irsila 28.10.17, 12:16 i niczego z moich odczuć w temacie nie zmienię. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irsila Re: Kocham naszą panią premier 28.11.17, 20:51 Kiedy z prezydentem Francji się spotkała i nie dała ciała, a godność Odpowiedz Link
irsila Przykra zmiana 08.12.17, 06:53 irsila.blox.pl/2017/12/Przykra-zmiana.html Po prostu podłość! Odpowiedz Link
mobic Re: Kocham naszą panią premier 08.12.17, 17:10 Szkoda mi bardzo pani premier. Dużo zrobiła dla nas wszystkich, zasłużyła sobie na wiele pozytywnych komentarzy. Odpowiedz Link
irsila Re: Kocham naszą panią premier 08.12.17, 19:59 Po przemyśleniach powiem, że w sumie dobrze się stało z tą zamianą. niech tam bankier z wykształcenia zarządza gospodarką a nie etnograf. Pani premier z pokorą i zrozumieniem te zamianę przyjęła i to mnie cieszy. Odpowiedz Link
mobic Re: Kocham naszą panią premier 09.12.17, 18:11 To wszystko nie tak się odbyło. Pani premier smutna była, pan prezydent smutny no i my przed telewizorami smutni. Brak było przygotowania wcześniejszego do tego posunięcia. Musimy wszyscy wiedzieć, że dzięki pani premier mamy prezydenta mamy rząd sejm i parlament z naszą większością. Ogromne zasługi ma pani premier Szydło. Odpowiedz Link
irsila Re: Kocham naszą panią premier 09.12.17, 20:44 Smutni byli, gdyż to prezes rządzi, niestety. Jak za dawnych czasów, partia, aktyw, prezes, czy pierwszy sekretarz, wsio rawno. Podobnie było za rządów innych partii, za PO czy Unii Wolności czy tez innych koalicjantów.. A czy łamią prawo, to tego ja już nie wiem, tak daleko nie chce mi się wszystkiego analizować, szkoda mi na to czasu i mojej biednej głowy. Odpowiedz Link