irsila 11.08.13, 09:36 Po tygodniu trudu, pora na uśmiech, ludu www.tekstowo.pl/piosenka,anna_german,czlowieczy_los.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irsila Re: Uśmiechaj się 15.08.13, 21:43 Jednak nie mówimy smuć się Czasem uśmiech trzeba wymusić i potem leci jak z płatka a smucić się również trzeba , jak jest ku temu smutna okazja. Odpowiedz Link
anna_lech2 Re: Uśmiechaj się 19.08.13, 08:38 Internet w dzisiejszych czasach bardzo pomaga żeby mieć dobry humor. Uwielbiam śmieszne obrazki w sieci. Ostatnio odkryłam awruko.pl tam takich obrazków jest mnóstwo. Oglądam i nie mogę przestać się śmiać ile ludzie potrafią wymyślić. Lato w pełnej krasie: Odpowiedz Link
eurytka Re: Uśmiechaj się 19.08.13, 09:38 Ściągać to można i owszem. Ten obrazek nawet do tego forum pasuje, twarzyczka może uchodzić już za emerycką. Trudniej samemu coś wesołego wymyślić, lub samemu dostrzec co radosnego w tej naszej egzystencji. Codziennie z takim nastawieniem do życia podchodzę, co by tu wyłowić, czy upolować by się pośmiała gębusia. Ostatni mój wynalazek, do życia mnie powracający, to zrolowany materacyk gąbkowy, pod nogi w łóżku podłożony. Podobny rulon ma Kiepski przed swym fotelem. O jakże to uzdrawia chore nogi Wczoraj taki sobie zrobiłam, dziś do męża się nim pochwaliłam. Mała rzecz a cieszy No bo ile można zjadać tej dorety? Odpowiedz Link
znaczek.info Re: Uśmiechaj się 08.11.13, 11:30 Pokrętnie spojrzałem na kwestię uśmiechu, bo jak już mamy tę jesień, to się smućmy i "chandrujmy". A jak nie, to zmieńmy to, choćby tak: www.znaczek.info/jest-dobrze Odpowiedz Link
irsila Re: Uśmiechaj się 08.11.13, 12:35 Widzę, że nie tylko mnie, udzielił się cmentarny nastrój po Wszystkich Świętych. Jedna z bardzo aktywnych pań, załamała się kompletnie. A taka z niej wieczna optymistka była... Każdy szuka sposobu do wyjścia z tego psychodelicznego grobu. Ja sobie szukałam i wesołego jesiennego aniołka znalazłam, sfotografowałam i tą radosną myślą podzieliłam się na moim blogu: Limerykura Odpowiedz Link
mifredo Re: Uśmiechaj się- zęby 16.12.13, 07:28 Najpierw jednak zadbaj o zęby Raczej trzeba samemu gdyż fundusz biedny Odpowiedz Link
eurytka Re: Uśmiechaj się- zęby 18.12.13, 19:32 Uśmiech prezesa jest "zajebisty" choć mało medialny i bezzębisty Odpowiedz Link
irsila Re: Uśmiechaj się- zęby 20.12.13, 09:26 No i pogonili (Ławrow)co niektórych, za wtrącanie się do wspraw Ukrainy. i minki zrzedły Odpowiedz Link
eurytka Re: Uśmiechaj się- zęby 23.12.13, 17:38 Jaka tam corega, wystarczy pasta zwykła, lub tylko przepłukanie, nie ulegajmy aż tak bardzo reklamie P.S Mój protetyk zębowy, bliski i tani przeniósł się już na tamten świat. W październiku się o tym dowiedziałam, kiedy mój małż wybierał się do sanatorium i musiał uzupełnić nadszarpnięte uzębienie. A jakiż piękny i naturalny uśmiech w młodości on miał! A na starość zmuszam go do uzupełnienia uzębienia, a to ślub, a to inna okazja..byle nie grób. Odpowiedz Link
eurytka Re: Uśmiechaj się- zęby 24.12.13, 10:41 W sumie, to dziś pełną gębą mogę się uśmiechać, gdyż, mimo choroby pokonałam świątecznego "stresa" Odpowiedz Link