Dodaj do ulubionych

Jak dorobić w domu?

05.12.12, 23:42
Witaj! ;)
mam dla Ciebie ciekawą ofertę... Będziesz miała okazję odnowić kontakty, poznać nowych ludzi, a przy okazji zarobić dodatkowe pieniążki. Praca ta jest idealna dla Ciebie nie musisz często wychodzić z domu, możesz załatwiać wszystkie formalności w domu. Sama decydujesz ile czasu poświęcasz na pracę, a zarobki tez zależą od Twojego zaangażowania. Masz wielkie możliwości przy nie wielkim wysiłku, a także możliwość szybkiego rozwoju i zdobycie cennego doświadczenia z zakresu sprzedaży i zarządzania kadrą.
Praca polega na budowaniu swojego zespołu oczywiście przy wsparciu moim i innych. Wykonujesz wszystkie codzienne czynności: zakupy w sklepie. kiosku, pogawędka z sąsiadką czy kawa ze znajomymi. Rozmawiasz, zachwalasz, pokazujesz. Zbierasz zamówienie, składasz zamówienie (telefonicznie, internetowo) kontaktujesz się z zespołem, odbierasz paczkę za darmo w domu lub innym dowolnym miejscu w Polsce. Zarabiasz i dostajesz prezenty i rabaty nawet do 40% - dodatkowe pieniądze za rozwój swojego zespołu :D Podoba się ??
Jeśli tak zadzwoń lub napisz maila: nataliasiniarska@o2.pl
Obserwuj wątek
    • patrycja_szkolska Re: Jak dorobić w domu? 15.04.13, 08:57
      Witaj, mam 22 miesięcznego synka i długo szukałam zajęcia, które mogłabym pogodzić z opieką nad nim. Zależało mi na tym aby nie był to handel kosmetykami i znalazłam...
      Poświęcam na to czas kiedy Bąbel śpi albo się bawi, 15 minut albo godzinę, dwie - tyle ile akurat mogę.
      Zarobki nie są powalające ale dopiero zaczynam a dodatkowe kilkaset złotych to zawsze coś.
      Jeśli będziesz zainteresowana to pomogę CI zacząć.
      patika@poczta.onet.eu
      • aurelia3092011 Re: Jak dorobić w domu? 11.02.14, 13:44
        witam jestem ma urlopie macierzyńskim a chciała bym dorobić. Pomoże Pani??
        • patrycja_szkolska Re: Jak dorobić w domu? 12.02.14, 18:17
          Pewnie, powiem Ci co do tej pory próbowałam i co teraz robię, może coś będzie Ci odpowiadało, jeśli chcesz napisz proszę na maila patrycja_szkolska@gazeta.pl
          Pozdrawiam
          Patrycja
    • kalinka1221 Re: Jak dorobić w domu? 25.08.14, 21:44
      www.moneymilioner.pl/303943
    • santaedyta Re: Jak dorobić w domu? 09.11.14, 17:00
      Dla wszystkich mam polecam zajrzeć tutaj jakstacsiebogatym.pl/?p=226 , kilkanaście pomysłów na dodatkowy zarobek, bez żadnych piramid finansowych, ankiet, klikania w reklamy itp. Na stronie również dużo info o oszczedzaniu, prowadzeniu budżetu i zarabianiu.
    • liona123 Re: Jak dorobić w domu? 20.06.16, 15:51
      Polecam platformę, która pomoże w zarabianiu. Na pewno na początku nie będzie łatwo i na pierwsze konkretne pieniądze trzeba będzie poczekać. Jednak siedząc w domu, mając czas troszkę możemy sobie dorobić. Możemy połączyć pasję tworzenia z zarabianiem. Gorąco polecam, szczegóły tutaj: cupsell.pl/polecam/AnitaM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka