voivodinka 24.05.03, 17:35 No właśnie jakimi rzeczami zajmujecie się oprócz nauki. Co jest waszą największą pasją i do czego macie największe zacięcia? Mnie najbardziej interesuje komp, jakiś sensowny techniak oraz fizyka poza szkolna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deithwen777 Re: Jakie zainteresowania poza szkoła? 24.05.03, 17:51 Historia, RPG, fantasy,polityka, gry komputerowe Odpowiedz Link
pstosia Re: Jakie zainteresowania poza szkoła? 24.05.03, 18:12 podroze, troche internet Odpowiedz Link
bonk_ts Re: Jakie zainteresowania poza szkoła? 24.05.03, 19:54 Po pierwsze : ja sie nie ucze.... A co do zainteresowań , to PIŁKA NOŻNA i Wisła Kraków to wszystko dla mnie ;) , szkoda że grać nie umiem :( zawsze chciałem być piłkarzem.... Oprócz tego ogólnie sport... No i dobra muzyka - ROCK to jest to , Kult i Kazik uber alles. "PIWO TO MOJE PALIWO A ROCK TO MÓJ SOK" ;) Lubie przeczytać dobrą ksiązke , chociaż ostatnio czytam coraz mniej --> przez ten pieprzony komputer! W podstawówce go nie było i czytałem sporo a teraz lipa... a - " moja silna wola pierwsza lepsza kurew puszcza sie i łajdaczy.." Ale kiedyś sie wezme....:) W sumie to tylko marnuje czas..... :( Odpowiedz Link
kewi Re: Jakie zainteresowania poza szkoła? 24.05.03, 20:14 a wiec moje zainteresowania: -internet -czasami jakas gierka na kompa ( tak 1-2 na miesiac )-musi byc wybitna -RPG -sciaganie rzeczy (mp3,filmy,ksiazki) z neta - jakis poziom juz w tym osiagnalem -DOBRA (niekoniecznie ciezka, ale przede wszystkim melodyjna ) muzyka -dobra ksiazka (groza, fantasy, sensacja........itp.itd.) -marnowanie czasu i pieniedzy -prowadzenie bezsensownych rozmow o niczym -inteligentne i ograniczone korzystanie z nalogow(nic nie potrzebuje tylko tankuje ; bo nasza zaloga tonie w nalogach ;) ) Odpowiedz Link
r.ania Re: Jakie zainteresowania poza szkoła? 25.06.03, 11:55 co to jest RPG? Tak przy okazji? Odpowiedz Link
kolega.maynard Re: Jakie zainteresowania poza szkoła? 25.05.03, 17:12 Ja uczę się grac na gitarze elektrycznej, ale traktuję to dość na luzie i nie siedzę codziennie okreslonego czasu ćwicząc. Oprócz tego, to ostanio zajmuję się handlowaniem na aukcjach internetowych. Chce ktoś kupić keyboard?? TANIO!! :)) Odpowiedz Link
kolega.maynard Re: Jakie zainteresowania poza szkoła? 25.05.03, 17:14 Przepraszam, że tak na raty. Nie dopisałem jeszcze muzyki, a to też ważna sprawa. Interesuje mnie głównie metal i ciężki rock - Metallica, Slayer, TOOL, Cradle of Filth itp... Odpowiedz Link
kewi Re: Jakie zainteresowania poza szkoła? 25.05.03, 19:51 Metallica i kredki, hm.................... Odpowiedz Link
kasztann44 Re: Jakie zainteresowania poza szkoła? 01.06.03, 00:54 Wódka wódka wódka ;]]]]]] LoL Odpowiedz Link
kewi Re: Jakie zainteresowania poza szkoła? 01.06.03, 09:38 jak obudzilem sie wczoraj rano to moje pierwsze slowa byly: wodko daj zyc !!!! wodki nie lubie, ale piwko i winko to wchlaniam w slusznych ilosciach Odpowiedz Link
xavier11 Re: Jakie zainteresowania poza szkoła? 05.06.03, 14:09 kewi napisał: > jak obudzilem sie wczoraj rano to moje pierwsze slowa byly: wodko daj zyc !!!! > wodki nie lubie, ale piwko i winko to wchlaniam w slusznych ilosciach Jest takie popularne forum prywatne o nazwie "Alkoholizm nasz los" ;)))) Odpowiedz Link
kasztann44 Re: Jakie zainteresowania poza szkoła? 01.06.03, 00:54 Medal of Honor Allied Assualt ----[AG/RD] Odpowiedz Link
xavier11 Re: Jakie zainteresowania poza szkoła? 05.06.03, 14:07 Internet, książki, aktualne wydarzenia, do pewnego stopnia poliytka (tym interesuje się chyba każdy Polak ;) Tyle mi w tej chwili przychodzi do głowy Odpowiedz Link
witoldyna Re: Jakie zainteresowania poza szkoła? 05.06.03, 17:15 Po szkole czytam książki historyczne, a właściwie każde, piszę wiersze i słucham muzyki ;-) Za to nienawidzę wszelkiego radzaju dyskotek, więc przeważnie siedzę w domu ;-) Odpowiedz Link
kasztann44 Re: Jakie zainteresowania poza szkoła? 11.06.03, 01:24 hmm czemu nie lubisz dicho ja lubie sie bujac po kameleonach odeonach i energiach (cottbus) Odpowiedz Link
eressea Re: Jakie zainteresowania poza szkoła? 20.06.03, 21:15 Za dużo to tych zainteresowań nie ma, ale kilka jest: - książeczka (obyczajowe, fantasy, kryminały, w sumie prawie każda tematyka) - internet - polityka (ale nie zamierzam zostać politykiem :), ciekawi mnie poprostu co dzieje się w naszym dziwnym kraju) - troszke nauka, lubie czytywać ten dział w wyborczej i stosach tygodników ktore kupuję(te tygodniki to nie Pani domu czy tym podobne :) Jak przypomne sobie inne (a teraz gdy zaczęły się wakacje to nawet myśleć mi się nie chce:) to napisze. Odpowiedz Link
jaya Re: Jakie zainteresowania poza szkoła? 21.06.03, 14:41 a moim głównym zainteresowaniem jest szkicowanie ludzkich twarzy i ogółem szkicowanie , oraz czytanie dobrych książeczek,noi net w pewnych wyjatakch that's all :D Odpowiedz Link
reverie Re: Jakie zainteresowania poza szkoła? 21.06.03, 18:30 Literatura, trochę teatr, sporty walki; do tego polityka i historia. Odpowiedz Link
kewi Re: Jakie zainteresowania poza szkoła? 21.06.03, 18:33 literatura : zapraszam na watek : kacik poezji zreszta pozostala czesc tez interesujaca, rzadko kto chodzi do teartu, historia, polityka , hm , tez niezle Odpowiedz Link
r.ania Re: Jakie zainteresowania poza szkoła? 25.06.03, 12:02 Ja interesuję się historią i kulturą Wielkiej Brytanii, poza tym gram na skrzypcach i pianinie, tańczę taniec towarzyski, lubię wędrówki górskie, czytam książki, interesuje mnie również archeologia, sztuka ( taki kierunek wzięłam w Norwidzie). To chyba tyle.... Odpowiedz Link