xavier11 08.07.03, 16:38 Do tego wątku zainspirował mnie kewi, który zaproponował walne spotkanie sekcji krakowskiej ;) Jakie macie propozycje co do miejsca i czasu??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deithwen777 Re: Pospolite ruszenie w Krakowie 09.07.03, 11:30 hmmmmmmmmmmmmmmmmm moze byc Rynek a teramin to hmmmmmm moze koniec sierpnia wtedy wiekszosc wraca juz z wakacji. Moze byc? Odpowiedz Link
xavier11 Re: Pospolite ruszenie w Krakowie 09.07.03, 12:29 :))))) Kewi miał na myśli raczej jakiś bliższy termin: "jesli jest nas tak duzo to moze zrobimy teraz jakis zlot ????" Odpowiedz Link
kewi Re: Pospolite ruszenie w Krakowie 10.07.03, 22:23 proponuje termin - poczatek sierpnia , co wy na to ????????? Odpowiedz Link
xavier11 Re: Pospolite ruszenie w Krakowie 11.07.03, 09:52 No może, Ja będę dostepny 31 VII - 2 VIII Odpowiedz Link
pstosia Re: Pospolite ruszenie w Krakowie 11.07.03, 11:42 xavier11 napisał: > Do tego wątku zainspirował mnie kewi, który zaproponował walne spotkanie > sekcji krakowskiej ;) > Jakie macie propozycje co do miejsca i czasu??? kured tez bym sie z wami spotkala:( tylko ze od krakowa dzieli mnie ok 600 km. moze kiedys zrobimy zlot ogolnopolski?? (w dalszej przyszlosci) ale moze wpadne do krakowa w sierpniu jak bede jechala w gory, a jak nie to pomacham wam z pociagu:) pozdrawiam krakowiakow:)) Odpowiedz Link
xavier11 Re: Pospolite ruszenie w Krakowie 11.07.03, 13:24 pstosia napisała: > moze kiedys zrobimy zlot ogolnopolski?? (w dalszej przyszlosci) To jest bardzo dobra myśl, ale również bardzo trudna do zrealizowania. > ale moze wpadne do krakowa w sierpniu jak bede jechala w gory, a jak nie to > pomacham wam z pociagu:) Daj znać jak już będziesz miała jechać:))) Odpowiedz Link
pstosia Re: Pospolite ruszenie w Krakowie 11.07.03, 18:58 xavier11 napisał: > To jest bardzo dobra myśl, ale również bardzo trudna do zrealizowania. wlasnie wiem, ale marzyc jest pieknie:) > Daj znać jak już będziesz miała jechać:))) nie ma sprawy:) Odpowiedz Link
kewi Re: Pospolite ruszenie w Krakowie 25.07.03, 21:14 to co robimy z tym zgromadzeniem jak sie orientuje czesc jest na miejscu w kraku co proponujecie, jak dla mnie to dostosuje sie do reszty Odpowiedz Link
pstosia Re: Pospolite ruszenie w Krakowie 26.07.03, 11:27 a znajdzie sie jakis tani nocleg dla trzech - dwoch osob w krakowie ( po 10 sierpnia)?? :) Odpowiedz Link
kewi Re: Pospolite ruszenie w Krakowie 26.07.03, 11:31 mozna poszukac a w jakiej cenie chcesz sie zmiescic?? az 3 osoby ?? Odpowiedz Link
pstosia Re: Pospolite ruszenie w Krakowie 26.07.03, 13:48 kewi napisał: > mozna poszukac > a w jakiej cenie chcesz sie zmiescic?? > az 3 osoby ?? no wlasnie nie weim czy trzy osoby - dwie napewno. jedziemy w gory z kolezanka (moze jeszcze jedna pojedzie z nami) i chcialbysmy zatrzymac sie w krakowie na noc lub dwie. cena do 20 zl (im mniej tym lepiej :))) Odpowiedz Link
bonk_ts Re: Pospolite ruszenie w Krakowie 26.07.03, 14:15 Ptosiu, deithewen Cie przenocuje u siebie.... :P kewi napisał: > jak sie orientuje czesc jest na miejscu w kraku Ano. Ale ja w poniedziałek wyjeżdzam. Wracam gdzieś w połowie sierpnia... I Franka nie ma.... :O Odpowiedz Link
kewi Re: Pospolite ruszenie w Krakowie 26.07.03, 14:55 franko juz dawno zaginal a tobie milego wypoczynku Odpowiedz Link
bonk_ts Re: Pospolite ruszenie w Krakowie 27.07.03, 15:24 Ano, za granicę jade. :) Ściślej mowiąc to za granice Krakowa... :P Do Familyji mojej. Do takiej dziury koło Tuchowa*. Nie mam tego gówna co sie kasą zowie, więc takie wakacujne atrakcje mi zostały. :) *Tuchów, to taka większa dziura, koło Tarnowa. ;) Odpowiedz Link