pstosia !!! MOZE MALY KONKURSIK??? 03.10.03, 22:07 jeny znowu... powinno byc:MOZE MALY KONKURSIK...:/ a gdzie jest admin?? zblizamy sie do 2000 watku!! zastepca co ty na to? ;) Odpowiedz Link
bonk_ts Re: !!! MOZE MALY KONKURSIK??? 03.10.03, 22:23 pstosia napisała: > jeny znowu... powinno byc:MOZE MALY KONKURSIK...:/ > > a gdzie jest admin?? zblizamy sie do 2000 watku!! > zastepca co ty na to? > ;) A ja na to, jak na lato.... Admin leci w kulki. Proponuje utworzyć frakcje rewolucyjną i przejąć władze. Obalić Admina! Niczym tanie wino nad zalewem. Dobra popieram. Jest Konkurs. Nagrodą będzie tydzień w Paździochowicach Dolnych z Frankiem. Ewentualnie zwycięsca dostanie specjalny e-mail od Mistrza Bonka, z pozdrowieniami i okładką Cavaliera. Ot, co.... Odpowiedz Link
bonk_ts Re: !!! MOZE MALY KONKURSIK??? 03.10.03, 22:52 4... (quatre, czy jakoś tak...) Odpowiedz Link
kasztann44 Re: !!! MOZE MALY KONKURSIK??? 03.10.03, 22:57 Hmmmmm uroczyscie oswiadczam ze posta nr 2000 napisałem wspólnie z towarzyszem Marcinem B. dając przykład heroizmu i zaangarzowania w rozwój tego oto forum, tak wiec naciskając ENTER kłade kamien milowy pod rozów tego porum Liceum--- Odpowiedz Link
bonk_ts Re: !!! MOZE MALY KONKURSIK??? 03.10.03, 23:02 I tak oto, stanęliśmy wspólnie z Bracią Forumową (i Siostrą Forumową tyż) przed wiekopomną chwilą.... Chwilę tą musimy sprostać, by dowieść, że Forum jesteśmy warci! Ku chwale Forum LiCeum! Na cześć Obywatela Kasztanna! HIP HIP HURRA! HIP HIP HURRA! HIP HIP HURRA! Oświadczam uroczyscie, że masz Waść możliwość wybrania sobie nagrody. Wybierasz wczasy z Frankiem? Czy maila od Mastera Bonka? Wybór trudny. Ale taki los zwycięscy. Odpowiedz Link
kasztann44 Re: !!! MOZE MALY KONKURSIK??? 03.10.03, 23:04 a nie moge tego i tego???? [placze] ???? Odpowiedz Link
bonk_ts Re: !!! MOZE MALY KONKURSIK??? 03.10.03, 23:06 No... yhmmmm.... No dobra. Ugnę się pod Twoją prośbą Obywatelu. Dostaniesz obie nagrody i weź stringi na wyjazd z Frankiem. :P Odpowiedz Link
kasztann44 Re: !!! MOZE MALY KONKURSIK??? 03.10.03, 23:07 wezme sringi i paczke "kondomów" Odpowiedz Link
bonk_ts Re: !!! MOZE MALY KONKURSIK??? 03.10.03, 23:10 No ja już "głębiej" nie wnikam. Życze miłego tygodnia. Przekroczyiśmy bariere 2000 postów. To brzmi dumnie. Bardzo dumnie. :) Odpowiedz Link
kasztann44 Re: !!! MOZE MALY KONKURSIK??? 03.10.03, 23:11 Franko.... to brzmi dogłebnie...................................................................... ......................................spenetrowane............................. ................ Odpowiedz Link
bonk_ts Re: !!! MOZE MALY KONKURSIK??? 03.10.03, 23:16 Zejdzmy z Franciszka. Spoko gość jest. Chociaż ma Cyfre+ a mnie jeszcze nie zaprosił... :/ Ale mu wybaczam. Mam zbyt dobre serce. Mój chomik kiedyś tak do mnie...: -"Te, bonku. Zła dupa ma. Sie zesrała. Niedobra dupa." No i sie chomik zesrał. :/ Odpowiedz Link
pstosia Re: !!! MOZE MALY KONKURSIK??? 04.10.03, 13:41 kurde chlopaki pobiliscie wszystkich:))) jesli w ogole ktolowiek zdarzyl zauwazyc ze jest jakis konkurs:) pozdrowka ps. bonku, fajnego masz chomika... przynajmniej sie do ciebie odzwa:P Odpowiedz Link
bonk_ts Re: !!! MOZE MALY KONKURSIK??? 04.10.03, 15:54 Nie mam chomika. Utopił się w Winie. Jego Wina. Odpowiedz Link
deithwen777 Re: !!! MOZE MALY KONKURSIK??? 10.10.03, 11:30 bonk_ts napisał: > I tak oto, stanęliśmy wspólnie z Bracią Forumową (i Siostrą Forumową tyż) > przed wiekopomną chwilą.... Chwilę tą musimy sprostać, by dowieść, że Forum > jesteśmy warci! > Ku chwale Forum LiCeum! > > Na cześć Obywatela Kasztanna! > HIP HIP HURRA! > HIP HIP HURRA! > HIP HIP HURRA! > > > > Oświadczam uroczyscie, że masz Waść możliwość wybrania sobie nagrody. > Wybierasz wczasy z Frankiem? Czy maila od Mastera Bonka? > Wybór trudny. Ale taki los zwycięscy. > > mam propozycje a moze kasztann pojedziesz z bonkiem macie podobny gust wiec by wam pasowalo Odpowiedz Link
bonk_ts Re: !!! MOZE MALY KONKURSIK??? 10.10.03, 13:39 deithwen777 napisał: > mam propozycje a moze kasztann pojedziesz z bonkiem macie podobny gust wiec by wam pasowalo My już razem byliśmy. ;) Zresztą on woli z Frankami. :P Odpowiedz Link
kasztann44 Re: !!! MOZE MALY KONKURSIK??? 13.10.03, 17:43 bonk_ts napisał: > deithwen777 napisał: > > > mam propozycje a moze kasztann pojedziesz z bonkiem macie podobny gust wie > c > by wam pasowalo > > > My już razem byliśmy. ;) Zresztą on woli z Frankami. :P > > Wole Franka bo bardziej mi odpowiadaja takie rozmiary Franko to ma py**** XXL Bonku niestety tylko M-ke :((( Odpowiedz Link
bonk_ts Re: !!! MOZE MALY KONKURSIK??? 13.10.03, 21:45 kasztann44 napisał: > bonk_ts napisał: > > > deithwen777 napisał: > > > > > mam propozycje a moze kasztann pojedziesz z bonkiem macie podobny gus > t wie > > c > > by wam pasowalo > > > > > > My już razem byliśmy. ;) Zresztą on woli z Frankami. :P > > > > > Wole Franka bo bardziej mi odpowiadaja takie rozmiary Franko to ma py**** XXL > Bonku niestety tylko M-ke :((( Ożesz Ty w morde skopany skubańcu.... Żeś mi chamie rozmiar zawyżył, ja mam L-ke. :P Odpowiedz Link
bonk_ts Re: !!! MOZE MALY KONKURSIK??? 13.10.03, 21:46 Error. Miała byś S-ka. A nie L-ka. ;) Odpowiedz Link
kasztann44 Re: !!! MOZE MALY KONKURSIK??? 13.10.03, 23:31 bonk_ts napisał: > Error. > Miała byś S-ka. > > A nie L-ka. ;) Kazdy ma to na co go stac :] Odpowiedz Link
bonk_ts Re: !!! MOZE MALY KONKURSIK??? 14.10.03, 18:47 No a niektórzy (czyt.kasztann) nie mają nic. :P Też tak bywa... ;] Odpowiedz Link