beata32 10.11.04, 09:00 Niniejszym informuję, że dziś mój nick staje się w 100% pełnoprawny, czyli kończę dziś 32 lata. Od teraz zamiast postarzać zaczynam się odmładzać. ;-) Pozdrawiam goraco wszystkie młode (również duchem) koleżanki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaani Re: Życzonka dziś przyjmuję .... :D 10.11.04, 09:01 wszystkiego najlepszego zatem i aby słoneczko zawsze nad twoją głową świeciło.. (takie życzenia składa mi zawsze moja młosdsza kuzyneczka).. Aga Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Życzonka dziś przyjmuję .... :D 10.11.04, 09:14 Aby wszystkie fajne dni w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał się do Ciebie świat cały. By nigdy nie było porannej pobudki I wiał wiatr specjalny co rozwiewa smutki. Izabela,mama Pauliny Odpowiedz Link
le_lutki Re: Życzonka dziś przyjmuję .... :D 10.11.04, 09:28 Serdeczne zyczenia urodzinowe, Beato! Wszystkiego naj, naj! Odpowiedz Link
bedada Re: Życzonka dziś przyjmuję .... :D 10.11.04, 09:40 Wszystkiego naj naj naj lepszego w dniu Twojego święta. Odpowiedz Link
monika_oli Re: Życzonka dziś przyjmuję .... :D 10.11.04, 09:49 I ja też pędzę z życzeniami - wszystkiego naj, naj, naj lepszego. Odpowiedz Link
black_currant Re: Życzonka dziś przyjmuję .... :D 10.11.04, 10:48 W takim razie wszystkiego naj, naj, naj :-) --------------------------------------- Ania - podwójna mama październikowa :-) Emilka (1.10.2001) Grześ (18.10.2004) Odpowiedz Link
aniawroclaw1 Re: Życzonka dziś przyjmuję .... :D 10.11.04, 10:33 spełnienia marzeń i wiele zdrówka dla Ciebie i Twoich bliskich CmOOk :-) i uściski Ania - mama Amelii Odpowiedz Link
emilkaq Re: Życzonka dziś przyjmuję .... :D 10.11.04, 11:13 Sto lat! Sto lat!!! Życzę Ci Beatko spełnienia marzeń, tych realnych i tych zupełnie nieprawdopodobnych, duzo zdrówka, radości , optymizmu i samych słonecznych dni. Życze tez miłych obchodów urodzinowych. Pozdrawiam Aga mama Mikołaja Odpowiedz Link
beata32 Re: Życzonka dziś przyjmuję .... :D 10.11.04, 11:20 Dzięki Ago, Obchodów z prawdziwego zdarzenia nie będzie (choć marzę o torcie z napisem "Beata32" ;-) ... może zrobię sobie w niedzielę jak wrócimy z weekendowego wyjazdu). A dziś w ramach 'prezentu' wybieram się z Adasiem do homeopaty i wierzę, że dzięki temu moje dziecko przestanie tak łapać infekcje ... to będzie dla mnie największy prezent ... choć napewno ucieszy mnie prezent odroczony obiecany przez małżonka ... Trylogia "Powrotów do przyszłości" ... premiera na dvd za 6 dni ... poczekam bo warto :D Pozrawiam i dziękuję za wszystki cieplutkie słowa - dzięki Wam w listopadzie też może zaświecić słoneczko i zrobić się ciepło ... na sercu!!! Odpowiedz Link
bekad Re: Życzonka dziś przyjmuję .... :D 10.11.04, 11:34 Ja też spieszę z urodzinowymi życzeniami:-))) Dużo szczęścia, radości, pociechy ze swoich chłopaków, spełnienia marzeń i oczywiście... dużego tortu urodzinowego. Całuski. B. Odpowiedz Link
purzyki I jeszcze ja, jeszcze ja!!!!!!!!!!!!!!! 10.11.04, 11:29 Moc buziaczków urodzinowych ! Odpowiedz Link
ageman Re: Życzonka dziś przyjmuję .... :D 10.11.04, 11:59 Sto lat ! Sto lat! W tych stu latach: słońca, radości, marzeń, wspaniałych przyjaciół, satysfakcji z tego, co robisz i rodzinnego szcześcia :))))) Pozdrawiam serdecznie i pamiętaj - prawdziwe życie zaczyna się po trzydziestce* ! Aga ps. to był kiedyś mój ulubiony serial :)) Odpowiedz Link
beata32 Re: Życzonka dziś przyjmuję .... :D 10.11.04, 12:01 > Pozdrawiam serdecznie i pamiętaj - prawdziwe życie zaczyna się po > trzydziestce* ! Zgadzam się w zupełności ... choć tylko w latach mam tyle ... moja dusza zatrzymała się gdzieś w okolicy 25 ... no może 27. Odpowiedz Link
yezyk Re: Życzonka dziś przyjmuję .... :D 10.11.04, 12:31 wszystkiego najlepszego i od nas. uśmiechów mnostwo :-))) Odpowiedz Link
olab1 Re: Życzonka dziś przyjmuję .... :D 10.11.04, 12:39 Dużo zdrowia i zadowolenia z mamuśkowania:-))) Wszystkiego dobrego ode mnie i od mojej córeczki! Odpowiedz Link
lemar1975 Re: Życzonka dziś przyjmuję .... :D 10.11.04, 12:46 ...i żeby spełniły się te wszystkie piękne życzenia WSZYSTKIEGO DOBREGO Beatko pozdrawiamy słonecznie Ewa z Kubusiem Odpowiedz Link
madziki Re: Życzonka dziś przyjmuję .... :D 10.11.04, 13:09 Najlepsze życzonka od rówieśniczki (mi dopiero w grudniu stuknie 32). Po 30-ce to najlepszy wiek dla kobiety i nie trzeba się odmładzać, przecież jesteśmy młode. ;)))) Odpowiedz Link
pantaleona Re: Życzonka dziś przyjmuję .... :D 10.11.04, 13:58 Najlepszego Szacowna Jubilatko :-) A jak będziesz świętować taką okazję, Skorpionico? Odpowiedz Link
beciaw77 spóźnione ale z serca! 10.11.04, 23:05 100 lat 100 lat! wszystkiego naj Beatko! Pozdrawiam! Beata Odpowiedz Link
kazusek Re: Życzonka dziś przyjmuję .... :D 10.11.04, 23:28 Hej! Dopiero znalazłam wolną chwilkę,żeby do Was zajrzeć a tu widzę impreza:)) Beatko...jaszcze 24 nie wybiła więc się wyrobiłam:) więc składam jak najserdeczniejsze życzenia!!! A w sumie to chyba właśnie najważniejsze na ile lat czujemy się duchem:))a nie ciałem.Pozdrawiam.Gosia. Odpowiedz Link
evee1 Re: Życzonka dziś przyjmuję .... :D 11.11.04, 07:08 Wszystkiego naj, najlepszego!!! Odpowiedz Link
beata32 Re: Dzięki dzięki dzięki 15.11.04, 09:15 Koleżanki kochane - jeszcze az bardzo Wam dziekuję. Jeszcze nigdy na forum mie dostałam tyle życzeń ... Tortu - nie było ... ale to nieważne skoro tyle pozytywnej energii mam wokół siebie ... Trzymajcie się. Odpowiedz Link
celianka Re: Życzonka dziś przyjmuję .... :D 15.11.04, 16:55 Gratuluję, ściskam i witam w gronie rówieśniczkę! Odpowiedz Link