irsila 18.11.13, 08:29 silniejsza jest od wszystkiego, organizm cały siadł, w ten smutny listopad nie będzie niestety nic wesołego... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erewanska Re: depresja na całego 18.11.13, 08:39 Z depresją się na dobre rozprawić, to rady Miredo, jak ja zrobiłam, wykuć na pamięć. O rety, o rety, wybacz sobie ten humoru brak. Czasem wpada się w czarną dziurę, znienacka tak. Po jakimś czasie wszystko mija, nawet najdłuższa żmija. Przeczekać po prostu, nie rzucać się z mostu. Zapachów spróbować i smaków, światła więcej sobie dać i nadziei do wesela przejdzie czy tam do niedzieli. A tak na poważnie i trochę po ludzku, jest czasem takie załamanie organizmu 100% pesymizmu. Nie katować się dodatkowo tym. Pociecha, zdobyłaś się na rym, cym, cym. I gra muzykabig_grin Odpowiedz Link
mifredo Re: depresja na całego 18.11.13, 13:17 Co innego radzić komu, a co innego wpaść w dziurę samemu Odpowiedz Link
irsila Re: depresja na całego 18.11.13, 13:26 Na temat depresji dziś debatuję: irsila.blox.pl/2013/11/depresja.html postanowiłam z zgodzie z nią żyć i sil na walkę nie tracić Odpowiedz Link
amityr Re: depresja na całego 13.12.13, 09:42 Sama tak siedzisz to i depresji dostałaś:forum.gazeta.pl/forum/w,246695,148098700,148098700,Statystyka_forum.html Odpowiedz Link
amityr Re: depresja na całego 13.12.13, 12:10 forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&author=&forumId=22&query=depresja&title= Odpowiedz Link
irsila Re: depresja na całego 13.12.13, 17:29 Bo widzisz Amityr, ja się przerzuciłam na blogi i jeszcze inne forum mam, ale ukryte, tam osoby mam zżyte. forum.gazeta.pl/forum/f,246351,Z_glupia_frant.html?t=1384063953995 Tego nie zamykam, niech sobie wisi i mnie to również jako vel eurytce wisi. Odpowiedz Link
eurytka Re: depresja na całego 13.12.13, 17:49 chorób trochę ja mam, dziś u lekarza byłam tak się zbierało, aż sie się przelało i skierowań na dalsze badania mam cały plik, jak się wykuruję, sposoby na ból znajdę przednie to i depresji mina zrzednie Serdeczne pozdrowionka dla Amityra ślę Odpowiedz Link
amityr Re: depresja na całego 13.12.13, 20:44 Weź i odwiedź @superkę . Nie wiem jak tam z wami było bo mnie jeszcze nie było. Ale z ta pyskata taka zresztą jak my można się czasem dogadać. Sagi jej forum założył. I dobrze zrobił chłopina. Odpowiedz Link
eurytka Re: depresja na całego 14.12.13, 01:20 Sorry, ale nigdy nie znajdowałam na emeryckich forach wspólnego języka, Co z tego wynika? Że zdrowia mojego i nerw szkoda, trochę dyskusji mam na blogach, zadowolona z tego jestem i błoga. Sagi jej forum założył? Prawdziwie przekazał, gdyż teraz ona widnieje jako założyciel. Weszłam poczytałam i dochodzę do wniosku, że raczej może przekazał? Dlaczego? bo widział, że sam nie daje rady ludzi zwabić. Może za słabo rozreklamował? Tematy do debat się jakby skończyły na forach i wszędzie z wpisami cienko. no chyba, że się zapełnia forum kserówkami i linkami, takie powtarzanie i stawanie się papugami, przegląd prasy jakiś. Zauważ jak łatwo założyć jest forum, można nawet mieć kilka jak kogo to ciekawi. Odpowiedz Link
irsila Re: depresja na całego 14.12.13, 08:05 Amityr, zaiste ciekawa propozycja by dać się moralizować i dyrygować . Sadomacho uprawiajcie tam sobie, mi brak chęci, mnie nie nęci. W depresję z tego powodu też nie popadam Odpowiedz Link
amityr Re: depresja na całego 14.12.13, 15:51 Coś ty . Super już mnie "sponiewierała". Mam świetny ubaw. Przecież mnie znasz i to jak . Ja stary gawron ,Ciebie starą wronę mam uczyć zabawy. Fakt na forach zostali ci co jeszcze nie zeszli.... albo na Facebooku. Odpowiedz Link
eurytka Re: depresja na całego 27.02.14, 11:28 amityr napisał: > Weź i odwiedź @superkę . Nie wiem jak tam z wami było bo mnie jeszcze nie było. > Ale z ta pyskata taka zresztą jak my można się czasem dogadać. Sagi jej forum > założył. I dobrze zrobił chłopina. a potem ona na niego się wypina Przecież sobie założycielstwo nawet przywłaszczyła, Sagiego usunęła! Jak ja mam na takie forum wchodzić i jeszcze jej dogodzić?. Wiem Amityrze, że lubisz sobie ze mnie kpić, no ale bez przesady! Odpowiedz Link
eurytka Re: Tak na marginesie... 27.02.14, 11:41 Nic bym o tym forum nie wiedziała, gdybyś mi tu o nim nie doniósł i nie rozpropagował. Za to oni powinni ci podziękować. Jako stara plotkara, bardzo się starasz Odpowiedz Link
eurytka Re: Tak na marginesie... 12.11.14, 07:08 Jeszcze jeden wątek z depresją związany. Ona mi nie nowa, po datach widać. Częste bliskich pogrzeby, cmentarzy do tego odwiedzanie i nie dziwota, załamanie.... Odpowiedz Link
irsila Re:a depresja inwolucyjna 27.11.14, 19:27 Po raz pierwszy takie określenie znalazłam: www.psychosfera.net/depresja-inwolucyjna/ Odpowiedz Link
irsila Re:a depresja inwolucyjna 27.11.14, 19:28 Bardziej profesjonalnie tu: online.synapsis.pl/Depresja-podstawowe-informacje/ Odpowiedz Link
irsila Re: o depresji poważnie 01.04.17, 08:08 znalazłam taki artykuł mądry, prawie naukowy, i przyszło mi do głowy to wkleić: kobieta.interia.pl/uczucia/news-co-czwarty-senior-ma-depresje,nId,2374590 Odpowiedz Link
irsila Re: depresja na całego 08.10.17, 22:05 Akurat te podane linki, niczego nie wnoszą. Nie mam już depresji, czuję przypływ energii i to, że przeszła po latach. Odpowiedz Link
eurytka Re: depresja na całego 14.12.13, 19:54 Tylko się uśmiać do rozpuku, gdyż nie ma już potrzeby, robić sepuku gdy ktoś, najlepiej oddaje to powiedzonko, ma w głowie kuku o, mamuniu, raczej kuku na móniu! Nawet nie wiem czy pisownia jest poprawna może tak się pisze i odmienia jak w Toruniu Odpowiedz Link
amityr Re: depresja na całego 15.12.13, 10:29 eurytka napisała: > Tylko się uśmiać do rozpuku, > gdyż nie ma już potrzeby, robić sepuku > gdy ktoś, najlepiej oddaje to powiedzonko, > ma w głowie kuku > o, mamuniu, raczej kuku na móniu! > Nawet nie wiem czy pisownia jest poprawna > może tak się pisze i odmienia jak w Toruniu (ja bym dodał: ty Gamuniu ) Odpowiedz Link
amityr Re: depresja na całego 15.12.13, 10:33 A ty z @ superką też ten tego ,jak ona z @iryską. Wy teraz to trzy Administratorki. Odpowiedz Link
eurytka Re: depresja na całego 15.12.13, 10:53 Amityr, nie prowokuj mnie nie prowokuj Nic tu nie chcę ad personam ale bardziej niż z bólu ze śmiechu wole skonać . Forum na poważnie nie traktuję, luz, bluz, mi tak bardzo nie zależy. Ja tu nawet adminką już nie jestem i nie mam prawa pisać na czerwono, hahaha o czym zaraz cie przekonam. Raczej schorzeniami moimi się zajmuje, niż forumami. Odpowiedz Link
mifredo Re: depresja na całego 15.12.13, 10:56 Ja tu adminem jestem kolego, jeśli o to ci biega. Eurytka też pani wielka gdyż żałożycielka. Odpowiedz Link
amityr Re: depresja na całego 15.12.13, 12:55 Aaaaaaaaaaaaa.Cholera ,teraz same nieroby dyrektory,prezesi . Kto będzie piał? Hahaha Odpowiedz Link
eurytka Re: depresja na całego 15.12.13, 16:31 No widzisz, ludzie fora zakładają a potem się odpowiedzialności pozbywają To tak jak zrobić sobie dziecko i oddać komuś. Po prostu odczłowieczenie i brak serca Odpowiedz Link
eurytka Re: żadnej depresji z tego powodu 15.12.13, 16:55 Amityrze, ja żadnej depresji nie mam z powodu tego niusa, który mi tu przyniosłeś. Raczej ubaw wielki na dwie fajerki To takie wprowadzenie w błąd ewentualnych czytających. Wystarczy zresztą prześledzić początek, z czego depresja wynika dlatego dla ciebie założę nowy wątek Odpowiedz Link
irsila Re: depresja na całego 07.06.17, 15:55 Nie ma to jak kryptoreklama Przyjdź, przeczytaj, zamów i kup. Po prostu świetny pomysł na wciskanie ludziom kitu, tu i w poprzednim wątku, i bez zachwytu! Odpowiedz Link
irsila Re: depresja na całego 08.06.17, 09:00 Po usunięciu reklam przez gazetę, mój wpis poprzedni bez sensu Odpowiedz Link