hezz00 23.02.05, 12:07 Gdzie zamierzacie studiowac i na jakim kierunku ?? POZDROWIENIA:)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radostek Re: Gdzie sie wybieracie na studia ?? 03.03.05, 21:57 Albo ekonomia w poznaniu albo oceanografia w gdansku... Rodzina na Kanapie Odpowiedz Link
usta-ponetne Re: Gdzie sie wybieracie na studia ?? 04.03.05, 18:04 ;) stosunki miedzynarodowe :) na uw albo umk ;) :) Odpowiedz Link
baunsujace_pierogi Re: Gdzie sie wybieracie na studia ?? 04.03.05, 22:33 Stosunki międzynarodowe na SGH,specjalność:Media i komunikacja. Jeżeli dziennie i czas mi pozwoli to równolegle reżyserka na Filmówce w Łodzi. Co to jest oceanografia,co dokładnie po tym robisz? Odpowiedz Link
barty87 Re: Gdzie sie wybieracie na studia ?? 05.03.05, 09:32 Prawo na UW, a jak nie załapie się to na UKSW. ;) Odpowiedz Link
kadeka Re: Gdzie sie wybieracie na studia ?? 05.03.05, 15:31 Gdzie się wybieram? Tylko trzy szkoły wchodza w grę : UW, UJ lub UAM w Poznaniu. Co do kierunku jestem bardzo niezdecydowana. Niby chciałabym zostać w przyszłości dziennikarzem, ale studia dziennikarskie nie wchodzą w grę, bo chcę uzyskać jakąś specjalizację. Może kulturoznawstwo, stosunki międzynarodowe, a może coś troche mniej korespondującego z moim przyszłym zawodem - infomatyka, matematyka. Jestem dopiero w 1 klasie, więc jeszcze mam czas się zastanowić. Pozdrawiam wszystkich, a wszczególności tych, którzy mają taki sam zamet w głowie co ja :D. Odpowiedz Link
ziemniakk Re: Gdzie sie wybieracie na studia ?? 06.03.05, 15:08 to radze sie zdecydowac, bo tylko 3 podania mozesz zlozyc ;) a na tych uniwersytetach jest pogrom, no ale pewnie skoro planujesz skladac papiery na wszystkie 3, to nie planujesz miec problemow z dostaniem sie :) a ja chce isc na UJ na ochrone srodowiska. albo na psychologie. ale jeszcze mam troche czasu na decyzje... :) Odpowiedz Link
adziunia Re: Gdzie sie wybieracie na studia ?? 06.03.05, 17:37 Ja wybieram sie do Poznania na AE i etnolingwistyke na UAM, ale mam jeszcze czas do maturki :] Odpowiedz Link
kroofka_ciongutka Re: Gdzie sie wybieracie na studia ?? 06.03.05, 19:31 ja zamierzam pojsc na cos zwiazanego z fotografia. najprawdopodobniej Akademia fotografii, albo warszawkska szkoła fotografii. jesli by sie udało to na kierunek fotografii reklamowej. Odpowiedz Link
nsc23 Re: Gdzie sie wybieracie na studia ?? 18.03.05, 11:07 A ja ide na genetykę w Manchesterze albo w Newcastle, jeszcze nie wiem, gdzie sie dostanę, mam nadzieję, że to pierwsze. Odpowiedz Link
marcia.back Re: Gdzie sie wybieracie na studia ?? 19.03.05, 23:06 ja na Uniwerek Gdański filologia polska ;) a potem specjalizacja dziennikarstwo ;) Odpowiedz Link
hildaa Re: Gdzie sie wybieracie na studia ?? 20.03.05, 18:59 ambitnie, pochwalam:) w moim przypadku to moze medycyna ? jescze caly czas MOZE;) Odpowiedz Link
zakrencik Re: Gdzie sie wybieracie na studia ?? 28.03.05, 22:27 Informatyka w Hiszpanii:P Hehehe marzenia... Jak ja mam Selectividad zdawać z fizy to wesoło heh... Nie no, a jak się marzenie nie spełni to może espaniolistyke hehe, albo informatyke gdzies na jakims uniwerku polskim:P Tak mi sie marzy (ahh marzenia:P) UJ, lub UW... Ehh........... Odpowiedz Link
1ruda Re: Gdzie sie wybieracie na studia ?? 29.03.05, 13:06 ja myśle o psychologii gdzieś w Polsce, ale fajnie by było za granicą...Na razie muszę zdać maturkę i to z bioli najlepiej rozszerzonej...ale mam czas jeszcze. jak wiecie cosik o tym gdzie jest jakaś fajna psychologia to z miłą chęcią poczytam wegepower!!! Odpowiedz Link
edi87 Re: Gdzie sie wybieracie na studia ?? 31.03.05, 18:48 Obecnie mysle o prawie na UMK w Trouniu Odpowiedz Link