eurytka 16.07.12, 11:17 Jak się bawią ludzie kiedy pada deszcz? www.youtube.com/watch?v=CuLJCqGqyDA&feature=related Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eurytka Re: Biesiadnie 16.07.12, 14:23 Chociaż powspominać, bo już jechać nie bardzo mam siły i kasę Sen o Dalmacji - Mariusz Kalaga Odpowiedz Link
eurytka Re: Biesiadnie 16.07.12, 14:34 Młodego nie ma w domu, komputer wolny, matka szaleje Mariusz Kalaga - Nie zapomnę tamtej nocy Odpowiedz Link
anoagata Re: Biesiadnie 16.07.12, 23:13 Mam w TV jakiś kanał,co to są nagrane wesela.Lubię czasem to po ogladać,ładna muzyka i różne obyczaje ale tańce to dopiero jazda,teraz młodzi ludzie nie umieją tańczyć,jest jakaś szarpanina ,że aż żal tych ludzi. Odpowiedz Link
eurytka Re: Biesiadnie 17.07.12, 06:44 Kanał z weselami? Nie wiedziałam, że taki jest. Trzeba będzie przeszukać bo coś mi ostatnio nudno i pustawo w moim tv. Teraz to już nowe obyczaje inne tańce, tak. Zresztą za moich czasów, myśmy też nie lubili jako młodzi, tak zbytnio na ludowo i biesiadnie, bo to obciach jest Teraz elegancja, młodzi chodzą na kurs by zatańczyć swój pierwszy taniec. Przyznam, że ja też zbytnio tańców nie znam, choć na jakiś kurs tam kiedyś chodziłam, ot w rytm jako tako się pokręcę się i powyginam Odpowiedz Link
eurytka Re: Wawele& Jan Wojdak 17.07.12, 06:49 Pamiętam jeszcze z młodości, oni graja do dziś: Zaczarowany fortepian Wawele Odpowiedz Link
dozorcynia Re: hej, hej góralu 20.12.12, 09:29 KW Januszki - Hej, hej góralu (Podkarpacie) Odpowiedz Link
eurytka Re: Biesiadnie marszeruj:) 20.12.12, 10:23 do roboty kobito po tym weselnym marszu ZajeBAWNE PRZYŚPIEWKIi z Chicago wyk.CieNTY WALENTY Odpowiedz Link
eurytka Re: Biesiadnie marszeruj:) 20.12.12, 10:25 Oj błąd, teraz link właściwy Marsz weselny na Straży - dwa saksofony. Wedding March two sax Odpowiedz Link
eurytka Re: Wielka dama... 21.12.12, 20:39 Zespół Sami swoi - Wielka dama (z Białegostoku) Odpowiedz Link
dozorcynia Re: wiązanka na weekend 08.06.13, 09:23 www.youtube.com/watch?v=Jsab660ZSx0&feature=endscreen&NR=1&list=RD02kKqtATBef9Y Odpowiedz Link