Dodaj do ulubionych

Jak zrozumieć faceta?

07.10.03, 09:16
jak was zrozumieć? Jacy naprawde jetseście?
Obserwuj wątek
    • pstosia Re: Jak zrozumieć faceta? 07.10.03, 14:19
      dobre pytanie:) chetnie wyslucham opowiedzi
      • bonk_ts Re: Jak zrozumieć faceta? 07.10.03, 17:20
        Buahahaahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahah
        ahahahahahhahahahahahahahahahaahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahah
        ahahahahahahahahahhhahahahahhahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
        Sorry, nie mogłem sie powstrzymać. :P

Ale temat... Nie was chomik świstnie.

Co tu jest do rozumienia bądź nie?
        Proszę, o skonkretyzowanie pytania... ;)

Bo narazie to LoLL. :D
        • pstosia Re: Jak zrozumieć faceta? 07.10.03, 20:26
          bonk_ts napisał:

>
          Buahahaahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahah
          >
          ahahahahahhahahahahahahahahahaahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahah
          >
          ahahahahahahahahahhhahahahahhahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
          > Sorry, nie mogłem sie powstrzymać. :P
          s prosze ulzyj sobie, fajny masz smiech:)
          • jaya Re: Jak zrozumieć faceta? 08.10.03, 05:54
            hehe bo w sumie nic nie jest do rozumienia ciekawa jestem tylko jaki każdy z
            was ma o sobie mniemanie jako o mężczyźnie;)
            • deithwen777 Re: Jak zrozumieć faceta? 08.10.03, 11:24
              to zalezy od faceta np. ja mam o sobie dosc kiepskie mniemanie ale znam osoby
              hmmm (szczegolnie takiego jednego kolesia z Proszowic) ktorzy uwazaja sie za
              bogow (ale przynajmniej sa dosc przez to zabawni {np. tekst "Ja znam
              wszystkich w miescie P.})
              • bonk_ts Re: Jak zrozumieć faceta? 08.10.03, 11:31
                LoLL
                Bonk_ts --> 100% mężczyzna...

Buahahahahahhaha.

Kurna,dowcip mi sie wyostrzył. Ale i tak jestem zajebisty. :P

Trza umieć trzymać dystansa do siebie. Ja mieć RESPECTa dla takich osobników.

Franko nie łam sie, przełam sie. I zacznij pakować na siłowni. ;)
                Bierz przykład z Kafara Bonka. :P

Los pozdros.
              • skurvy Re: Jak zrozumieć faceta? 23.10.03, 10:59
                Hmmm odnośnie wypowiedzi drogiego Franciszka. Wiesz co nie mam zamiaru z Tobą
                polemizować i z tym Twoim głupim napomknięciem, ale wiedz że siedzisz dalej ze
                mną w ławce!
    • pstosia Re: Jak zrozumieć faceta? 12.10.03, 15:58
      doszlam do wnoisku, ze sokoro ja czasami nie potrafie zrozumiec samej siebie,
      to tym bardziej nie zrozumiem faceta. w sumie nawet nie chce, bo ciekawie jest
      jak o nich nie wiemy wszytskiego i rozmyslamy o co mu chodzilo?? jakbysmy ich
      rozumialy to by bylo nudno.
      • jaya Re: Jak zrozumieć faceta? 13.10.03, 13:54
        pstosia napisała:

> doszlam do wnoisku, ze sokoro ja czasami nie potrafie zrozumiec samej siebie,
        > to tym bardziej nie zrozumiem faceta. w sumie nawet nie chce, bo ciekawie
        jest
        > jak o nich nie wiemy wszytskiego i rozmyslamy o co mu chodzilo?? jakbysmy ich
        > rozumialy to by bylo nudno.
        tak masz racje człowiek uwielbia tajemnicę i kocha drążyć do jej meritum
        dlatego osoby nieodgadniete tak bardzo intrygują nas bycie tajemniczym jest
        najlepszym magnesem na zdobycie zainetresowania osoby poznane doglębnie czesto
        stają się wyblakłe dla nas i odbiegamy od nich natomiast to co nieodgadnięte
        nas pociąga facet faceta nie zrozumie kobieta kobiety też a kobieta faceta tym
        bardziej;) wszystko jest względne
        • pstosia Re: Jak zrozumieć faceta? 13.10.03, 18:59
          jaya napisała:

> pstosia napisała:
          >
          > > doszlam do wnoisku, ze sokoro ja czasami nie potrafie zrozumiec samej sieb
          > ie,
          > > to tym bardziej nie zrozumiem faceta. w sumie nawet nie chce, bo ciekawie
          > jest
          > > jak o nich nie wiemy wszytskiego i rozmyslamy o co mu chodzilo?? jakbysmy
          > ich
          > > rozumialy to by bylo nudno.
          > tak masz racje człowiek uwielbia tajemnicę i kocha drążyć do jej meritum
          > dlatego osoby nieodgadniete tak bardzo intrygują nas bycie tajemniczym jest
          > najlepszym magnesem na zdobycie zainetresowania osoby poznane doglębnie
          czesto
          > stają się wyblakłe dla nas i odbiegamy od nich natomiast to co nieodgadnięte
          > nas pociąga facet faceta nie zrozumie kobieta kobiety też a kobieta faceta
          tym
          >
          > bardziej;) wszystko jest względne
          ale najlepsze jest to, ze myslimy ze juz poznalismy ta osoba, a ona znowu
          czyms nas zaskakuje! w tym kontekscie zaskakuje pozytywnie:)
        • indios Re: Jak zrozumieć faceta? 22.10.03, 18:52
          Bo kobiety są wyrafinowane i opletują sobie nas wokół palca. A my jesteśmy na
          tyle naiwni że dajemy się tak podejść. Nie gramy w żadne gierki. Stawiamy
          sprawę jasno, jesteśmy szczerzy (przynajmniej większośc).Czasami zastanawiam
          się czy to wszystko ma sens, ale dochodzę do wniosku że chyba tak skoro jak
          świat światem tak się sprawy miały to niech tak zostanie. :) Wszystko zależy od
          podejścia obu stron
          • indios Re: Jak zrozumieć faceta? 23.10.03, 08:12
            Inna sprawa że jak my coś powiemy lub zrobimy (nawet nieświadomie) to Wy drogi
            panie zaraz przypisujecie sobie do tego jakieś ideologie itp. A potem dochodzi
            do nieporozumień
        • indios Re: Jak zrozumieć faceta? 24.10.03, 04:16
          Koleżanko nie rozumiem Twojej filozofii. Bo wynika z niej że jak już kogoś
          poznamy (lub nam się tak wydaje) do końca to osoba ta traci w naszych oczach.
          Czyli poznajemy kogoś a potem jak już się nam znudzi to papa? Oj dziwne. Ciekaw
          jestem Twoich stosunków ze znajomymi, których już rozszyfrowałaś i ich uczuć
          jak już dowiedzieli się ( a może i nie) że "było minęło". Pozdrawiam
          • jaya Re: Jak zrozumieć faceta? 24.10.03, 18:31
            osoby które rozszyfrowałam są mi najbliższe sercu bo ja im tez daje sie
            rozszyfrować ale w odpowiednim momencie musze sie od nich odsunąć aby je nie
            zranić
            • jaya Re: Jak zrozumieć faceta? 24.10.03, 18:35
              czasami z miłości jaką darzymy drugą osobe musimy dla jej dobra wykreować
              pewien dystans aby konsekwencjenie nie były tragiczne może absurd ale czasami
              kończy się coś z miłości o drugą osobęi troskę o nią a samemu cierpi się
              okropnie sama coś o tym wiem
              • indios Re: Jak zrozumieć faceta? 24.10.03, 22:02
                To co piszesz Koleżanko. Nie rozumiem, skoro jest się z kims to po to aby ten
                dystans zmniejszać i być coraz bliżej ( i wcale nie chodzi mi o samą metafizykę
                itp. itd.) Być z kimś to dzielenie się z tą jedyną osobą swoimi radościami i
                smutkami. To wzajemne pokonywanie trudności i przeciwności. To że się
                dystansujesz ja nazwałbym, ucieczką. Ale to Twoje decyzje i Ty poniesiesz
                wszelkie ich konsekwencje. Powodzenia życzę
                • indios Re: Jak zrozumieć faceta? 24.10.03, 22:05
                  Radzę Ci też postawić sie w roli tej 2 osoby. Co ona na ten temat sądzi i jak
                  się czuje.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka