lavender90 22.09.06, 20:07 Jaki jezyk wybieracie? Jaki przedmiot obowiazkowy wybrany? Jakie nieobowiazkowe??? Piszcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
innocent88 Re: Z czego zdajecie mature??? 08.10.06, 14:51 rozszerzony WOS rozszerzony polski podstawa angielski Odpowiedz Link
licealistka9 Re: Z czego zdajecie mature??? 08.10.06, 20:38 pol - jeszcze nie wiem matma - rozszerzony angielski - nie wiem chemia - rozszerzony fizyka - rozszerzony biologia - mam zamiar rozszerzony ale czy sie nie rozmysle to czas pokaze Odpowiedz Link
ada_adecka Re: Z czego zdajecie mature??? 17.10.06, 20:14 polski - p.podstawowy angielski - p.rozszerzony (ustny podstawowy) historia - p.rozszerzony Odpowiedz Link
kein_engel Re: Z czego zdajecie mature??? 22.10.06, 20:21 polski- jeszcze nie wiem angielski- rozszerzony matematyka - rozszerzona fizyka - rozszerzona i jeszcze historia/geografia/chemia- nie wiem co bede studiowac --gott weiB ich will kein Engel sein Odpowiedz Link
aquira Re: Z czego zdajecie mature??? 28.10.06, 14:27 Polski podstawowy Angielski rozszerzony - ustny podstawowy Biologia rozszerzona (obowiązkowy) Chemia rozszerzona :) Odpowiedz Link
stokrotka_00 Re: Z czego zdajecie mature??? 01.11.06, 22:22 Polski-podstawa Biologia-podstawa Angielski-podstawa Odpowiedz Link
blackaneta Re: Z czego zdajecie mature??? 09.11.06, 23:24 Polski - jeszcze nie wiem... Ang - podstawowy Chemia - rozszerzony Biologia - rozszerzony Odpowiedz Link
stokrotka_00 Re: Z czego zdajecie mature??? 15.12.06, 21:05 polski podstawowy angol podstawowy biologia podstawowY :):):) Odpowiedz Link
babka_herbaciana Re: Z czego zdajecie mature??? 16.12.06, 15:59 polski-podstawowy niemiecki-podstawowy matematyka-rozszerzony Odpowiedz Link
misty-girl Re: Z czego zdajecie mature??? 14.01.07, 18:33 Obowiązkowe: j. polski- nie wiem j. niemiecki- rozszerzony (ustny nie wiem) historia- rozszerzony Nadobowiązkowe: wos- rozszerzony j. angielski- roszerzony (ustny też) Odpowiedz Link
ewa9811 Re: Z czego zdajecie mature??? 07.04.07, 11:19 polski rozszerzony historia rozszerzona angielski podstawowy chyba... Odpowiedz Link
pluskotka Re: Z czego zdajecie mature??? 22.04.07, 15:24 Ja podobnie: polski rozszerzony historia rozszerzona niemiecki chyba też rozszerzony. Odpowiedz Link
ewa9811 Re: Z czego zdajecie mature??? 26.04.07, 14:59 :-) W gimnazjum miałam rozszerzony niemiecki, ale teraz po prostu olali nam ten przedmiot przez co musialam mocno nadrabiac angielski (ktorego w gimnazjum praktycznie nie mialam...). Dlatego nie wiem jak to będzie... w sumie ani jednego ani drugiego nie znam na tyle zeby pisac rozszerzony... ech... Odpowiedz Link
cienmotyla Re: Z czego zdajecie mature??? 24.04.07, 20:16 Polski- podstawa Angielski- Podstawa Wos - Podstawa Historia - Rozszerzona Odpowiedz Link
im.gabi Re: Z czego zdajecie mature??? 07.05.07, 17:41 Jeśli się za te dwa lata nie rozmyślę to polski - podstawowy angielski - nie wiem pisemny jaki, a ustny podstawowy biologi - rozszerzony chemia - rozszerzony fizyka - rozszerzony to prawie jak samobójstwo' Odpowiedz Link
domeroth Re: Z czego zdajecie mature??? 28.04.07, 13:06 Polski- rozszerzony Matematyka - rozszerzony Niemiecki - rozszerzony, ustny podstawowy i Angielski - rozszerzony Odpowiedz Link