eurytka 15.12.13, 17:06 gadki szmatki, puste słowa, bicie piany a może nie gadki tylko krótkie gatki w kwiatki? albo groszki, zawsze rozśmieszają. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eurytka Re: Z @amityrem gadki 15.12.13, 17:30 i piosneczka: Bayer Full - Majteczki w kropeczki Odpowiedz Link
amityr Re: Z @amityrem gadki 15.12.13, 23:41 [i]eurytka napisała: > znalazłam odpowiedni obrazek: > [img]https://ecsmedia.pl/c/wilk-i-zajac-ja-ci-jeszcze-pokaze-b-iext3666782.jpg[/ > img][/i] Masz intuicję ! Odpowiedz Link
amityr Re: Z @amityrem gadki 15.12.13, 23:38 Superkę chciałem wydoić i chce mnie zbanować. Zobacz sama : forum.gazeta.pl/forum/w,246695,148489069,148489069,Watek_bajaderka_.html Odpowiedz Link
eurytka Re: Z @amityrem gadki 16.12.13, 00:04 W sumie to nie chcę się wtrącać i komentować, po co mi kłopoty. Są ludzie , którzy mają zupełnie inne poczucie humoru, lub całkowity jego brak i tylko na "poważnie?" z nimi i tylko po ich myśli no ograniczoność jakaś męcząca dlatego nie chce mi się dyskutować w tym temacie i sprowadzać się do takiego poziomu Mój nie lepszy, ale mój ci on hahaha. p.s Ktoś złośliwy zaraz by powiedział , że ja tylko "paszczaki" potrafię wklejać i nic konkretnego nie piszę, ale ja nie jestem redaktorem tylko zwykłym ludziem czasem mnie bawi gra słów, a nawet bardzo, Bajaderka jak nic od bajdurzenia tam jest a nie od jedzenia,dobrze skojarzyłeś, hahaha amityr napisał: > Superkę chciałem wydoić i chce mnie zbanować. Zobacz sama : > forum.gazeta.pl/forum/w,246695,148489069,148489069,Watek_bajaderka_.html Odpowiedz Link
eurytka Re: Z @amityrem gadki 16.12.13, 00:16 Jak nic przypomniało mi się, jak to niemowa powiedział głuchemu, że szczerbaty wygryzł włosy łysemu Pora na sen Odpowiedz Link
amityr Re: Z @amityrem gadki 16.12.13, 10:30 Ciekawe czy ty masz jeszcze ochotę na figle złote??? Odpowiedz Link
eurytka Re: Z @amityrem gadki 16.12.13, 10:58 Dość się nafiglowałam, wystarczy irsila.blox.pl/2011/02/wolna-od-seksu.html Odpowiedz Link
amityr Re: Z @amityrem gadki 16.12.13, 19:38 Dyny napisał: Jan Beznogi Choć miał nogi Nie był biedny Lecz ubogi Odpowiedz Link
eurytka Re: Z @amityrem gadki 16.12.13, 22:35 O ten to miał wybujałe wizje, aż się pani Dymna pozbyła szkaradzieństwa z domu za wysoka cenę: irsila.blox.pl/2013/01/genitalia-w-cenie.html Odpowiedz Link
amityr Re: Z @amityrem gadki 17.12.13, 10:31 Subject: D U P A >> Profesor nawet z dupy może zrobić naukę. Wszystko jest względne i >> uświęcone umową społeczną czy tradycją. >> >> Dlaczego dupa ma wydźwięk wstydliwy czy wulgarny a podobna część ciała >> jak plecy czy dłoń - nie?. >> >> >> Wyjaśnienia wieloznacznego słowa, przez prof. Miodka >> >> >> Dupę wynalazł uczony radziecki Wołow. Dlatego mówimy: "dupa Wołowa". >> Inni twierdzą, że dupę wynalazła Marynia. Ci z kolei rozmawiają o > ''dupie Maryni''. >> Dupa pełni ważną rolę w ruchu obrotowym. Wszystko kręci się wokół dupy. >> Dupa służy również do przekazywania zdecydowanych sygnałów niewerbalnych. >> Dobrze wymierzony, solidny kopniak w dupę jest wyrażeniem uczuć > negatywnych wobec adresata takiego gestu. >> Dupie można również przekazać emocje pozytywne, np. "całując kogoś w >> dupę''. >> Dupa może spełniać też rolę lizaka. >> Szczęśliwie nie wszyscy są ''dupolizami''. >> Uniwersalność dupy nie kończy się na tym, jest ona bowiem zadziwiająco > skutecznym pojemnikiem: >> ''w dupie'' można mieć całe osoby, a nawet społeczności. >> Dupa służy nieraz jako etalon: wiele rzeczy jest ''do dupy'', tym > samym dupa spełnia rolę uniwersalnego wzorca porównawczego. >> ''W dupę'' lub ''po dupie'' można również dostać. Czynność ta umacnia > więzi emocjonalne między rodzicami i dziećmi. >> Prócz tego, dupa spełnia rolę siedziska, powiadamy bowiem: "siadaj na > dupie", często z dodatkiem poleceń uzupełniających, jak np. "... i siedź > cicho". >> Określenie "dawać (dać) dupy" funkcjonuje w dwóch znaczeniach: > erotycznym i wartościującym, jednak "ściągnąć kogoś z dupy" tylko w tym > pierwszym. >> Można również ''chronić swoją (lub czyjąś) dupę'', co kolejny raz > potwierdza ważność dupy w otaczającym nas świecie. >> Zabrać się do czegoś od ''dupy strony" oznacza podejście niewłaściwe, > od końca; dupa funkcjonuje tu jako synonim odwrotności. >> Dupa pełni również rolę uchwytu, można bowiem ''trzymać się czyjejś >> dupy''. >> Określenie to nie oznacza braku równowagi, ale samodzielności. >> Dupa to również określenie miejsca lub położenia. Mieszkasz na zadupiu > oznacza, że mieszkasz na przedmieściach. >> Mówiąc, że coś jest w "dupie u Murzyna" oznacza położenie przedmiotu w > miejscu mocno nieznanym. >> "Podwiózł swoją dupę pod sam sklep" (na przykład) lub ''Poszedł w dupę > na raki" również wskazuje na turystyczny potencjał dupy. >> Nie wspominając, że można "przejechać się dupą po nieheblowanej desce". >> Dupa jako podróżnik i Tony Halik - "W dupie byłeś, gówno widziałeś". >> Dupa to również wyznacznik danych umiejętności, np. "Pływać po > warszawsku - dupą po piasku". >> Dupa wskazuje, również udowadnia pewne prawdy i teorie matematyczne, np: > "wytrzasnąć coś z dupy " - oznacza twierdzenie nieprawdziwe. >> "Potłuc coś o kant dupy" - wskazuje, że kwadratura koła jednak istnieje " >> Jak się obrócisz dupa zawsze z tyłu" - potwierdza to, że ruch obrotowy > i permanentny zawsze ma i miał miejsce w przyrodzie. >> >> prof, Miodek Odpowiedz Link
eurytka Re: Z @amityrem gadki 17.12.13, 11:04 Polał prof.Miodek miodu na cztery litery ale nie do końca był szczery. Tematu, że tak powiem nie zgłębił typu kolonoskopia, lewatywa, badanie per... Odpowiedz Link
eurytka Re: Z @amityrem gadki 17.12.13, 11:07 no ale ktoś musi, by zdrowy był ktoś www.vice.com/pl/read/bollocks-to-the-hippocratic-oath-cheating-the-rectal-examiner Odpowiedz Link
super.222 Re: Z @amityrem gadki 03.01.14, 15:22 No i co z tym @ - zmył się ? Wy....ł i sobie poleciał w siną dal. Odpowiedz Link
eurytka Re: Z @amityrem gadki 03.01.14, 15:40 A czy ja jego pani a on mój pan, że rozpaczać mam zań? Odpowiedz Link
eurytka Re: Z @amityrem gadki 07.01.14, 12:30 Jak wokół widzę, lubisz poniewierać i być poniewierany. Bez linków podawania, to taka twoja mania HAHAHA! Odpowiedz Link
eurytka Re: Z @amityrem gadki 07.01.14, 13:01 W stopce, zamiast ufoludka, informacja powinna być krótka: Poniewieram, lecz nie cierpię być poniewierany hahaha! Odpowiedz Link
eurytka Re: Z @amityrem gadki 07.01.14, 13:03 a tu wielorakie znaczenie: www.krzyzowki.info/poniewiera%C4%87 Odpowiedz Link