Dodaj do ulubionych

Będe wklejać info o firmach które płacą

13.03.12, 22:32
AutoPCL

Mam nadzieję że to hit.Firma zajmuje sie sprzedażą samochodów na bardzo dogodnych warunkach bez kredytów i rat,wpłata od 90 do 800 euro reszta to praca własna.Firma stwarza warunki do prowadzenia własnego internetowego salonu samochodowego sprzedającego samochody na w/w warunkach .dla partnerów rezygnujących z odbioru samochodu jest to sposób zarabiania na inne cele.W związku z rozwojem firmy otwierają się inne atrakcyjne możliwości na dochody dodatkowe Zapisałam się do programu opierając się na tym że volkswagen nie narazał by swojego dobrego imienia wchodząc w nieczyste interesy.partnerem jest również bank ,też instytucja zaufania publicznego.w każdym razie zachęcam do osobistego sprawdzenia warunków współpracy.
proszę o wysłuchanie programu na konferencji codziennie o 21:00.Aby uczestniczyć w konferencji należy wejśc na autopcl.pl następnie wcisnąc przycisk"wejdż na spotkanie"logujemy się imieniem i nazwiskiem ,było by mi miło gdyby osoby wchodzące podały po swoim nazwisku moje imię czyli Dorota.Jestem ciekawa państwa opinii.

PODSUMOWANIE ZA LUTY 2012
Program Grou+ za ostatnie 5 miesięcy
zarejestrowanych zostało partnerów-56 802,z tego aktywnych 45 686,matryc zostało zamkniętych 13 410 razy,wypłacono wynagrodzeń na kwotę 13 mln410 tyś euro,wszystkich matryc na dzień dzisiejszy13 412.Wprojekcie AutoPCL-samochody otrzymało 589 partnerów
JUTRO WKLEJĘ LINK DO SYSTEMU FINANSOWEGO,W KTÓRYM ZNAJOMI ODBIERAJĄ JUZ PIENIĄDZE
Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka