Dodaj do ulubionych

LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum;)

12.10.04, 12:58
Hej, za 2 dni rocznica założenia forum - może poznajmy się/przypomnijmy
sobie, żeby tak jakoś przytulniej się zrobiło:)
Zaczynam od siebie.
Mam na imię Dominika, 32 lata, mieszkam, pracuję i uczę się w Warszawie
(pracuję bo muszę - masz rację, Beato, to ważne, czy się musi, czy chce).
Co najważniejsze, mam dwóch synów: Kuba ma 9,5 roku, Kamil 2 lata.
Mam także 2 koty, kilka rybek, no i mąż tam chyba jest jeszcze na stanie.
Obserwuj wątek
    • iwa19744 Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 12.10.04, 13:20
      Mam na imię Iwona , 30 lat, mieszkam i pracuję w Lublinie , pracuje bo muszę
      ale i chcę - nie umiem wysiedzieć w domu i nie być z ludźmi - , córka Julka
      ponad 2 latka , chomik , złota rybka , mąż .
      • bambina23-the-best Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 10.07.09, 12:17
        Witam Serdecznie. Nazywam sie Agnieszka, mam 23 lata.Mieszkam w Norwegii, w
        Stavanger, obecnie nie mam dziecka, ani nie spodziewam sie dziecka, ale
        chcialabym miec za 1-2 lata. Pracuje, tak jak i moj narzeczony, dopiero zaczynam
        zycie w Norwegii.
    • emilkaq Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 12.10.04, 13:35
      Aga lat 27, pracuję i mieszkam w Krakowie, pracuję bo muszę / lubię ( z
      przewagą na muszę ). Syn Mikołaj ponad 2 lata, dwie rybki i mąż...Pozdrawiam
      Aga mama Mikołaja
    • pantaleona Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 12.10.04, 14:00
      Gosia. Mieszkam w Łodzi. Mam lat 31 (prawie). Wracam do pracy za 3 tygodnie.
      Wracam, bo chcę pracować. Bo wydaje mi się to naturalne, że ludzie pracują.
      Tylko się zastanawiam, czy na pewno chcę pracować 8 godzin dziennie plus
      dojazdy (nie, nie, nie!!!) i czy chcę jezdzić w delegacje (nie, nie, nie !!!).
      A jezdzić będę :-(, bo taką mam pracę. Już kombinuję jak zmienić ten stan
      rzeczy, ale brak mi pomysłów.
      Moje słoneczko, Ewcia, za tydzień skończy 7 miesięcy. Męża też mam na stanie.
      Nie powiem, udane egzemplarze i mąż i dziecko.
      Poza tym uwielbiam pić kawę, to już chyba hobby. Niestety jako matka karmiąca
      piję tylko jedna kawę dziennie. Ale jeszcze trochę i sobie odbiję. I chętnie
      bym pokręciła biodrami ósemki ;-).
      • stralaczek Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 04.01.05, 19:51
        a teraz zmieniłam mój nick na stralaczek
        • berryeuphoria Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 11.02.09, 19:58
          Jagoda, lat 23, mama półrocznego Gabriela, przyszła żona Tomasza. Wracam za
          miesiąc do pracy bo muszę,ale gdyby nie synek wracałabym tam z przyjemnością,bo
          lubię pracować i lubie być wśród ludzi:)
          Pies Laki i sunia Diana
    • beata32 Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 12.10.04, 15:30
      No nie mogę, znalazła mi się Założycielka!!! Hip Hip Hurra!!!

To i ja się dopiszę, jako ta co częściowo zamieszanie w kwestii rozruszania
      forum sobie przypisuje. ;-)

Beata, lat 32 (będzie dopiero w tym roku ;-) ). 2 synów - Maciuś (3 i 7 mies) i
      Adaś (1 i 7 mies), mąż - wszystko bardzo udane egzemplarze ... zwierzątek
      domowych brak. Pracuję, bo potrzebuję czuć się samodzielna. Kiedyś jeszcze
      bardzo lubiłam moją pracę - teraz - różnie to bywa.
    • kazusek Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 12.10.04, 20:19
      Hej!Mam na imię Gosia,27 lat, pracuję,bo chcę,lubię i ...powinnam :).Mam uroczą
      córeczkę Oleńkę,która ma 16 miesięcy.Niestety psa, kota ani rybek nie
      posiadam ...ale męża mam :)
    • evee1 Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 13.10.04, 04:35
      Ewa. Z pochodzenia warszawianka, ale wyjechalam rok po skonczeniu studiow
      na PW do Melbourne i tam mieszkam od 13 lat, z (niedawna) 3-letnia przerwa
      na wyjazd do Londynu.
      Mam dwojke dzieci, Joasie (9 lat) i Bartka (7.5). Maz Wojtek, zwierzat
      brak. 10 lat temu sciagnelam do nas babcie (moja mama) i od tej pory
      mieszka z nami (ewentualnie tula sie po swiecie np. do Anglii)
      Mam 38 lat i nareszcie czuje, ze zyje :-)). Pracuje glownie dlatego, ze
      dziecmi ma sie kto opiekowac ("no po co masz siedziec w domu, jak ja tu
      jestem!" - cytat z mojej mamy), ale tez dlatego ze moja wiedza szybko sie
      w moim zawodzie dewaluuje bez praktyki (informatyka).
      Kiedys lubilam pracowac, teraz mniej, bo przechodze przez jakis mid-life
      crisis. W przyszlym tygodniu bede negocjowac prace 3 dni w tygodniu, a jak
      mi dadza, to bede spedzac wiecej czasu w domu, zeby przy okazji rozkrecac
      swoj wlasny biznes (jezeli sie okaze, ze to ma sens). Poza tym jest jeszcze
      pare rzeczy (zarobkowych), ktore mnie interesuja, ale czasu nie mam na
      nic :-)).
      • beata32 Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 13.10.04, 08:27
        Ewo, to znaczy jesteś moję starszą ociupinkę koleżanką ze studiów. Kończyłam PW
        i pracuję jako informatyk. A co do pracy - mam bardzo podobne do Twoich
        pomysły ... jak na razie mocno niesprecyzowane i szukam pomysłu na 'coś
        swojego'.
        • evee1 Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 13.10.04, 09:55
          > Ewo, to znaczy jesteś moję starszą ociupinkę koleżanką ze studiów. Kończyłam
          PW
          A na jakim wydziale bylas, bo ja na Elektronice. Jezeli Ty tez, to bardzo
          chetnie z Toba poplotkuje o naszym wydziale.
          Teraz wychodze z pracy, bo ide UWAGA! UWAGA! do kosmetyczki!!!
          • beata32 Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 13.10.04, 10:19
            Ja też na Elektronice!!! która pod koniec moich studiów została "Wydziałem
            Elektroniki i Technik Informacyjnych"

No no no, chwali się - kosmetyczka, ja musze koniecznie fryzjera zaliczyć, bo
            raz - mam już 'rosomaka' na głowie a 2 - w przyszły weekend - idę z mężem na
            wesele!!!
            • evee1 Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 14.10.04, 04:54
              Kosmetyczka przepadla, bo glupi pociag mi sie spoznil :-((. Co sie
              odwlecze, to nie uciecze. Wybieram sie do tej kosmetyczki juz od
              mnie wiecej pieciu lat, wiec miesiac mnie nie zbawi.

Napisalam tez do Ciebie Beato na adres gazetowy (beata32@gazeta.pl).
              Takie tam ploty uczelniane.
      • pantaleona Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 13.10.04, 08:28
        Trzymam kciuki, aby nowy biznes sie udał.
    • monika_oli Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 13.10.04, 09:26
      To i ja się melduję:)

imię: Monika

dziecko: 17-sto miesięczna córcia Oliwia (niestety jedynaczka, ale mam nadzieję
      że to się zmieni:)

mąż: zapalony wędkarz

żywy inwentarz: pies (a właściwie sunia) i rybki

miejsce zamieszkania: Lublin (dzięki temu wątkowi wiem że nie jestem jedyną
      lublinianką na tym forum:)

dlaczego pracuję: bo muszę, ale nie ukrywam że bardzo to lubię:)

Pozdrawiam gorąco.
      Monika.
    • bekad Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 13.10.04, 09:46
      To teraz ja. Kolejna Beata i też z Warszawy. W tym roku stuknęła mi 30-tka
      (zupełnie nie wiem kiedy, jeszcze nie tak dawno miałam lat 28 i odkryłam, ze
      jestem z ciąży).Mąż Marek i córka Weronika.Zwierzat nie mamy. Ale mamy babcię
      na wsi z całym inwentarzem, więc Weronika jest przeszczęśliwa.W ogóle moje
      dziecko uwielbia zwierzęta.I ma najcudowniejszy uśmiech na świecie.
      Wrociłam do pracy, bo akurat przyszedł taki moment,ze musiałam. Ale i tak
      pewnie bym to zrobiła, tylko z pewnością troche później. Kurcze,no lubię
      pracować. Pomimo codziennych wyrzutów sumienia, ze zostawiam w domu moje
      szczęście.Marzę, zeby w przyszłości mieszkac w domku z ogródkiem, pracowac w
      domu, a nie w biurze na etat i zajmować się dzieciaczkami. Bo oczywiście
      Weroniśka będzie miała rodzeństwo. Kiedyś.
    • le_lutki Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 13.10.04, 14:53
      To ja sie dopisze, jesli mozna:

le_lutki - swiezo przybyla na zaproszenie od Beaty :)
      Mieszkam we Francji gdzie hoduje wraz z mezem prawie rocznego synka Ludwisia.
      Tzn hoduje go pol na pol z niania, bo wlasnie tak sie sklada, ze pracuje :)
      Pozdrawiam cieplo
      • beata32 Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 13.10.04, 15:19
        Wow, fajnie że zajrzałaś :)))
    • duda.aga Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 18.10.04, 12:20
      to może i ja się dopiszę choć się niedawno poawiłam - Aga lat 28 mieszkam i
      pracuję w Warszawie . Córcia Ania właśnie wczoraj skończyła 4 miesiące..
      Dzidzią opiekuje się mój ślubny..
      Aaaaa Pracuję bo niestety muszę ...(choć na szczęście lubię swoją pracę)
      Aga
      • ewa.z141 Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 18.10.04, 21:20
        Witam. Mam na imię Ewa i mieszkam w Rybniku. Mam 25 lat i 3-miesięczna córkę
        Martynę. Kiedyś uważałam pracę za priorytet, teraz niestety wolałabym siedzieć
        w domu z dzieckiem. Wracam do pracy 01.12.2004r. i już chce mi się beczeć.Męża
        posiadam. Pozdrawiam
        • alex05012000 Re: LISTA OBECNOŚCI - czy można? 19.10.04, 15:52
          witam serdecznie,
          Maria (39) od 5 lat szczęśliwa mama Oli ur 5 stycznia 2000, od 10 lat
          szczęśliwa mężatka, mieszkamy w Warszawie, pracuję na etacie + zlecenia obok,
          bo: a-muszę zarabiać na życie, b- nie wyobrażam sobie nie pracowania, siedzenia
          w domu, bycia na czyimś utrzymaniu ... c- lubię pracować, jest mi to potrzebne,
          no, może mogłabym nieco mniej, ale....; po 10 latach w różnych instytucjach
          znalazłam w końcu fajną pracę i od 4 lat dobrze mi się pracuje.... Ola chodzi
          do przedszkola. Oprócz nas 3 jest jeszcze tylko moja mama bo moja babcia (mama
          mamy) i teściowa odeszły tego lata .... . Zwierzaki mamy jedynie pluszowe ...
          pozdrawiam wszystkie pracujące mamy - maria
          • beata32 Re: LISTA OBECNOŚCI - czy można? 19.10.04, 16:57
            ależ oczywiście, że można
            serdecznie zapraszamy
            :)
            • dorfip Re: LISTA OBECNOŚCI - czy można? 20.10.04, 12:07
              znalazłam to forum po raz pierwszy ale już mi się tu podoba. Jeśli można to się
              przedstawię. Mam na imię Dorota, lat 29 . Mam cudownego syna Kubę (10 mies. )
              no i męża. Mamy też 2 ptaszki na stanie. Pracuję bo muszę ale z moją pracą nie
              jest tak żle bo razem z siostrą prowadzę agencję opiekunek dla dzieci, gospoś
              itp. Uwielbiam robić na drutach ale mam coraz mniej czasu na takie przyjemności.
            • bzyka_87 Re: LISTA OBECNOŚCI - lista obecności 26.12.04, 22:37
              Majka lat jak widac lada moment 18, bez dzieci (na razie), bez męża (ale z chlopakiem) stala czytelniczka forum
      • agamamaani Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 23.11.04, 14:33
        Oczywiście jeszcze raz wyjaśniam, żę od pewnego momentu pojawiam się jako
        agamamani.. duda.aga to moje stare wcielenie..
        Aga
    • szukaj_mnie Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 20.10.04, 12:41
      Jeśli można, to i ja się przyłączę...
      Izabela, w styczniu skończyłam 30 lat... z inwentarza żywego posiadam córkę
      Paulinę - lat 12 i kotkę Mysię - 3 lata; pracuję, bo muszę (sama wychowuję
      córkę) i dlatego, że lubię... nie wyobrażam sobie braku codziennego kontaktu z
      ludźmi... nie znoszę nicnierobienia - tak, tak, jestem pracoholikiem... do tego
      jeszcze studiuję... od 4 lat mieszkam w Warszawie, ale pochodzę z Jeleniej
      Góry...
      Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim lekkiego dnia :)
      • olab1 Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 20.10.04, 13:13
        Mam na imię Ola, lat 30, mieszkam na śląsku. Na stanie córeczka, moja ukochana
        i wyczekana - prawie 14 m-cy. Pracuję dlatego, że muszę i chcę. Nie
        wysiedziałabym w domu cały dzień. Ponadto studiuję (podyplomówka). Co jeszcze
        mam w domu? Kota Maxa, któy jest ze mną już 15 rok. Odkąd pojawiła się córeczka
        czuje się odrzucony i ma rację - jego miejsce zajęło dziecko. taka kolej losu...
        Pozdrawiam i obviecuję częściej zaglądać na to forum.
        • gag10 Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 20.10.04, 14:47
          Hej, kieeeedyś Tu bywałam, potem jakoś zapomniałam a teraz widzę jak miło się
          tu zrobiło i raczej będę zaglądać częściej:) Jeśli można oczywiście. Ale do
          rzeczy: Grażyna 29 lat ze Szczecina, mąż, synek Raduś już niedługo 3
          latek /kiedy to zleciało/ - wielka MIŁOŚĆ mojego życia. Pracuję odkąd synek
          skończył 4 m-ce i poszedł do żłobka - bo musiałam. Pocieszenie jest tylko
          takie, że synek w żłobku bardzo dobrze sie rozwija, lubi to miejsce i ciocie. W
          posiadaniu jeszcze Saba, prawie 6 letnia bokserka zakochana ze wzajemnością w
          Radku i rybki w 120 l akwarium, które umarłyby z przejedzenia gdyby tylko
          Radkowi na to pozwolić. Pozdrawiam.
    • aniawroclaw1 Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 20.10.04, 15:33
      Mma 29 lat.Urodziłam się w Płocku ( tam jest moja rodzina: dziadkowie, wójowie,
      kuzyni ) potem mieszkałam w Radomiu 20 lat ( tam sa moi rodzice , brat, teście
      i wielu przyjacioł )Od pięciu lat mieszkam we Wrocławiu - tutaj jest mój mąż,
      Amunia która ma juz 20 m-cy.
      Pracuję bo muszę spąłcać kredyt mieskzaniowy a mąż jest architektem a w
      budownictwie różnie bywa. Hehh...no i szkoda mi go aby cały ekonomiczny cieżar
      tej machiny był tylko na jego plecach.
      Lubię pracować - bo prace mam ciekawą, rozwojową.
      • makana Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 16.02.05, 13:25
        hej ja też z wrocławia mam dwie córeczki trochę starsze bo 3,5 i 4,5 roku
        pracuje a mąż geodeta bawi się w działalnośc gospdoarczą i własnie różnie bywa
    • lippy Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 23.11.04, 14:29
      odswiezam watek i dopisuje sie
      mam na imie Ewa, 25lat
      corka Ania praiwe dwulatka (29-11)
      maz -jest
      zwierzat brak
      pracuje, bo akurat sie nadazyla okazja, a potrzeby natury finansowej byly, poza
      tym, mimo, ze uwielbiam zajmowac sie Ania, nie wyobrazam sobie siedzenia w
      domu, rozumiem jednak mamy, ktorym to odpowiada
    • szukaj_mnie Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 23.11.04, 14:33
      Izabela, lat 30; mieszkam, pracuję i uczę się w Warszawie; pracuję, bo nie
      wyobrażam sobie życia bez pracy zawodowej, a poza tym też muszę; córka, sztuk
      raz :) Paulina - lat 12; kotka Mysia - lat 3; męża na stanie nie posiadam :)
      • bedada Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 23.11.04, 14:54
        ja też się dopiszę. Mam na imie Beata,mam 29 lat(w marcu 30) i jestem ze
        Szczecina.Mam synka Marcela(2lata i 9 miesięcy) i męża. oprócz moich chłopaków
        w naszej rodzinie są jeszcze dwie rybki welonki i jedna duuża psina. Bardzo
        kocham moją rodzinkę. A pracuję,bo lubię przebywać z ludzmi no i oczywiście
        pracuję też bo poprostu muszę.
        • yellow1 Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 23.11.04, 16:02
          Jestem swiezyna, wiec sie dopisuje ku lepszemu zapoznaniu:) Kasia, lat 28,
          olsztynianka. Mam 3-miesieczna corcie Anie,do pracy wracam za niespelna 2
          niesiace. Na stanie maz sztuk jeden, kot sztuk jeden, kilkanascie rybek :)
          Lubie swoja prace, ale powrot do niej ogromnie mnie stresuje. Ale wierze, ze
          bedzie dobrze. No bo musi byc dobrze, prawda?
    • purzyki Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 23.11.04, 19:08
      Nie wiem jak to się stało, ale nie widziałam tego wątku wczesniej. A skoro
      zagladam tutaj przynajmniej raz dziennie to napiszę coś o sobie :-)

Agnieszka, lat 29 (a już niedługo 30). Mieszkam w Piotrkowie Trybunalskim. Na
      stanie: córka Marlenka - 1,5 roczna, mąż - żonierz zawodowy, pies - husky (na
      podwórku) i Dziadkowie (moi rodzice mieszkający nad nami ;-))
      Pracuję, bo akurat nadazyła sie ku temu okazja. I w sumie lubię, tylko szkoda
      mi, że tak mało czasu mogę spędzać z moim skarbem.
    • olab1 Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 24.11.04, 08:30
      Aktualizacja mojego postu:
      wiek - bz,
      mąż - jest,
      córka - 15 m-cy,
      studia w toku,
      kot Max - wciąż żyje.
    • mamaigora1 Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 24.11.04, 08:39
      Dołaczyłam do Was niedawno, bo w listopadzie br., ale sie wpisuję

Jola, mężatka od ponad 5 lat, wiek 29 lat, od 9 m-cy szczęśliwa mama Igora
      mieszkam w Wielkopolsce
    • ryskago Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 24.11.04, 09:57
      Jestem tu od jakiś 3 dni i już się w kilku wątkach witałam,
      ale zrobię to i teraz:
      Witajcie,
      Jestem Małgorzatą z Nowej Huty (tej obok Krakowa),
      szczęśliwą posiadaczką męża (stale nieobecnego, zaiwania jak szalony),
      córki Marysi (5 lat-niezły z niej numerek) i Mateusz (10 m-cy dzisiaj kończy).
      Pracuję, bo muszę, żal mi, że muszę płacić obcej Pani (nawiasem mówiąc bardzo
      fajnej) za opiekę nad małym - mała chodzi do przedszkola.
      Mam 32 lata i co rok więcej, ale jeszcze nie odczuwam poierwszych
      odznak "sypania się".
      Uwielbiam ciepło domowego ogniska i doskonale zrealizowałabym się jako
      westalka.
      Acha, żywy inwentarz - moc pająków i ... teściowa hihihi
      Pozdrowionka dla Wszystkich Mam
    • madziki Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 24.11.04, 13:02
      To i ja się dopiszę.
      Mam na imię Magda, a dokładniej Magdalena, w grudniu stukną mi 32 latka.
      Na stanie posiadam:
      - męża od sierpnia 2003,
      - synka od kwietnia 2004(czyli 7-miesięczniak obecnie),
      - gromadę kotów (domowa hodowla), w chwili obecnej 5, za półtora tygodnia coś
      się narodzi jeszcze :)))))))
      Mieszkam w Łodzi i tutaj pacuję. A pracuję głównie dlatego że muszę, ale
      odkrywam też plusy że jestem w pracy a nie w domu, moje życie kręci się
      intensywniej i szybciej. Poza tym w pracy można spokojnie wypić kawkę i
      pogrzebać w necie, co w domu często jest niewykonalne. ;))
      • akkf Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 24.11.04, 13:54
        poniewaz od listopada czasem tu zagladam rowniez sie przedstawie:
        Ania lat 30 (a razie); urodzona i mieszkajaca w W-wie
        maz od lipca 2003 (element naplywowy - zapoznany w Szczecinie, ale urodzony w
        Wielkopolsce)
        syn Mateusz od 12 czerwca 2004 (urodzony w Kaliszu, zeby bylo smieszniej...)
        zwierzat brak - ale w przyszlym roku po przeprowadzce do blizniaczka kto wie
        moze pojawi sie kot albo dwa... (madziki: moze wezme jakiegos od Ciebie??? do
        tesciow przejezdzamy przez Lodz, wiec byloby po drodze...)
        pracuje bo musze (te kredyty..), ale i chce, tylko ze obecna praca troszke mnie
        zaczyna nudzic... no coz wytrzymam to drugiego dziecka i pomysle o zmianie!!!
        pozdrawiam
        • madziki Do akkf 30.11.04, 08:48
          W przyszłym roku pewnie pojawi się jakiś miot kociaków, jeszcze nie wiemy kiedy
          i która rasa. :)))
    • yezyk Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 25.11.04, 10:13
      jeszcze ja, jeszcze ja ...
      Agnieszka, dziecię - córka :) mąż również :)
      zwierząt brak.
      chwilowo zaganiana (chociaż jak zaczynałam tu bywać to tak nie było) i w pracy
      i w domu.
      co jakiś czas wpadam do was wypijam herbatkę lub kawkę i znowu do roboty.
      pozdrawiam serdecznie:)
    • beciaw77 Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 25.11.04, 17:25
      jak to sie stało że do tej pory omijałam ten wątek....?
      Beata lat 27
      od ponad 5 lat szczęśliwa mężatka a od prawie pół roku mama psotnicy Dominiki
      którą kocham ponad wszystko!
      mieszkam w Rzeszowie
      pracuję bo musze-choć do tej pory bardzo lubiłam swoja pracę-ale wszystko sie
      pozmieniało....
      pozdrawiam!
      • annai1 Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 04.09.07, 11:19
        Właśnie wypatrzyłam ten wątek. Jestem mamą Kuby. Kuba 11.10 skończy 4 lata
        właśnie poszedł do przedszkola a ja próbuję znaleźć pracę bo z poprzedniej mnie
        zwolnili.......... Mieszkamy pod Krakowem, na stanie Synuś, Mężuś, kilka rybek i
        pies.Anka
    • izzunia Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 30.11.04, 10:38
      to moze i ja... choc pewnie jeszcze nie powinnam :(
      mama nie jestem, choc mam wielka nadzieje, ze juz bardzo niedlugo sie uda.
      Iza, lat 26, mieszkam w Warszawie, na stanie posiadam meza i dwa koty, zajmuje
      sie dokumentacja projektowa, skonczylam filozofie, informatyke i teraz robie
      podyplomowke z zarzadzania projektami
      iiii... mam nadzieje, ze niedlugo bede mama pracujaca:)

Iza
    • mamaniny Re: LISTA OBECNOŚCI - w rocznicę powstania forum; 02.12.04, 21:03
      zajrzałam do Was po raz pierwszy,no i bardzo mi sie spodobało.Mam na imię Magda-
      27l i przede wszystkim jestem mamą Ninki-7m.Pracuję,bo...nie wiem,chyba tego
      potrzebuję.Planuję się tu zadomowić.Pozdrawiam
    • daaisy1 jeszcze ja:) 03.12.04, 00:35
      to i ja się dopiszę, jestem tu od niedawna..dosłownie kilka dni..i tak się
      zastanawiam dlaczego dopiero teraz odnalazłam to forum:)
      imię: Edyta
      dzieci: Julia - Aniołek 2002, Olo - łobuz ma już 16 miesięcy
      mąż: jest (super)
      zwierzęta: mysz (od komputera)
      praca: w domu, wtedy gdy Olo śpi
      aha mieszkam na Dolnym Śląsku - okolice Wrocławia

pozdrawiam Was serdecznie:)
      Edyta
      • mamabruna Re: jeszcze ja:) 03.12.04, 10:02
        No to teraz ja, jestem z wami od wczoraj :-)
        Jestem Mamą Bruna 2 lata), żoną Rafała (od 4 miesiecy, w związku z nim od 7
        lat). Pracuję, bo lubię i muszę. Aczkolwiek myśle o innej pracy, całkiem
        poważnie.
        Mam 30 lat, jestem z Poznania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka