four Głupie dowcipy Reklamy ganggo Krokodyle i inne misie Łysa Góra Tak, że jak eurytka wywinie kopytka będzie wiele możliwości dla zutylizowania ciała Odpowiedz Link
eurytka Re: wątek przelotowy 03.11.11, 19:45 Wolę swój cmentarz Mam upatrzone miejsce. Mnie cieszy, że obok, po prawej stronie poniżej, jest wiele wiadomości o emeryturze, emerytach, tych prawdziwych, nie trzeba szukać. Odpowiedz Link
eurytka Re: wątek przelotowy 05.11.11, 22:51 Znj2, wleciałeś, coś tam przeleciałeś, humor mi poprawiłeś i za to ci dziękuję. Odpowiedz Link
pomoc-nick Re: wątek przelotowy 08.11.11, 08:17 Proszę wątki przelatywać, i w nich ładnie się wpisywać. Przeleciałem i się wpisałem Odpowiedz Link
abeila Re: wątek przelotowy 11.11.11, 08:30 Przeleciałam jak pszczoła, choć jesień, zimno, o ciepełko wołam! Odpowiedz Link
amityr Re: wątek przelotowy 18.02.12, 20:20 Coś ty cholera znowu nawykręcała na forum iryski? a? Klapsy dostanie. Odpowiedz Link
eurytka Re: wątek przelotowy 19.02.12, 06:54 Ja? Tam? Dla mnie to rozdział zamknięty, nie wchodzę,i w życiu już nie wejdę, pod jakimkolwiek nickiem! Ostatnio, rzadko korzystam z netu, nawet nie czytałam przez kilka dni, więc nie wiem nawet o co chodzi i wiedzieć nie chcę, wystarczy, szkoda moich marnych sił. Odpowiedz Link
irsila Re: wątek przelotowy 01.03.12, 15:36 a ja sobie domniemywam, co takiego ten @ amityr tam nawyprawiał, że tu zadaje takie głupie pytanie? Znam go dość dobrze jako w pewnym sensie przewrotnego"człowieka", ale już dawno oświeciła mnie eureka Odpowiedz Link
eurytka Re: wątek przelotowy 01.03.12, 15:56 Może i nawet eurytka cię oświeciła, która ileś tam tam wpisów swoich złożyła! Właściwie pisała tam przez dwa lata, nikt nie protestował a teraz tam, to persona " non grata" ale w sumie bardzo się sama oświeciła, gdyż własne forum sobie założyła Odpowiedz Link
skuter44 Re: wątek przelotowy 14.09.12, 21:18 Przeleciałem. Siadłem. Mogę tu trochę zostać ? Odpowiedz Link
maria88 Re: wątek przelotowy 17.09.12, 21:34 Czasu mam nie wiele, ale chętnie z Wami podyskutuję od czasu do czasu. Odpowiedz Link
eurytka Re: wątek przelotowy 30.09.12, 16:28 Przepraszam, dopiero dziś do tych wątków zajrzałam. Serdecznie Was witam. Odpowiedz Link
eurytka Re: wątek przelotowy 30.09.12, 16:40 To takie forum nie forum, ot taka parodia Tu się ulokowałam, nie na społeczeństwie czy równolatkach, bo taka tu gadka szmatka Odpowiedz Link
irsila Re: wątek przelotowy 31.01.13, 09:10 Ot takie pisanie na kolanie, wybiórcze klekotanie. Czasu ja nie mam by tak pisać o wszystkim, non stop, up...! Odpowiedz Link
zlosliwosc_zlosliwa Re: wątek przelotowy 01.02.13, 11:49 Jakoś tak pewnie zima mocno trzyma, nikt nie przylatuje, nie przelatuje może tylko cichcem i się ukrywa Odpowiedz Link